Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8221) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Még egy dolog. Eldöntöttem, holnap felrakom megint mihamarabb. Egy fura jelenség van nálam. Ugyanaz a riliz van enkórról a cimborámmal, eredeti, ezzel használtuk a Tisztaszoftvert. Az ő - gyengébb - gépére sztenderd idő alatt felmegy, olyan 30 percet mondott. Az én esetemben valami bug van, általában több, mint 2 óra a telepítés. A másfél éves telepítés is így nézett ki, bár a rendszer utána hibátlan és stabil volt, de 2 hetes telepítés is ugyanezt produkálta.

Azt szeretném kérdezni, hogy ez mitől lehet vajon, esetleg mivel tudnám orvosolni? Nagyon sokáig megy a képernyőn a hardverek ellenőrzése meg a felkészítés az első használatra című műsor, de vagy 2x30 perc. Ott van valami létfontosságú? Gondolom nem kéne kioffolni a gépet közben. De ma este is feldobnám, ha csak 30 perc, így viszont nem tudom elkezdeni :F

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.