- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Seat Altea 2004 1.6 benzin 157k km
A héten szerzett tapasztalataim:
Röviden, elégedett vagyok az autóval! Igaza volt Mágusnak, hogy ezt a kasznit élhetően mozgatja ez motor és a 120 egy kellemes utazó sebessége az autónak. Kormányozhatósága, fordulékonysága meglepő. Rosszat a kopósműanyag műszerfalra meg az mp3 mentes rádióra tudok mondani.Felmerült bennem pár kérdés:
Most kapott egy tank Molos prémium nyálat, továbbiakban is igényli vagy elég a 95?
Kaptam egy olyan tanácsot, hogy az ajtók gumitömítését kenjem le szilikonsprayel, meg a csomagtérajtó teleszkópnak egy kis wd40et, ez mehet?
Általában egyedül használom az autót, kiszálláskor 1x hallottam valami recsegést bal hátulról; ma mentünk családostul és be- kiszálláskor hallottam hasonló hangokat jobb/bal hátulról, mi lehet a baj?
Néha úgy érzem, hogy 3. sebességben engedem fel a kuplungot és mintha rúgna a pedál egy kicsit a felső tartományában.
Jövőhéten ránézetek ezekre egy szervizzel.Rádióból egyszerűen hogy lehetne megszólaltatni válogatott zenéket, a fejegység cseréjén, meg az írott audió cd-n kívül? FM transzmitter mennyire használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest