- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #19095 üzenetére
Akkor el is kell rejteni valami mögé. A macska tuti megrágja ha meglátja. Nekem a számítógépem kábelei pár év macskatartás után annak idején úgy néztek ki, mint a szita.
Azon csodálkozok, hogy nem rázta meg az áram. -
Rick4
félisten
Akkor a Petőfi Sgt-on a vége felé a harisnyásbót mellett. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #19097 üzenetére
látom toldani nem akarod zsugorral sem
ezesetben passz - ebay esetleg ???
lengyelpiac ??? -
maláj
addikt
1000 aprócikkben talán ?
-
macilaci78
nagyúr
Van. Saját két szememmel láttam, nem egy toldott kókány valamit ráadásul. Már nem emlékszem, hol.
A Műszaki Pincében csípőből a Szatelitet javasolták, ott viszont nincs.
Nekem az is jó, ha szerelvényként tudom megvenni a csatlakozóvégeket.Új helyre költöztem, nem szívesen mókolnék erősárammal. Van két kismacska, akiknek játéktér az egész világ. Egy vezeték önmagában is kihívás, hátha még van is rajta valami...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #19092 üzenetére
Szerintem ebből 2m-nél nincsen hosszabb.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
macilaci78
nagyúr
A képen látható földeletlen tápkábelből 4-5 métereset hol lehet kapni?
Satelit, Műszaki Pince nem árul ilyet.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
Vajon bitpork azóta is karaoke-zik az új szomszédokkal?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Alex123
senior tag
Samsung GT-E2600 új, fóliás, dobozában, 2 év jótállással eladó Szegeden.
/Vodás/Fix: 10 e.
-
fo_di
őstag
válasz macilaci78 #19084 üzenetére
szte neurológia: az újklinika épületében van (semmelweis utca, a 8as troli belvárosi végállomásánál)
szte klin. kp. rendelési idők, a neurológia alatt találod
telefonon időpontot kell kérni (a várakozás napoktól hónapokig terjedhet) -
macilaci78
nagyúr
A következő helyet keresem Szegeden és azt, hogy mikortól van betegfogadás:
SZTE Szent-Györgyi A. Klinikai KKp Szeged Ideggyógyászat [sz]
Erővarázsló esetleg?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #19079 üzenetére
a góspór nevezetű díszcigánynak ???
-
ALI_G
veterán
válasz macilaci78 #19070 üzenetére
Köszi, a passage-os nekem is rémlett, megnézem élnek-e még, vagy elvitte a válság
-
pmheros
őstag
Van nekem egy Széchenyi pihenő kártyám. A szabadidő alszámla van feltöltve rajta. Van-e valakinek jó ismerőse, aki elfogadóhely és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:
-humán-egészségügyi ellátásra
-előadó-művészetre
-múzeumi tevékenységre
-növény-, állatkert és természetvédelmi terület látogatására
-vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység igénybevételére
-máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység igénybevételére
-fizikai közérzetet javító szolgáltatásra
-testedzési szolgáltatásra
-egyéb sporttevékenységre (verseny- és lovaglóistállók tevékenysége)
-belvízi személyszállításra
-egyéb foglalásra (idegenvezetés)
-szállás-szolgáltatásra
Szeretném lehetőleg egyben "elkölteni" a rajta lévő összeget. Beszéltem a Szépkártya ügyfélszolgálattal, és sajnos törvényileg csak 5 napig lehetett volna áttenni másik alszámlára (pl vendéglátásra) az összeget. Küldj privátot, köszinem vagyok tökéletes
-
ALI_G
veterán
Hi!
Hol érdemes filmet előhívatni? Hol olcsó? -
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Ilyesmikből hol tudok válogatni Szegeden? Évfordulóra szeretnék venni egyet, csak nyilván nem ilyen snasszt.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Alex123
senior tag
Szép estét!
Keresek Seat Ibiza v. VW Polo 5 ajtós, 1.0 v. 1.4 benzines autót, max. 350e és ne "lom" legyen.
Dobj PÜ-t, köszönöm.
- Alex -
[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
válasz macilaci78 #19055 üzenetére
Teljesen kizárt, hogy ezek a jóravaló, kedves, becsületes vállalkozó-emberek visszaélve alkalmazottaik nyomorával, ennyire kihasználnák őket
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Samsung GT-E2600 új, fóliás, dobozában, 2 év jótállással eladó Szegeden.
/Vodás/Dobj egy privátot, köszönöm.
- Alex -
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz bitpork #19058 üzenetére
Énekeld velük vagy hívj rájuk rendőrt; ez már kimeríti a csendháborítás fogalmát így éjfél környékén.
Amúgy meg hiszek abban, hogy csendben lesznek, ha átmész, és kulturáltan elmondod a bajodat ész érvekkel és egy baltával alátámasztva
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Na ja, a ruha bizniszben meg azok akik a rohával fizikailag dolgoznak, csak fekete jelöletlen ruciban dolgozhatnak...
Más: kareoke-znak a köcsögök
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
nekem gyerek koromban a cseresznyét kellett fütyülve szednem
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #19053 üzenetére
Ezt én is tudom, gyaníthatólag ő is, lehet nem ad nekik fizetést, csak jatt, és amit el tudnak lopni.
Én azt mondom, ha más szerint sok neki a 10 étterem, akkor legyen ez is az ő baja.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz macilaci78 #19048 üzenetére
Természetesen van dugasz. De a basszust nem szűri: az ajtócsapások, a Bad Romance teli torkos üvöltését és úgy egyáltalán a falak és a csövek remegését.
De majd éjfél után lemegyek és szépen kérek, majd ha nincs változás, kérek segítséget. A rendőrség ,már ismer és eddig nagyon segítőkész volt.
És a végén, mint legvégső megoldás lakógyűlés és jegyzőkönyves felszólítás.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
Valami 6-7 méteres restaurált amerikai verda nem jobb? Arrafelé úgyse sok szaladgál. Megkérdezhetek pár ismerőst akik ilyennel nyomják, szoktak lagzis melókat vállalni.
-
Rick4
félisten
válasz gaborba81 #19042 üzenetére
És mi van, ha mind a 10-nek van üzletvezetője? Azok intéznek mindent, ha olyan gond van, amit már ők se tudnak megoldani, akkor telefonálnak, és ennyi. Nem rabszolga a csóka, hanem étteremtulajdonos, nem 10X 12 óra melót akart nyomni naponta, hanem pénzt akart keresni... És gyaníthatólag 10 éteremből több pénzt tud kivenni mint egyből, szerintem ha nem lenne neki jó, akkor szimplán nem így csinálná..
Persze vannak akik ezt meg nem érthetik.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #19008 üzenetére
Kb 100Ft-ért nagyon faja füldugót lehet kapni. Arra a kis időre, amíg neveled a szomszédot, megérheti.
Vagy beszélj össze a többi közvetlen szomszédoddal, őket mikor nem zavarná a hangos zenéd (mikor nincsen otthon senki), és akkor neveld a szomszédokat. Gondolom, egyetemisták. Nekik a 8 óra is hajnal, van az a playlist, ami idegesítő lehet ilyenkor.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz FoxiestFox #19046 üzenetére
Ha kő mögvan, illetve ismered a "kölcsönzőt"! Az esszét akkor sem úszod meg: holnap ilyenkor minden helyi szeretné olvasni
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #19040 üzenetére
Ma ReTekkLub, Life Less Ordinary ( Az élet sója) !
És ebből esszét írsz wazze!
-
zeg
őstag
válasz gaborba81 #19042 üzenetére
Gondolom a 'Gazdának' megvannak a szutyok pénzért alkalmazott rabszolgahajcsárai, a feladatköre meg abból áll, hogy az alattvalóit b@szogassa. Ha pl. teniszezés közben előkerül egy leendő étterem, a csatlósok majd elintéznek mindent helyette, hiszen valszeg tökhülye a mélyebb pénzügyi és jogi ismeretekhez.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
gaborba81
tag
Minek 10 étterem valakinek,mikor egyet is elég nyűg vezetni?
Én ismerek olyat,akinek sertéstelepe van,és megél belőle,az én nézetemben 1 a 2.MÁS
Ez a konfi jónak számít?
-Gigabyte sFM1 AMD
-Amd FM1 X3 PHENOM A6 3500 A-SEIES 2,1GHZ CPU BOX
-KINGMAX 4GB RAM
-WESTERN FIGITAL 500GB HDD S-ATA
-LG S-ATA DVD ÍRÓ
-HKPC UPS 5550 V-POWER 550W TÁP
-VS04A-BK RED LED HÁZ PLUSZ 18 CM OLDAL VENTI107eFt lenne.
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
félisten
-
zeg
őstag
-
-
válasz Agyasima #19032 üzenetére
Akkor fogsz egy live linuxot és a particiót aktívvá teszed. A lapod biosa engedi az ssd-t bootolni?
A régi jó Norton Ghost engedi a kisebb partícióra másolást csak rákérdez h valóban azt akarod-é. Én ne feledd hogy a win7-nek van egy isiri piciri kis boot partíciója amit szintén nem árt átpakolni. Legvégső esetben meg egy grubot felraksz és bekaphattya a windózNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Agyasima
őstag
válasz bitpork #19031 üzenetére
Őőőőőő, he? Próbáltam Filezillával és EASEUS-szal is. Disk-to-disk másolást nem enged egyik sem amiatt, hogy a célvinyó kisebb, mint a forrás. Partition-to-partition másolást ugyan tudtam csinálni, de de ettől függetlenül nem volt hajlandó bootolni a Win, és a partíció státusza sem változott meg "None"-ról "Boot"-ra.
Sector-to-sector másolást mondjuk ezekben nem találtam...
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
Agyasima
őstag
Van egy 80Gb-s rendszervinyóm Win7-tel, (~40 G szabad hellyel). Hogy tudom ezt áttenni egy 60Gb-os SSD-re úgy, hogy az bootoljon is be?
-
-
-
veterán
válasz bitpork #19022 üzenetére
jó kérdéseid vannak első esküvőm ... valami szép és jó kocsi (új luxus ) ... sofőr jó ha van ...
igazából lenne autó itt a családban (bár szerencsére igen távoli és nem is igazán rokon), csak ha finoman fogalmazok, akkor nem a két kezével kereste meg a kocsi árát ... és az esküvőmön a párommal, a egy mód van rá nem szeretném ha egy olyan kocsiban kellene ülnöm amihez más emberek élete, más emberek családjainak élete tapadna ....
-
-
veterán
valaki remélem tud segíteni kellene egy autó az esküvőmre (22-e). Ismer valakit aki tud nekem segíteni?
-
jhos910
senior tag
Itthon porosodik 4gb ram és kezdem unni.
2x2gb ramot könyebb eladni vagy 2gb ramot külön külön? -
MODERÁTOR
Unokatesómék szomszédja szokott szórakoztató dolgokat csinálni a szomszéd házban. Pl avarégetés, ládatüzelés (utóbbi kátrányos). Egyszer elhatározta, hogy akkor ő disznókat tart, és az ólat a kerítés tövébe, az unokatesómék hálószobaablakához pozicionálta.
Így én azt szűrtem le, hogy vannak a normális kertes házas környékek, és a - már elnézést - parasztos családi házas környékek, amik átmenetet jelentenek a falu és a város között. Utóbbiba csak olyan költözzön, aki a falut is szereti.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Polemius #19011 üzenetére
Faluról jöttem, ismerem. De a ház fala jóval vastagabb és ott ha becsuktam az ablakot akkor csak susmorgás maradt mindebből. Itt becsukom, : 1-megsülök a zárószinten, 2-a vékony falon még a gondolatok is áthallatszanak uh esetenként a wc használatban is "partnerek" vagyunk
-
veze
őstag
válasz Polemius #19011 üzenetére
ezt cáfolnom kell
legalábbis Alsóvároson ahol én vagyok.
nincsenek robogósok. padlógázas zenélős autók sem.
csak ez a jégkrémes izé megy el hetente..( nem jut eszembe most a neve) gyorsan végez mert senki nem vesz soha semmit tőle
kutyák vannak de nem vészes.kakas alig, nem tudom hova lettek.. nyilvan fazékban végezték.
Mások hangfalát meg nem hallom a sajatomtól -
Polemius
senior tag
válasz bitpork #19006 üzenetére
Azt ne hidd, hogy a kertes házban annyira csendes lesz.
Éjjel meg hajnalban a kutyák ugatnak és a kakasok üvöltöznek.
Robogósok száguldoznak teljes gázzal, széttuningolt kipufogóval, idióta seggfejek kettesben autóval padlógázzal, hétvégén zenélősautók váltják egymást.
Fa, krumpli és egyéb árusok vagy épp felvásárlók hangosbeszélővel vagy dudálva gurulnak le-fel.
Emellett lehet tudni, mikor nincsenek otthon valahol a szülők, mert üvölt a zene és bár nagyobb távolságról, de általában nagyobb hangfalaik is vannak. :-|
Amiket a szülők kicipelnek az ablakba/kertbe, amikor a kertben sütögetnek/főzőcskéznek.
Tüzet gyújtani persze nem tudnak, így ilyenkor a környéket beteríti az olajos füst egy-egy órára.
És mindig szól a flex... -
maláj
addikt
HDMI ==> DVI
DVI ==> VGA
DVI ==> HDMI
VGA ==> HDMIezekből az átalakítókból kellene 1-1 db
sör, csoki -
válasz proper #19007 üzenetére
Az a baj h én a saját hangos zenét sem bírom. Valahogy 34 évesen eltatásodtam: szeretem a csendet és nyugalmat. Sőt, én magam is csendes vagyok: szeretek olvasni, a számítógépet fülhallgatóval használom, nyáron még a ventilátor is idegesít ha be kell kapcsolnom.
Sajnos elfajzottam.
Az is érdekes, h pölö minap a kocsival álltam lámpánál. Beállt mellém egy golf IV. A harmadik sávban busz. A golfos nyikhaj meglátta a buszin az embereket, és olyat nyomott a hifiével, hogy remegett a kocsim (pedig nem egy pléh doboz). Valahogy nekem nem akkora probléma nem üvöltetni, pedig a bose tud szólni ha akar.
[ Szerkesztve ]
-
válasz proper #19005 üzenetére
Társas. És minden egyes bérlő aki ide költözik azzal a téveszmével jön ide , hogy ez a ház egy party központ. A végén még tényleg kertes házba kell költöznünk hogy minden nap aludni tudjunk.
Érdekes, hogy a szomszédnak akkor jól jöttünk amikor beszart a sütője és átjött, hogy nem-e megsütnénk-e neki-e a-e sütiét-e?
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #19001 üzenetére
Emitten a szerbek dajdajoznak. Kénytelen leszek CS:GO-val játszani alvás helyett.
Hírcsárda
Magyar beszállító nyerte az azeri baltatendert
A magyar balták már bizonyítottak."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Nem akar vki venni egy 47 nm-s lakást?
Kezd elegem lenni a sok fiatalból ezen a környéken.