Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67531) King Unique válasza mis69 (#67528) üzenetére


King Unique
titán

A Windows 7 ISO-k letöltése hivatalos forrásból manapság már eleve bajos... Korábban még működött az Ultimate kiadásnál az ebben a hozzászólásban szemléltetett módszer a TechBench weboldaláról, de jelenleg az sem. A Microsoft Windows and Office ISO Download Tool által pedig csak a 2018 augusztusi elérhetőségre hivatkozott angol nyelvű ISO-k tölthetők le, valamint a spéci, Dell OEM lemezképek, amiről szintén volt szó itt a topikban. A Microsoft weboldala pedig nem fogadja el az OEM kulcsokat, az meg azért lehet gond, amiről ugyancsak volt szó itt.

Ha magyar nyelvű W7 ISO kell, akkor pl. az oprend jöhet szóba. Igaz ott más által fabrikált telepítők vannak, de általában megbízhatók szoktak lenni és innen is többen használják ezeket. Valamint ezek frissítésekkel integrált telepítők, ami egy W7-nél pláne jól jöhet és egyszerűbb, mintha telepítés után teljesen a 0-ról kellene lefrissíteni, ami hosszú órákig eltarthat.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.