- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
-
HoTaZo
addikt
-
sherlock82
senior tag
-
Tasunkó
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
-
WayneGace
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
-
dellfanboy
őstag
ááá nick pulosz -
, con bordino-görög család hatalmas formák voltak.olasz család,
általános iskolásként láttam, és kva nagy sokk volt amikor én középsuliba mentem, suli után mi nem szörfözni ugortunk le a partra a v8cabrioval...
jah pont a bolton miatt akartam volna egysoros görkorit kapni. volt egy tök frankó görkoris ep -
sherlock82
senior tag
Az a no.1. volt nekem is. MTV egyik legjobb sorozata volt mióta tv-zek.
Az alapszereplők - a görög család többek közt -, iskolai tanárok igazi karakterek voltak, aztán a vége fele, azok a szereplők lettek már középpontban akik az elején csak epizodisták voltak mikor már a főhősök kikoptak.
Az akkori diákok és családok életét is bemutatta.
Talán ebből is látszik hogy Ausztrália mennyire befogadó állam volt mindig, rengeteg náció szerepelt a sorozatban.
Szívesen újranézném, nem bánnám ha valaki műsorra tűzné .
-
sherlock82
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
_drk
addikt
-
Tasunkó
őstag
Most hogy felhoztad, már bele kell nézzek, benne van-e.
A meleg téma itt nem zavart egyikben sem, első blikkre feltűnő, de ez a Mike White nagyon jó ízlésű csávó lehet, a téma kapcsán is, meg általában a sorozat külsőségeiben, most is festményekkel indít, már kíváncsi vagyok mit fog meglátni ezen a helyszínen.Azt mondták feléled valamilyen módon, hogy csak elájult. -
Pitterix
őstag
Nekem nem sikerült megnéznem, sem elolvasnom. Valahogy nem keltette fel az érdeklődésem.
Pedig:
feleségem a könyvet kb 5ször olvasta, s a sorozatot is legalább ennyiszer látta. Neki mindkettő tetszik. Ő King rajongó. De, hiába mesélt nekem lelkesen, vagy nézegettem bele a soriba, egyszerűen nem.....
Viszont annak idején A búra alatt nagyon tetszett. -
Đusty
addikt
-
Tyler Durden
addikt
Nekem is nagyon bejött, Dexter színésze telitalálat, viszont Debra engem vérbe idegesít, ott el lett b@szva kicsit a casting..
Grave_444: Az eredeti sorozat mennyire ajánlott? Szemezgetek vele egy ideje.
Jól eltalált sorozat, szerintem 1-2 gyengébb évad van, de nyílván ez szubjekítv. Mindenképp adj neki egy esélyt, szerintem nem fogod megbánni.. /nekem az első 2 évad a kedvencem (:/ -
Lajmund
őstag
Na még jó hogy írtad ezt a new blood-ot már el is felejtettem. Most látom van már szinkron is. Csak ugy szoktam keresni hogy 2160p ez meg csak full hd-ba van igy nem jött fel de legalább bluray minőség.
Amúgy mindenképp ajánlott annak aki nem látta a dextert. Nekem többen ajánlották mire elkezdtem nézni. Valahogy mindig taszitott az a beteg elfajzott nézés és gyilkolászos sztori de kellemes meglepetés volt.
-
Grave_444
nagyúr
-
Tasunkó
őstag
A Silo, 2-3 rész közé beszúrva pótolni tudtam a komplett Squid Game-t, ennyit arról hogy mi a lassú, szédületes a tempója, sosem tudni melyik helyzetnek van benne több értelme. A második sorozat felvezetése érthető módon megdöccen, de egészében még legalább 1 értelmezési réteget felvisz rá, az erőszak ábrázolás célszerű és stílusos, még koreai léptékben is zsenik, és a zene tökéletes harmóniában van vele. Kíváncsi leszek , de ha a 3-nál ha elszúrják, már ami eddig volt az is nagyon ott van, talán a Mr.Vengeance volt filmben, ami ennyire tökéletes produkció. A gyerekvár lépcsőrendszerrel, meg örök kultúrális örökséget hagytak az utókornak.
