Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
hunvarlan
üzenetére
Tudom, de tekintve hogy még háromnegyed év van a megjelenéséig, lehet hogy addigra meg is unom a játékot, így feleslegesen nem venném meg előre. Az árát majd kifarmolnám max addig a játékból. Gondolom War Within kieg nélkül meg nincs túl sok lehetőség gold szerzésre.
-
Healbacsi
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
ketto mukodo megoldas van:
0 helyett irj korlatnak egy rakas 9-est: 9999999999
A masik, hogy telepits fel egy -Revo uninstaller- nevu programot, es azzal uninstallald a battle.net appot, figyelve arra, hogy minden szemetet amit csak talal, szedje le. Majd ezutan telepitsd ujra a battle-net appot, add hozza a wow mappat, es elvileg jo lesz.VPN-t nem hasznalok, erdemes lehet azt is kiprobalni.
-
Plata
félisten
válasz
hunvarlan
üzenetére
Az a baj hogy telekomos, a telekomosokat szivatják.
VPN nélkül már nem is tudok játszani minden MMO-val.
A DT meg a cloudflare összerúgta a port és most minden telekomost szivatnak. Tudtommal.
Mivel nekem csupa T-s netem van,már nem tudok VPN nélkül játszani egyes játékokban. -
Obliterátor
tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Kedves Hunvarlan ! Szeretnélek meggyőzni miért is éri meg a Gp-ba bevinni a Wow-ot ! A Blizznek mindig is az volt a fontos h mennyi az aktív játékos bázisa. Manapság már mindenki minden játékba hajlandó fizetni szinte bármiért legyen ez skin, cosmetic item vagy egyéb. Ha egy Gp felhasználó legyen ez ex Wowos vagy kívülálló hozzájut ingyen a játékhoz akkor úgy is fog vele játszani és ez bevételt fog termelni ! Felmerül a kérdés h van e precedens erre. A történelem során bármelyik játék ami Free to play lett az utána exponenciálisan több bevételt hozott mint amikor még havidíjhoz volt kötve. Ezért jogosan feltételezhető h gondolkoznak az üzleti modellen. Mert egy ekkora ziccert kár lenne kihagyni !
-
Roland861010
veterán
válasz
hunvarlan
üzenetére
Itt megint élvezetes amúgy végig csinálni a küldiket nem úgy mint shadowban... egy igazi hányinger volt.
Mennyivel könyebb hogy van "repülés".
A TW még nagyon jókor jött .. lehet a DH tankomat is felrántom 70-re.
Amúgy ez az "bárd" evoke tényleg jó? Mert kis szinten nem igazán éreztem most 70-re neg dev-re át talentoltam.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy supportként képesk dps ranglistát vezetni.
Nem találtam semmi magyar leírást róla sajna ... így majd bújni kell az angol fórumokat. -
ViharVadász
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz
hunvarlan
üzenetére
Talán a vége fele voltak már csapatok igen, tegnap bementem egy egész jó csapatba 7-8 try után léptem le patchverk fightról. Tud meglepetéseket okozni még, de jah nincs nagy kihívás már a játékban.
pachito: korábbi órákba egyet értek néha én se jutottam le dungeonokbe, be kell jelentkezni, addig meg mehet a questelés
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Ha 12.05.-ig van befizetve, akkor 06.05.-en lett fizetve .. most 07.13. van (az akcio mostantol indult). Tehat ha legkozelebb fizetsz, ami majd 12.05.-en esedekes, akkor fogod megkapni a mountot.
Players on an existing 6-month recurring subscription with a future renewal date will receive the Nether-Gorged Greatwyrm mount
Ez kb olyan, mintha azt mondanad, hogy 1 honapja vettel egy monitort, matol lement az ara egy akcio miatt, igy kered a teged megilleto arkulonbozet visszautalasat, mert dragabban vasaroltad, mint az aktualis akcios ar.
-
Arnold2
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Warlock main itt: mikor ez aktuális volt vagy 200 évvel ezelőtt, haltam én is bele az idézésbe. Míg vissza nem értem a tank felvette.
Nem volt gyakori, de előfordult.
