Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46601) Lirion válasza Cathfaern (#46600) üzenetére


Lirion
addikt

Szerintem már mások is ezerszer felvetették a megoldást, a mountok mintájára tök egyszerűen megvalosithatnák. Csak anyagi okok miatt nem törik magukat. A bliz nem szeretet szolgálat, márpedig a heirloomok cross-realmesitese bevétel csökkentéshez vezetne.

(#46602) Cathfaern válasza Lirion (#46601) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Egyértelműen, hiszen ha a heirloomokat át lehetne küldeni, akkor rögtön lvl90-es, felgearelt karakterrel lehetne kezdeni a másik realmen :R

(#46603) -conrad- válasza Cathfaern (#46602) üzenetére


-conrad-
addikt

Hát azért nagyságrendekkel hamarabb fel lehet húzni egy karaktert ha küldesz neki fullos loom geart meg párezer goldot, azt mindenki beláthatja.

(#46604) Tom0112


Tom0112
csendes tag

Sziasztok!
Macró készítésben szeretnék segítséget kérni, hogy kivitelezhető e egyáltalán.
Adott egy boss, Lei-Shi.
Az addokat ugye a rendszer markolja fel, nekem pedig egy olyan macróra lenne szükségem, amivel pl a kékkel markolt addot tudom kitargetolni. (Az add neve azért nem jó mert a 3 közül bármelyiket kitargetolhatja)
Tehát fontos lenne, hogy pl a kék addot targetoljam egyből.

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#46605) Cathfaern válasza Tom0112 (#46604) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ilyet nem lehet sajnos, csakis név alapján lehet targetolni macroból (illetve van pár speciális, mint a saját magad, de a markok nincsenek ezek között).

(#46606) Arnold2 válasza Cathfaern (#46605) üzenetére


Arnold2
őstag

Lehet hogy rosszul emlékszem, de nincs olyan, hogy target skull, target star meg az összes raid marker?

(#46607) Wolverine válasza -conrad- (#46603) üzenetére


Wolverine
félisten

A goldtranszfer már nem probléma az accountszintű Battle Petek mellett; különösebb megerőltetés nélkül, az eladásra szánt petjeim mindössze egyharmadát eladva 3k goldot sikerült Arathorra juttatnom. Nem sok, de szintezés közben mindenre elég lvl70-ig (a gyorsabb repüléshez 4k kell).

szerk: #46597: a táska mérete azért gond, mert a mérete nem úgy van megadva, hogy egy szám átírásával máris egyszerűen nagyobbá tehető - ezt mondták a fejlesztők többször is. A módosításához azt a kódot is a nulláról újra kéne írni - úgy, hogy ne vesszen el semmi belőle. Olyan karaktereknél sem, akikkel évek óta nem játszottak.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#46608) Lirion válasza Cathfaern (#46602) üzenetére


Lirion
addikt

A heirloom gyorsabbá teszi a szintezest -> kevesebb játékidő a max szintig -> kevesebb befizetés -> kisebb bevétel.
Ha vki mégis mindenáron heirloommal akár szintezni, megteheti, transzferel. De ha van xr heirloom, akkor többet nem transzferelik a karit -> kevesebb bevétel.

Valszeg nagyobb lenne a bevétel kiesés a xr loommal, mint az extra bevétel az emiatt aktívabb/visszatérő jatekosoktol, de a számokat igazán csak a blizz tudja.

(#46609) Healbacsi válasza Arnold2 (#46597) üzenetére


Healbacsi
őstag

Nem tudom emlekszel-e az un. vanish bugra, ami evekig volt benne a jatekban es a rugok allandoan sirtak miatta. A blizzard sose tudta fixalni, hiaba kuszkodtek vele. A megoldas az lett, hogy a vanisht toroltek a turoba, es egy egeszen uj vanish spellt hoztak letre, ami kb ugy mukodik mint a regi, de megsem. Tehat elvileg megoldottak a problemat, de mivel a vegeredmeny nem ugyanugy funkcional 100%-ban igy tulajdonkeppen csak gyogyir volt a problemara es nem valodi megoldas.

Nagyon sokszor koszon vissza a wowban olyan, hogy megoldanak egy raklapnyi bugot es kb ugyanannyi keletkezik (lasd valamikor regen az orkok valvedoje iszonyu, nagyok lettek, pedig azt a reszt nem is bantottak). Mondogathatjuk, hogy ezert kapjak a penzt, meg nagyon penge csokak dolgoznak ott, de nagyon bugnal kertek kulso segitseget a vileg legelitebb IT szakembereitol, de sok esetben ok is elvereztek. Iszonyu nagy a kod, Egy WOW bonyolultsagu program eleg sok olyan megoldast tartalmazhat, amely ma mar regen nem hasznalatos. (a fene tudja, hogy a legregebben irt kodok mennyire vannak kommentelve, ha egyaltalan vannak).

[ Szerkesztve ]

(#46610) tskó válasza Wolverine (#46587) üzenetére


tskó
tag

A frend listet, chatet, mountokat, peteket se, azt' mégis megy xrealm. Nem akarják megcsinálni és ennyi.

(#46611) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

És a másik régóta ígért, és soha meg nem valósuló feature, a tabardok külön tárolóba helyezése? Erről is már szó volt többször is, hogy a titulusokhoz hasonlóan egy választható mezőt kapnak, ezzel szemben nekem speciel csak ezek 50 helyet foglalnak a main karakterem bankjában...

A nyomorult heirloomoknál meg legalább ne írnák oda, hogy account bound. Egyébként meg én azt nem értem, hogy miért nem lehet úgy megoldani, hogy nem magát a heirloomot kapod meg, csak egy jogosultságot, hogy megvehesd - hasonlóan a guild repu alapján kivehető heirloomokhoz, amiket egyébként és nem mellesleg szinte bárki megvehet, ha legalább egy karaktere 25-ös guildben van, hiszen friendly repuig hamar eljut, onnét meg már guild tabarddal pillanatok alatt revereden van. Pláne emiatt is nem értem a nagy ellenkezést a heirloomokkal kapcsolatban - annak függvényében, hogy én is egyértelműen afelé hajlok, hogy csak a szövegelés megy, és már régen meg tudták volna oldani a dolgot, ha akarják. Valószínűbb, hogy inkább valami régi, a rendszerbe beszorult, és azóta idejétmúlt, de valamelyik felső szinten lévő fejlesztő által még mindig védett elképzelés áll a dolog mögött.

Amúgy nemigen érdekel a dolog, szerencsére darkmoon faire-en már az első héten kivehető legalább egy cucc, ha ügyesek vagyunk, meg van pénz a quest itemekre, és szorgalmasan napizunk, akkor akár 2 is. Az újabb karaktereknek meg már a régebbiek is be tudnak segíteni szerencsére.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46612) Healbacsi


Healbacsi
őstag

Visszaterve a heirloomok postan valo elkuldesere, ha vki transferel egy karaktert egyik serverrol egy masikra. akkor a pl. a postaladat total ki kell uriteni. A bankot, karakterlapot, ocsiket at tudja vinni a rendszer, a postaladanak megis uresnek kell lennie.

(#46613) andko123


andko123
tag

Eszméletlen drága dolog ez a jewelcrafting leveling, még így is, hogy miningom van mellette.... Ha tudom, hogy ennyi pénz kell hozzá, inkább mást húzok :D De már 350-en van, most már felhúzom, csak visszahozza majd az árát idővel. :C

(#46614) Wolverine válasza tskó (#46610) üzenetére


Wolverine
félisten

Amint mondtam: nem prioritás :P Ez pont azt jelenti, hogy szerintük van fontosabb dolog is, amit meg kell csinálni.
A friendlist ma sem crossrealm. A BattleTag és a Real ID teljesen új dolgok, amiknek közük sincs az eredeti WoW-kódhoz.
A mountokkal és a petekkel is szívtak egy sort a Mists bétában :U Az első importnál gyakorlatilag mind elveszett.

#46611: a tabardtároló egy eheti GC-tweet szerint még mindig fejlesztés alatt van. A nem létszükséglet tabardjaidat dobáld ki nyugodtan, mert bármelyik tabardvendortól megveheted megint, ha kell. Én is csak azokat tartottam meg, amelyeket achiért kaptam, vagy olyan küldetésért, ami nem ismételhető meg.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#46615) Beri válasza andko123 (#46613) üzenetére


Beri
addikt

A JC ingyen van, ha kapálsz hozzá.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#46616) -conrad- válasza Beri (#46615) üzenetére


-conrad-
addikt

Erről tudsz mondani valamit bővebben? Kellene egy nem gathering szakma amit olcsón (és nem gond, ha gyorsan) fel tudok húzni maxra, inscription kilőve, az 1 nap alatt meglett kb. 1500 goldból, amellé kell valami.

(#46617) gabranek válasza parandroid (#46611) üzenetére


gabranek
aktív tag

"A nyomorult heirloomoknál meg legalább ne írnák oda, hogy account bound."

Na hát én pont ez miatt szívtam meg. Reroll pandaren monk új realmen és mivel szeretek dps-elni, a régi realmon elköltöttem az összes valort, justicet, darkmoon tokent az agi-s leatherekre, fegyverekre (mivel nem tudtam eldönteni mivel megyek majd, kivettem a 2h+2db 1h-t is :) ). Mindent felenchantoztam...aztán koppantam egy nagyot amikor akartam postázni a cuccot.
Ha azokra a nyomorult cuccokra account bound helyett realm bound van írva, egy szavam sem lehetne, mert megértem, hogy ez valamiért nem fér bele a havidíjba, vagy a fejlesztőknek az rpg felfogásába (bár akkor az altok közötti csereberét is szigorúan tiltani illene).

Amúgy erre az egész mizériára nekem nem az a megoldás, hogy transzferelek, vagy nulláról fogok felhúzni egy új karit...hanem maradok bs-en, szintezgetek, aztán pár hét múlva úgyis lejár a gc-m és legfeljebb nem hosszabbítok, hanem keresek más játékot...egyébként sem vagyok rendszeres befizető. Néha rámjön és akkor veszek 2 hónapos feltöltést (nem goldért)...a rerollal viszont sanszos lett volna +n hónap.

田中れいな

(#46618) Cathfaern válasza -conrad- (#46616) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Alchemy. Minden más szakma elég drága ehhez a kettőhöz képest.

#46617:
Pontosan ezért mondom, hogy a Blizznek egyáltalán nem anyagi érdeke az, hogy a BoA cuccokat ne lehessen accok között átküldeni... lehet valaki emiatt fog 1 héttel többet játszani, ellenben van aki meg abbahagyja így...

(#46619) aclandiae


aclandiae
senior tag

Esett egy kulcs. Megnéztem a wowheaden, merre kell menni de az ajtó bal oldalt zárva van. Pedig az előzmény questet megcsináltam. Mindképpen kell a revered repu hogy bemehessek?

(#46620) Fandango válasza aclandiae (#46619) üzenetére


Fandango
veterán

Nem csak a lezart reszen lehet lada amihez a kulcs kell.

(#46621) parandroid válasza gabranek (#46617) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én már kétszer rerolloltam. Egyszer másik szerveren, horda oldalon, ott teljesen nulláról kezdtem mindent, másodszor fogtam a mainem egy rakás pénzzel, meg az összes heirloommal, és transfereltem Ragnára...

Amúgy ez is mekkora köcsögség, hogy csak 50k lehet nála, nézegethettem, hogy mit érdemes venni, amit majd a másik szerveren is el tudok adni. Tök fölösleges kör volt, értem én, hogy a gold transzfert akarják megakadályozni, hogy a goldfarmerek ne tudjanak szerverek között is kereskedni, de 50k mostanra már szinte aprópénz, amúgy meg így is legalább a dupláját, de inkább még többet hoztam át, ha azt nézzük, hogy mennyi drága alapanyagot hoztam magammal: ritkább kövek, rongyok, porok, ásványok, stb. Mondjuk nem is adtam el, jól jött az altok szakmáinak szintezéséhez, ennyivel is kevesebbet kellett farmolni.

Tabardokat meg nem akarom kidobálni. Képesek, és eltüntetnek még ezt-azt, aztán leshetek, hogy hogy veszem meg megint. Nem bízok én már bennük ilyen téren.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46622) gabranek


gabranek
aktív tag

Egy technikai problémában hátha tud nekem segíteni valaki: Winfast PVR nevű programot használok a tv tunerhez. Ha a wow launcher elindítása előtt indítom el a PVR-t, akkor semmi gond nincs vele. Viszont ha a launchert indítom előbb és utána a PVR-t, akkor "belefagy" a tv képe a programba, és csak a teljes gép újraindítása segít. A diablo 3 launchernél is jelentkezik a hiba.
Én arra tippelek, hogy ugyanazt a processt használja, vagy akarja mindkettő program használni, csak nem tudom melyiket. Ha sikerülne kideríteni melyiket, akkor elég lenne azt kilőni és nem kellene a több perces reboot.

Valaki találkozott már ezzel?

田中れいな

(#46623) Wolverine válasza gabranek (#46617) üzenetére


Wolverine
félisten

Azért accountbound, mert realmen belül a másik frakcióba is átküldheted. Viszont a postarendszert egyszerűen nem arra tervezték, hogy szerverek között is működjön, és kompletten, a nulláról újraírni nem feltétlenül gazdaságos eljárás.
Ráadásul a realmbound sem lenne pontos, mert transzfernél nem veszik el a cucc, hanem nálad marad.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#46624) etooo


etooo
senior tag

Üdv, kérhetek valakitől egy SoR-t? :)

(#46625) Healbacsi válasza gabranek (#46622) üzenetére


Healbacsi
őstag

Hi all, I had the same problem and I think there is a broken file.
I fixed it with the following steps. Hope it works for you too.

1) Go to C:\ProgramData\ (it is a hidden folder)
2) Copy the folder battle.net to another location to make a backup (just in case it doesn't work)
3) Remove the folder battle.net
4) Download the installer again and execute it.

It won't install the full game again. It only checks for updates and creates the folder battle.net that you removed.

This seriously helped me out A LOT. I wish I would of done this in the first place, but instead I had uninstalled the game, and it would no longer allow me to re-install it (I kept getting the same error you guys were getting) So I had to find that hidden battle.net folder and delete it. Now I am able to re-install the game finally and maybe if you just delete that hidden folder which contains the corrupted cache files, the game will launch.

Hirtelen ezt talaltam.

(#46626) ko9 válasza etooo (#46624) üzenetére


ko9
addikt

Küld el priviben a Battle.net akkod e-mail címét, és küldök :)

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#46627) Lirion válasza Wolverine (#46623) üzenetére


Lirion
addikt

Ráadásul a realmbound sem lenne pontos, mert transzfernél nem veszik el a cucc, hanem nálad marad.

A bop-os cuccok is maradnak, úgyhogy ennyiből simán helytálló lenne a realmbound megnevezés.

Viszont a postarendszert egyszerűen nem arra tervezték, hogy szerverek között is működjön, és kompletten, a nulláról újraírni nem feltétlenül gazdaságos eljárás.

Lenne más lehetőség is megoldani. Nem is értem, miért véded őket ennyire ebben a témában. Ha nem is simán, de már rég megoldhatták volna egy új rendszer bevezetésével, ahogy a peteket, achikat is megoldották. Biztos, hogy nem technikai akadálya van, csak simán sz@rnak bele, mert nem úgyse térülne meg a vele való munka...

(#46628) Wolverine válasza Lirion (#46627) üzenetére


Wolverine
félisten

Vagy - mint mondtam - nem prioritás a dolog :P A peteket megoldották, mert a Pet Battle System ezt igényelte. A mountokat gyakorlatilag ugyanúgy kezelte eddig is a kód, mint a peteket, vagyis ez sem igényelt különösebb pluszmunkát. Ráadásul a mostani postarendszer tökéletes elvégzi azt a feladatot, amire kitalálták.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#46629) andko123 válasza Beri (#46615) üzenetére


andko123
tag

Na de mennyi kavicsot szedjek hozzá? :D egyszerre húzom miningot meg jewelcraftingot. Most speciel felhúztam miningot 350-425-re, és az összes ore-t prospecteltem, és azokból az oreokból a jewelt 350-ről 380-ig vittem, szóval még így is kell azért beleölni pénzt. :(

(#46630) parandroid válasza andko123 (#46629) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Reeeengeteget. Jobban jársz, ha eladod a kavicsokat (az outlandiek ráadásul jó drágán el is mennek), és veszed a köveket.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46631) andko123 válasza parandroid (#46630) üzenetére


andko123
tag

Passz, lehet azt kellene, de most, valami vicc a jewelcrafting 475-500. Választhatok, hogy Nightstonet, vagy Hessonitet veszek... 50-et. Nos, nem túl kellemes, úgy, hogy egy 20-as stack 500 gold, és nem vagyok egy aranybánya. :( Számoltam, eddig ~5000 gold ment el a húzásra, úgy hogy mellette levelelem a miningot. Na mindegy, idővel, de csak visszahozza majd... PvP server, csak gyártom a PvP gemet és ha minden igaz akkor abból meg lehet gazdagodni. :C

(#46632) Beri válasza -conrad- (#46616) üzenetére


Beri
addikt

Gyors nem lesz (legalábbis annyira nem, mintha megvennéd az anyagot AH-ban), de nyilván 100%-ig ingyen tudod csinálni, ha kapálsz. A gathering szakmák már csak ilyenek, mindegyik jó valamire és nem kell belőlük 4856451, hogy kihúzz egy tisztességes szakmát.

andko123: Mittudomén. Eleget? Azt próbáltad már? :DDD

eladó Aromamizer RDTA V1

(#46633) parandroid válasza andko123 (#46631) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Most jön az, hogy a cataclysmes receptekhez ki kell majd venned tokeneket. 3 token egy recept, az legalább 3 napi quest sw-ben vagy og-ben. Előre nézd meg, vedd meg a catas rare gemet, amiből tudsz venni legalább 20-40 darabot viszonlyag olcsón, és annak a receptjét vedd meg. Így szinte azonnal 500-on vagy, onnét meg már pite az egész. A pandás gemek már szinte ingyen vannak.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46634) aclandiae válasza hemaka (#46573) üzenetére


aclandiae
senior tag

Elképzelhető hogy kell a Fishing szakma az Anglers-hez?

Meddig váltsam be a Valor Pontokat? Az 5.2-vel JP-ra konvertálódnak.

(#46635) hemaka válasza aclandiae (#46634) üzenetére


hemaka
nagyúr

Az lehetséges, mert az egy fishinges környék.
Ha van már t14 szetted, akkor uppold őket. Én legalábbis most azt teszem, amíg még lehet. :D

(#46636) aclandiae


aclandiae
senior tag

Szeretnék egy macro-t készíteni a sámánnak, hogy letegyen 4 totemet és ne kelljen egyesével pakolgatni.
Ha egyszerűen beírom:
/cast [totem neve] sorban egymás alá az összeset, akkor ez fogad:

(#46637) Cathfaern válasza aclandiae (#46636) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Függetlenül amit ír, ilyen macrot nem fogsz tudni írni. Ugyanis GCD-n vannak a totemek, szóval egy gombnyomásra csak egy fog lemenni.
De miért akarsz 4 totemet egyszerre lerakni? MoP óta a totemek nem hosszú távú buffokat adnak, hanem szituáció függő CD mindegy, ennek megfelelően nem is lehet őket folyamatosan lent tartani.

(#46638) Amarth


Amarth
aktív tag

Üdv!
A Wim (wowinstant messenger) tárolja valahol a gépen az üzeneteket?

Porfestés Szegeden, rövid határidővel!

(#46639) Amarth válasza Amarth (#46638) üzenetére


Amarth
aktív tag

Tárgytalan, megvan.

Porfestés Szegeden, rövid határidővel!

(#46640) lakisoft válasza Amarth (#46639) üzenetére


lakisoft
veterán

Ettől függetlenül a válasz igen :). :R

(#46641) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Scroll of resurrection fogadás esetén az utolsó player által fizetett nap számít, vagy az is ha időközben a blizzard adott X nap ingyen játékidőt és a játékos kihasználta?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#46642) Tigerclaw válasza Tigerclaw (#46641) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Közben megtaláltam :(((

To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that has not been active after March 4th, 2012. Only accounts that have been continually inactive since March 4, 2012 are eligible to receive a scroll. A license is considered active when it has game time, whether that time is a paid subscription or free game time.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#46643) Arnold2


Arnold2
őstag

Olyan fasza jobboldali dobozt hogyan tudnánk csinálni ide a topicba, mint amilyen van a Diablo 3 topicban?
Arthas könnyeire és Illidan Convers csukájára, nehogy már nekünk ne legyen :)

[ Szerkesztve ]

(#46644) ígyvanferi válasza Arnold2 (#46643) üzenetére


ígyvanferi
addikt

WoW (;]), az tényleg menő. Erkölcsi támogatást szívesen nyújtok a megvalósításához.

[ Szerkesztve ]

(#46645) m4rk_


m4rk_
aktív tag

Egy kis leárazást kaptunk: [link]

(#46646) tskó válasza andko123 (#46631) üzenetére


tskó
tag

30-50g-os nagy gemekkel? Soha nem hozza vissza.

(#46647) hemaka válasza Arnold2 (#46643) üzenetére


hemaka
nagyúr

Szerintem keress meg egy modit, aztán ő majd elmondja a részleteket, mert lenyitható első hsz-t is lehet már kérni. vagyis elvileg már van, csak még béta vagy miafityfene és ezért nincs mindenhol. :D

[ Szerkesztve ]

(#46648) tskó válasza parandroid (#46611) üzenetére


tskó
tag

És a másik régóta ígért, és soha meg nem valósuló feature, a tabardok külön tárolóba helyezése?

Olvasgatom a régi híreket és új karakter modelekről volt szó, amik a blodelf/worgen szintjén vannak, de most meg nagy hallgatás. Akkor ez is ennyiben maradt?

(#46649) Beri válasza tskó (#46646) üzenetére


Beri
addikt

5000 gold neked olyan elérhetetlen mennyiségnek tűnik, hogy sosem hozná vissza a JC? Ugyan már...

eladó Aromamizer RDTA V1

(#46650) Lirion válasza m4rk_ (#46645) üzenetére


Lirion
addikt

Ez alapján szerintem február végén, március elején szinte biztosra vehető a köv patch. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.