- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Nekem is öklendező rohamom volt, ha már csak rá gondoltam akkor is
.
Párszor voltam 3 maszkkal, de az már tényleg szenvedés volt, mert kevés volt a dps.
1-2 az kényelmesen ment, ha valami kis könnyed maszkot raktam fel.
Az artifact kinézetek most is benne vannak, csak spechez vannak kötve, elvileg ezt fogják feloldani.
A gold farmról még annyit, hogy valaki kitűzi magának célul pl. a mythic 17-et. Én meg kitűztem, hogy minden hónapban kiszedem a token árát. Úgy is játszok, akkor meg nem mindegy. Mellesleg most tokenből megvettem a kieget és töltöttem 3 hónapot.
-
Skyhunter
őstag
Én meg mákostészta vagyok. Nekiálltam kifarmolni mythic Xavius-ból a piros leather vállast. Múlt héten 5 karival run. Most a harmadik runra, dodóval meglett. Bónusz loot roll sem kellett. Az volt a poén, hogy szerencsétlen lézercsirkém csak szimpla 120-as, 287-es gearrel. 3 DH-hoz társultam be, akik először ki akartak dobni, utána mondták maradjak. Szegények...
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest