- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Holnap raallok az aknara, es megnezem magam. Koszonom a segitseget!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Attix82 #168991 üzenetére
Ez szerviz... Tudom, tudom, de ez volt keznel, elerheto. Nincs idom Bp.-re szaladgalni az autoval, kornyeken meg csak kontarok vannak.
Nem tudom, hogy keressek ra az alkatreszre.Jelenleg a V10 keseriti az eletemet, de a Transitba is beletorott a tanksapka, nem volt szuksegem meg erre a 3. -ra is.
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek ez az A3-as megéri az árát? [link] Érdemes lenne megnézni? -
-
1stVikman
senior tag
válasz
tomszli11 #168979 üzenetére
Fékfolyadék Dot4 legyen. Fél liter kell a cseréhez, de ha át akarod alaposan mosni, akkor inkább literes kiszerelést vegyél.
Üzemanyagszűrő-höz kéne, hogy milyen motorral van szerelve, lehetőleg motorkóddal. Szerelték ezeket 3 ágú nyomásszabályozós, 2 ágú sima, szűrővel is.
Nekem 1.4 74kW, bbz van, abba 3bar-os szeleppel szerelt kell. -
gergo5991
őstag
szerintetek reális a következő?
skoda superb 1,6 tdi 6mt active
7/2017, 1598cm3, 88kW (120PS), P, M6, Diesel, Euro 6, 357600 km
uj dpf filterrel, első tulaj, teljes szervizkönyvel, autópályázásra volt használva
ára: 10 999 euro2 év alatt hogy lehet ennyi km-t kocsiba tenni? de komolyan 24/7 ment?
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy 2003-as használt Fabia-t, amin szép lassan kicserélgetem a kötelezőket, meg amik már ennyi idő/km után csere érettek.
Abban tudna nekem segíteni valaki aki járatos benne, hogy ebbe a típusú autóba, melyik féfolyadékot illetve benzinszűrőt lenne érdemes megvenni?Előre is köszönöm!
-
Reggie0
félisten
válasz
Speeedfire #168950 üzenetére
Attol meg gyorsabban kopik. Nagyobb teljesitmenynel nagyobb erovel fogja a dugattyut a henger falahoz nyomni, tehat gyorsabban fog kopni. Igaz ez a csapagyakra is, stb.. Nincs ingyen ebed
-
...nálam a Zimmermann + gyári betét kombó "sír".
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #168970 üzenetére
Zimmermann is nagyon jo. Ha a gyari elfogy a taralek nelkulin azt veszek ra sztem. EBC az tulzas lenne azert...
-
basel00
tag
hello
Informálódnék hogy szövet üléseket bőrré való alakítás lehetséges e? és ha igen kb milyen árban megy?
köszönöm
-
válasz
szabonagyur #168960 üzenetére
Vezérléscserére készülni kell, jó esetben ez passzol hozzá: [link]; kauffernél is rendelhető.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Attix82 #168958 üzenetére
Mielott meg lett veve az auto, kozel 1 evet allt a kereskedonel. Es nem volt jaratva csak azert, hogy a klimanak legyen kenese, ne szaradjon ki. Reszben at lettunk verve... Folyamat elszokott a gaz, es tobb helyen. Igy az lett, hogy mindent cserelni kellett egymas utani evben, mert minden nyaron volt valami nyugje. Remelem most nem lesz draga mulatsag, mert a masik vas is vedelni fogja a penzt hamarosan.
Egyebkent koszonom a segitseget mindkettotoknek!
-
szabonagyur
félisten
2009-2011 közötti 1.2 vagy 1.4 TSI esetében nagyjából 120-150.000 km-el mitől kell félni?
Illetve ezek a motorok DSH-vel mennyire pénztemető?
Golf, Octavia lenne ilyen motorokkal.
-
MPowerPH
félisten
Tegnap felesegem alatt az Octaviaban valami tortenhetett a klimaval. Azota nem megy. Azt mondta, par perce elotte indult el, meleg volt az auto, klima maxon ment. Elozott, es valami pukkanast hallott, de azt mondja, hogy hatulrol jott.
Es mar erezte az aporodott szagot, ami akkor jon, ha kinyomod a klimat.
Klimahuto ventik nem mennek elol.Klimakompresszor gyari, 2 eve lett cserelve. Tudom, hogy tavgyogyitani nem lehet, de van olyan, amit megtudok nezni magam?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest