- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Mágus2 #139598 üzenetére
Nem hiszem, hogy jelentősen több lenne, legalábbis érzésre nem adta. A GTI-ben is baromi alacsony fordulaton jön a csúcsnyomaték, de az magas fordulaton sem válik vérszegénnyé, mint a dízel. Fogyasztáson kívül másban nincs esélye a stock GTD-nek, de mondjuk ez nem véletlen van így.
-
MunezXBK
nagyúr
-
Doki16
addikt
válasz
Runner_fxr #139587 üzenetére
Én Thule clip on 9104-et használtam. Ezek nagyon jó minőségű tartok. Most már elég sok fajta van belül. Az a lényeg, hogy a clip on szériából válogass. Ezek vannak csapottseggu kocsira.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hallgatom a zenét usbről és ha hangosítok, egyszercsak lenémul a rádió.. Mitől lehet? Valami pioneer van benne, a pontos típusát nem tudom!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VR6-Fan #139588 üzenetére
GTD kell, hogy legyen nyomaték is.
Nekem elég lenne a 4.2 FSI A6 vagy A8 két Milltek trombitával.
-
VR6-Fan
veterán
Csak kéne egy egy chipes kipus G7 gti, adaptív futoművel napi járósnak..., a dsg-n még gondolkodok.
gyáriba elég vér szegényke
-
POLO IV-hez tudna valaki ajánlani egy jó minőségű kerékpár szállítót? Nincs vonóhorgom, de valami olyan kéne ami hátra szerelhető, nem a tetőre.
Köszi! -
cool13
őstag
válasz
Mágus2 #139583 üzenetére
Régóta tetszik a touran. Tetszik az a téglatest forma.
Toledó méret és kényelem elég. Ezért is pl touran. Azért csak nagyobb. Még nem óriás, de már nem is egy kis görcs.
Saran, Alhambra, Galaxy az már majdnem félelmetesen nagy számomra.
Szépségre számomra pl a 2002 től pl A4 is kiváló. De abba is gondolom kevéske már az 1.9.
Szóval ezzel a motorkóddal vállalható a 2.0 is. Ez is jó hír. Azért már 140 ló környéke ha jól sejtem. Az maxi elég nekem.Viperator A SUPERB kombi elérhetetlen áron van számomra. Az csak 2010 környékétől van ha jól sejtem. Annyi pénz nincs is a világon, amibe azok kerülnek.
-
cool13
őstag
Kicsit tisztul a kép. 1.9
MunezXBK Köszönöm!
bitpork Ezt
a vcds-re értetted? Nem vagy egyértelmű.
Kiskokó Betolnám a toledot + 4-5 k. Max még erre gondoltam én is, beledobom a 4. motort ha úgy alakul.
Sajnos lutri az óratekergetés miatt ezt tudom.
Mágus2 Touran az álom. Esetleg alhambra. De kombi a minimum. A4, Passat. Kell a hely és a nagyobb ajtó mint a toledo szűk nyílása.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
cool13 #139571 üzenetére
Mennyi pénzt szánsz rá amúgy?
Ha nem kell a plusz ló akkor 1.9PD ha kell a plusz ló akkor újabbat 2.7 vagy 3.0 TDIAz a baj hogy az ilyen használt 15 éves dizel autókba szerintem sokszor már a 350-400ezer km se igaz... és szinte majdnem mindben több van mint fél milla km...
Ott meg már ugyan mind1 hogy 1.9PD vagy 2.5 V6 mikor lehet a 3. motor van benne ami szintén ki tudja mennyit ment el..
A 2.5V6 szerintem mindenképp költségesebb ha "szarkettőőöt" ha nem. -
-
norrberth
addikt
válasz
CharlieDrop #139572 üzenetére
-
cool13
őstag
válasz
bitpork #139568 üzenetére
2.0 kilőve.
Nem az a gond hogy valami elromlik. Reálisan állok a dologhoz. Nem mai autókról beszélünk. Csak próbálnám minél kisebbre méretezni a copást ha gáz van. Eddig a benyásokkal nem voltak gondjaim. Na jó, két trafó, meg apróságok. De hiba nélküli élet nincs is talán.
Unokatesóm is 2.5 V6-ot hajt 8 éve. Nem nagyon gondos gazdi. Nem rég dobtunk bele másik motort, és megy gond nélkül azóta is.
Érdekelne, mire kell a 2.5-nél figyelni.A mérhetőn mit értesz? Laptop, kompresszió, pl?
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
bitpork #139567 üzenetére
Igazából csak olyan szinten érdekel a dolog, hogy holnap el merjek-e vele menni melózni?
Csak mert holnap sietnék haza, és nem akarok vele szervizbe menni csereautó procedúra stb.... hosszú
1,9 pd amúgy, motorkódot nem tudok mondani, meg azt sem hogy hány lovas. FL előtti, asszem 2005-ös.
-
válasz
cool13 #139562 üzenetére
Szia!
A 2.0 pdtdi nem ajánlott. Akkor sem. Kész. Pont.
Amikben most látsz picivel kevesebb mint 300k km-t, azok már megjárták a föld-hold távolságot párszor. Minden pümpe v CR dízel mérhető állapotú. Ez nem jelenti h holnap nem fog megmakkanni rajta valami, de adhat egy megnyugvást, hogy nem azonnal következik be. A 2.5 a közhangulat alapján nem ajánlott (bár jómagam 2 alkalommal is azt vettem , teljes megelégedésemre), mert nem találsz olyan szerelőt hozzá aki tudja kezelni, és magad fogod tapasztalni, hogy több törődést igényel mint az 1.9. Mellé jobb a karaktere , és csak v6
Az 1.9 pd-k megfelelő karbantartással hamarabb rohadnak el , mint hogy meghaljanak.
-
-
norrberth
addikt
válasz
CharlieDrop #139564 üzenetére
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Céges Transporter (T5) ugyan ezt a hibát produkálja. [link] Tegnap még minden okés volt vele. Ma reggeli első indulás után kigyulladt ez. Mentem vele, közbe leállítom, újraindítom semmi, ugyanúgy ott van. Aztán egyszer mikor leállítottam és utána ugyanaz mint a csávónál. Viszont ez a lámpa azóta nem gyulladt ki. 2szer is eljátszotta ezt. Mikor beértem vele, leállítottam, után indult rendesen. 1 óra múlva újra rápróbáltam akkor is rendesen indult.
Mi a gond? -
cool13
őstag
Sziasztok!
Kedves Mágus és mindenki más.
Valamiért Diesel-t szeretnék.Most hogy lassan betiltják.
Soha nem volt. De mostanában többször ültem VW csoport gázolajos autóiban, és tettszett a nyomaték.
Lecserélném a Benzines Toledo 1.6 16V-t. Egyterű vagy kombi kellene.
A kályhákról, annyi mindent hallani, ezért kérdeznék párat.
1.9 PDTDI. Sok, vagy kevés 450 ezer kilométer ezeknél? Példa. Bp-Róma közt járt a kiszemelt autó. 1 tulaj. Nem látszik a belsőn és a külsőn hogy ennyi lenne benne. Szépen jár a motor, jól mozog a gép, a doboz sem rohad. Korrekt, autó. Nincs lelakva, csak mentek vele sokat.
1.9 TDI Szintén zenész.
2.0 PDTDI 330 ezerrel. Ez felejtős? Ezt olvastam többször itt is. Jól emlékszem? A hatszög tengely átfordulás a veszélye csak? Ha a motor vételkor szép és jó, vállalhatónak tűnik, azonnali vezérlés cserekor ez is cserélve mennyit élhet még? Vannak egyéb buktatói?
2.5 V6 TDI Ennél is két tábor van. Nincs vele gond, ez egy xar. Dilemma ismét.
Évjáratok kb 2005-ig.
Direkt sok kilométerrel néztem első kőrben. Mert furcsa mód, nagyrészt 220 és 270 ezer között van a további 90% az autóknak.
Melyik az amivel a legkevésbé fáj, ha mégis beadná a kulcsot vétel után?
Parázok a sima benzines gépekkel kapcsolatban is. 1.6 TSI/TFSI kb ugyan annyi rosszat hallani.
Nem megyek sok kilométert évente. Mondjuk 10-15 ezer. De javarészt agglomeráció, vagy vidék. Per pillanat semmi nem köt a fővároshoz.
Minden autómmal gondosan bánok. Vétel után folyadékok, szűrők, vezérlés csere. Fék és futómű is megkapja ami jár neki. Rendszeres olaj és szűrők cseréje 10 ezrenként.
Szóval, nem tudok dönteni. Meghallgatnám a véleményeiteket, kérdéseiteket. Mert szeretek itt olvasgatni. Jó a társaság, adok a véleményekre, okosságokra, tapasztalatokra. Kiemelném Mágust! De sorolhatnám még a neveket. -
i-sti
senior tag
#leazolcsótuninggal
Mindenkinek BMW-t -
bakkir
tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok, lebeszéltek a mazda 6-ról, így most felvetődött a passat cc (2009).
Mi a véleményetek róla?
1.8-as benzint néztem ki. Érdemes lenne megvenni?Vásárlás előtt mit érdemes megnézni illetve átvizsgáltatni rajta?
Előre is köszi.
-
Ricsx
tag
válasz
Doki16 #139553 üzenetére
elvileg ami bizonyos "E" jellel van ellátva azokkal nincs gond a műszakin (de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek) egyébként a hátsó lámpáim nem gyáriak. Aki viszi nekem most műszakira majd,direkt megnézte hogy a hátsó lámpám el van e látva "E" jellel.
Szívesen hallgatom az építő kritikákat.Szóval akkor szerinted gázul néz ki...igazából nekem mint a lámpa tetszik,csak ott van benne az hogy ez béjemvés. Led soros lámpa ára húzósabb az már 70+. -
Doki16
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest