Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
A Szkarabeusz KFT-nek írtam mailt, nem válaszoltak, ma du. felhívtam őket, még leltároznak, meg a beszállítóik is, alapból nincs nekik egyik poliakrilát se (mint az oldalukon se), talán a jövő hétre utánanéznek a beszállítóiknál, mert a héten még áll minden. Nevetséges, hogy nem elég hogy dec. közepétől jan. elejéig 2 hétig áll minden az ünnepek miatt, semmit se lehet venni, ami nem kari ajándék, meg elintézni, még várni kell 1 hetet, hogy a jan. 11-es héten beinduljon az élet. Nincs értelme erre a cégre várnom, mert nem lesz semmi, ha meg tudnak szerezni, ez is 10e/kg körüli áron lesz, mert mindenki ráteszi a hasznát, a gyártó, a szállító a nagykerhez, a nagyker, stb., a végén még rámegy a világrekord 27% ÁFA is. Amúgy sem vesznek komolyan engem, amikor elmondtam, hogy kb. 1 kg kéne csak a nátriumosból. Ha tonna nagyságrendben kéne nekem, mint cégnek, akkor könnyebb dolgom lenne. Eleve alig vannak olyan cégek, ahol vegyi anyagokat kis tételben magánszemélyeknek eladnak, csupa olyan cég jön ki a keresésekre, ahol nagy tételben adnak csak el.
Bezzeg 99,99%os Titán rudakat lehet olcsón venni, 10×250 mm-es rúd 10 USD = 3200 Ft. A 4,5 g/cm3-es sűrűséggel ez 88 deka. [link] Tehát 1 kg tiszta titán nincs 4e Ft, közben a nátrium poliakrilát 10+e Ft/kg. Beszarok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest