Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55651) Gézengúz válasza kriszwells (#55650) üzenetére


Gézengúz
addikt

A legelső particíó után osztod tovább a fennmaradót addig míg a végére nem érsz, bár nem értem miért jó ennyifelé szétdobálni egy winyót.. :F

(#55652) Viktor81


Viktor81
senior tag

Sziasztok !

Ha már itt tartunk, láttatok olyat, hogy particionáláskor inaktív az új partíció gombja ? (az a kis sárga csillag a kolléga által beszúrt képen). Tegnap SSD-re telepítettem pendrive-ról és meglepődve tapasztaltam, hogy nem tudok rendszerpartíciót létrehozni...

Köszönettel: V.

(#55653) kriszwells válasza Gézengúz (#55651) üzenetére


kriszwells
aktív tag

Egy OS partíció, külön szeretnék egyet zenéknek, egyet a nyers fotóknak, egy letöltés és egy tárolásra.
Valamilyen hátránya van, ha több felé van szedve?

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#55654) Gézengúz válasza kriszwells (#55653) üzenetére


Gézengúz
addikt

De miért nem hozol létre egy meghajtón külön mappákat az általad megjelölt dolgokra?

(#55655) mezis válasza kriszwells (#55653) üzenetére


mezis
nagyúr

Igen. Semmi rugalmasság, szemben az alkönyvtárakkal.
Alkönyvtárakat teljes biztonsággal hozhatsz létre, törölhetsz, míg az átparticionálásnak vannak veszélyei. Előtte ajánlott a teljes körű mentés.

mezis

(#55656) dethroner


dethroner
veterán

Hello!
Egy régi gépre probálnék w7 rendszert rakni, eddig is volt rajta, de most új gazdája lesz, aki megkért hogy telepítsek rá szűz rendszert. A gond a következő. A telepítő elindul, de a fájlok kibontásánál megáll, néha 3, 7, 8%-nál, tovább nem jut. Csak resetelni lehet, akkor eleinte jól megy, majd jön ismét a fájlok kibontása és meghal. Van ötletetek?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#55657) Gézengúz válasza dethroner (#55656) üzenetére


Gézengúz
addikt

Ha nem változó állapotoknál dobna hibát akkor azt is mondhatnám, hogy sérült a telepítő, de így inkább memória vagy tároló (winchester) hibára tippelnék!

[ Szerkesztve ]

(#55658) kriszwells válasza mezis (#55655) üzenetére


kriszwells
aktív tag

Értem. Nem átparticionáli szeretnék, hanem teljes format utána partícionálni, majd feltölteni adatokkal. De akkor még végig gondolom, amit javasoltok.

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#55659) mezis válasza kriszwells (#55658) üzenetére


mezis
nagyúr

Semmi értelmét nem látom a particióknak. Alkönyvtárak is ugyanúgy megoszthatók, tilthatók mint a particiók, viszont nincs olyan gondod, hogy pl kicsit több hely kellene a zenének, a fotóknak meg kevesebb is bőven elég lenne.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#55660) dethroner válasza Gézengúz (#55657) üzenetére


dethroner
veterán

10 éves a gép, bármi lehet. Eddig az ultimate verzióval küzdöttem, ez állt meg az említett pontokon. Most tettem egy próbát a home verzióvao, ez 21%-ig jutott.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#55661) R3nts válasza Puma K (#55649) üzenetére


R3nts
senior tag

Köszi szépen! :R

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#55662) Doky586 válasza kriszwells (#55658) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hallottad már hogy ha MBR helyett GPT-re partícionálsz akkor akár 120db partíciód is lehetne! Hát nem lenne nagyszerű? :DD

[ Szerkesztve ]

(#55663) kriszwells válasza Doky586 (#55662) üzenetére


kriszwells
aktív tag

Bevallom kicsit keveslem ezt a 120-at, mert több száz zeném van és jó lenne mindnek külön partíció... :DD
Bocs!!!
Csak érdeklődtem, szeretem ha van valami rendszer a gépen is, ezért próbálom a legjobb megoldást megtalálni. :))

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#55664) szabog4 válasza bobalazs (#55645) üzenetére


szabog4
aktív tag

Valahogy sikerült megoldanom, most jó a gép (lekopogom).
Kihúztam mindent, csak a billentyűt hagytam bent. Betudtam ütni a kódom, frissített még 24-et a DriverBooster és most minden hiba megszűnt, úgy tűnik! Működik minden!

