Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68301) devil-k válasza oriic (#68300) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ezt láttam többi fotón is. Itt ez a faszi nagydarab, magas, nem egy potrohos törpe. :(

- mozi bolondéria -

(#68302) mephi666 válasza devil-k (#68299) üzenetére


mephi666
nagyúr

Gomez-en mi is néztünk nagyot: mintha leakasztottak volna egy random mexikói törpét egy kocsmából :DDD

a végefelé én is hasonlóan voltam, mint te: asszony mondta is, hogy én ebben már csak a hibákat keresem... ami végül betette a kiskaput, az "Wednesday csodálatos gyógyítása" ...King nem tudom melyik könyvében írt egy tv-sorozatról, amiben a főszereplő kb minden epizód végén halálosan veszélyes, totál kilátástalan szituációba kerül, hogy izguljon a néző 1 hétig... majd a következő rész elején egy bravúros (de olcsó) csavarral megmenekül :) itt is ezt az olcsó eszközt alkalmazták a készítők... kb az az óvodás szint ez, amikor a gyerekek játszanak és folyamatosan egymásra tromfolnak: "lelőlek a sugárpuskámmal... haha, nem tudsz, mert gyorsan aktiválom a sugárálló védőpajzsomat" ...ami előtte még sehol nem volt a játékban :) ...teljesen ugyanez a helyzet volt...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#68303) oriic válasza devil-k (#68301) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hát nem tudom, az én véleményem, hogy Gomez kinézete ebben a sorozatban talán a legpontosabb adaptációja az eredeti műben szereplő karakternek.

[link]

Live-Die-Respawn

(#68305) Rigormortiis válasza Gymbeam (#68304) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Én is így vagyok ezzel. Egy sorozatot/filmet önmagában kell nézni. Kit érdekel, hogy a korábbi inkarnációjában hogy néztek ki a szereplők? :F

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#68307) KISDUCK válasza devil-k (#68301) üzenetére


KISDUCK
addikt

Az őt alakító Luis Guzmán 166 centi magas, amire nem hiszem hogy rá lehetne fogni hogy magas, csak nem tűnt ki a tömegből mert pl Jenna Ortega is 155 centi, hozza képest tenyleg magas.

(#68308) Mik76 válasza Gymbeam (#68306) üzenetére


Mik76
senior tag

Apropo, uj epizod holnap. :K

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#68310) gbors válasza gbors (#67657) üzenetére


gbors
nagyúr

Into the badlands S02 (2017) és S03 (2018-2019)
Hehehehehe, ez aztán egy érdekes trip volt :D
A 2-es szezon még viszonylag gyanútlanul zajlott, tipikus 2-es szezonjaként egy túl sok mondanivalóval nem rendelkező sorozatnak - a sztori érdektelen, a karakterek érdektelenek, de az első évad értékeinek (harcok, képi világ) megtartása miatt még éppen nézhető a dolog. Egy nagy plusz van benne: behoztak egy komikus karaktert, ami általában egy ilyen sorozatban rituális öngyilkossággal ér fel, viszont itt remekül sült el - Nick Frostnak már a megjelenésétől röhögni kell, ráadásul ömlik belőle a fapofa brit humor, jó szövegeket írtak neki, és ezeket remekül adja elő. Amikor pedig harcol - hát az végképp rekeszizom-szaggató.
Valami hasonlót vártam a 3-as szezontól is, de úgy fest, az alkotók itt koncepciót váltottak, és szimplán fullba toltak mindent. A kreténséget több fronton is, a harcokat, a wuxiás látványvilágot, Emily Beecham vagányságát, Nick Frost ökörségét - abszolút szintet lép a sorozat minden téren, legyen az jó vagy rossz. Igazából az jó elgondolás volt, hogy az addigi belterjes badlands-konfliktusokba bejön egy külső fakció. Ők aztán mindent fel akarnak forgatni azzal, hogy mindenkinek odaadnák a dark giftet a régi tech felélesztésével plusz soksok voodoo nyammogással - úgy általában orbitális marhaság az egész. Ehhez hozzáraktak egy remek sötét látványvilágot, és egy váratlanul komplex, többszintű szociopata főgonoszt, akihez találtak egy remek színészt is Babou Ceesay személyében. Szóval párhuzamosan fogtam a fejem azon, hogy mi történik, és roppantul jól szórakoztam azon, hogy hogyan. A látványba fektetett rengeteg munka máshol is látszik - számtalan remek színorgiás jelenet volt, kiválóan fotózott és koreografált harcok, néha már Jackie Chan-es szintre ugorva a környezet legvalószínűtlenebb elemeinek felhasználásával.
Sajnos a végére eléggé elfogyott a szufla - ami már csak azért is érdekes, mert a 16 epizódos 3. szezon igazából két szezon - a 8. rész olyan mini-szezonzáró jellegű, és a 9. rész csak közel egy évvel később érkezett. Idő tehát volt, de ennek ellenére az utolsó 4 epizód teljesen leereszt. Tele van idióta fordulatokkal és döntésekkel (amikor Lydia elment egyedül meggyilkolni Cressidát, a voodoo-like boszorkányt, aki nem sokkal korábban véres esőt varázsolt, ott kevés híján kihajítottam a sorozatot), ordító plot-armorokkal, a harcokban nemigen van már ötlet, és egyre több látványbeli hiba is becsúszik. Nagy nehezen aztán eljutunk a végéig, és egész tisztességesen le is lett zárva - van ugyan némi cliffhanger a végén, de a becsületes fajtából, úgyhogy nem marad irritáló hiányérzet amiatt, hogy nem folytatják a szériát.
A 2-es évad egy gyenge 5 pontot ér, a 3-as meg nagyon sok jóindulattal 6-ot - vannak igazán nagyszerű pillanatai, de sajnos a legrosszabbakat pont a végére sikerült összegyűjteni.

#értékelés

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#68311) devil-k válasza Gymbeam (#68304) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ízlés, haver. Vagy meg kell magyarázni valamit miért nem tetszik? Vagy a Wednesdayről nem lehet rosszat írni?

oriic
Itt nem tűnik olyan alacsonynak. :DDD

- mozi bolondéria -

(#68312) Piszmaty76 válasza gbors (#68310) üzenetére


Piszmaty76
aktív tag

A hibái ellenére is nagyon le tudott kötni a sorozat és nagyon érdekelt volna, hogy merre ment volna tovább a sztori. Manapság egyre kevesebb (amerikai) sorozat tudja ennyire ébren tartani az érdeklődésemet. A Sarah Connor krónikák nálam dettó ugyanez. :K

[ Szerkesztve ]

Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)

(#68313) gbors válasza Piszmaty76 (#68312) üzenetére


gbors
nagyúr

Megértem, bár nem árt figyelembe venni, hogy amit a 32. rész végén belógattak, amiatt alapjaiban kellett volna újragondolni a sorozat fő sarokpontjait. De valóban jó lenne több ilyen jól megcsinált harcolós cucc, gyönyörű képi világgal.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#68314) xy.zsolt válasza nitro16 (#66364) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Kösz a Shantaram ajánlást. :R A topik 65000.hsz-től pótlom az olvasást és 1364hsz felett kellett átsiklanom, hogy az első nem gagyinak tartott sorozatra leljek. Sárkányos, SW, Marvel, képregény story, kosztümös buzis, woke stb nem érdekel.....pedig akkor egyszerű lenne választani ;]

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#68315) lemmy9 válasza devil-k (#68311) üzenetére


lemmy9
őstag

Dehogynem. Én az első rész után vagyok úgy hogy kasza. Mi ez a szemét, ezt nyalja a nép? :)

Szerintem!

(#68316) VágniValó válasza xy.zsolt (#68314) üzenetére


VágniValó
addikt

Na király, akkor felírom a listámra, még lehet a Black Bird elé veszem. Látom rotten tomatoes-on is a kedves kritikusok 60% alá húzták, a nép pedig bőven 80% fölé. Megnézős :R

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#68317) radi8tor válasza VágniValó (#68316) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hááát nekem olyan vegyes érzéseim voltak vele. Jónak indul, de aztán ellaposodik.

⭐ Stella

(#68318) Pitterix válasza Mik76 (#68151) üzenetére


Pitterix
őstag

Megnéztem. A játékot nem ismerem. Így a film maga, nekem csak egy vírusos-gombás-fertőzős alkotás.
Az eleje egész tűrhető volt, aztán picit lanyhult, majd megint érdekes lett.
Várom a folytatást.

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#68319) xy.zsolt válasza radi8tor (#68317) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Első rész ✅ Eddig tetszik. Én 89ben voltam Bombay-ben....volt is dezsavű érzés pl már a reptéri jelenetnél 😁 Az a putrit, a bádogváros látványát a kifutó mellett sosem felejtem el.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#68320) rdmftw


rdmftw
tag

sziasztok!

olyan junkie-t keresek akinek megvan az eredeti UK Mad Dogs sorozat 720 v 1080p-ben. [link]

neten csak a gagyi US remaket találom és streamingen sincs fent sehol a teljes sorozat.

(#68321) devil-k válasza lemmy9 (#68315) üzenetére


devil-k
nagyúr

Mindig fel kell ülni valami vonatra. :DKétségtelen, hogy megtalálták azt a réteget akiket el akartak érni, de annyira félelmetesen sz@r nem volt. Onnan vettem észre, hogy nem csúszik annyira, amikor nem vágytam rá, hogy daráljam a részeket egymás után. :D

- mozi bolondéria -

(#68322) Mik76 válasza Pitterix (#68318) üzenetére


Mik76
senior tag

Nem kell azert semmi egetveroen ujszeru sztorit varni. Megmarad a stilus szokasos keretein belul tobbnyire, de a hangulat a jatekban valoban remek volt.
A soriban meg nagyon jo uton haladnak hogy azt at is adjak sikeresen.
:K

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#68323) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Az AHS 9. évada durván jól hozza a 80-as éveket. Sokkal erőteljesebb ilyen téren az atmoszférája, mint a Stranger Things-nek.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#68324) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Ez a Tom Clancy: Jack Ryan sori egész jó. Harmadik résznél járok az első évadban.. szóval remélem megmarad ez a lendület végig.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#68325) bobalazs válasza BITBOYS (#68324) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Harmadik évadot kezdtem el tegnap, sokan leszólták itt, pedig első rész alapján egyáltalán nem rossz.

(#68327) Laraxior


Laraxior
titán

Végére értem a Gangs of Londonnak... meg kell mondjam, nehol elegge brutalis :D de tetszett, kifejezetten. :C
Koszi az ajanlast! :R

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#68328) RetepNyaraB válasza BITBOYS (#68324) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Jah nagy unalmamban találtam rá én is és meglepően ügyes eddig.

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#68329) Major Lion válasza BITBOYS (#68324) üzenetére


Major Lion
senior tag

Nem marad. Az utolos evad mar a foldbe is allt olyan gagyi lett.

On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

(#68330) Mik76


Mik76
senior tag

TLoU S01 E02

Nekem ez is bejott.
Nem emlekszem mar az aprobb dolgokra, de ezek a gomba meg halozatban eszleles dolog nem remlik. Gondolom igyekeznek ezt az egesz szarmazas meg eredet dolgot megmagyarazni.
A kis indonez intermezzo az elejen tok jo volt.
:K

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#68331) erahurka válasza Mik76 (#68330) üzenetére


erahurka
félisten

Nem vot rossz bár picit nehézkesen indult nekem. Meg vicces volt hogy a csaj kifejti a háztetőn hogy ha rálépnek valami gombaizére akkor lehet hogy egy rakás fertőzöttet riaszt, aztán a következő jelenetben Joel első dolga egy ilyen gombás burjánzást piszkálni aztán a fegyverével csapkodni :DDD

(#68332) paatrick


paatrick
őstag

Last of us E2

Azért durva hogy a hozzáírt részek jobbak mint a játék alapján keletkezők :DDD általában fordítva szokott lenni. Mondjuk nem értem erre a szálra a World War Z-n kívül miért nem ment rá egyik zombis film/sorozat se. A nagy csinnadrattával bejelentett Fear the walking dead is csak egy semmi lett, pedig azt mondták hogy elmeséli hogy alakult minden....
A játékidőből rendesen visszavettek, 50 perc, gondolom váltogatni fogják és egy-egy rész hosszabb lesz, van olyan történetszál ami inkább a 1,5 órába fér bele.
Ellie még mindig béna, de tudom ez egyéni szocproblem :P

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#68333) erahurka válasza paatrick (#68332) üzenetére


erahurka
félisten

Valahol láttam az első néhány rész hosszát, a harmadik megint ilyen másfél óra körüli lesz.

(#68334) mephi666


mephi666
nagyúr

na, megnéztük ezt a Jimmy-s "Király" sorozatot és összegezném egyben:

1-5: Olasz Renátó nagyot alakított, történet is jobban pörgött, 10/7-et adnék az elejére

6-10: Nagy Ervin meg sem közelíti a szintet, sok volt az üresjárat "töltelékkel" ...10/4

összegezve kb Thuróczy Szabolcs játszott jól normális karaktert, majdnem mindenki más egy bugris parasztnak lett beállítva :DDD

ami feltűnt: nem nagyon figyeltek 1-2 részletre... pl asszem 1990 körül behoztak néhány kockás gépet, amin ott villogott az óra 25ezerrel... (ami tán csak 100-as téten ment fel eddig, viszont 100-as érme 93ban jelent meg és 96ban lett lecserélve a kétszínű kavicsra...) nekem úgy rémlik, hogy ezek a gépek 2000 után kezdtek bejönni és kb 2010ig mentek nagyot :K ...a másik a pisztoly: egy beretta 87 cheetah-al lőtte fejbe Jimmy magát... abból is a kiskaliberű 22-es változattal... a filmben nem ilyen kis marokpisztoly szerepel :) ...oké, írják is hogy igazságok-hazugságok alapján készült, azt el tudom fogadni, hogy más a pisztoly, többet is lőtt, stb... a kockás gép viszont akkor is kilóg :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#68335) erahurka válasza mephi666 (#68334) üzenetére


erahurka
félisten

Egy részletet láttam belőle az elég is volt. Mikor tanulnak meg a magyar színészek normális hangsúllyal beszélni?

(#68336) mephi666 válasza erahurka (#68335) üzenetére


mephi666
nagyúr

Olasz Renátó, Thuróczy Szabolcs, Péterfy Bori szerintem jót alakított, de a többség katasztrófa volt...

ami érdekesség és most találtam: Peter Sramek-re emlékeztek? 10éve tehetségkutatókon járt a szlovák gyerek és óriási Jimmy fan volt... ő énekelte végig a sorozatot, méghozzá nem is rosszul...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#68337) Tasunkó válasza mephi666 (#68336) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Ő is női énekhagot imitált mint a Jimi, vagy a saját hangján?

Kérek egy számot a jútútú

(#68338) mephi666 válasza Tasunkó (#68337) üzenetére


mephi666
nagyúr

anno nem bírtam Jimmy-t, 90-es években egy viccnek tartottuk, amit csinál... ez a Sramek szerintem jobban lenyomta, mint az eredeti :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#68339) Tasunkó válasza mephi666 (#68338) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Érdekes lett volna, ha a sorozat vállalkozik rá felfejteni, hogy történhetett ez a tömegpszihózis, amiben mintha Bagi-Nacsa önálló életre kelt volna Szulák Andrea hangján és ez teljesen normális produkció lenne, a megkeresett pénz miatt, de gondolom látszólag tudomást sem vettek a jelenségről.
Ugyanakkor Jimi egy kiváló elaborátum a végletekig eldeformált közízlésről. Ha megéli hogy 70 évesen sportcsarnokot megtölt, ahogy kísérletet tesz hogy az életkorának megfelelő hangszerkezetével, aberrált leányhangon kornyikáljon, az a legvadabb monty phyton. És ha követői lettek volna, esetleg más érett férfiak is női hangon a csillag születikben, megasztárban, Magyarország szeretlekben, lehet hogy idegenforgalmi látványosság is lehettünk volna(mint a padaung törzs gyűrűs nyakú női). Sok mindent elrontott az a rosszkor kukorékoló kakas.

[ Szerkesztve ]

Kérek egy számot a jútútú

(#68341) KISDUCK válasza Tasunkó (#68339) üzenetére


KISDUCK
addikt

Hát lehet bennem van a hiba de én nem tudom azt mondani rá hogy "leány hangon" kornyikált/énekelt. Őszintén megmondva nekem nem tetszik a zenéje, talán még fizikai fájdalmat is okozna hogy 1 órán át hallgatnom kéne, de azt el tudom fogadni hogy ez valakinek tetszett, a rajongótáborát nem nézem le és nem ítélem el csak azért mert nekem nem tetszett. Ott van a Deszpászító is, tiszta szívből rühellem azt a zenét, de attól még azt a rajongótábort sem nézem le akinek az tetszik.

(#68342) Ellia válasza paatrick (#68332) üzenetére


Ellia
addikt

Azért mert az első rész gyakorlatilag két rész volt. Ezért is lesz csak 9 részes az évad és nem 10.

(#68343) CptAdamica


CptAdamica
veterán

TLoU E2:

Egész jók a díszletek, meg a világ kinézete, már tényleg majdnem lehetne nyúlni a kontrollerért. Jó rész volt, megint van némi változtatás a játékhoz képest, Bella Ramsey is kezdem elfogadni, egyedül 1-2 béna párbeszéd zavart, néhány helyen nagyon mereven hoznak át párbeszédeket a játék azonos szakaszából. Na meg durva, hogy még 1-2 játékmechanikát is áthoztak, például a szekrény tologatás, meg az egymás felsegítése.

Megyen!

(#68344) HUTCHDB válasza mephi666 (#68334) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

1 hónapja írtam erről

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#68345) Tasunkó válasza Gymbeam (#68340) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Veled ellentétben, legalább tudtam felsorolni néhány vitathatlan érdemét. Puzsér múltkor aszonta, hogy maradhatott volna a blues-nál. A korai Jiminél ez a ["blues"]. Itt is különböző imaginárius személyek hangján énekel. Ajánlom figyelmedbe a vokált is ő énekli(whauuu), később ez lett Jimi hangja. Milyen kár hogy nem a Luis Amstrong paródiahangot választotta. Biztos a slajm miatt. Sok olyan életút van, ami legjobb lett volna ha meg se történik.

És nem, Despasitot nem a fürdőszobába képzelt énekesek hangján éneklik, így Jimi egyedüli a világon alighanem, aki paródiahangon énekel.

[ Szerkesztve ]

Kérek egy számot a jútútú

(#68346) paatrick válasza CptAdamica (#68343) üzenetére


paatrick
őstag

Ne viccelj a leglényegesebb játékmechanikát is átemelték. 10 lövésből vagy 3 talált :DDD

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#68347) CptAdamica válasza paatrick (#68346) üzenetére


CptAdamica
veterán

Nahát igen, a clicker-es rész eleje egész jól működött, utána meg egy játék szerű kergetőzés lett belőle. A játékban, ha elkapott, akkor kampenc volt, itt meg vígan leteperte Joel-t. :D

Megyen!

(#68348) Mik76 válasza CptAdamica (#68347) üzenetére


Mik76
senior tag

Masreszrol viszont nem ertem hogy fel meterrol hogy nem lehet a meg nem riasztott clickert FEJBEloni?? Ez ilyen wtf...

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#68349) CptAdamica válasza Mik76 (#68348) üzenetére


CptAdamica
veterán

Na igen, ott arra számítottam én is, hogy easy célpont.

Megyen!

(#68350) erahurka válasza CptAdamica (#68347) üzenetére


erahurka
félisten

Reálisabb mint mikor a Walking Deadben sorra osztják a fejeseket és csak akkor megy mellé egyetlen golyó két szezononként ha dramaturgiailag fontos :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.