Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
szőröscica #105509 üzenetére
A tuningnak is megvan a maga varazsa es kultusza, nem kell lealacsonyitani a dolgot bohockodasig.
De ha mar itt tartunk, en is orulnek neki hogy amikor mar nem erzem eleg erosnek az autot, lecsereljem azonnal egy erosebbre ahelyett h megcsipszelem
-
VR6-Fan
veterán
válasz
szőröscica #105507 üzenetére
=bauer racing nem?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Sz.Riki88 #105504 üzenetére
az nem igaz hogy nem írnak egyedit itthon, szó szórós értelembe, kérdés milyen minőségbe és hogy mennyire akarnak
De negyed annyira jó support nincs mint edc15-16-ra.
az ilyen vems és egyébb hulladékokat meg ezekre a motorokra el kell felejteni.
van egy magyar fejlesztésű ecu (ami széles lambda esetén plug and play), azt úgy ahogy látom néha test közelből, eddig az a befutó szerintem csak a bekerülési ár az egyetemista keresethez mérve elég húzós, amugy pedig teljesen piacképes az itthoni ára, pl az általad említett Bauer gyári ecu programozáshoz mérve.
igen a legtöbb japo ecu egyszerű, ahhoz képest ez a me7,5 elégé urulogus, igen csak hátulról közelítí meg a dolgokat, de kicsit északabbra-délebbre-nyugatabbra, vagy jóval keletebbre ezeknek is van már elfogadható supportja.
tomcsi23:beszaladtunk ma dél Budára haverommal meg itt is mászkáltunk helybe amikor, kicsengettek, TE JÓ ISTEN! jövő héttől csak szemkötővel mehetek be Pestre.
-
Sz.Riki88
csendes tag
válasz
VR6-Fan #105503 üzenetére
Értem, jó tudni ezeket a dolgokat köszi. Érdekes dolgok ezek, szivesen megtanulnám az 1.8t ecu-t és a szoftvert, hogy működik, mik a táblák, stb. Durva hogy senki nem tud írni egy egyedi szoftvert rájuk. Gyári computeres mitsu evot irtam már haverommal párat, érdekes hogy abba bedob az ember egy 3 utas nyomásszabályzót, és 1 óra alatt olyan stabil szabályzást lehet írni mint a szél. Mondjuk az evo ecu durván okos már gyárilag is.
Ui.: ha jól tudom a Bauerék foglalkoznak még 1.8T vel. -
VR6-Fan
veterán
válasz
Sz.Riki88 #105501 üzenetére
fb csoportba érdemes néha olvasgatni, jó pár kocsinak lett boost dropja csip után
no meg mit ahogy írtad is max konzervet töltöget fel ő is....(jah és boost drop-ra az szokott lenni a megoldás hogy kössél be mbc-t az n75-el együtt
)
tomcsi23:mikor kijössz és leteszel egy kalap pénzt
mit kéne logolni?de amugy tényleg össze szerveztek a környékre egy mérős napot és ha épp nem vagyok ideg roncs és szabad a vcds lehet logolgatni is aki akar és van is értelme, majd természetbe várom a juttatásokat
bármit lehet hogy legalább a legyen mihez hasonlítani a szart
-
-
-
-
HELP-et kérek szépen!
Van ez az OFF dízel kölcsönautóm, reggelente jó féltenyérnyi FEKETE olajfolt van alatta, tettem már papírt alá.
A nívópálcán félig van, de már a kollégámnál is csöpögött valami egy ideje.Kérdés:
1. Ha a váltóból csöpög az olaj, az is lehet fekete? (190 000 km van benne)
2. Motorolaj mehet bele VW-be való (504.00, 507.00) Castrol Edge? Fél literre gondolok, Renault Megane 1.9 dci.Köszönöm szépen!
@bitpork: kolléga autója
-
-
-
tresh
veterán
válasz
Mimre0115 #105478 üzenetére
Pesten Petibácsi lehet megírja neked (nem emlékszem firkál e benyásokat) , de ő szaki a témába.
O.C.T.-t nem ismerem azt se hogy miként dolgoznak. Rigotechről én is csak jót hallok de őket se ismerem. Viszont Ha pesti vagy én mindenképp pesti embert keresnék mert lehet 1 hét után kell beleturkálni újra a progiba valami végett akkor sz@r lemenni 400km-t oda vissza csak ezért. -
tresh
veterán
-
Mimre0115
újonc
Szaisztok!
Audi A4 b6 1.8T quattro kabrióval rendelkezek. Alapból 163 LE-s az autó. Erősen gondolkozok egy motortuningon. Rengeteg információt és céget találok ezzel kapcsolatban. Sikerült kettőre leszűkítenem a kört. OCT tuning és Rigotech tuning. Előbbit nyilván mindenki ismeri, utóbbiról van esetleg valakinek tapasztalata, vagy hogy a kettő között mi az eltérés? Tudtok esetleg ajánlani vmit? Megbízható tuningot szeretnék mindenképpen, hisz az autót még évekig fogom használni reményeim szerint. Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
tresh
veterán
válasz
Lacess #105473 üzenetére
Amúgy ha nem gyári a tartóbak akkor azt is erősen gyanúsítottnak tekinteném főleg állóhelyzetbe
@malacúr: Kicsit pihenek
4 nap alatt elautóztam 2000km-t munka végett BP- Székesfehérvár-Győr között szóval ma már nincs kedvem dolgozni
Közösségi életet próbálok élni. A jövőévi tali akkor most kimarad vagy nem vót nincs szavazás? Nem emlékszem hogy böktem volna valamit rá
-
tresh
veterán
válasz
Lacess #105471 üzenetére
Ha kiveszi arra figyelj hogy új gyári réz tűzkarikát rakjon vissza , ne a régit. No meg ha rakja vissza előtte szépen takarítsa ki a helyüket ne a por mocsokba tekerje be mert akkor hiába az új tömítő gyűrű nem lesz jó.Ezt csak azért írom mert van egy kettő k*rva nagy adagolós ember.. aztán fingja sincs hozzá nekem anno pl úgy vette le a fedelet a majom hogy össze se jelölte aztán csodálkozott hogy nem indul az autó mert rossz helyre tette vissza ott szívott vele fél órát.. persze a vége az lett hogy haza mentem diag és beállítottam az előtöltést meg a mennyiséget is.. szóval nem tudom hova viszed de figyelj oda hogy mit csinál.
-
Lacess
tag
válasz
Mágus2 #105469 üzenetére
&tresh
Köszönöm a válszokat és a segítséget.
Lehet, hogy most egy kicsit hagyom a dolgot, még csak 600km van az új szettben. Hátha az lesz hogy tényleg "bekopik".
Adagolós azt mondta hogy egy 10esért kiveszi és beméri a porlasztókat valamint ránéz az adagoló beállításaira. Talán ez még megérné azt a kis pénzmagot. Ha meg már kint vannak a porlasztók akkor méretek vele kompressziót is. -
tresh
veterán
válasz
Lacess #105468 üzenetére
Gondolom a tárcsa vagy szerkezetre gondolt Mági
Ha sz@r valamelyik porlasztód azt úgy se löki ki hibakódra, ott még kivesz és próbapadon kiderül jók e a nyitási nyomások (két lépcsős) illetve az adagoló ha kopott azt se fogod megkapni hiba kódra. Max élő adatoknál lehet megnézni mennyit szállít stb.. De szerintem nálad nem ez lesz a gond. Röviden tömören én is kerestem egy remegést az autón és most találtam meg ha minden igaz 1,5 év után
Nálam a kipuff rezonátorcső + kuka katalizátor okozza ezt de az hossz motor most már hallani is hogy zörög.. Vissza térve bontás nélkül szerintem dobj egy élőadatot alapjáraton porlasztok befecskendezett mennyiség és adagoló minőség/mennyiség értéket. Ha túl nagy eltérés van alapjáraton pl a 4 porlasztó értéke között akkor sanszos hogy az első lépcső nyitási nyomása már kevesebb mint a gyári 195 bar. Ha mázlid van hézagolással takarítással rendbe lesz ha nem csere
Aztán lehet tovább menni de szerintem ott a lendkeréknél lesz valami várj kicsit még összedolgozza magát a tárcsával ahogy Mági is írta. Amúgy a bakokra is kényes a gép legalább is tényleg valamiért a gyári bakokkal nekem is sokkal kevesebbet remeg mint az utángyártottal.
(#105467) Mágus2:
félve kérdem meg volt esetleg időd megkérdezni a vákuum csöveket ?
-
Lacess
tag
válasz
Mágus2 #105451 üzenetére
Mire céloztál azzal, hogy valami el van görbülve? Mi lehet elgörbülve? Főleg hog álló helyzetről beszélünk, kinyomott kuplunggal. Lassan már csak a főtengely marad...
Mivel nem vagyok hozzáértő ezért megkérdezem hogy az hogy jelentkezne ha valamelyik porlasztóval lenne gond, csöppent vagy sz@r vagy nemtom? Még az jutott eszembe hogy mivel főleg hidegen csinálja ezért nem-e valamilyen üzamanyagellátási probléma, esetleg valamelyik hengerben van a gond.
Ezek tényleg csak tapogatózások, hibakód természetesen nincs. -
Mágus2
Közösségépítő
B5 tulajok, hol van a klíma kondenzvíz elvezető csöve?
-
-
válasz
focvis #105461 üzenetére
eccerű kérdésemmel megöltem a totyikot?
Ezúton korrigálom korábbi kijelentésemet, miszerint a 11 éves Megane-ban gyárilag LED olvasó lámpa lenne. A 2 kékes LED-es olvasó közötti utastér-világító lámpa hagyományos, sárga fényű. Nem gondolom, hogy a franciát ennyire ízlésficamosak lennének.
-
Criton
veterán
végre találtam egy szerelőt (már korábban is, csak nem tudtam, hogy tud-e segíteni
), a bontott és utánagyártott csatlakozókról lebeszélt. A szerelő korábban egy hivatalos vw márkaszervizben dolgozott, ő oldotta meg a gázpedál lenyomása utáni késést is, ha minden igaz akkor még ma vagy hétfőn tud szerezni új gyári biztonsági öv csatlakozót és elvileg 45 perc a beszerelés max..... mert az ülést is ki kell venni hozzá.... majd meglátjuk
-
footy
addikt
válasz
Impair1980 #105456 üzenetére
Forrásnak válaszd ki a MEDIA alatt a BT-t vagy AUX-ot.
-
footy
addikt
Mivel elég fos volt a kuplungom és volt némi pulzálás is a pedálon eldöntöttem, hogy kicseréltetem a kuplungot és a lendkereket. Hétfőn neki is látott a mester, aztán délután jött a hívás:
- Ebben nem cserélünk kettőstömegűt!
- WTF?
- Nincs benne.
- Tuti?
- Itt van előttem a lendkerék meg a kuplung is kiszedve, gyere nézd meg. A kuplungnak a kialakítása is olyan hogy egytömegűhöz passzol.Hívom az alkatrészes csávót kéne kuplung 2011-es 1.6 CAYC-hez (váltókód LUB?)
03L 141 032 A - Kuplungtárcsa (LUK)
03L 141 025 Q - Szerkezet (LUK)
02A 141 165 M - Csapágy
Azt mondja utánanéz és jelentkezik.
Hívás másnap:
- Az alkatrész sehol nem rendelhető
- Na az gyönyörű
- Csak VW-nél lehet direktbe rendelni. kb 180
-Viszont tegnap bekerültek a cuccok és eltűnt a pulzálás, sokkal puhább a kuplung és a fogáspont is lejjebb került. Szóval ha valaki egytömegűsítésen gondolkodik a fenti cikkszámokkal tud kezdeni valamit.
A vicces az hogy semmiből nem lehet kideríteni, hogy 1 vagy 2 tömegűvel van-e szerelve az autó, csak szétszedés után derül ki. -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék Tőletek kérni. Főnökömnek van egy 2014-es Skoda SUPERB Combi 2.0 CR autója.Van benne egy Amundsen navigáció. Egy olyan gondom van, hogy navigáció alatt is megy a rádió. Ki lehet valahogy kapcsolni a rádiót navigáció alatt. Nagyon zavaró. Próbáltam már mindenhol, de nem találtam ilyen menüpontot a beállítások közt.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
mazacar
tag
válasz
!Overdose! #105450 üzenetére
A legkozelebbi szereloig el lehet vele menni meg igy?
Elso auto teljesen tapasztalatlan vagyok meg...elnezest ha butyuta kerdes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest