Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42386) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Sziasztok!

A Swift AllGrip hajtása ugyanaz, mint a Vitaráé és Scrossé? Kicsit dombosabb helyen lakom, ami télen nehezebben járható, mint a város főbb utcái, és elgondolkodtam azon, hogyha veszek új autót, akkor nem lenne hülyeség az összkerék hajtás, mivel ilyen célra állítólag nagyon jól jön, és télen sokkal stabilabb a futómű.
Az árlista szerint a GL+ felszereltség 3.490.000 Ft + 400k az AllGrip. Ennyit számomra simán megér a stabilabb, biztonságosabb hajtás.
Gondolkoztam SX4 Scross-on is (meg egyéb gyártók autóin is), de egyelőre csak ketten vagyunk a párommal, amihez bőven elég lenne egy kis Swift is, ráadásul ha közben jönne egy poronty, akkor is elférnénk hárman benne, aztán pár év múlva (garancia időn belül) becserélném egy nagyobbra, ha szükséges.

Nagyjából tavasz környékén lenne esedékes a vásárlás. Addigra előfordulhat, hogy egyetlen motorral lesz kapható a Swift? Olvastam az 1.2-es kivezetéséről pletykákat. Ha ez így történik, akkor rengeteg vevőtől fognak elesni, mert a piac legszegényebb motorkínálatú autója lesz.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.