Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70221) ekkold válasza RR-13 (#70214) üzenetére


ekkold
őstag

Eddig komoly fejlesztésnek gondoltam, hogy egyre laposabbra meg tudják csinálni a TV-ket, de már kezdem érteni, hogy az elektronika egy részét egyszerűen kipakolják egy plusz külön dobozba, és erre kerülnek a csatlakozók (meg valószínűleg a TV tápegysége is ebben van). Annak idején amikor TV-t vettem sokféle típust, és gyártmányt megnéztem. A Sony készülékekben már akkor is pont az nem tetszett, hogy külső táposak, azaz van egy plusz melegedő doboz amit el kell rakni valahová.
Persze ezek a dobozok az áruházban nincsenek szem előtt, simán el tudom képzelni, hogy van aki nem olvas utána, és csak otthon szembesül vele. Amúgy a többi gyártó is ezt csinálja manapság? Vagy van még olyan TV amihez nem kell egy külön doboz?

Kíváncsi leszek amúgy, hogy lesz-e megoldás a problémádra, és ha igen akkor hogyan. Nekem is rá van kötve a PC-re a TV, másodlagos monitorként, és win7-et használok. De szerencsére nálam nincs vele probléma. Viszont én valószínűleg nem vagyok átlag felhasználó, mert a TV-be nincs bedugva sem antenna sem kábeltv. Sőt gyakorlatilag több mint 7 éve nem nézek TV-t (pontosabban semmilyen tv műsort - mert zavar a sok idióta reklám, meg az az agymosás ami megy - úgyhogy inkább nem kérek belőle). Csak arra használom, hogy a NAS-ról játszik le ezt-azt, vagy a PC monitoraként működik.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.