Köszönöm a türelmet! :R

[ Szerkesztve ]

HUN_Thorpedo

(#55665) SchumiBácsi válasza SchumiBácsi (#55592) üzenetére

Na a "Steam SAGA" egy újabb fejezetéhez érkezett.

Probléma: egy vagy több külföldi oldal, de főleg a Steam oldalai, illetve a kliensben az áruház, közösség, stb. szinte sose töltődik be - most éppen ugyan betöltődik, de nem ez a jellemző. Volt közben egy Windows újrarak de nem oldotta meg a problémát ami pár héttel előtte keletkezett úgy, hogy se szoftveres se hardveres módosítás nem volt a gépen. Tehát a hiba "csak úgy jött".

Viszont mostanság egy haver Windows7-es laptopját rádugtuk arra a netre amiről a "problémás" gép megy. A Steam a laptop böngészőkben rendben betöltődött, közvetlen előtte és utána a "problémás" gépen nem. Végül előállt egy érdekes ötlettel: iktassam ki a különálló hálókártyát és használjam az alaplapit, mert hogy lehet a hálókártya szar. Nem tudom hogy érdemes e még ezzel is vesződni, de azért megkérdem: romolhat el úgy hálókártya, hogy így kiszelektálja időnként és nem tölti be az említett oldalakat, amik egyébként sztem erősen tengerentúliak?

Másik tanács meg hogy rakjam fel az alaplap drivereit, mert az is lehet a gond. Ezt viszont azért nem értem mert amikor jött az SSD, a 15hónappal ezelőtti teljes újrarakáskor se raktam már fel semmit az alaplap CD-ről, mert "jobb ha a Windows7 intézi ezt, mert így biztosan nem kavar be az SSD Trim funkcióba" alapon, fórumtanács alapján. Szóval így ment a gép 14hónapig alaplap CD és driver cicoma nélkül, azon kívül minden fent volt ami most is van vga, hangkártya mert az is különálló stb. Asszem csak az USB3 drivert raktam fel alaplap CD-ről más semmit.

Szóval akkor most hogyan tovább? Előköszi!

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

(#55666) dethroner válasza Gézengúz (#55657) üzenetére


dethroner
veterán

Úgy néz ki HDD gond van, mert xp telepítőn lévő formázásból a lassú, teljes formázást választva hibát dobott. Most tettem bele egy régi pata vinyót, és arra úgy néz ki felmászik a w7.

[ Szerkesztve ]

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#55667) bteebi


bteebi
veterán

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topik, de mivel Windows 7-es gépeket érint, ezért talán ez :). A munkahelyemen hálózati meghajtókra dolgozunk elég sokan, azonban többször előfordult már, hogy valaki 1-1 mappát véletlenül drag&droppal belehúzott egy másik mappába (tehát megszüntette az eredeti elérési útvonalat), és ez elég sok problémát okozott már.

Az érdekelne, hogy meg lehet-e oldani azt relatíve egyszerűen, lehetőleg külső segédprogram nélkül, hogy egy adott mappa (és az almappái) mindenkinek elérhető legyen írási-olvasási joggal, de ne lehessen törölni (mozgatni) a mappát (vagyis file-okat lehessen létrehozni/törölni, de mappát ne, vagy legalábbis legyen előtte kérdés).

Remélem érthetően fogalmaztam :B. Várom a javaslatokat! :R

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

(#55668) kraftxld válasza bteebi (#55667) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Leszeded az összes örökölt engedélyt.
A mappára és az összes almappára + file-ra a rendszergazdáknak teljes jogot adsz.
A felhasználóknak csak a mappára adj olvasási jogot
A felhasználóknak az almappákra és a file-okra adj teljes jogot.
Ezzel a módszerrel nem fogják tudni a felhasználók a fő mappát piszkálni, de az almappákban tudnak bármit csinálni.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#55669) brd válasza bteebi (#55667) üzenetére


brd
nagyúr

Röviden: nem. Hosszan: relatív egyszerű (nézőpont kérdése), de sajnos csak úgy ahogy megoldható, ha az alábbiakat beállítod:

Ezzel pl. az adminisztrátorok, akiknek egyébként, mint látható, full control joguk van, nem tudnak foldert törölni/átnevezni. A mozgatással viszont probléma van, mert az úgy történik, hogy létrehozza az új helyen a foldereket, benne a file-okat, és az eredeti helyen törli őket (ill. megpróbálja). Így ugyan a folderek megmaradnak az eredeti helyen, mert azokat nem tudja törölni, viszont a file-ok átkerülnek az új helyre. Bár megjelenik egy kérdés, de arra helyesen kell válaszolni (No/Nem), és ez csak a beépített filekezelővel jelenik meg, pl. TC-ben kérdés nélkül átmásolja a foldereket/file-okat, majd próbálja törölni a foldert. Erre lehetne az a megoldás, hogy file-okat se tudjanak törölni, csak módosítani, de azzal meg az a baj, hogy amit sokan módosításnak gondolnak, az is sokszor egy törlés és újra létrehozás valójában. Pl. amikor egy dokumentumhoz hozzáírnak valamit, szerkesztőtől függően az létrehozhat egy új file-t, törli a régit, majd az újat átnevezi a régi nevére, pl. a Microsoft Office ezt csinálja, ugyanakkor pl. a Notepad++ egy txt szerkesztésekor az eredetit módosítja.
Naplózni kell a módosítási eseményeket, és egy anál intruderrel vegzálni a kollégát, aki ilyet csinál, és/vagy shadow copy-szerű megoldást használni a fileshare-en, így vissza lehet állítani az előző állapotból a könyvtárat.

The only real valuable thing is intuition.

(#55670) prozodus válasza kriszwells (#55663) üzenetére


prozodus
őstag

Az viszont biztosan nem a rakatnyi partíció. Mondom tapasztalatból. Véletlen folytán több alakult, és vért izzadtam, míg így volt. Úh kínkeservesen átmozgatva a partíciót, beleoltva a másikat, stb, de már csak 2 van. Mennyei :) Megváltás, de komolyan. Leírták, miért. Ezek óhatatlanul előjönnek, ha sok partíció van. Most a nemrenceren vannak szép könyvtárak, és onnan leágaznak. Minden kényelmesebb lett, na :)

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#55671) Wiz Khalifa


Wiz Khalifa
addikt

Sziasztok!

Tudja valaki mi pontosan az Event ID 10-es hiba? :DDD

Több helyen látom hogy sokak szenvednek ezzel a hibával. Windows XP, 7, 8-8.1 rendszereken is felbukkant ahogy láttam.

Feltettem azt ami itt volt linkelve de nem tudom megoldja-e. De azért érdekelne mégis milyen hiba ez. Ötlet? :)

Smoke some weed nigga!

(#55672) brd válasza Wiz Khalifa (#55671) üzenetére


brd
nagyúr

Ott van a cikkben... :F (Egyébként megoldja.)

The only real valuable thing is intuition.

(#55673) Wiz Khalifa válasza brd (#55672) üzenetére


Wiz Khalifa
addikt

A gond az hogy annyira azért nem értek angolul és a fordítók eléggé "zagyvaságot" írnak. :)

Integrált médiát ki tudtam venni. De a többit nem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Smoke some weed nigga!

(#55674) brd válasza Wiz Khalifa (#55673) üzenetére


brd
nagyúr

Röviden annyi, hogy ez az ún. WMI (Windows Management Instrumentation) bejegyzés, csak a DVD/ISO készítésének folyamata közben van értelmezve, bent marad a telepített rendszerben is, ott azonban nincsen értelmezve, ezért jön a hiba.

The only real valuable thing is intuition.

(#55675) LámaZ


LámaZ
addikt

A problémám a következő:

automatizálni szeretnék bizonyos feladatokat a Windows 7-ben. Konkrétan, szeretnék készíteni egy makrót, amely pl. a Ctr-F3 billentyűkombináció lenyomásakor megnyitja a következőket:
Vezérlőpult → Hardver és hang → Hang → Hangeszközök kezelése → Beállít nekem alapértelmezettként egy adott hangeszközt, leokézza az ablakot, és csókolom!

Nos, olvasgatok mindenhol, és ilyenek vannak, hogy AutoIt meg AutoHotkey, de mindenütt szkripteket kellene írnom, és előtte persze ezer oldalas súgófájlokon meg leírásokon kellene átrágnom magam egy ilyen egyszerű feladat megoldáshoz (tönkretéve a szemeim).
Nekem egy sima, ha lehet ingyenes makrórögzítőre és lejátszóra van szükségem, nem agymenésre.
Lehetséges ez?

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#55676) Wiz Khalifa válasza brd (#55674) üzenetére


Wiz Khalifa
addikt

:R

Smoke some weed nigga!

(#55677) baboss


baboss
őstag

Sziasztok.
Nem megy a Core Temp 1.0 RC6 OP telepítés után elég sokáig hibátlanul ment, de pár napja hibával leáll.

Valamint a CPU Z 1.75.0 nem valós Core Voltage feszültséget mutat.

Van valami megoldás ?
OP Windows 7 Ultimate 64 bit.

[ Szerkesztve ]

(#55678) LámaZ válasza LámaZ (#55675) üzenetére


LámaZ
addikt

Előbbre léptem.
Telepítettem az AutoHotkey-t, és beüzemeltem egy szkriptet:

#+a::
Run, mmsys.cpl
WinWait,Sound
ControlSend,SysListView321,{Down}
ControlGet, isEnabled, Enabled,,&Set Default
if(!isEnabled)
{
ControlSend,SysListView321,{Down 2}
}
ControlClick,&Set Default
ControlClick,OK
WinWaitClose
SoundPlay, *-1
return

Ez előhozza a Hangeszközök ablakot, de megáll, mint borjú az új kapu előtt, és várja, hogy én válasszam ki a hangeszközt, pedig az lenne a jó, ha csak ciklikusan sorba venné őket (3 hangeszköz van).

Legyen minden jó!

(#55679) bteebi válasza kraftxld (#55668) üzenetére


bteebi
veterán

kraftxld és brd, nagyon köszönöm a javaslataitokat! :R Majd hétfőn kiderül, hogy mit szólnak hozzá a rendszergazdák :DDD.

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

(#55680) energy4ever


energy4ever
addikt

Jogtiszta, eredeti windows 7-et hasznalok. Az osszes letezo frissites fentvan, moddolva nincsen semmi!

Ismerosom is ugyan ezt a rendszert hasznalja, nala megjelent a win 10 frissites, nalam nem! Ujratelepitettem, o is ujratelepitette, ugyan az tortent.(konfigvalltas miatt kellet ujratelepiteni).

Tobbszor nem szeretnem ujratelepiteni, viszont valami megoldas nem artana! gwxfix nem segitett!

Valaszokat koszonom elore is. :)

(#55681) prozodus válasza energy4ever (#55680) üzenetére


prozodus
őstag

a HELYEDBEN IGEN NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI....

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#55682) brd válasza LámaZ (#55675) üzenetére


brd
nagyúr

Töltsd le innen a Win7-ednek megfelelőt (32, vagy 64 bites), másold be a Windows könyvtárba a nircmd.exe-t (vagy máshová, de akkor írd át az alábbi scriptet), és az AutoHotkey script ennyi (a Line 1-et írd át a te hangeszközöd nevére, de az idézőjel maradjon):
^f3::Run %windir%\nircmd.exe setdefaultsounddevice "Line 1",,hide

The only real valuable thing is intuition.

(#55683) LámaZ válasza brd (#55682) üzenetére


LámaZ
addikt

Nekem 3 hangeszközöm van.
Tehát olyan szkriptre van szükségem, amely sorra veszi őket.
Vagyis, megnyomom egyszer, pl. a Ctrl-F3-at, és a Line 1 lesz az alapértelmezett hangeszköz. Megnyomom másodszor, és ekkor a Line 2, majd harmadszor megnyomva a Line 3, a negyedik gombnyomásra megint a Line 1 stb.

Legyen minden jó!

(#55684) LámaZ válasza LámaZ (#55683) üzenetére


LámaZ
addikt

Ez már valamennyire működik, de eléggé hektikusan. (Amúgy az ablak- és gombneveket át kellett írnom magyarra, mert magyar Windows-om van.)

#SingleInstance force

^f3::
Run, mmsys.cpl
WinWait,Hang
ControlSend,SysListView321,{Down}
ControlGet, isEnabled, Enabled,,&Alapértelmezett
if(!isEnabled)
{
ControlSend,SysListView321,{Down 2}
}
ControlClick,&Alapértelmezett
ControlClick,OK
;WinWait,Bezár
SoundPlay, *-1
return

Legyen minden jó!

(#55685) szabonagyur válasza energy4ever (#55680) üzenetére


szabonagyur
félisten

Mi a kerdes? Frissiteni akarod Win10re?

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#55686) Smktrooper


Smktrooper
senior tag

Sziasztok, most nekem van egy érdekes kérdésem.

A feladatkezelőben LAN kapcsolatnál nem mutatja rendes a küldött fogadott bájtokat. 1GB letöltésnél ezt mutatja.

Hol tudom kijavitani ezt a hibát?

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#55687) kraftxld válasza Smktrooper (#55686) üzenetére


kraftxld
nagyúr

TCP / IP reset?
[link]

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#55688) Doky586 válasza Smktrooper (#55686) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nézet / oszlopok kiválasztása...
azt válassz ki amit látni akarsz, és ne azt amit nem.

(#55689) Silious


Silious
tag

Sziasztok!
Win7 64 bit alatt lenne egy mappatörlési problémám. Fent volt a Google Drive program, formáztam a gépet, és szépen visszamásoltam mindent. Sajnos a Drive programja, a miatt, mert a fájlok rajta voltak a gépen, egyszerűen sehogy se tudta szinkronizálni őket.
Letöröltem a programot, viszont amik ott maradtak saját fájlok a Drive-ból, egyszerűen sehogy se tudom törölni, hogy újra rakjam a programot.
Próbáltam átírni a attribútumokat Total c.-ben, de úgy se engedi. Csökkentett módba is próbálkoztam, de egyszerűen, nem engedi törölni a fájlokat, csak a mellékelt hiba üzenetet dobja fel mindég.
Szerintetek mivel kellene próbálkoznom?

[ Szerkesztve ]

(#55690) Smktrooper válasza Silious (#55689) üzenetére


Smktrooper
senior tag

boot lemez kell amin van fájlkezelő, és kívülről ki lehet törölni admin jogokkal.

Reboot

(#55691) Smktrooper válasza Doky586 (#55688) üzenetére


Smktrooper
senior tag

Az a baj, hogy nem számol, pár napja (amikor aktiv volt a hálózati hid) még rendesen mért.

Reboot

(#55692) Gézengúz válasza Silious (#55689) üzenetére


Gézengúz
addikt

Unlocker ?

[ Szerkesztve ]

(#55693) Doky586 válasza Smktrooper (#55691) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Akkor válassz olyat ami azt mutatja amit akarsz..

hidakat pedig eddig nem emlegettél...

(#55694) Smktrooper válasza Doky586 (#55693) üzenetére


Smktrooper
senior tag

A hidat már kitöröltem de semmi változás. Ami érdekes viszont, hogy a szerveren sem mutatja az átmenő adatforgalmat, ott még aktív a híd.

Az oszlopokat meg kiválasztottam ott van a képen is hogy kéne mutatnia, de nem mutatja rendesen az a pár bájt adat amit kiír meg nem fedi a valóságot.

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#55695) Doky586 válasza Smktrooper (#55694) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hiába mutogatod ugyanazt a képet...
Ha nem akarsz változtatni rajta akkor így marad.

(#55696) Smktrooper válasza kraftxld (#55687) üzenetére


Smktrooper
senior tag

Köszönöm. Ez működött!!! A hálózati híd eltávolítása után a fix futtatása megoldotta a kérdést.

Doky586, ha nem tudod miről van szó kérlek ne mondj hülyeségeket. Nem vagyok gyökér tudom mit csinálok.

Reboot

(#55697) HoTaZo


HoTaZo
őstag

Sziasztok!
Régebben kiszakítottam a D partícióból egy 25GB-s új partíciót, na ezt akartam most a C-hez adni. Mini partition wizarddal öszevontam a D-vel, majd átméretezve a C-t megadtam a két partició méretét. Semmi hibajelzés, de a D-t legyalulta, a C úgy tűnik rendben van. Szerencsére csináltam mentést a rendszerről és a D fontos dolgairól is, most azokat másolom vissza.
Meg tudnátok mondani, mit rontottam el? Miért gyalulta le a D-t, miért nem csak az újraméretezést csinálta meg? :F

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#55698) szabog4 válasza SP4C3 (#55640) üzenetére


szabog4
aktív tag

Üdv!

"Egy kis segí'tse'g" Stop 0x00000018 kékhalál

https://www.google.hu/search?q=reference+by+pointer&oq=reference+by+&ie=UTF-8&gws_rd=cr&ei=hzncVpTUEaf5ywPxja-gCQ

Hát ezzel nem tudok mit kezdeni! :F Nem értem.

Sajnos ismét előjön a hiba. (Most meló közben szállt el és nagyon felb....am az agyam.)
Mivel ritkán jön elő, ezért azt hittem, hogy a driverek frissítésével megoldódott. (Közben 2-3x már előjött, csak nem fontos dolgok közepette.)

Mit csináljak? :W

[ Szerkesztve ]

HUN_Thorpedo

(#55699) brd válasza szabog4 (#55698) üzenetére


brd
nagyúr

Bobalazs válaszát olvastad? (Bluescreenview) Valószínűleg egy drivered írói ügyesek voltak, ezt kellene kideríteni, hogy melyiké.

The only real valuable thing is intuition.

(#55700) betyarr


betyarr
veterán

üdv!

adott egy notebook előtelepített w7 starterrel.hogyan lehet újrahúzni ha nincsen hozzá lemez?
köszi előre is a válaszokat :R

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.