- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Akkor asszonykám ügyesen vezet, mert az elmúlt tankoások egyike sem lépte át a 7,5 litert. Pedig ez tisztán városi használat volt. Megdícsérem.

Szerintem nálunk az segít, hogy nem 10 km alattiak a távok, sikerül elég jól bemelegednie a technikának a majd 25km alatt. Ja és garázsból indulunk reggel, bár nincs fűtve.
-
Gyöször
senior tag
-
szabonagyur
félisten
-
ncc1701
veterán
-
tomi5244
őstag
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
Audience
aktív tag
-
paolinho
addikt
-
burgatshow
veterán
-
Janusz001
őstag
-
hemaka
nagyúr
szep markaszerviz mondhatom, melyik ez? Csak hogy mas ne is vigye meg a kornyekre sem; az a legnagyobb buntetes az ilyeneknek, mert ugyis abbol elnek foleg.
Nalunk (nem suzuki), a munkafelvevo bele sem ul, amig teljesen korbe nem fotozza, felniket kulon meg minden. Mert itt epp az ellenkezo story szokott elofordulni, foleg a sved cserediakok koreben. 😂 -
hemaka
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
burgatshow
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
AMD Power
titán
-
szabonagyur
félisten
-
Qtya123
őstag
-
Gyöször
senior tag
-
Gyöször
senior tag
Nem, ne kombináld össze. Most kapcsoltam ki a gépet, majd holnap feltöltöm a videót.
Közben ma a gumisnál megpörgettük a nyárikat, meséltem mi volt, rávágta, hogy nem a téesz bejárónál volt ez? Visszanéztem, pont ott volt, ahol a traktorok jönnek fel egy sáros útról. Pedig a máshol minket elkapó nagy eső lemoshatta már, ha itt a kisnyúlnál egyáltalán esett. De lehet itt csak annyi volt, elkente takonnyá a sarat.Ma még esett, sikerült benne egy jót motorozni. Helyette kocsival kellett volna menni és kipróbálgatni a gumit. Most nyilván fent is hagyom a têli szettet köv esőig, mert idegesít a sztori.
-
Qtya123
őstag
Autópályán szoktam azt látni, tapasztalni, hogy szakad az eső, de a belső sávban aki épp előz, arra ráesik Sietős Frici és beleáll a seggébe ugyanúgy 2 cm-re és az sem zavarja, hogy az előtte 130-140-el előző autó úgy önti a szélvédőre a vizet, hogy még gyors fokozaton is alig lát a jószág.
-
Qtya123
őstag
Azért ez nem fekete-fehér. Vadgázolás volt. Nem kell ahhoz ki se látva az autóból nyomni neki, hogy ez legyen.
Egy út széli bokorból simán kijöhet eléd egy kisebb testű állat (fácán, nyúl, róka, macska, stb...), ami eleve féktávon belül kerül a szemed elé, mert a bokor/gaz takarja és akkor rohan ki, mikor van vagy 2 méter közöttetek.
Még nem jártam így, de szemből jövő már kétszer is ütött el a szemem láttára így állatot. Esélye nem volt, megállni.A homokvihar más történet, ott látható volt, hogy épp bele fognak menni, erre nyomta mindegyik ugyanúgy.
-
ncc1701
veterán
-
Kolondrum
félisten
-
zsolt19900
őstag
-
dethroner
veterán
-
beef
őstag
-
mefistofeles
veterán
-
venom8888
őstag
-
Cunaja
addikt
-
Kolondrum
félisten
Kikkel?
blakey! Az aegon csak úgy engedte bejelenteni ha kiválasztom a javító céget. Amiből egy volt a listájukin, fel is hívtak. +36706026000 - érdemes guglizni..
a szélvédő feri 
Fel is hívtak és a tag próbált rábeszélni hogy higgyem el az oem is az ami most benne van csak nincs rajta logo. Olcsóbb, gyorsabb, ott a polcon, jó lesz. 3 óra száradás és mehetek. Odamegyek, szemle, papírok, közben csinálják, szárad, viszlát.
Fsz tudja.... -
Qtya123
őstag
Attól, hogy a tiéden nem volt, nem azt jelenti, hogy nem rozsdásodnak.
Sokat számít mennyit mész sóban, füvön állsz-e, mennyire mosod az alját, mennyi sarat, kavicsot kapott az alja, stb...
Nem az az általános már, hogy levelesre rohadnak, de meg tud indulni rajtuk szépen a pörsenés itt-ott 1x évesen.
Újabb autók nem rozsdásodnak? Kérdezz meg néhány Mazda tulajt.

-
tboldi
nagyúr
És létezik alu is, nekem az van.

-
Cunaja
addikt
-
bigdigit
addikt
-
Kolondrum
félisten
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
őstag
őstag
A fogyasztásra sok minden hat. De a lényegen ez nem változtat. A kettő közti különbség a téma.
MT 2wd a gyártó szerint, azonos körülmények között másfél literrel kevesebbet eszik az AT 4wd -nél.
Ez egy megkerülhetetlen állandó többlet költség. Ahogyan az automata váltó szervizelése is az lesz.
Egyébként chip hiány van, talán szándékosan a drágább modelleket nyomja a gyártó is, azon több a haszon. -
Kolondrum
félisten
-
tatararpad
őstag
Ez köztem-közted igaz lehet, de az autót ugyanaz fogja vezetni valószínűleg allgrippel és anélkül is. Ez a fél liter maga az allgrip. Minden más tényező változatlansága mellett azt mondja a gyártó, hogy ennyivel fog többet enni, ha ezt választod. Ahogy írták az előbb hogy most 5.3-5.8, vagy 9.5-10, a különbség szempontjából mindegy szerintem, de még a fél literben már nem is hiszünk, az biztos, hogy többet fog. Amúgy a gyártók felfele nem szoktak hazudni szvsz, ha ők felet írnak én kicsit többre számítanék.
-
burgatshow
veterán
-
tatararpad
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
-
Joker88
őstag
-
KubanitoS
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
ugri77
csendes tag
-
rasky
senior tag
-
rasky
senior tag
-
yaneez
csendes tag
Mivel nálunk a párom és a lányom ragaszkodtak a panoráma tetőhöz, így csak a GLX jöhetett szóba. (én jól elvoltam és továbbra is el lettem volna nélküle, de egye fene flancoljunk)
Viszont így az áremelést nem tudtam megúszni, mivel a manuális váltós típusokat valamikor a jövő hónaptól kezdik gyártani, eddig az automaták jöttek javarészt le a sorról. -
dethroner
veterán
De nem is értem minek az ablakot menet közben lehúzni? Soha egyik autómba se jutott eddig eszembe, pedig 27 éve vezetek. És eddig szinte mindig klíma nélküli autókat. Az ablakon csak a bogarak meg a szélben szálló szemét jön be. Inkább maxra húzom a szellőzés és ahol van tetőablak, azt nyitom ki. Mégse közvetlenül a képembe vág a huzat, zaj is sokkal kisebb.
Az ablak lehúzás nálam addig terjed, amíg a kártyás sorompóknál megállok, utána be is lehetne szögelni az ablakot
#57858Viktor X Nálunk a swiftben vezérelhető a kormányról az óracsoportban a középső kijelző és van automata lámpa is. Swiftet kellett volna venned
-
.Szaki.
addikt
Ahogy olvastam többen is. Csak azt nem értem, hogy akkor a francnak vannak autósújságok, ha egyik sem írja le azt, hogy vannak ilyen problémák. Az, hogy a német és svájci tesztekben nem jelentkezik ez, azt még el is tudom képzelni, de ezeken a vacak utakon azért legalább egy tesztelőnek fel kellett volna tűnnie, hogy de hát gyerekek recseg az ablak. A Swiftnél se írta senki, hogy zörög, pedig az enyém is zörgött. Egyébként azért dühít a dolog, mert amúgy mocsok jó kocsik, a Swift is az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a szélvédő feri 
A taposást is képletesen írtam. Viszont nekem a térdem van elkopva és minden egyes normál testhelyzet ( rendesen tartott láb, 90°) megváltás.
Az öreg autók is sokat drágultak.