Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Valaki nem tudja 'véletlen', hogy a rókus Tesco Netsurf üzletébe A3-sat nyomtatnak-e? Esetleg, ha valaki épp venni akar egy vödör narancsot, nem nézné meg?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Barátnőm hazajött és odaadta a kezembe a nyilatkozatott, amelyben az áll, hogy a készüléket hibátlan állapotban átvették mindenestül, szóval itt be is zárul a kör.
Ha sokat pattognának elküldöm még ennek a nyilatkozatnak is a scanelt képét és én is befenyegetőznék ügyvédi mókázással.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Az a véleményem, hogy ezek a cégek szándékosan számláznak ki kamu tételeket.
Vegyük a te példádat. Ha 3-ból kettő ember gond nélkül kifizet minden csekket, akkor jelentős bevételre tesznek szert a nagy semmiért.
Nekem most kiküldtek egy ilyen számlát, lehet valójában semmi baj nincs a készülékkel, de 3-ból ketten inkább befizetik, mint sem visszaírjanak nekik. Sima nyereség.Én visszaírtam hogy nem fizetek. Küldjenek a hibáról részletes tájékoztatást illetve mutassanak rá, hogy hol vagyok kötelezve arra, hogy ezt ki kell fizetnem nekik.
-
Inv1sus
addikt
2 és fél hónapja kiköttettük az előző albérletben a netet, leadtuk a modemet makulátlan állapotban és most meg küld egy 8500 Ft-os kártérítéses számlát ez a szutykos T-home a modemről. Szerintetek?
-
Inv1sus
addikt
2 vagy 3kg 82%-os Myprotein Impact Whey Protein ízesítetlen tejsavó fehérje koncentrátum érdekel valakit?
Vettem egy 5kg-os csomagot és pénzszűke miatt egy részétől megválnék. Hétfőig lehet ezzel kapcsolatban keresni.
2kg 6.000 Ft
3kg 9.000 Ft*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
válasz lorcsi #19190 üzenetére
Állampolgári kérésre a szegedi rendőrök egy hétig fokozottan ellenőrzik a kerékpárosokat, motorosokat.
Jó az én állampolgári kérésemre meg egy hétig fokozottan figyeljék azokat az idióta járókelőket, akik a biciklis út kellős közepén böfförécskeznek. Állampolgári kérés... 70 év feletti vén trottyok meg szatyrok nyivákolása inkább, akik unalmukba nem tudnak mivel foglalkozni.
-
Inv1sus
addikt
Ma nagyon figyelik a bicikliseket a járdán. Engem is elkaptak, de a sármosságom megmentett.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Ilyesmikből hol tudok válogatni Szegeden? Évfordulóra szeretnék venni egyet, csak nyilván nem ilyen snasszt.
-
Inv1sus
addikt
Valakinek van tippe, hol tudnék edzéshez nadrágot venni 5.000 alatt Szegeden?
Nem full pamut verzió kellene és nem is úszónadrág. M-es vagy az alatti méret, lehetőleg bermuda típusú.
-
Inv1sus
addikt
1 óra múlva lejár az aukció a konfigomra itt. Akit esetleg érdekel, ne habozzon licitálni.
Processzor: AMD Athlon64 II X2 250@3,51 Ghz;
Alaplap: MSI AM3 770-C45;
Videókártya: Sapphire HD4830 512MB Gddr3 HDMI@700Mhz/1060Mhz;
Memória: Kingmax DDR3 1333MHz 2x2Gb;
DVD író: Samsung S223F
Winchester: Hitachi 320GB 16MB
Tápegység: Gigabyte Superb 460
Gépház: Mercury KM83 piano blackBővebb információ a linken.
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
Én a harmadik rész megnézése előtt megnéztem az előző kettőt eredeti hanggal. Azt kell mondjam, hogy ezúttal tetszett. Mindkettő.
Most láttam a harmadik részt és megint olyan érzésem van, mint az első kettőnél volt, hogy egy tök átlagos film. Na jó ez szerintem most jobban tetszett, az eleje és a vége oké volt, a közepe valahogy lapos.Szerintem a szinkronhang cseszi el, de az nagyon az egészet. Cristian Bale-nak sokkal érzelem dúsabb hangja van, mint ezt a kretén szinkronhang, amit hozzárendeltek. Biztos vagyok benne, hogy a főgonosznak is sokkal morajlosabb valójában a hangja.
Kretén szinkronstúdiók, remélem csődbe mennek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz SirRasor #16740 üzenetére
Ilyen formájúakat ne vegyél. A Playstation kinézetű karok ezeknél sokkal, de sokkal kényelmesebbek.
Az analóg karokat pedig tényleg kár lespórolni.
Valami ilyesmi gamepadom volt, bár ez nem ravaszos. Viszont sokkal jobban éreztem, mint a Logitech F310-esem.Upsz és itt eszembe jutott egy fontos dolog: ezek többsége direct input-os ketyerék és ebből kifolyólag pár játékhoz nem lehet használni őket (bár erre is vannak alternatív megoldások).
A grid pl xinput-os kontrollert kíván (ilyen az xbox kontroller vagy az f310)[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz SirRasor #16734 üzenetére
Manapság a játékok olyan bonyolultak hogy érdemes olyat beszerezni, amin sok gomb és 2 digitális kar is megtalálható. Digitális karokkal sokkal kényelmesebb pl egy karaktert mozgatni vagy a kamerát forgatni megfelelő irányba.
Túl sok pénzt nem érdemes belefeccölni, nekem volt egy Logitech 310-as gamepadom és sokkal kényelmetlenebb volt használni, mint a Saitek-eset. Ráadásul a drágább gamepadokba belerakják ezt a rezgőmotort, aminek én rohadtul nem láttam soha értelmét, de valakinek biztos ez tetszik.Esetleg még annyit érdemes figyelni, hogy ravasz legyen a gamepad hátsó részén, ne sima gomb. Élvezetesebb azzal autós gamet nyomatni.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Agyasima #16711 üzenetére
AMD-vel az a baj, hogy sok áramot zabál és valamivel gyengébb is a teljesítménye. Jobban is melegszik.
A sok mag inkább szemfényvesztésre való, sok user pl csak ezért választja ki ezeket. Én úgy vélem, hogy ilyen hátrányok mellett nem éri meg ezeket választani pár ezres különbség miatt.[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz lugosi #16058 üzenetére
Sok designer használ Mac-et, de engem valahogy nem hozz lázba a dolog. Túl drága játéknak tartom. Érdemesebb szerintem egy sima, jó kis mezei pc-t összerakni, amivel aztán néha jót is lehet játszani.
Egyébként én is így vagyok a hardveres dolgokkal, akkor merülök el a témában, amikor gépet kell összerakni.
-
Inv1sus
addikt
Hologrammos matrica esetében is elmondtam, hogy én nem hiszek benne, de mások igen. Jelenleg te ferdítesz mindent és hazudozol, illetve fölöslegesen kötözködöl, mert egy mocskos ember vagy.
Ha valaki valamit állít, azt általában alá szokták valamivel támasztani. Úgyhogy tedd te is ezt vagy csak szimplán kussolj be. Már ha tudsz olyat...
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz FoxiestFox #16035 üzenetére
Lehet tényleg így van, de te legalább normálisan el tudod mondani a véleményed anélkül, hogy feleslegesen felidegelnél másokat.
-
Inv1sus
addikt
Az semmi:
Valaki akar egy tesztgyőztes gépet, eljön hozzám és jön egy okostojás, aki majd meg hülyül, ha nem ugathat bele mások üzletébe és beböfögi mindenféle háttértudás nélkül, hogy az nem olyan.Én személy szerint nem vagyok rá kíváncsi, hogy te mennyire talpraesett f@sza gyerek vagy, aki mindenhez ért, ennek ellenére folyamatosan játszod az agyad ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Rhino666 #16029 üzenetére
Mivel 3 éve alapfeszen 3.410-en hajtja a procit Kingmax ramokkal, azt hiszem stabilnak mondhatjuk. Mint látod, a jelenlegi gépemben is Kingmax zakatol. A kettő közül egyik se volt hibás, NOhát?! (vagyis 4, mert 2x2)
A megalapozatlan üzletrontás meg lehetne hanyagolni Rick4-gyel egyetembe. Csak azért, mert ti más márkákat preferáltok, nem kell leszólni olyan hardvereket, amikhez ti pont éppenséggel rohadtul nem értetek, illetve nem hallottatok róla.
A Logitech cuccok nem tudom, hogy jönnek ide. Ezek beviteli eszközök. Árulok ilyet? Nem. Használok ilyet? Igen. Volt sz@r Logitech cuccom már? Igen.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Rhino666 #16022 üzenetére
Az MSI alaplapom tuning alaplap. Amikor linkeltem képeket fórumban, hogy segítsenek a procimat alapfeszen húzni egy picit, sokan bevásároltak belőle. Megvásárlása előtt is jókat olvastam róla külföldi oldalakon.
Kingmax tinybga tesztgyőztes volt, azért választottam azt.
Mercury ház nem tudom, hogy tesztgyőztes-e, de nem is érdekel. Célnak megfelel, nem zörög és a teljesítményt sem befolyásolja.
lugosi:
Asrock B75 PRO3-M, Intel Core i5-3450, Sapphire 7850 2GB DDR5@1160/1440, Kingmax 2x4GB DDR3 1600MHz, OCZ 60GB Agility 3, Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3, Samsung SH-222BB/BEBE, Chieftec CTG-500-80P, Sharkoon Vaya + Arctic F12 ProRick4: Biztos nagyon szar lehetett, mert még mindig árulják a frissített verzióját.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Eladóvá vált számítógép konfigurációm:
AMD Athlon64 II X2 250@3,51 Ghz;
MSI AM3 770-C45;
Sapphire HD4830 512MB Gddr3 HDMI@700Mhz/1060Mhz;
Kingmax DDR3 1333MHz 2x2Gb;
Samsung S223F
Hitachi 320GB 16MB
Gigabyte Superb 460
Mercury KM83 piano black ház23.-án volt pont három éves. Hibátlanul működik, tesztgyőztes alkatrészekből válogatott gép.
Alaplap és vga dobozát kiegészítőkkel együtt adom hozzá + a gépház dobozát hungarocellel, tehát biztonságosan szállítható.55.000 Ft-ért.
További képeket még tudok küldeni, ha kell.
-
Inv1sus
addikt
Kár, hogy senki nem nyugszik, amíg nem az övé az utolsó szó.
-
Inv1sus
addikt
Eladó SATA kábele nincs valakinek?
-
Inv1sus
addikt
Még mindig ez megy?
-
Inv1sus
addikt
válasz kispéé #15740 üzenetére
A barátnőm végzettsége sincs köszönőviszonyba a munkával, de ő nem fogja tovább mereszteni a sejhaját + nem is kezd el finnyáskodni, .
Köszi a tippet, Syl!
Kiakadok az ilyen embereken. Sír, hogy nincs munka, aztán meg válogat. Akkor éhezzetek meg kuporogjatok tovább vidáman ...
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Eladóvá vált a régi számítógép konfigurációm:
MSI AM3 770-C45;
Sapphire HD4830 512MB GDDR3 HDMI@700Mhz/1060Mhz;
SAMSUNG S223F
HITACHI 320GB 16MB
Gigabyte Superb 460
Mercury KM83 piano black ház23.-án volt pont három éves. Hibátlanul működik, tesztgyőztes alkatrészekből válogatott masina.
Alaplap és vga dobozát kiegészítőkkel együtt adom hozzá + a gépház dobozát hungarocellel, tehát biztonságosan szállítható.55.000 Ft-ért vihető.
Ugyanitt eladó Gigabyte GM-M6580 egér 1500 Ft-ért. Költözködéskor találtuk meg becsomagolva buborékos fóliában
3 éves, de inkább újnak mondanám.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Most lehúztam a netkábelt a gépemről és azóta nem is fagytam ki. Kíváncsi leszek, hogy most hogy visszadugtam, kifagy-e.
Előző albérletből megmaradt egy router, érdemes lenne esetleg biztonsági okokból a modem és a gépem közé rakni?
-
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Eladóvá vált a régi konfigom:
MSI AM3 770-C45;
Sapphire HD4830 512MB GDDR3 HDMI@700Mhz/1060Mhz;
SAMSUNG S223F
HITACHI 320GB 16MB
Gigabyte Superb 460
Mercury KM83 piano black ház23.-án volt pont három éves. Hibátlanul működik, a mai játékoknak egy jó részét képes még vinni ultra, illetve magas beállításokkal full HD-ben.
Tesztgyőztes alkatrészekből válogatott konfig.Érdeklődni priviben, elvitel jövőhéttől lehetséges költözködés miatt.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Találtunk egy lakást, csak pár bútort nekünk kell megvenni. Jelenleg már csak ágyunk nincs. Tudtok valamit ajánlani? Olcsó, minimum 160cm széles franciaágyra lenne szükségünk.
-
Inv1sus
addikt
válasz macilaci78 #14859 üzenetére
Engem nem zavar
-
Inv1sus
addikt
Ezúton is szeretném megköszöni itt a topikban Erővarázslónak, hogy kölcsönadta a kaliberátorát.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz LordVader80 #14663 üzenetére
Hát, lehet hogy pár nap múlva telefonra váltunk, mert kezd szorítani az idő.
-
Inv1sus
addikt
Azt csak hasraütésre írtuk be, mert a 00000 ect már foglalt volt. Nem akarjuk, hogy telefonon hívogassanak teljesen más ajánlatokkal, az e-mailt preferálnánk. De eddig csak egy e-mail jött.
-
Inv1sus
addikt
Aki tud ilyen lakásról, írjon! Egyébként 2 szobás + nappalis is érdekel bennünket. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valaki megtudja nekem mondani gyorsan, hogy Újszegeden milyen buszok közlekednek? A Főfasori megállók érdekelnének, hogy hogyan tudok eljutni esőbe a Tanács utcához.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz lugosi #14091 üzenetére
Komolyan írtam. Szerinted mekkora felelősséggel jár egy ilyen munka? Nagyvállalatoknak félmillióért fejlesztenek a cégek, Magyarország nagyvállalat szinten mozog?
Az már más kérdés, hogy érdekli-e az embereket egyáltalán...[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Régen én is felidegesítettem magam hasonló témákon, de ma már nem. Azért nem, mert már megtanultam, hogy munkadíjat az alapján szabjuk meg, hogy kinek csináljuk és mekkora réteg fogja használni.
Ennek a cuccnak teljesen tökéletesnek kell lennie és folyamatos támogatást kell, hogy kapjon.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Szerintetek itt Szegeden mennyire lehetne jól megélni hidegburkolásból? Apám ugyanis az, de Kecskeméten most valahogy nem akar beindulni a biznisz. Gondolom az erős magyar forint is szerepet játszik benne.
Gondolkodnak olyanba, hogy elköltöznek ide, mert elvileg itt kevesebb az ilyen fajta szakember.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Valaki nem tud valamit a birdPc-ről?
Pont három éve vettem tőlük a mostani gépem tök jó áron.
-
Inv1sus
addikt
válasz ErőVarázsló #13547 üzenetére
Oh, ez igazán kedves tőled. Majd akkor hamarosan rádírnék, hogy milyen sört szeretsz .
-
Inv1sus
addikt
válasz ErőVarázsló #13545 üzenetére
Na akkor már csak az órabérekre vagyok kíváncsi, meg a termék árára.
-
Inv1sus
addikt
Szegeden monitorkaliberáló fazon van?
-
Inv1sus
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Engem annyira nem zavarnak az ilyenek, tekintve hogy biciklivel simán ki lehet őket kerülni. Autósokat ebből a szempontból jobban megértem, mert nekik nincs annyi mozgásterük.
-
Inv1sus
addikt
Szegeden van hasonló árfekvésű üzlet, mint az Ipon vagy a Lambda Computer?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Minitortát kellene szereznem a mai napon (egyfajta kisebb szülinapi tortát) Valakinek valami tippje? Nem szeretnék több ezer forintot kiadni pár falatért.
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud albérletről, ami kiadó? 3 szobás kellene, modern, fiatalos.
-
Inv1sus
addikt
Ezen a környéken elérhető a Diginet, nem tudjátok?
-
Inv1sus
addikt
Puffasztott rizs forrást tud valaki Szegeden? Kezdenek eltűnni...
-
Inv1sus
addikt
Valakinek van eladó konyhabútora? Véletlenül?
-
Inv1sus
addikt
Szegeden nem hiszem, hogy lehet olcsón találni, mivel én megnéztem az összes lehetőséget még régebben, amikor venni akartam. Prolog-ot helyből kilőttem, az valami méregdrága bolt, a többiben katalógusáron árulták, letojták a vevőt vagy csak noname bicikliket árultak ugyanannyiért.
Szentesen olcsó volt a ranger, 38k a bike-shop-nál. Kedves, barátságos ürge, mindenre válaszol. A biciklikhez kettő ajándék közül lehet válsztani + a komolyabb áru bicajokhoz ő maga ad még plusz garanciát.
Amit tudni érdemes erről a bicajtípusról, az az, hogy a pedálok műanyagok, azok nekem szétmentek egy év után. 2 éve megvan, más problémám nem volt még vele.
Egyébként jah, a Magnum volt a másik, amit én is néztem, ahhoz járt volna a plusz gari. Végül az olcsóbb mellett döntöttem, mert ez is tökéletes, nem noname cuccok vannak ezen sem, akkor pedig?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz LordVader80 #12010 üzenetére
Kár, mert nagyon szívesen megnéztem volna. Mind1, türelem rózsát terem
-
Inv1sus
addikt
Mennyi az esély rá, hogy Szegeden a Prometheust valahol levetítik angol hanggal?
-
Inv1sus
addikt
válasz macilaci78 #11811 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy egy hosszú az memóriaprobléma.
-
Inv1sus
addikt
válasz madstunt #11771 üzenetére
Szerintem nem azok. Ez a 2011-es "A tetovált lány" is 8-at kapott, ami elég jónak számít az IMDB-n. Jó színész játszik benne, alig vártam hogy megnézzem aztán... egy bazinagy átlagos filmet kaptam. Akár ki is hagytam volna legszívesebben.
Azóta is gondolkodom, hogy mire kapott 8-at.
-
Inv1sus
addikt
válasz Rawulf #11753 üzenetére
Nem tudom, de valahogy olyan irtó unalmasnak és együgyűnek találom ezeket a popcorn filmeket, hogy csak na. 0 színészi játék, 0 sztori jellemzi ezeket a műveket, amikre rátesz egy lapáttal a béna viccelődés + a mozi részéről az übertrágya szinkronozás.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest