Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60572) fery02


fery02
addikt

Hogy lehet, hogy itt Lolli-n senki sem szidja a gyári böngészőt? :F
Gondoltam kipróbálom pár napra UC browser helyett, mert az akksi fogyasztásban az elmúlt napokban az szerepel nálam előkelő helyen valamiért és mostanra még kerek 24 órája sem húztam le feltöltés után a töltőről, semmi játékkal napközben, csupán 1,5 óra képernyőidővel már csak 21%-ot mutatott az akksi.

Na ezzel a gyári böngészővel sem lenne jobb a helyzet már most látom. Fűt, lassú, rejtett előlapi gombokkal bugzik felfelé görgetésnél a kezelőfelület előhozása.
Továbbá állapotsort sem lehet elrejteni, így nincsen full screen mód és ami a leges legidegesítőbb, hogy újratölti az oldalakat mindig!
Komolyan, két megnyitott különböző hozzászólás között váltogatok csak úgy tesztként és mindig újratölti mindkettőt. :D Jézusom!

Vagy akkor lehet csak UC böngésző módosította ennyire az ingerküszöbömet, mert tényleg nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Megyek is vissza UC-re, nem érdekel az akksi. Inkább gyakrabban keresek konnektort.

Az meg az Android-ra nézve gáz, hogy a kb halott akksim-ra a Hidden menü még mindig "Jó"-t ír, miközben azért a G2-k általában nem arról híresek, hogy átlagfelhasználással ne bírjanak ki egy napot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.