Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bitpork #18798 üzenetére
Úgy érdemes szerintem, hogy kanóccal érdemes rákötni a telefont, mert akkor még tölti is. Csak az ilyesmi akkor tipikusan nem kivitelezhető, mikor elmegyek egyik ügyfelemhez, és ott kéne valami miatt a laptopomra net (mert nincs helyben wifi, vagy azért mert nem nagyon fontos a net az adott cégnél, vagy biztonsági okokból). Én csak ilyen vészmegoldásokra használom hogy vezeték nélkül kössem össze, mert a kábelt azt persze sose viszem magammal.
Amúgy ha nagyobb (1-2-sok) gigás net csomagod van a telefonelőfizetéshez, akkor a T-mobilnál pl lehet olyat kérni, hogy DUONET SIM kártya, ez havi 500 Ft, és azt csinálja, hogy a telefonodon lévő netcsomag (pl ikon, médiamánia) adatforgalmát a két kártya (a telefonban lévő és a duonetes) közösen használhatja le. Így akár vehetsz is egy plusz donglit amibe beteszed a dounet sim kártyát. Én ezt a megoldást használom arra hogy a táblagépemben legyen net és flottul működik.
-
MODERÁTOR
Sajnos lópikulára se lesz elég a 10 mega. Nemhogy a számítógéppel megosztani. Én a nyaraláskori adatroamingkor jártam így. Aha, majd a 10 megás csomag mennyire elég lesz. Aztán bekapcsoltam egy ilyen asszem 10 megás csomagot, bekapcsoltam az adatroamingot, megnéztem a maileket, és szépen jött két sms 2 percen belül, pilulí-pilulí hogy a csomag felét felhasználtam, a csomag egészét felhasználtam. Beindult a telefonon minden addig "elfojtott" adatlekérdezés, naptárszinkronizálásra ránézett, alkalmazásfrissítésekre rákérdezett stb, úgy leszívta azt az adatmennyiséget tényleg 1-2 percen belül, hogy páááá, kis aranyom páááá, nem zavarom páááá, csak lecíttam páááá....
Ha a gépre rákötöd, akkor ezt szorozd meg annyival, hogy a gép is ránéz, van-e frissítés az oprendszerhez, adobe flash-hez (újabban tán hetente adnak ki frissítést), megjelent-e a firefux új verziója, víruskereső adatbázisát frissíti - nem is elég 10 mega).
Nekem az egyik előfizetésemen egy 1 gigás csomag van mobiltelefonon, az sok (csak emailre, valamennyi böngészésre, időjárásjelentésre stb használom), azt mondom olyan 500 mega max elég lenne erre a célra. A másikon egy 100 megás csomag van, de azon csak az emaileket nézem, meg azért van bekapcsolva hogy szinkronizálja a naptárat, névjegyeket, ilyesmit. Erre is elég szokott lenni ez a 100 mega (meg irodában, otthon is wifi, így).
-
r0by
addikt
válasz bitpork #18794 üzenetére
HTC HD2-m van, azzal minden ilyesmi megoldható. Csak éppen nem előfizus vagyok, és nem is akarok az lenni.
Mindössze csak annyit szeretnék, hogyha elutazunk, akkor is legyen valahogyan net elérhetőség, mert mindig jól jön.
Egyébként ezt néztem, mert ez jó lenne nekem, de nem nagyon értem, ami ide le van írva.
1. "200 Ft-os fix napidíjért netezhetsz, túlforgalmazási díj nélkül."
2. "10 MB adatforgalmi limitet biztosít."
Most akkor van adatforgalmi korlát, vagy nincs? Vagy 10MB eléréséig gyors, aztán lekorlátozzák?
Egyébként ez lenne a jó, mert akkor a mobilról meg tudnám osztani a netet. -
bitpork
nagyúr
Egy mezei okos telefon amit már netcsomag nélkül nem kapsz meg, és amin be lehet kapcsolni a net megosztást kékfogon v usbn esetleg wifin keresztül. Én a balcsin a notit a szifonnal használom wifi osztással, és sokkal jobb a térereje mint a donglénak.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
r0by
addikt
Van valakinek tapasztalata a vodás feltöltős internetről? Most ezt a sticket adják: [link]
Konkrétan az érdekelne, hogy használható-e, feltelepül-e rendesen a driver, viszonylag simán megy-e a kapcsolódás, ilyenek.
Munkatársam vett egyet T-nél, de ott csak 32bites xp-re megy fel normálisan, és linuxra. -
Rawulf
őstag
"A társadalomhoz fordulok, főként a fiatalokhoz, és kérem őket, hogy ne égessék el Magyarország zászlaját, mivel ez a zászló nem a Magyarországot kormányzó párt zászlaja és nem is miniszterelnökének jelképe" - mondta Szerzs Szargszján örmény államfő újságírók előtt.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #18779 üzenetére
Disznót? A füvet? Vagy vki haját?
-
félisten
-
nagyúr
-
félisten
-
T-zoli78
csendes tag
Eladó ÚJ, bontatlan, PLATINET pendrive, 8 GB-os.
Ár.: 2200 ,- Ft személyesen Hajdúböszörmény-Debrecen
Ár: 2600,- Ft ajánlott levélként postázva előre utalás után
• Kapacitás: 8 GB
• Írási sebesség: 8MB/s
• Olvasási sebesség: 22MB /s
• Operációs rendszer: Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate / Starter és Windows XP Professional / Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Me, Mac OS10.1 ~ 10.4. 7, Linux kernel 2.4 és újabb
• Plug" n" Play, nem igényel telepítést
• Alacsony energiafogyasztás és gyors adatátvitel
• Előre telepített eego szoftver
A továbbiak privát üzenetben. -
Attix82
addikt
válasz lugosi #18769 üzenetére
Igazándiból ha akart volna a melóval foglalkozni akkor megnézi, és megbeszéljük az összeget....ha megfelel akkor természetesen várok 2-3 hetet is. De mivel nem akarta, így nem is erőltetem.
Konyhabútoros jó példa erre. Felhívom kéne egy, jó adjam be a tervrajzot. Közbe odaadta a színmintát is stb stb. Azt is megadtam. Rá pár nappal felhívott , hogy mennyibe lenne. OK jó lesz, mennyi idő, mondta max 1 hónap mire elkészül mert vannak más melói is. OK nem gond. Szólt kész, mikor rakhatja be, megbeszéltük az időpontot, jött berakta sőt a régit elvitte oda ahova kértem.
Összegezve: Akit érdekel a meló, az tesz is érte, hogy tartsa is meg. Itt jelenleg már a 2. vízszerelő mondja, hogy 2-3 hét múlva érdeklődjek, se ránézni se semmit nem tettek. Pedig amikor árat kérdezek mind azt mondja látnia kéne, lehetőség mindig is adott volt, de lepattintottak.
(Bezzeg amikor a konyhabútorhoz kellett a csaptelepet behelyezni + csöveket beépíteni, rögtön házhoz jönnek, könnyű és gyors meló)
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz bitpork #18766 üzenetére
Egy példa, H-P napi 8 óra esetleg havi 1-2 szombat 90E Ft az oké, dolgozzon becsületesen meg van fizetve.
H-P napi 12-13 óra 85K nagyon nem oké Itt már nem várható el hogy a maximumot nyújtsa a dolgozó.Ha már munka, most ha valaki túlórázik, akkor a + órákat hivatalosan 200%-os órabérrel kellene fizetni?
moto g72, Ninebot d28e
-
bitpork
nagyúr
válasz fradi81 #18764 üzenetére
OV? Na ne vicceljünk már. Miniszterelnöki fizetés, föld tulajdon, a hivatali juttatások mellett még pályázik a családon keresztül mindenfélére. No meg a könyvkiadás évi 10 milla...gondolom ezt mind azért csinálja mert meg van fizetve
Rawulf: akkor te egy boldog ember vagy
-
fradi81
veterán
-
bitpork
nagyúr
válasz fradi81 #18762 üzenetére
Ettől a "nincs megfizetve" szlogentől agyfaszt kapok Mutass 1 embert aki úgy gondolja hogy meg van fizetve! De tudod mit, kérdezek!
A vasúti kerék kopogtató meg van fizetve? Aki ha téved akár 50 ember is meghalhat egyszerre? Vagy buszvezető?
Ez nem ellened szól. csak ezt a "érvet" nehezen viselem, mert gumi és igazán nincs határa.
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #18759 üzenetére
Az igazán jó munkaerő egyre bátrabban disszidál.
Most könnyű dolguk van a cégeknek, mert most könnyű cserélgetni a dolgozót.
Ha megnézitek a mostani fiatalokat, akkor bizony jól látható, hogy hamarosan kevés lesz a szakember (bizonyos esetekben már most is az)."Please state the nature of the medical emergency!"
-
bitpork
nagyúr
válasz Attix82 #18758 üzenetére
Én nem sajnálom egy alkalmazottól sem ha ez elősegíti az én céljaimat. Nem vagyok telhetetlen és szeretem ha a beosztott lojalitása és munkához való hozzá állása maximális. Pölö anno én vettem neki céges számlára az otthonába tűzhelyet, és az áfát visszakapta.
Tom én vagyok a hülyeNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Attix82
addikt
Teljesen mind1 , hogy országról vagy cégről beszélünk. Vezető nélkül semmi se létezne, viszont a vezetők meg nem hülyék, hogy saját magukat szopassák. (Ez csak természetes)
Rick4 cége, vagy Rolly cége se olyan, hogy az alkalmazott jobban él mint ők saját maguk ...Cégen belül a Ti szabályotok van Pont, és úgy alakítjátok, hogy nektek minél jobb legyen. Az alkalmazott meg le van tojva, persze durván fogalmazva....ez van mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
szerintem ez Ricknek se újdonság ...
viszont ez a szomorú igazságezért mondom én, hogy Magyarországon úgy lehet nagyon gazdaggá válni, ha kitalálod hogyan gazdagodj meg a hülyékből és a kisebbségből... Ha ezt a két kört a vásárlóiddá tudod tenni akkor van kb 6-7 millió potenciális vásárlód ...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Érdekes: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
partymaci
aktív tag
Nem tudja valaki hogy mennyi a nemzetközi átutalás díja, ha OTP MasterCard kártyáról utalok külföldi / amerikai oldalnak dollárt?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
félisten
-
pschio
őstag
Ti kaptop mailt a privikről? Mert én ma nem kaptam eddig egyet sem. Nincs a SPAM mappában sem.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
Eladó:
GIGABYTE GA-890GPA-UD3H 20k 2013.04-ig garis bobához még
Phenom II X2 BE 555 12k 2014.07-ig garis bobához még
1TB WB Black 150 napot ment kb 100/100 18k 2015-ig gyári garis''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #18741 üzenetére
Sajnos már megjártam egy vízszerelővel, az is 2 hetet igért, hívosgattam...jön megnézi. Sose jelent meg , sose keresett meg . Kb 10 telefonálás és 1 hónap ment rá.
1. Tényleg sok a melója
2. Nem akar ilyet csinálni, így ez a tipikus lepattintó szöveg , hogy 2-3 hét.De azért köszönöm az infót, várok még tippet kit keressek.
-
Attix82
addikt
Tud valaki ajánlani egy vízszerelőt, aki zuhanyzótálcát és kabint betesz? Megbízható legyen.
-
azbest
félisten
a herman koliban körülbelül 3500 egy éjszaka (tartalmazza áfa, ifa sarcokat). ha van szegedi diák, akkor lehet az ifát nem kell fizetni (427ft). 3 "vendéglakás" található az épületben, ezekben van fürdő és konyha is. De jobb a koli portáján érdeklődni, márcsak azért is, hogy nincs-e már lefoglalva. Egyébként valószínűleg hasonló árak vannak más kolikban is.
Nyáron szokott lenni olcsóbb szállás, hallgatói szobákban, de értelemszerűen azok ilyenkor nincsenek kiadva.[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz Attix82 #18731 üzenetére
amíg nekem is nagykerből jön és nem kamionról esik le addig nem érdekel
a DVD írókat se lehetne OEM-ként és még sok minden mást... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
most leltem:
CPU INTEL CORE i7-3770 3,4GHz/8MB s1155 OEM 3ÉV br.66900Ft
csipkedje magát aki ilyet akar... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
lupus_l
aktív tag
Ha az ár a fontos, akkor a Belvárosi Diákszállót ajánlom, vagy az újszegeden lévő Budget Hostelt.
-
ro_bert17
őstag
válasz Rawulf #18715 üzenetére
Nem tudom olvasni a linked, de most olvasom máshol is, hogy már csak Bécsben vette észre, hogy nincs meg a kislány.
(#18708) macilaci78:
Egyébként egy koli szoba régebben azért jóval olcsóbb, gazdaságosabb volt mint egy panzió. Bár épp nem rég hallottam, hogy Pesten egy "jobb" munkásszálló havi díja kb. 40 eFt.
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #18721 üzenetére
Ja, ott volt az, anyosomeknak szallast neztem, egy haverral mentem, es buzinak neztek. A kurva anyjat az ilyen szallasadonak...
Szerk:
mondjuk ebben a szerkoban voltam
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Letarolta az autókat a részeg buldózeres EZ IS MEKKORA
-
Rawulf
őstag
Ez mekkora LOL már!
Szerintem nem a nap, hanem a hallottak miatt!
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Autópálya-pihenőnél felejtette kislányát
Rick4 : Ha csinos lány, akkor nálam aludhat (ha feltakarítja a szobámat)
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Végzős diák jönne Szegedre 8 napra vizsgázni, hol aludjon, lehetőleg ne a novotel-t ajánljátok hanem árban a másik végletet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Dani_kp
addikt
válasz macilaci78 #18676 üzenetére
Köszi, megpróbálom, de sok reményt nem látok rá .
#18686 r3dsnake: köszi neked is . Miért milyen válaszokat kaptál? Illetve neked mi a végzettséged?
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
-
cantus
tag
na szóval, mivel még nem írt rám bátor jelentkező itt van a pontosítás:
Mio Moov 300 (4.3" méretű képernyőváltozat)Szóval erre keresek bátor jelentkezőt, aki rávarázsolna egy friss magyar térképet (Jelenleg 2008-as van rajta). Vagy ez nem lehetséges?
-
ebegab92
senior tag
Ismerősöm eladná laptopját (postázás megoldható).Erről lenne szó
Olyan 32-35 ezer Ft-ért szeretné eladni.De csere valamilyen ilyesmi értékű PCI-expresses videokártyára is jó[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
userZ
aktív tag
Sziasztok!
Sos-ban kellene egy univerzális autós tartó és töltő pda-hoz.
Holnap pestre kell mennem, de sehol sem találom a Htc touch cruise-om kiegészítőit...
Természetesen nem ingyen és bérmentve tartok igényt a kölcsönzésre.Stop the Earth, I want to get off!
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #18701 üzenetére
minden működik 50%-ban ha hiszel benne de a vonzás törvényében lehet valami ... (pl nekem mindig vannak céljaim - általános iskolás korom óta -: középsuli, egyetem, autó, fizetés, barátnő ... mindegyiknél elterveztem mit szeretnék és teljesült ...
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest