- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totya694 #45771 üzenetére
Anyum kolléganője jogász volt és ő mondta, hogy szívesen megcsinálják baráti áron a cégalapítást, majd neki nem volt ideje erre és átpasszolta a férjének. Közben még válás is lett a történetben és a férje kb a piaci ár dupláját számolta fel. Nagyon mit tenni már nem tudtam, mert utolsó pillanatban jelentette be az árat amikor már minden készen volt minden papír és illeték meg volt fizetve ... Szóval megszívtam rendesen... Amúgy ez a kedves jogász úr jelenleg Szegeden praktizál ... amúgy nagyon gerinctelen pofa (kb elérhetetlen...) Az ár miatta a kamarára mutatott, hogy ő szabja meg az árakat, majd jött azzal, hogy lehet olcsóbb is de a különbözetet számla nélkül kéne odaadni neki ...
Szóval az okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján sem ... én a kettő között vagyok a sajátomon
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest