Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #60852 üzenetére
Nálam most ez a második legnagyobb probléma az autóval kapcsolatban. Valahol tárolnom kell. A panel meleg neki és erős gumi szag van. Az erkély meg hideg, illetve meleg. Ott elférne, csak a hőmérséklet nem ideális.
Első, az érkezése. Pont most keresem a rendszerünkben, merre járhat.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Qtya123
őstag
válasz AMD Power #60846 üzenetére
Otthonra is használjuk. Főleg akkor jó, mielőtt elindítom a robotporszívót. Előtte ezzel gyorsan felporszívózom azt a néhány részt, ahová az nem tud bemenni.
Régebben ezért elő kellett venni a rendes porszívót, akkor meg már felmerült a kérdés, hogy miért is elindítani a robotot, ha harcra kész a rendes.pigmeus: Hardcore rettegőknek/túlféltőknek pedig javasolt a betörés egy-egy telephelyre, ahol a sereg számára bespájzolt tartalék üzemanyag van, amelyben nincs biokomponens. Az az igazi, nem az ilyen E10, meg E5, amelyek hamarabb romlanak meg, mint a napon felejtett zacskós tej.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Cunaja #60845 üzenetére
Enni nálam kizárt a kocsiban, inni is max csak vizet.
Nekem egy bosch autós porszívóm van, az autós 12V-ra lehet rákötni. Lehet röhögni, de akkor szoktam használni, mikor a kocsival elmegyünk nyaralni, pár naponta előveszem, és átporszívózom, rühellem, ha koszos a kocsi. Otthon meg ugye a kertben könnyű, mert van egy ipari porszívónk otthon (a háztatásiakról már egy ideje lemondtam, olyan halványak), az még a színt is kiszívja a kárpitokból.
-
ncc1701
veterán
válasz Cunaja #60850 üzenetére
Otthon tárolom.
Anya yaris gumija a tetőtérben, szépen lemosva, gumiápolózva, letakarva. Muternál az insignia gumija pedig a pincében lóg a falon. Természetesen külön téli-nyári felni szett van. A céges suzukiét meg telibefosom, nálam ~3 évet bír egy gumi, azt csere elött a sarki mosóban lemosom, majd a gumis havernál ahogy lejött a kocsiról megy be a zacsiba, és itt a cégnél a pincében halomra rakom.
Saját kocsin a gumik mosás után természetesen gumiápolózva vannak. A suzukiéval meg nem foglalkozom.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Cunaja #60853 üzenetére
Hm, még mindig Nickelsdorf-ban van. Mire megjön az autó vége lesz a melegnek is, ha így haladunk.
ncc1701: Írtam fentebb, hogy havi 10K lenne a pince. Ez 120 egy évben, azért én sem a földből ásom ki a pénzt. Ezért lenne jó a gumihotel. Kérdés, mennyire vigyáznak pl. a polírozott felnikre?[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz ncc1701 #60857 üzenetére
A XV-ben például pont nincsen egyikhez sem, lehet bérelni a "háztól" nem ingyé nyilván és van közösköltsége annak is, nálunk 1nm pince az +200huf/hó a közösköltségben. Apósomnak van és azon osztozunk már 4-en, mert nincsen több. A belvárosi lakásokhoz sincsen mert eladták, elbirtokolták egymástól az emberek...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
ncc1701
veterán
Ok, csak ötlet volt. Szerencsére már vagy 20 éve elköltözhettem panelból.
-
DarkByte
addikt
Apropó, garázsba gondolkodom valami kerék tároló állványon. Úgy tudom a felnire szerelt gumikat csak egymásra pakolni jó, vagy lógatva felakasztani. Egymás mellé állítani csak az abroncsot magában célszerű.
Előző kocsi kerekei egymásra pakolva voltak télen felnistől, ennél viszont a nyári alufelnit félek hogy összekarcolja az egymásra pakolás. Lehet jobb lenne valami rendes állvány neki.
Esetleg van tippetek mi az amit érdemes megvenni? Például ez a fajta mennyire macerás? (azon túl hogy a felni közepéből a Suzuki logós védőt ki kell szedni, hogy így fel lehessen fűzni?)
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz DarkByte #60862 üzenetére
Pont ilyenem van, talán még az OBIban vettem valami 5-6ezer forintért, piszok jó befektetés volt, már a második autót szolgálja ki. Van hozzá ilyen szövet amivel le is tudod takarni, stabil, nem akar felborulni. Talán 225-ös gumiméretig működik, utána összeérnek a kerekek. A Felni csak a közepén fekszik fel arra a műanyag "tányérra". A kupak könnyen kijön a felniből, nem kell aggódni, ha véletlenül összetöröd akkor 1500 forint darabja annak a kis díszkupaknak, szóval nem tétel.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
JSaN
addikt
Sziasztok, tudnatok valami univerzalis kuszob foliat ajanlani? Ajtokat csomagtarto kuszobot ido szeru lenne le ragasztanom. (Scross 2022)
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
PeterPH
senior tag
válasz DarkByte #60862 üzenetére
Nagyjából semmi értelme, semmi bajuk nem lesz sem a felniknek, sem a gumiknak az egymásra pakolástól (mivel a gumi szélesebb mint a felni, ezért a felnik nem érnek egymáshoz). Annak a fajtának van esetleg létjogosultsága, aminek kerekei is vannak, ha messzebbre kell cipelni a kerekeket.
-
Cunaja
addikt
A kollégám, ilyet rakott az S-Crossra és duplán, egymás mellé.
Jól mutat neki. Nem mondanám, hogy nagyon minőségi cucc, de a feladatát ellátja. 3-hónapja van fent neki és nem kopott még meg.
Hátulra meg, ilyen fóliát rakott védelemnek. A zsírtalan felület nagyon fontos. Ez is fent van neki még, sérülés mentesen.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kunberci
senior tag
válasz PeterPH #60866 üzenetére
Nekünk van ilyen állványunk amit linkeltél. Szerintem nem valami erős kivitel, természetesen ha nem nagyon mozgatod, akkor tárolásra esetleg jó lehet.
Mi csináltunk magunknak rendes keréktartót, amit természetesen súllyal is lehet normálisan mozgatni.
[kép].Mi tönkretettünk egy felnikupakot, ezért nem is szedjük ki tároláskor.
Ezért az alufelninél nagyon hasznos tud lenni.A linkelt keréktartóra 175-65 15-ös felni volt rajta (acél), hát nagyon imbolygott a tartó mozgatáskor.
Nagyobb kerekeket nem is tudom, hogy bírná rendesen.Még azon is gondolkodtam, hogy esetleg salgó polc (négyzet alakú) is jó lenne keréktartó állványnak, azt is meg lehetne csinálni gurulósra, esetleg garázson belül azt is lehetne mozgatni.
Egy szögvasra hegesztesz egy talpat, a szögvast meg rácsavarozod a salgó polcra, nálunk is így lett megoldva, hogy a salgó állványt tudjuk mozgatni. -
blakey
titán
válasz Cunaja #60868 üzenetére
Sima dekor (piros) karbonfólia van mindegyik küszöbnél a kezdetek óta, nem jött le, teszi a dolgát, de egyszerű a képlet, mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy magas a küszöb, nem árt óvatosnak lenni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DarkByte #60872 üzenetére
A pumpától szerintem nem kell megszabadulni. Teljesen jó, a mérő nem feltétlenül pontos, de az legyen a legkevesebb, én nem szabadultam meg tőle, persze többnyire egy akkus Xiaomi pumpát használok, de ha az nincs kéznél vagy lemerül akkor jó ez is illetve van egy hagyományos lábpumpa is, ha netán szükség lenne rá.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mefistofeles
addikt
Eddig egyszer kellett a swifthez adott kis pumpát használnom, teljesen jól muzsikál, nem látom értelmét lecserélni.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #60849 üzenetére
Én sokszor csak áfutok rajta. 200+100Ft és kész.
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #60881 üzenetére
Nálam sokszor a madár kaka miatt kell lemosnom. Nem azért mert koszos. Ott ez a gyors mosás is elég szokott lenni.
-
ncc1701
veterán
válasz Napfénysüti #60881 üzenetére
Nekem sem hiszik el sokan, h 15 perc kitakarítani a kocsimat belülről. Pedig csak annyi a trükk, h minden hétvégén kimegyek, kiporszívózom, és kitörölgetem. Ha rendszeresen van csinálva, akkor eleve nem koszos, ergo gyorsan megvan.
-
Ármester
válasz hemaka #60873 üzenetére
"meg a strandon a matracot"
Te egy zseni vagy„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Cunaja
addikt
válasz tboldi #60878 üzenetére
Pénteken 18:33 és 19:59-között fog nálatok áthaladni, a Suzuki vonat. Taurus mozdony vontatja majd. Ha kimész az állomásra, személyesen láthatsz egy halom Suzukit, közte az enyémet is.
18:33 a menetrendi adat. Ha pontos, ekkor fog elhaladni.
Feltélve, ha nem lesz felsővezeték szakadás.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz simonjoe #60888 üzenetére
Ezek már úgy össze vannak szerelve, hogy ide se akarnak érni.
Káosz van most a vasúton, mert még mindig nem állt helyre az 1-es vonal közlekedése. A Suzuki vonat csak rövid szakaszon jön az 1-es vonalon, de ez elég neki pont.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz simonjoe #60890 üzenetére
Az már nem tud helyreállni, amikor átvagyok ba....a. Ma is felfort az agyam a dugóban, amikor ülhettem volna klimás autóban is.
Az üzletkötő már nem dolgozik a cégnél, de ezzel nem vagyok kisegítve. Biztos megérte neki, hogy átb...t.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Cunaja #60886 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekelnek az ilyenek. Itt rakták fel a vonatra a Suzut.
Érdemes a műhold képet görgetni, valami brutál mennyiségű autó van. Elég komoly logisztika kell ide. Zeebrugge-ramskapelle bahnhof, innen indult vonattal. Addig hajóval jött. Az ukrán hadviselés előtt, végig vonattal hozták, azért voltak itt az autók hamarabb.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
PNP
őstag
Új Swift erősen álcázva. [link]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Gyöször #60893 üzenetére
[irónia ON]
Bezony, az is megoldás, miközben a Mazda $ csilliárdokat költött a szkájaktíve rendszer kifejlesztésére és tökéletesítésére, közben meg csak 100-ast kell nyomni a kis swiftbe és máris gyújtás nélkül is megy... és akkor a KeylessGO-ba még bele sem kezdtem.Te jó Isten ott fent az égben, tényleg alacsony lett az a kerítés pádre... megyek dobok is pár deákot a legközelebbi kápolna perselyébe, mert ide bizony pénz kell, nem is kevés...
[irónia OFF]"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
burgatshow
veterán
Lehet ma én vagyok az a bizonyos boci az új kapu előtt, de jöttem haza gyerekkel a játszótérről es mellettem beindult egy dízel WagonR+. Én tökre nem tudtam, hogy volt belőlük dízel…
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest