Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Seat Altea 2004 1.6 benzin 157k km
A héten szerzett tapasztalataim:
Röviden, elégedett vagyok az autóval! Igaza volt Mágusnak, hogy ezt a kasznit élhetően mozgatja ez motor és a 120 egy kellemes utazó sebessége az autónak. Kormányozhatósága, fordulékonysága meglepő. Rosszat a kopósműanyag műszerfalra meg az mp3 mentes rádióra tudok mondani.Felmerült bennem pár kérdés:
Most kapott egy tank Molos prémium nyálat, továbbiakban is igényli vagy elég a 95?
Kaptam egy olyan tanácsot, hogy az ajtók gumitömítését kenjem le szilikonsprayel, meg a csomagtérajtó teleszkópnak egy kis wd40et, ez mehet?
Általában egyedül használom az autót, kiszálláskor 1x hallottam valami recsegést bal hátulról; ma mentünk családostul és be- kiszálláskor hallottam hasonló hangokat jobb/bal hátulról, mi lehet a baj?
Néha úgy érzem, hogy 3. sebességben engedem fel a kuplungot és mintha rúgna a pedál egy kicsit a felső tartományában.
Jövőhéten ránézetek ezekre egy szervizzel.Rádióból egyszerűen hogy lehetne megszólaltatni válogatott zenéket, a fejegység cseréjén, meg az írott audió cd-n kívül? FM transzmitter mennyire használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- MultiPro Go FDP22.130GY
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest