Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55293) King Unique válasza Doky586 (#55291) üzenetére


King Unique
titán

Milyen alapértelmezésekről? Ahhoz, hogy egyáltalán bootolni tudjon róla, ahhoz aktívvá kell tenni a partíciót. Viszont az USB-s kütyüknél, mint a pendrive-ok, külső merevlemezek, gyárilag "Kifogástalan (Elsődleges partíció)" beállítás van. A lemezkezelőben viszont pendrive-oknál sokszor inaktív az aktív partíció lehetőség. Hogy "Kifogástalan (Aktív, Elsődleges partíció)" legyen, azt diskpart módszerrel [link], vagy külső partícionáló programmal [link] tudjuk csak beállítani. Előbbiben babrálni az átlagfelhasználóknak meg különösen ajánlott...
Tehát, mivel is vagyunk előrébb, mért is könnyebb így, hogy még a partíció babrálásával is kell külön vesződni? Semmivel...a Rufus mindezt automatikusan beállítja és megcsinálja. Igen, nekem ez utóbbi való, mert én nem szeretek feleslegesen babrálni, ha ugyanazt a megfelelő programmal logikusabban és egyszerűbben elvégezhetem. :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.