Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totya694 #45771 üzenetére
Anyum kolléganője jogász volt és ő mondta, hogy szívesen megcsinálják baráti áron a cégalapítást, majd neki nem volt ideje erre és átpasszolta a férjének. Közben még válás is lett a történetben és a férje kb a piaci ár dupláját számolta fel. Nagyon mit tenni már nem tudtam, mert utolsó pillanatban jelentette be az árat amikor már minden készen volt minden papír és illeték meg volt fizetve ... Szóval megszívtam rendesen... Amúgy ez a kedves jogász úr jelenleg Szegeden praktizál ... amúgy nagyon gerinctelen pofa (kb elérhetetlen...) Az ár miatta a kamarára mutatott, hogy ő szabja meg az árakat, majd jött azzal, hogy lehet olcsóbb is de a különbözetet számla nélkül kéne odaadni neki ...
Szóval az okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján sem ... én a kettő között vagyok a sajátomon
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fapados Kioxia SSD az 5.0-s PCI Express platformon
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest