- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Sziasztok!
A napokban sajnos egy szerencsétlen mozdulattal összetörtem a ~5 éves Xiaomi Mi A2 Lite telefonom képernyőjét. Van itt esetleg valaki, aki telefonjavításokkal foglalkozik és ki tudná nekem cserélni, vagy tudtok esetleg ajánlani valakit erre? A telefon bár elég régi, meg vagyok vele elégedve, az én felhasználásomra továbbra is megfelel, és még éppen nem elég tepsi a mérete, amihez nagyjából tudtam alkalmazkodni. Először arra gondoltam, hogy újat veszek, de sajnos ahogy láttam/mondták manapság csak ennél nagyobb telefonok vannak a kínálatban, és nekem igazából már ez is a komfortzónám határán van. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de az érintésvezérlése egyébként tökéletesen működik továbbra is mindenhol, még a kijelző "'pókhálós" részein is, csak ott nyilván olvashatatlan a kép.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Persze, amit tudok, azt mindig meg is csinálom magamnak. A 10 éves laptopomban is magam cserélgettem eddig amit kellett, illetve atomjaira is szoktam szedni, ha újra kell pasztázni. Erről is néztem videót mielőtt kérdeztem, onnan is jött, hogy milyen egyszerű is ez. Persze akkor, ha valaki jártas a forrasztásban és van hozzá eszköze. Nekem viszont nincs és életemben nem is csináltam ilyet, emiatt pedig venni sem szeretnék hozzá eszközt, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy belátható időn belül bármikor is szükségem lenne rá, minthogy eddig sem volt. Gondoltam csak találok valakit, aki ilyenekkel is foglalkozik, de ezek szerint nem ilyen egyszerű ez errefelé :)
-
tboj
tag
Tudom, hogy relatíve olcsónak számít, de igazából ezenkívül semmi baja és egyszerűen javítható lenne. Sajnos én nem nagyon tudok azonosulni azzal a mai általános felfogással, hogy ha valami elromlik, azt dobjuk ki és vegyünk másikat, ezért szeretném megjavíttatni.
-
tboj
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet ajánlani, ahol tudnának kapcsolókat cserélni a Logitech G203-as egeremben? Nincs már rajta garancia. A görgővel már csak görgetni lehet, klikkelést nem érzékeli vele, a bal gombja pedig már zavaróan sokat duplaklikkel. Az sem lenne baj, ha ez mondjuk az egér árának max. feléből kihozható lenne.