Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
2ozzmexy
senior tag
válasz szabonagyur #60451 üzenetére
Ah, így már értem, először valamiért gyerekekre asszociáltam a kirepülés kontextusból...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
DarkByte
addikt
válasz Kolondrum #60452 üzenetére
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy lehet legkésőbb szeptember körül a téli garnitúra beszerzését is el kellene indítani, mert ki tudja mikorra tudják prezentálni. Lemezfelni, TPMS szenzor is kellene hozzá, megannyi lehetőség készlethiányra. Az abroncs ára is megy majd felfelé érzésre.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Huh ez az új rezsi szabályozás nem fog jót tenni a full elektromos autóknak. Mondjuk én ezen annyira nem vagyok meglepődve. Csak előbb jött e gebasz ezügyben mint gondoltam.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz szabonagyur #60451 üzenetére
Kozel a megoldas, hasonlo tortent, igen swift es celerio lett levaltva a vitarara. Mas elethelyzet volt, szukseg volt a ket kocsira, de most mar csak nyug volt, egybe sehogy nem fertunk be (kicsit tulzoan, mert befert ugyan a ket gyerek ules mind kettobe, de kb 20 merfold utan ugy szalltam ki mint egy 90 eves, mindenhol fajt)
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
válasz szabonagyur #60458 üzenetére
Itt eleg nepszeru kis kocsi, na nem kell i10 es aygo nagysagrendre gondolni, de van jopar.
Nem rossz kis vas az, kicsit puritan, egyszeru megoldasokkal, cserebe gombokbol fent tarthato. A nem turbos motor valtozat hajtotta a paromet, remelem a vitaraval is annyi bajom lesz mint a ket kistesoval.
A direkt befecskendezo miatt kicsit felek a kokszosodastol, esetleg valami tipp az elkerulesere?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Azt szeretnem kerdezni, hogy azt a kedvezmenyes arat ,azt kik vehetik igenybe, es hogy van-e normalis hybrid a suzukinal, vagy csak ez a mild.
-
venom8888
őstag
Es mit jelent pontosan a husegprogram,mert lattam ugy olcsobb 1M val
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Hamarosan az enyém is így utazik tovább Esztergomba. Másfél hét és indul a csihu.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #60464 üzenetére
Ja.
Viszont ha figyelembe vesszük a mai helyzetet, nem lepődnék meg, ha októberben megint emelnék a Swift árát. Most 28 ezret számoltam 34 liter benzinre. Úgy fogom fel, hogy ez van. Jó drágán fogok(unk) munkába járni, de inkább benzin a mai időben, mint egy full elektromos járgány. Szerintem ahhoz viszonyítva, most a 820-as benzin is olcsó lesz.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dethroner
veterán
válasz venom8888 #60469 üzenetére
Ha pl 1000 pénz lesz a benzin, tök mindegy melyik eszik 1 literrel kevesebbet. Úgyse fogjuk használni, mert már kajára se lesz pénzünk, nemhogy benzinre.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
venom8888
őstag
válasz dethroner #60470 üzenetére
Ebben is van igazság. Az elelmiszer is drága és az uzemanyag is. Az othonainkban kell ülnunk,mert se utazni nem tudunk,se enni. 2021 ig kb fejlodott az életszinvonal magyarorszagon,most pedig zuhan lefelé. Nemhogy jobb lenne az élet ahogy telik az ido,inkább rosszabb lett. 20 év és az őskorban leszunk. A majmok bolygoja film rendezoje,tudott valamit akkor.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz DeadMeat #60459 üzenetére
Kokszosodas minimalizalasa:
jo minosegu uzemanyag (98/100-as), meg probald meg minimalizalni a rovid tavokat. Akkor a legtutibb, ha uzemmelegre fel tud rendesen melegedni az egesz rendszer. Ezt nyilvan ugy tudod, ha tudsz vele palyan/aztouton menni 30-40 km-t (18-25 merfold) legalabb.A sok rovid tav hideg motorral a legnagyobb kokszosodas gyorsito.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
-
venom8888
őstag
Hybridet akarok venni minnrl hamarabb,mert az is mocsok draga lesz. Villany auto nrm kell senkinek a magas áram miatt majd,benzin emelkedik. Csak a hybrid marad,aranyközeputnak.
-
dethroner
veterán
válasz venom8888 #60475 üzenetére
Jó a villany kocsi is, ha van megfelelő méretű napelemed, akkor ingyen töltöd magadnak. Városi szaladgálósnak megfelel, de kell mellé egy normál méretű benzines, minden másra.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mefistofeles
addikt
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ViZo72
tag
válasz venom8888 #60460 üzenetére
Van hybridnek mondott Vitara csak kérdés 10milliárt ki vesz ilyet, úgy hogy motorikusan elég harmatos , csomagtere is összemenet, hybridsége meg nem egyenlő egy Toyota hybriddel.
Vitara vs Yaris Cross összehasonlítás:
Én inkább 2millával olcsóbban egy mild Hybrid S-cross-t vennék (az új verziót) és abban motor is van (1,4Turbo), lehet vele haladni is ha kell.
7,3milla körül is vannak most még...
mild S-CrossIgaz, a "rendes" Hybrid tud odafigyeléssel kevesebbet fogyasztani (főleg városban, országúton) de mikor dolgozza le az árkülönbséget -mondjuk ez használatfüggő- plusz az egyéb hátrányok? (Gyenge motor, kis csomagtér.)
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #60477 üzenetére
Erre gondoltam én is. Aki eddig lakásban,vagy panelban lakik annak ez nagy szívás lesz. Mondjuk aki családi házban lakik és nincs napeleme az is megszivta...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
venom8888
őstag
Inkabb veszek egy hasznalr priusr er vagy corollar vagy ford mondeot.
-
-
AMD Power
titán
válasz szabonagyur #60480 üzenetére
Én sem. Bár nekem se családiházam, se pénzem nincsen elektromos autóra.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #60486 üzenetére
Utána viszont biztos nem lesz! Én ebben 99%-ig biztos vagyok!
-
mefistofeles
addikt
válasz AMD Power #60487 üzenetére
Ez az egész benzinárstopp amúgy is egy nagy humbug. Olyan a világon nincs, hogy egyedül nálunk ennyiért lehet tankolni. Valószínüleg költségvetésből pótolják a különbözetet, amit úgy is mi fizetünk..... Nem véletlen, hogy az első féléves költségvetési hiány 3050 milliárd forint.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Janusz001
őstag
Blutooth kapcsolaton keresztül hallgatott zenébe bele lehet tekerni a középső konzolon keresztül?
-
AMD Power
titán
Mutatjuk a magyar autóvásárlók idei kedvenceit
Már hazánkban is több autót adott el a Toyota, mint a Suzuki
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz mefistofeles #60486 üzenetére
Ez akár már holnap megváltozhat.
-
félisten
Érdekes téma ez a ki mennyit fog fizetni. Sokakkal beszélgettem, meglepő számokat hallva, abszurd dolgokat. Mi minden limit alatt vagyunk, HA nem a múlt év átlaga alapján számolnak, mert új a kazán ami nagyon durván jobban működik, de a múlt év még régi volt és lusta voltam mellé fával tüzelni egy időszakban. Arra harapni fogok ha ezek miatt kell többet fizetni. Újabban 1400ft/hó a gazom a korábbi év azonos időszakához mérve ahol 5-7000 volt. Hirtelen nem a benzin lesz drága ha vége a stopnak mi?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz burgatshow #60495 üzenetére
Huuhh 90.8 köbméter villany meg 192.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
blakey
titán
válasz tboldi #60498 üzenetére
Nálunk (3 fős család) 510 körül volt most júniusban. - Az viszont sok, de persze nem mindegy, hogy miből adódik, nálunk 235kWh 1 hónap, de minden energiatakarékos az utolsó izzóig minden le lett cserélve, a háztartási gépek, stb. négyen vagyunk, mindenhol TV, számítógép, stb. Most vagy mi csinálunk valamit jól, vagy ti rosszul vagy vannak olyan eszközök amik "sajnos" ennyit "esznek".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
válasz blakey #60499 üzenetére
Pedig nálunk is mindenhol LED világít, a háztartási gépeink is viszonylag modernek, az elmúlt 5-10 évből valóak.
Júliusra leszek kíváncsi, mert belefogtunk a garázs kibővítésébe, hogy beférjen mindhárom autó, és ugye kell használni vésőgépet, betonkeverőt... Még jó, hogy munkadíj nincs, apum eredetileg kőműves.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest