Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60719) stefi68 válasza Mike81 (#60717) üzenetére


stefi68
addikt

Ez mondjuk elhangzott már jó párszor, hogy a sufni gsm lehet, hogy nem cserél kijelzőt.

Valakinek volt már ilyen negatív tapasztalata?
Értem én, hogy nyomott áron adják, meg bolti garis, meg hogy harcolni kell egyes dolgok gariztatásáért meg ilyenek.
Amikor megveszi az ember, természetesen azt mondják, hogy teljes körű garancia van a termékre ami ugye a magyar jogszabályoknak megfelel.
Ami egyértelmű és nem felhasználói hiba/hibásodás és már annyira köztudott, hogy szinte mindenki úgy veszi meg ezt a típust, hogy ismert a kijelzősárgulás, akkor hogy utasíthatnának el egy ilyen gariztatást?

Vajon mit mondanak ilyenkor?

Valami ilyesmit(?):
"Igaz az ÖN készüléke még garanciális, de sajnos ennek a hibának a javítása a telefon értékéhez képest aránytalanul nagy költség lenne, ezért cégünk nem tudja ezt garanciális ügyintézés keretei közt megoldani. Természetesen az Ön költségén meg tudjuk javítani, ami úgy 30e Ft körüli összeg lenne. Ha a továbbiakban még felmerülne bármi problémája a készülékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal."

Szóval valahogy így akarnák lerázni az embert? Valaki járt már hasonlóképp?

Más... A sokat emlegetett UC Browsert kipróbáltam tegnap. Kiléptem belőle szépen, ahogy illik. Ma reggelre jóval többet merült a telefon mint korábban (2%-ot szokott estétől reggelig). GSam monitor jelezte is, hogy UC Browser 12 órát ébren tartotta. Na mondom sebaj, biztos bentragadt. Megint megnyitom, kilépek, megnézem a futó appok közt, mondom ok, most jó lesz. Erre a zártképernyőn pár perc múlva fogad egy értesítés (nem szó szerint): Az UC Browser futása akkuszint csökkenést eredményezhet. Na akkor kukáztam...

Amúgy nem találkoztam még ilyen értesítéssel. Ez a Lolli saját ficsőrje lehet? De hasznos az biztos...

(#60718) bakkir: Én is olvastam régebben, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy 20-30e Ft-al olcsóbban árusított telefont ugyan úgy gariztasson az LG. Akkor mindenki így venné nem? Minek fizetnének az emberek többet valamiért, ha ugyan azok a feltételek vonatkoznának az olcsóbb sufni termékekre is?

[ Szerkesztve ]

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.