Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1929) Zolee11


Zolee11
senior tag

Sziasztok, tegnap egy olyan apró hibába futottam bele, hogy a Vezérlőpult / Élményindex ablakon, nincsenek értékek. Ugye első futtatás nélkül ez normális és ki van írva az értékekhez, hogy nincs értékelve, de itt ugyan úgy néz ki a táblázat, mintha ott lennének az értékek, csak épp nem látszanak. Gondoltam semmi gond, frissítem, szépen le is fut a tesz, a végén ki is írja, hogy lefutott, és a táblázat alá is bekerül, hogy az eredmények naprakészek, de ilyenkor még a táblázat is eltűnik... :F
Ezután rámentem a Speciális eszközök-re, majd a Windows-élményindex összes eredményének törlése és a rendszer újbóli értékelése opciót választva lefut a teszt, de ugyanúgy eltűnik még az üres táblázat is. Ha ezt az opciót választva megszakítom az értékelést, és bezárom az ablakot, majd megnyitom, akkor legalább látszik, az, hogy nincs értékelve, azaz legalább az értéktörlés működik. Lehetne ezzel valamit kezdeni?

no brain, no problem

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.