-
Tasunkó
őstag
-
paatrick
őstag
-
mephi666
nagyúr
...na szóval az van, amit már leírtam: technikailag ez a sorozat megüti a nyugati szintet... szeretem a b-akciókat, de sok filmben ennél ezerszer rosszabbul néztek ki a lődözős jelenetek
pár jobb színésszel, béna nyugati kliséket meg zászlólengetést mellőzve és feszesebbre vágva szerintem sokkal jobb lehetett volna, de így sem volt rossz... sajnos erre a filmre is jellemzőek béna magyaros vonások, amiket valahogy soha nem tudunk levetkőzni... mintha valami profi magyar séf sütne egy irtózatosan jó magyaros pizzát, majd végül vastagon megszórná pirospaprikával, hogy még magyarosabb legyen 
...ha valakit csak az tart vissza, hogy hogyan-miből készült ez a sorozat, az tegyen félre minden előítéletet és nyugodtan adjon ennek esélyt
ha már mi fizettük, csak megnéztem én is
...a "most vagy soha" filmre kár volt a pénz, de ez annál sokkal jobb -
Tasunkó
őstag
A tündék varázslásban fejlődtek, nekik az volt ami nekünk a kompjúter, és a mitrill volt a félvezető, vagy lehet supravezető. Fejlett egészségügyi ellátásuk megvolt, a környezettel is jóban voltak, okosteló nem kellett, mert a telepátia kifejlesztése folyamatban volt, és a túlszaporodást is kordában tartották pedig halhatatlanok voltak.
-
Pro Koryak
addikt
-
Laraxior
titán
-
paatrick
őstag
Na nézted a bohóckodást?
Nem sok jót sejtet hogy a külföldi oldalak is kb így vélekednek:
Az évszázad kamuja volt a Paul–Tyson-színjáték, nem az évszázad bokszmeccseErre kár volt felépíteni egy egész kampányt meg minisorozatot.
-
paatrick
őstag
-
S e t h
nagyúr
-
paatrick
őstag
Ezekkel a meccsekkel ilyen WWE szintre süllyesztik az egész sport megítélését. Kb annyira valóságos mintha újra megnézed a Rockyt
Már a Mayweather elleni meccse is bohóckodás volt, ahol sokszor szegény Floyd túl nagyot ütött utána meg ölelgethette Logant hogy nehogy már összeessen mert akkor vége a shownak
-
gbors
nagyúr
Ha az időhúzás már a 2. epizódban elkezdődik, akkor én is hajlok a kukázásra, viszont a legtöbb showrunner ennél "okosabb", már megnézted a fele szezont, mire elkezdi a rétestésztát. Én olyankor már nehezen dobom ki.
Filler: igen, valamilyen szinten ez szubjektív, viszont sok esetben felismerhető, hogy volt az alkotónak vele valami szándéka, csak nem jön át. Amúgy meg az értelmetlen fillert jellemzően nem úgy szúrom ki, hogy "hopp, ennek a félperces snittnek nem volt semmi értelme", hanem úgy, hogy ezekből több / sok jön egymás után, elkezdek ásítozni, és retroaktívan feltűnik, hogy a többedik üres jelenetet látom.
-
gbors
nagyúr
Hát erre sokat nem tudok mondani - én nem szeretem, ha elb****ák az időmet, és teszek ellene, akkor is, ha az adott sorozat "művészi integritását" sértem vele. Nem vagyunk egyformák.
Btw. ha valami hozzátesz az univerzumhoz, az nem filler. A filler az, amikor se sztori, se atmoszféra, se világépítés, se karakter, se semmi, csak forog a kamera, mert kell a plusz játékidő.
-
Pro Koryak
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
Monsters: The Lyle and Erik Menendez story (2024)
Egyetértek, ez így kevés. Az első évad meghökkentő volt, durva de érthető. Ez meg csak unalmas rétestészta. 9 részes az évad, csak tudnám miért, mikor lényegében 3-4 részben is simán el lehetett volna ezt mesélni ugyanennyi infóval. A tárgyalásos részek sem az igaziak, láthattunk már sokkal jobb tárgyalásos jeleneteket sorozatokban.
Az egyetlen dolog ami tényleg elismerésre méltó az a testvérek castingja, a 2 tesóra ügyes színészeket castingoltak be. -
Ragnar_
addikt
Én sem mondom, hogy végig feszes tempójú volt, a 80-as évek feeling valóban nagyon jól átjött. Nem ismertem a Menendez storyt egyáltalán, és egy Dahmerhez hasonló sorozatgyilkosos cuccra számítottam, ahhoz képest ez tényleg kevesebb volt. Viszont a karakterek és a színészek szerintem kifejezetten jók voltak, és maga a történetvezetés is tetszett. Én mindensetre biztos megézem a következő évadot is.
-
totron
addikt
-
Tyler Durden
addikt
Teljesen más vonal, mint Dahmer, egy pszihopata sorozatgyilkost nem nagyon lehet egy lapon emlegetni ezzel a két sráccal /igaz szerintem Lyle azért kretén volt rendesen, legalábbis a sorozatból nekem az jött le/
Ami nagyon tetszett a sorozatban az a két tárgyalás teljesen eltérő dinamikája, a másodikban nagyon csúnyán összecsukják a védelmet, illetve Lyle telefonos mutatványa rendesen alá is b@sz az egésznek. Amúgy mi tegnap fejeztük be és utána olvastam, most 2023-ban perujrafelvétel vagy mi történt a következők miatt: - találtak egy levelet Eric-től amit unokatesójának írt 88-ban, hogy próbálja kerülni az apját, mert egyre rosszabb és az apja megfenyegette, hogy ha bárkinek is elmondja /gondolom a sexuális abuzust/, akkor baj lesz - illetve egy zenekarnak a tagja is bejelentkezett, hogy 14 éves korában bedrogozta és megerőszakolta Jose Menendez Ha bármiben is tudnak nyerni, akkor a kitervelt emberölés megdől és mérséklődik a büntetés, amit valszín már le is töltöttek. Meglássuk.. -
NyalokAA
senior tag
Nekem az ajnározott 5. rész a mélypont . Asszony végig aludta
Ügyesen lehozott a srác egy egész részt vágás nélkül azt el kell ismerni , de akkor is.. A Dahmer után kicsit "vérszegény" az egész évad. Ebben a storyban max 5-6 rész volt. Feleslegesen elhúzták , de ha eddig kibírtad már nézd végig
Az utolsó pár rész egészen jó.
Fiatalság bolondság Lyle ~21 Eric ~18 éves volt a gyilkosság idején nem igazán gondolták át a srácok milyen lavinát indítanak el. Dahmer igazi szörnyeteg ez a 2 srác inkább buta meggondolatlan elkényeztetett kisfiú volt. Szörnyű amit tettek , de a 2 évadot nem is lehet 1 lapon említeni. Remélem a 3. évadra találnak valami "jobb" témát.szar -
Tasunkó
őstag
Még csak a 4. résznél járok, de jól meg van csinálva, ahogy a 80-as évek stílusát érzékelteti a felvétel is. Meg a karaktereken is lehet röhögni, nem beszélve arról hogy van egy romantikája, amikor a gazdagok ölik egymást. A Dahmert nem néztem, mert amit hallottam róla, az alapján elég beteg, de ennek nagyon jó a hangulata.
-
Pro Koryak
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
Phoen|x
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Grave_444
nagyúr
-
gbors
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
-
arcitec
addikt
-
Komplikato
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Igen, kellő odafigyeléssel és alázattal fogták a meglévő dolgokat...a csajszira kíváncsi leszek, nála és a néger gladiátornál
eléggé lehet éreztetni a karakterfejlődést.Van mire.
Ebből egy klassz második szezont is ki lehetne hozni.
*meg kell jegyezni, hogy aki nagyon akar, az talál csomót a kákán...
-
Tasunkó
őstag
A kupak a kólán van. A kólának véges száma van, valamiért. Lehet mert kevés a tiszta víz és a cukor. Olyan mint az aranytartalék. Nekem az tetszett a New Vegas-ban, hogy az első amit az atomháború után az emberek szövetsége létrehozott az a félkarú rabló, rulettasztal, szerencsejáték, közben meg ott laktak a 100 éves koszban és szemétben. Zseniális mennyire emberi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Frod
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
myckey
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálam a Netflixes 3 body problem sorozat - talán 4., 5. résznél járok - nagyon érdekes, eddig részről részre más aspektusára fókuszálva egy nem egyszerű storynak, amiben eddig a címadó probléma épp csak megjelenik és ennyire az elején már úgy is néz ki, hogy igazából részletkérdés egész (remélem nem). Szóval érdekes, talán túl érdekes is, túl tempós, egyre több logikátlan dologgal, de marad érdekes és marad Sci-fi.
Ahhoz képest a Constellationban a legérdekesebb szálak eltűnnek az elején és nem marad más mint a semmi, nagyon lassan és unalmasan elmesélve és Apple TV+ módon, bármi is lenne az alapstory, azt félreteszik és mindennek az emberi oldalára fókuszálnak, amitől alig lesz jobb mint egy átalagos mexikói, török, koreai szappanopera. Erre én azt mondom, hogy nem kötelező Sci-fit készíteni, de ha valaki egy Sci-fi könyvet akar megfilmesíteni, az maradjon Sci-fi, nem csak 10%-ban.
-
Tasunkó
őstag
-
totron
addikt
Kettő volt, házból is, mindenből is. A magnós rész hülyeség volt vagy ha nem, valaki magyarázza el, kérem. Kizárólag Play gombot nyomva beszélgettek. Kifejthető lett volna még, hogy ki miért, mikor láthatja a másikat vagy épp miért nem. Az ugrások (helycserék) leginkább érzelmi alapúak voltak és nem volt bennük rendszer, ha csak az nem, hogy érzelmi csúcsok pillanataiban következtek be, de nem mindig, hiszen a lánya kiválasztásánál is természetesen szarul kellett döntenie, s amely pillanat soha nem tért vissza* - fos, olcsó dramaturgia, sem érteni, sem átérezni nem tudom így. Az elektrosokk kezelés sem tudom miért kellett, ha később a gonosz lady beismerte a főszereplőnknek, hogy megtörtént ami megtörtént - bár ezt kétértelműnek is szánhatták, én beismerő vallomásnak vettem. Hogy kinek írt e-mailt, az nem volt világos. Kritikátlan befogadással élő közönséget célzó elemek vegyültek az alapvetően gondolkodós történetbe, jobban el kellett volna találni, hogy melyiket is akarják.
*ahogy ártatlanból is gyilkos lett és gyilkosból ártatlan, az sem volt már visszacsinálható. A dramaturgiára került a hangsúly, ami viszont a tudományos területet agyon taposta, kár, hogy ilyen gyakran áll szemben ez a kettő. Átjött az üzenet, hogy a megváltoztathatatlant ábrázolták, de scifiként komolytalanná lett a végére. Külön bosszantó, hogy szemmel látható potenciállal indított és azt sikerült kinyírni. -
stellaz
veterán
Ok, de azért tele van ijesztegetős jelenetekkel, amik teljesen öncélúak. Ráadásul ebben a témában semmi újdonsággal nem szolgál az első két rész alapján, amit nem láttunk volna ezerszer és emiatt az űrhajós jeleneteken kívül rém unalmas is. Az ISS itt is csak díszlet, az egész történet nyugodtan játszódhatna a Földön is.
Ha elvitték volna a sciens irányába és egy tudományos jellegű nyomozás kerekedett volna belőle, szerintem az sokkal frissebb és jobb lett volna.
Nekem már a hócipőm tele van a scifi mázzal leöntött misztikus thrillerekkel. -
OgreImre
senior tag
-
-FreaK-
veterán
-
paatrick
őstag
Constellationt itteni kommentekből meg imdb értékelésből adódóan én is elengedtem. Következő sorozat amit nézek majd az a Sógun ha a végére ért, az még mindig eléggé jól áll biztos nézni fogom. Addigra mondjuk elindul a Fallout is, de az megint kérdőjeles, azzal is megvárom míg a végére érnek hogy van-e értelme elkezdeni egyáltalán.

Lehet inkább valami rewatch projektbe kezdek bele a jövőben.
-
gbors
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
totron
addikt
Ezek tényleg jók amit írsz. Nálam ott lőtte magát lábon a történet amikor a megoldást felfedték,
A valóságban egyébként a lemez lejátszódás közelében sincs természetesen, el is kopna, helyette instrukciók vannak feltüntetve a hallgatáshoz. Afelől vannak kétségeim, hogy bármikor is annyira hasonló létforma találná meg, hogy a mi buborékunk szerinti leírást tudja is értelmezni, mert legyen az sci-fi vagy való, nyilván nem tudunk kilépni a saját adott technológiai-gondolkodási szintünkből, buborékunkból. Terjed legalább a dubplate kultúra és a szonda a lemeztáska.azt is hittem, hogy vége az évadnak annyival, de nem. Egy tapasztalt és témában jártas, felkészített, kiképzett űrhajóst mégis hogy a kutyafülébe tud tévedésbe ejteni egy egyébként az űrhajósok számához képest relatíve széles körben is ismert hang? Lehet azért tudni, hogy mit küldtünk ki a világűrbe üdvözlésként. Önállóan is csalódás, bugyuta és komolytalan is ez a rejtély így és nem passzol az egészbe sem, ennél azért komolyabb a forgatókönyv, vagyis ezzel együtt annyira mégsem. -
totron
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Tasunkó
őstag
Azóta hiszek az UFÓkban, hogy polgártársaimat nyilván megdelejezték, hogy meg bírták nézni. Az 1-ben is valami rettenetes német jellegű humor volt, infantilis karakterek, óvodás mélységű autóimádat, és a Ponyvaregényből lopott zene.
Ez a csávó talán színész se volt, ne haragudj meg, de az a film is 5,4 pontos. Nem szeretem a francia filmeket, de ennél még ők is tudnak jobbat. -
Tasunkó
őstag
Meg is érdemli. A Taxi egy rettenetes 5-pontos, gagyi amerikai filmmajmolás. Onnantól lett Luc Besson, a franciák Árpa Attilája, és gyásznap is, mert az időtájt halhatott meg az a személy, akitől Luc Besson lopta a tudományát, amivel az emlékezetes filmjeit készítette.
Van egy tutitippem, hogy Luc Besson már sosem csinál jó filmet, ha megfeszül se. -
Bad Pritt
félisten
-
bobalazs
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
Bazsi1987
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Tasunkó
őstag
Ozark spoiler, a végén
a kissrác, aki egyedül tiszta maradt közülük, legalábbis lélekben, az lőtte le a magánnyomozót az urnával. Illetve nyitva hagyták hogy kit lőtt le, így elméletileg lehet hogy az apját lőtte le, csak ezt hinni amolyan önámítás. Jah, a kiscsajt én is, abban reménykedtem hogy megússza és ez inkább a hátránya volt a forgatókönyvnek, hogy a szereplőket nem próbálta megmenteni. -
totron
addikt
-
Tasunkó
őstag
Csak ezért kap ennyi szerepet, mert olyan praktikus arca van. Mint a kombináltfogó, mindenre jó, de igazán semmire, viszont könnyítés volt az íróknak hogy vele különösebben nem kellett foglalkozni. Az egész sorozaton érződött hogy a képességeik határán vannak, emiatt nem nehezteltem a végére, ennél többet úgyse tudtak volna összehozni, viszont amit igen az izgalmas, szórakoztató volt, jó kis sorozat, csak nem Breaking Bad léptékben.
A legvégén a "poén"-ra érdemes odafigyelni, az jól sikerült. -
pècsimunkás
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez BB-nél is ülhetne, mivel nem a ház színéből vagy az utcában hány kocsi áll fogod megtudni, mit és hogyan művelt Walter, azaz semmit nem tesz hozzá, semmit nem vesz el belőle. Szerintem.

Janaboy