Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5721) Fulmi


Fulmi
senior tag

Sziasztok!

Az Office topic nagyon nem pörög, ezért merészelem itt feltenni a következő Word-ös kérdésemet:

A szakdolgozatomat készítem, és két oldalas formátumban szeretném kinyomtatni. Ehhez a Word-ben szeretnék beállítani bal oldalon 1 cm-es kötést. A dolgozatban vannak bizonyos oldalak, amik hátoldalára nem nyomtatok. Ezért section-öket használtam. A section-ön belül külön be lehet állítani ezeket.

A problémám az, hogy ha egy section-nél beállítom az 1 cm-es kötést, akkor ő automatikusan a páros oldalszámú oldalon a kötést az oldal jobb margójához helyezi el, míg a páratlanoknál automatikusan a bal oldalihoz. Sajnos ez nekem nem felel meg, mert a section első oldala nyilván azért van elől, mert a következő oldalt annak a másik oldalára szeretném nyomtatni.

Kérdés az, hogy meg lehet-e mondani valahogy a Word-nek, hogy egy bizonyos section-ben fordítva csinálja (mintha jobb oldalon lenne a kötés), vagy hogy felejtse el a section előtti oldalakat, és tekintse a section első oldalát páratlannak, és tegye balra kötést, a következő oldalon jobbra, aztán megint balra, stb...

A segítségeteket előre is köszönöm: Fulmi

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.