Nem tudom, hogy most ez javítva lett e, de régen biza benne volt a pakliban, hogy az idéző lock ment a levesbe. -
Healbacsi
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Eleg sok forumpostot atneztem, de nincs univerzalis megoldas
Nehany esetben szamomra teljesen ertektelen programok futnak a hatterben, pl rivatuner, maskor a windows regi (itt ez nem all fent), lehet oka bios szintu instabilitas, corrupt telepites, stb. (a wow mindig is erzekeny volt arra, ha valami nem jo a gepen.)A nyereseg a dx11-es verziohoz kepest minimalis, ha ugy zokkenomentesen mukodik, akkor nincs ok valtani, az a nehany fps, amit a dx12-vel nyernel azzal a geppel, ami az adatlapodon van nem szukseges.
Majd 10.0-ban nezz ra ujra
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Igazábol pl az új 9.1es legendary is elég jó a necrolordhoz de a wowheadre ha felmész elég megosztó a convenant arány:Kyrian 10,5%,Necrolord 19,6%, Night Fae 34,9%, Venthyr 35%.
De szvsz ha nem akarasz a top playerek között lenni akármelyik jó. Nem is tudom hogy mythicre viszek e egyáltalán sh papot. (azt tudom hgy s minősítést kapott de na ) -
BoneDragon
veterán
válasz
hunvarlan
üzenetére
Hamar? Szerintem későn. Ráadásul az egész shadowlands egy fos. Se a városba, se a maw új részén nem lehet repülni, ráadásul nem mozoghatsz a területek között szabadon. Ekkora balfasz designet is csak a blizzard tud létrehozni.

Renown 44 kell hozzá, utána megcsinálni pár questet. -
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hunvarlan
üzenetére
Ez ki van kapcsolva, meg a hálózat optimalizálás is.
OgreImre
Na ezt még nem próbáltam.
Köszi mindenkinek tényleg, hogy próbáltok segíteni
Ha más nem, akkor így játszom, most pl fél óráig nyomtam, nem dobott ki, de énl éptem ki, mert a gyerkőcöt meg kell fürdetni
Egy kérdés még:
dx12 vagy 11? -
Eugene Roe
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Azért az nem egy egyszerű két nap lesz
pláne, hogy nyilván laikus kérdezte, aki nem csak a questeket nem ismeri, de még az ezen segítő addonokat se.Én TBC-ben 4 karit húztam fel hagyományosan maxra, de winterspringben és plaguelandsen a questek harmadára így sem emlékeztem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hunvarlan
üzenetére
Hu köszönöm!
----
Este nagyon felhúzott a játék, én nem tudom mi volt de a frissen kezdett wari használhatatlan volt az a fury akit külön kezdtem teljesen jól használható volt kis szinten de amit instant lvl 10-en most mintha nem lenne rage termelése... konkrétan csak az auto attack-et tudom bámulni és nem értem miért.
Hogy a pékbe lehet, hogy a Bloodthirst +8 rage-e 3s-enként és az autoattack + kapott dmg generálta rage arra elég dungeonokben, hogy mobonként max 1 az az 1 Slam-et elnyomhassak?
Konkrétan mintha rage rezisztens lenne ez a karakter.
-
Plata
félisten
válasz
hunvarlan
üzenetére
Nekem az már ne rémlik,csak arra emlékszem hogy légió végén sok hordás karim lett arathoron,ragnán meg lett allys.Úgy rémlik 110-re is felhúztam.
De hogy pontosan mikor azt tényleg nem tudom.
De pont azért csináltam mert lehetett pvp realmon nem pvp-zni.
Lehetett hergelni a népet.
-
kkdesign
senior tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Én destrozni szoktam, bar most meg csak 51es a lockom, nekem tetszik, egy maxdps addon tud segiteni, hogy mikor mit erdemes ellőni, aztan ha az alap megvan utána lehet építkezni. Annyiból jó a lock először, hogy a voidwalker kb mindent magán tart, maga a lock meg csak püföl, ami meg mégis átjönne magára a kockra, annak meg fear a pofájába aztán mire ezt mind leírtam, már 3 mob meghalt
annyiból meg igazat adnék, hogy egy csomo spellt visszakapott a lock, ami elozoleg nem volt neki, csak régi kiegekben, most meg lehet gondolkodni, hogy mikor mire mit nyomj, mit bindelj be a billentyűkre
ehhez mérten egy demon hunternek elég 5 gomb aztán ott a dps
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hunvarlan
üzenetére
Az lehet. En mondjuk harmadszor is a story mode -ot valasztottam. Van egy altom, ami WQ-val fejlodik, de nagyon unalmas, igaz ritkan megyek dungeonba. A Story modeban arra kell ugyelni, hogy foleg csak a main questlancot csinalja az ember hogy ne az legyen, hogy mar regen lvl60, de miven meg nincs a vegen a main questeknek, nem tud barhova menni. Tavernes kiloggolassal, nemi instaval, a story modeban is gyorsan fel lehet erni, es megsem olyan unalmas mint farmolni a WQ-kat.
Azt viszont tovabbra is tartom, hogy altokat csak craftolas, gyujtogetes miatt erdemes huzni, mert tul sok idobe tellik tobb karakterrel megcsinalni a heti "kotelezot"
-
Mr Chapel
tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Nem
Tudom mire gondolsz, pl ha ráviszed az egeret egy objektumra akkor egy pillanatra felvillan. Felettem linkelt video tökéletes példa erre. És ez úgy random bármikor előjöhet gyakorlatilag. Van hogy több óra alatt semmi, de van hogy kb 2 perc alatt, vagy már a karakterválasztó menüben is ilyen. 460.97 béta driverrel is ilyen. Ennél nem találtam frissebbet. -
-
Plata
félisten
válasz
hunvarlan
üzenetére
A demon hunteremnek nincs legendary back-je,vele szoktam farmolgatni bőr cuccokat instákban.Mivel elég fürge és nagyokat tud ugrani meg repkedni is tud,ami pár régi instában jól jön.WQ-ból jött neki corrupted item,mivel jobb mint a régi cucca így felvettem vele,de nem történik semmi,másik karival ha felvettem corrupt itemeket és nem volt back akkor ilyen rusnya foltosokká váltak,ennél semmi nem történt,nem látszik rajta hogy magas a corruption szintje,mintha nem is lenne rajta corrupted item,ez valami passzív képesség demon huntereknek?
Már órák óta használom a cuccot és semmi nyoma hogy corrupted item lenne rajta. -
Plata
félisten
válasz
hunvarlan
üzenetére
Teljesen egyet értek veled,ha játszhatom akkor minek nézzem?
De egyébként sem szeretem streamereket,ha csaj akkor az kb 90% hogy csak netxxxxx,pasi meg ugyanekkora eséllyel valami elmebeteg bohóc aki játssza az eszét a képernyő előtt,amitől max megfájdul a fejem.Ha bohócot akarok látni ott a cirkusz.
Egy streamert sem ismerek név szerint. -
ArmanD.
őstag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Én sem hittem volna, hogy ez ilyen gyökér módon működik a windowsba vagy nincs nekik optimalizálva megfelelően, szóval windows alatt is észrevettem a lag spikeot, böngészés alatt vagy ahogy az ikonokon megakadt az egér a lag spikeba, szóval nem csak gamek alatt jelentkezett és tegnap a tálcaikonokon mozgattam az egeret, mert észrevettem ott is fél szemmel hogy megakadt az egér, ekkor becsuktam minden ablakot és elkezdtem mozgatni az egeret az ikonokon, mondom kibirimom ezt a kb 1 percet, mert ugye a heteim ennek a hibának a keresgélésével ment el, és jött is a lag, méghozzá úgy, hogy a háttérkép is pont akkor váltott, mondom neeeeee, ezt nem hiszem el, szóval a lagspikeot a windows beépitett háttérkép diavetitő modulja okozza ami 1 perces váltásra volt állitva, amit a microsoft fiókom meg is jegyzett minden újratelepitésnél visszaállitva, szóval meg lett a kis retek, hihetetlen, hogy ilyen rosszul van ez a cucc optimalizálva szóval a microsoftnak is irni fogok a problémáról, remélem segithettem vele másnak is ha hasonlót tapasztal és küzdd vele

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Durva, hogy mostanáig sem javult meg.
Ja és persze a kiegeket továbbra is meg kell venni külön természetesen.