Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Seat Altea 2004 1.6 benzin 157k km
A héten szerzett tapasztalataim:
Röviden, elégedett vagyok az autóval! Igaza volt Mágusnak, hogy ezt a kasznit élhetően mozgatja ez motor és a 120 egy kellemes utazó sebessége az autónak. Kormányozhatósága, fordulékonysága meglepő. Rosszat a kopósműanyag műszerfalra meg az mp3 mentes rádióra tudok mondani.Felmerült bennem pár kérdés:
Most kapott egy tank Molos prémium nyálat, továbbiakban is igényli vagy elég a 95?
Kaptam egy olyan tanácsot, hogy az ajtók gumitömítését kenjem le szilikonsprayel, meg a csomagtérajtó teleszkópnak egy kis wd40et, ez mehet?
Általában egyedül használom az autót, kiszálláskor 1x hallottam valami recsegést bal hátulról; ma mentünk családostul és be- kiszálláskor hallottam hasonló hangokat jobb/bal hátulról, mi lehet a baj?
Néha úgy érzem, hogy 3. sebességben engedem fel a kuplungot és mintha rúgna a pedál egy kicsit a felső tartományában.
Jövőhéten ránézetek ezekre egy szervizzel.Rádióból egyszerűen hogy lehetne megszólaltatni válogatott zenéket, a fejegység cseréjén, meg az írott audió cd-n kívül? FM transzmitter mennyire használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- LED világítás a lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest