Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frenky89

addikt

válasz ShadowX #89656 üzenetére

Nagyon változó tud lenni, sok paramétertől függően (hétköznap/hétvége, napszak, stb.). Nem vezetek statisztikát, de nekem kb. az a tapasztalatom, hogy sebesség ügyileg Wolt <= Netpincér GO < Netpincér == saját futáros megoldások < pizzafutárok.

Pipi Zero-ból, Zero Street-ből, Malátából, Palántából, Zöldlevelecskéből, Monkey-ból, Pizzatoronyból, Rudi és Fickóból, Baan-tól szoktam rendelni változó rendszerességgel, mikor éppen milyen kedvem van.

A leggyorsabb a Maláta vagy Baan, mind a kettő Wolt-tal, általában 25-30 perc.
    A leglassabbak pedig egyértelműen a pizzások.
    (Meki, Burger, KFC vonalat nem erősítem, így nincs tapasztalatom, de tippre ők lehetnek a leggyorsabbak Wolt-tal.)

Pipi van saját futáros verzióban telefonon és Netpincéren keresztül, illetve Wolt-on is. Általában a Wolt-os leggyorsabb, de a saját futárjuk is szokott pozitív meglepetéseket okozni. A Zero ugyan ez.
    Malátát és Baan-t fent kifejtettem.
    Palánta csak saját futáros, közepes sebességgel.
    Levelecske saját futáros, vagy Wolt-os. Egyértelműen a Wolt a gyorsabb, a saját futár közepes sebességű.
    Rudi és Fickó kb. Maláta szint.
    A fent említett pizzás helyek tudtommal nincsenek se Netpincéren, se Wolt-on, de a sor végén biztos, hogy ők vannak (általában 1-1.5 óra a rendeléstől a szállításig).

Egyébként én azért szoktam ezeket a kajafutárokat igénybe venni, mert egyszerűbb az egész folyamat. Telefon helyett egy pár klikk a rendelés, azonnal ki is lehet fizetni és gyors a szállítás is.

Mellesleg Monkey-val jártam nemrég úgy, hogy a szomszédba vitték ki a rendelésem, a szomszéd állítólag át is vette. :D Egy órával a rendelés után hívtak, hogy elszabták, de sürgősséggel csinálják az újat. Na innen még egy óra volt kb. mire hozták.

[ Szerkesztve ]

• pepe091

MODERÁTOR

válasz ShadowX #89656 üzenetére

Csak nem a Pizza torony volt az egyik ilyen? Sajnos egyszer hamarabb rendeltünk onnan, minthogy megnéztem a google értékeléseket, soha többet.

Új hozzászólás Aktív témák