- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #46978 üzenetére
A klímát fel kell tölteni, akkor kezd hangokat adni, ha kevés benne az anyag, vagy ha csapágyas. Az indítási problémát elmagyarázza net84 kolléga, vagy te is visszakeresheted, mert már volt róla szó. ;-)
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. Mitől lehet az, hogy ha meleg a motor, akkor elég nehezen indul, alias visszadöglik? 1.9PD TDi Octavia Tour 2006-os kocsiról lenne szó ... Illetve a klíma néha csinál olyan mókát, hogy elkezd mély hangon búgni .. ez általában akkor jön elő, ha leállítom a motort mielőtt kikapcsolnám a klímát, vagy ha üresben van a motor, és megy a klíma.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2 #46968 üzenetére
Koszonom!
Tehat amiket mondasz az passzol a jelenseghez, miszerint inditas utan halkan morog a valto es hasznalat utan ez neha felerosodik (ahogy a felvetelen is)?
Egyebkent csak 1x volt ilyen hangos, mint a felvetelen, de mindig van egy kis morgas. Amikor uresben jobbra-balra huzogatom, erzem a karon, hogy remeg tole, de a hang nem valtozik (nem halkul / erosodik).
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
freaghill #46973 üzenetére
Az adagolóban van a leállító mágnesszelep. 1 darab kábel megy rá. Amíg a motor jár, az a szelep folyamatosan kapja a 12v tápfeszültséget. Próbáld meg egy kábellal egyenesen az akksiról áthidalni. Ha ettől elmúlik a rángatás, akkor a gyujtáskapcsoló felé indulnék ismét. Majd leállítás előtt le kell kötni az áthidalást. Vigyázz, nehogy zárlatot okozz, célszerű egy lengőbiztosíték közbeiktatása.
-
Reibek
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #46961 üzenetére
nem megy rosszul
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #46969 üzenetére
Most mit mondjak erre, 1.6 MPI-t próbáltad?
A súly nagy úr.
Az a motor eleve a sharanba lett tervezve, azért olyan nyomatékos.
Ha minden igaz, este kipróbálhatok egy ilyet. Ez a legerősebb TDI, amivel gyárilag szerelték, itt nem elérhető az ARL.
-
FoBCRaistlin
őstag
Randi ESP öszvér Ibizájával:
Nos jelenleg elvileg nem stimmel a kocsija, és csak a gyári program van rajta. Hát baszki nagyon komoly. Ok szépen lelépem, de ha meg lesz írva, úgy ott fog hagyni mint a szart. Aztán meg is van miért.
Elvileg az a motor 116Ló 310nm gyárilag, viszont az egész kocsi csak 1050kg sacc. Szóval laza 200 kilóval könnyebb. Brutális lesz ha működni fog rendesen.
Mentünk pár izmosat. Amíg a váltó "le nem forog" viszi mint a barom. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #46967 üzenetére
ßrainiac -nak szántam.
ßrainiac:Meghallgattam azt a váltót. Nem valami biztató hangja van. Vagy a kettőstömegű lefetyel ennyire, vagy a váltó nyeles tengelyén a csapágyról már csak múltidőben beszélhetünk.
-
Mágus2
Közösségépítő
Meghallgattam azt a váltót. Nem valami biztató hangja van. Vagy a kettőstömegű lefetyel ennyire, vagy a váltó nyeles tengelyén a csapágyról már csak múltidőben beszélhetünk.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #46964 üzenetére
Hajnalba jöttem haza melóból, vittem haza a kollégát a skodrival. 1.4Mpi combi fábiája van a fickónak, gázos.
4. lepadlóztam a gépet, mert kíváncsi volt, hogy megy a TDI :60-160.Ma meghirdette a fábiát.
-
FoBCRaistlin
őstag
Ma reggel egy GSI astra is ki lett pipálva végre... 3x
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Ez Luigi?
-
válasz
Látom csak nem nyugszol amíg nem megy tönkre Luigi teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest