Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz PuMbA #122085 üzenetére
Hát nem, így sem az igazi. Vannak jelenetek amikhez jó az egyedi 0/1 - 7/8 beállítás, de van amiken meg pont így ront. A 0-0 és a 3-3 egyáltalán nem jó! Nem is a gyors mozgásokkal van gond, hanem pont a lassúakkal/lassúbbakkal. Van, hogy telibe mutatnak egy ember (arcot) (Szárnyas fejvadász) aki miután hátralép és elfordul teljesen szétesik a mozgás, totálisan darabos lesz! Ha egyedi beállításban megszüntetem ezt a széteséses hibát, akkor meg olyan ugyan ez a a jelent, mintha a színésznek mozgás közben "füstölne' a feje. Nem tudom jobban leírni, de annyira elmossa akkor meg a mozgást, hogy teljesen ilyennek tűnik! Nincs jó köztes megoldás. Vagy darabos vagy szétmosott pl. ez a jelenet is. Sajnos nem tudom rendesen rögzíteni, mert élőben más, de látszik amiről beszélek :
Interstellar :
0:40-nél szétesik/szellemképes a repülő űrállomás :
Ha ezeket megszüntetem, akkor meg egy előrébb lévő, felfelé mozgó kameramozgás lesz darabos egy teljesen egyszerű helyzetben! Ha azt szüntetem meg, akkor meg ez a bemásolt jelent lesz ilyen. Nem találok rendes beállítást amivel úgy végig tudnék nézni egy filmet, hogy ne csóválnám közben a fejem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest