Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Röviden az első 5 évad kerek egész sztori, ami miatt akkora rajongó bázisa alakult ki, hogy folytatták, annak ellenére, hogy az eredeti író kiszállt kvázi a sorozatból, mivel ő "elmondta", amit akart. Aztán erős mélyrepülés volt a sorozat, ami kb 10. évadtól kezdett visszatalálni a régi önmagára. Fogalmam sincs hogy végződött, mert a 14-15. évad még mindig várólistán van nálam. Egyszerűen mindig volt már, ami beékelődött elé.
(#68487) mephi666: Nem csoda a részek száma, ez a sorozat az elejétől a végéig 20-22részes évadokkal operált.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Azért vegyük azt is figyelembe, hogy a Netflix előfizetői bázisa sokszorosa a többiekének, így nyilvánvaló, hogy onnan kerülnek ki a legnézettebb sorozatok, képviseljenek bármilyen minőséget is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Drizzt
nagyúr
Megneztem a Királyt és nem nagyon ertem a pozitiv kritikakat. Az eleje meg egesz jol indult, de aztan egeszen gyorsan egesz unalmas lett. Eleg szenvedes volt kibirni a vegeig.
I am having fun staying poor.
-
mephi666
nagyúr
...utána néztem meg az Elvis filmet... van kontraszt... őt nem hiába nevezték Király-nak... Jimmy csak egy gyenge utánzat volt minden tekintetben, de megtalálta a célközönséget
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
la_cc
addikt
A Shantaram első része elég szenvedős volt nekem, adjak még neki 1-2 részt, hátha elkap vagy ez ennyit tud kb?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Janaboy
Topikgazda
A nemzet aranya: a történelem peremén
Nem esett még szó róla. Az első 2 rész után szerintem az 5.3as imdb pontozás reális, nem nagy cucc, de ilyen háttérben elnézősnek bőven jó.
Janaboy
-
Tasunkó
senior tag
válasz Drizzt #68505 üzenetére
Én is "nézem" tekerve, háttérzajnak. Az 5.részig egyelőre női sorstörténet. Különböző nők szenvednek egy trógerrel, aki a külső adottságait ismerve, érthető módon egy lehetőséget sem szalaszt el, hogy kopuláljon. A színészeknek magyar filmbajuk van, és kissé patetikusak. Próbálok rájönni hogy lassan beszélnek, vagy sok a szünet a mondatok közt, vagy a szövegek nagyon unalmasak. A színészek közül Jimi szőke feleségének, és Lengyel Tamásnak vannak olyan másodperceik ami tetszőleges amcsi filmben, bárkivel előfordul. Hangulatban hozza a lepukkadt kocsmai letargiát, talán az alkoholista depressziót is, túl jól is, mert trash-nak lehangoló. Családi kör jellegű szociális vájkálódás, profibban mint az rtl-en. De eddig telibetalálták Jiminek a semmilyen viszonyát a zenéhez, ezt az önajnározó igénytelenkedést, szóval az hiteles.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Ragnar_
addikt
Stranger Thingsből egy évad ? Nem mondom, hogy rengeteg puskapor marad a 5. évad után, de a 4. évad még teljesen nézhető volt szerintem.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ellia
addikt
Végig néztem a Vikingek: Valhalla 2. évadát, szerintem jobb volt, mint az első de a háromból kb. másfél szál teljesen feleslegesnek érződött.
-
bobalazs
nagyúr
The Old Man,
Jó volt, egy nap alatt lepörgettem.
Néhol egy kicsit hiányosnak tűnt a plot, de mindig feljött, és tartotta a szintet.
Aki szereti az ilyen Ciás sorozatot, meg akciókat, annak ajánlom. Nekem bejött. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Mysterious Benedict Society.
-
nagyúr
-
Pitterix
őstag
Néha lapos, néha izgalmas, de a vége rohadtmód idegesítő.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
grizlisandor
veterán
Miért KASZÁL ennyit a Netflix? Leet Hungary youtubevideó
Érdekesek a döntések menete a kedvenc sorozatainkról.
Más:
Hunters S02
Első évad nagyot ment, második évad nagyon erőltetett lett. -
Yodamest
veterán
válasz negyven2 #68443 üzenetére
hehe ez gyakorlatilag a My hero akademia anime alapstoryja
-
dellfanboy
őstag
your honor S2-t nézi vki? nekem idáig nem adja
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
nitro16
senior tag
válasz dellfanboy #68525 üzenetére
Igen én nézem. Gondolom majd most lassan beindúlnak azért a dolgok.
-
nubreed
veterán
válasz dellfanboy #68525 üzenetére
Nem is tudtam, hogy lesz belőle 2. évad. Az első nekem nagyon bejött, de azt hittem, hogy ott vége is, lezárták az egészet.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
addikt
Na az új Az utolsók közülünk rész is 80 perces, zsíííír
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
NyalokAA
aktív tag
-
CptAdamica
veterán
TLoU e3:
Végül is, nem láttam a túl a barátságont, most már igen.
Megyen!
-
Golyo69
senior tag
válasz CptAdamica #68537 üzenetére
Dettó...nem ertem miert kell....
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Janaboy
Topikgazda
Az hogy lehet hogy az IGNesek látták az egész Last of us első évadot?
Janaboy
-
Di Natale
aktív tag
Jó ez a Kenobi sorozat. Nyáron magyarul, most oroszul nézem. Egészen érthetőek benne a párbeszédek.
-
Komplikato
veterán
válasz Janaboy #68539 üzenetére
Internetes megmondó embereknek, meg sajtónak le szokták vetíteni a teljes évadokat. Jó 1.5 éve ez a menő (Netflix, Amazon, HBO, stb.), mindenki is ezt csinálja. Illetve néha olyan van, hogy a szezon első felét mutatják be csak. Mozikat mostanában 2-4 héttel a vászonra küldés előtt megnézhetik. De ilyenkor általában a premier előtti 2-4 napban írhatnak, beszélhetnek csak róla. Viszont pont a fentiek miatt már nem lehet bízni ezekben a beszámolókban.
A sorozatoknál a hogyan az jó kérdés, lehet kapnak valamilyen exkluzív hozzáférést az adott platformon? Mondjuk ez megmagyarázná miként kerűlnek "virág piacra" komplett szezonok a megjelenés előtt feliratokkal és szinkronnal együtt. Mert ami fent van, ugye ...[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
HUTCHDB
nagyúr
The Last Of Us S1E3.
Ne már…. Mi ez?
Ezt kell most már mindig néznünk?
Gyomorforgató…
Csavarjuk már vissza az idő kerekét kb 6-8! évvel, és amikor az első tiltakozások voltak az ilyenfajta filmbeni megjelenítéssel szemben, mindenki csak legyintett, de most elérkeztünk oda, hogy igazat kell adnom azoknak akik figyelmeztettek, hogy itt valami sunyi, fondorlatos betolakodás lesz az életünkbe, és idővel már késő lesz bármit is tenni.
Így lett…
Teljesen átértékelődött bennem sok sok, eddig politikai megnyilvánulásának bekategorizált felvetés.
Lehet bennem van a hiba, de én nem kérek ebből!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mephi666
nagyúr
válasz HUTCHDB #68546 üzenetére
nyugi, már a peppa malacban is megjelentek a leszbikus nyulak ...nem lehet elég korán kezdeni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest