Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen, 45k.
Jelentéktelen az oljafogyás, mióta nálam van mentem kb 2000-2500 km-t és nem látok fogyást (kivétel az a fél liter, amikor a kartergázcső elfagyott és kinyomta mindenhol az olajat). -
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ahhoz az olajnak megint nincs köze sem...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Hengerfalat viszont tudja bántani, érdemes lenne benézni a hengerbe kamerával a biztonság kedvéért. Kipuban már nem csinál bajt.
-
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem maradok a felújítottnál. A bontott ki tudja meddig bírná.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
Ha megfelelően karbantartott autó, akkor mehet bele nyugodtan az 5W40-es is. Jó, ha tudja a dexos2-t, de ennél a motornál talán a GM-LL-A-025 spec is a bőven elég kategória.
Sanki: igen nem árt, bár nem érintkezik közvetlen módon a kenőanyaggal. A szívósor bekormozódásától függően ajánlott. Gondolom a csere éppen ezért nem véletlen.
-
Sanki
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Értem, na majd lehet elgurolok egy ilyen üzletbe.
Másik téma: szívósor csere után olajcsere is következik (úgy értem, hogy a szerelés miatt esetleg az olajat le kell e engedi)? Z14XEP
Azért kérdezem, mert lassan olajcsere (+szűrőcserék), viszont ha később 2-3 hónap múlva cserélem a szívósort, akkor nem lenne jó újratölteni az olajat teljesen. -
stickermajom
addikt
X14NZ F Astrába milyen 10W40 olajat érdemes tölteni? Ahogy látom legutóbb GM került bele, de az Zsu-nál nincs. Összeszedtem egy Hengst olajszűrőt, Denckermann légszűrőt, már csak valami olaj kéne. Jó lesz a Mannol?
Hirtelen azt sem tudom milyen szabványnak kéne megfelelnie, nem látom az előző számláján. -
Sanki
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Engem egyszerűen átdob erre az oldalra: https://my.opel.hu/myRetailers.
Az lehet gond, hogy használtan vettem az autót és mondjuk korábban valaki regisztrálta az alvázszámot? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vgabor92
üzenetére
Korrekt.
Én is mielőtt megvettem a kocsit sokszor voltam bent lekérdezni pár kocsit, hivatalosan csak tulaj jelenlétében adhatnák ki, de nekem is mindig megmutatták amit tudnak róla. Illetve ha vettél egy kocsit, utána se láthatod az előéletét elvileg hivatalosan, csak azokat amiket te csináltattál rajta. Na nekem az enyémnél beállították azt hogy végig láthassam, azaz a MyOpel felületemen látom a kocsi egész előéletét.
-
Vgabor92
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Schiller opelnél voltam 2x eddig. Az első csak egy sima nyári-téli gumi csere volt, ott még kérdeztem, hogy bemehetek-e, a válasz: természetesen.
2. látogatásom rá 2 hónapra, olajcsere+szűrők cseréje. Ugyanaz a munkafelvevő, a km óra állás és üzemanyagszint utáni kérdése csak annyi volt, hogy most is bemennék?
Nincs túl sok tapasztalatom márkaszervizekkel, de a scillernél abszolút pozitív eddig. Az olajat vihettem, a szerelővel munka közben ellehetett beszélgetni és nem adta tudomásomra, hogy zavarná a jelenlétem.
Sőt..javasolta ha tehetem mindig menjek be az autóval mert hallottak más márkaszervizekből érdekes dolgokat. (Persze gyorsan hozzátette, hogy ők nem trükköznek..
)Illetve mikor nézegettem a kocsikat 5-6 alvázszámot lekérdeztem náluk, mindig segítettek. Km óra állásokat néztek, szervizeket, hol volt forgalomba helyezve.
Szóval pozítiv a kép eddig, de ettől függetlenül bárhova viszem a jövőbrn, ott fogok állni az autó mellett. -
bozont
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen kárpitos ragasztó, vagy esetleg palmatex, vagy palmafix. Mindenképpen valami aminek van egy kis hőtűrése is.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én Budapesten megcsináltattam 8k-ért (anyaggal együtt az ár). Mondjuk teljesen előkészítve vittem oda, hogy ő már csak felragassza. Ki-be szereléssel nekem is 20k lett volna. Mondjuk már (3 éve csináltam meg) kezd újra elengedni a szélvédőnél, ahol hajlik a lap...
JSaN (#83278): a régi szövetet ne rakd vissza, mindenképpen új anyag kell. Anno utána nézegettem, ezeket a spray-ket nem igazán dicsérték, mindenki a spéci kárpitos löttyöt ajánlotta. Szerintem 10k-t simán megér, hogy kárpitos ragassza fel az anyagot. Bontást, építést csináld te magad, a többit én szakira bíznám.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Van egy opel astra F cc 1.4 fehér 1997es kocsi, falura nekem boven jo nem tervezem cserejet.
De kozbe pofozgatom, lenne egy olyan bajom hogy a belul a plafonrol levalt az a vekony terito szeru vaszon, es nagyon idegesiti a fejemet, foleg hogy 186cm vagyok. Szervizbe meg karpitoshoz nem vinnem mert tobbe lenne mint a kocsi, van valami megoldas hogy otthoni korulmenyek kozt is megtudjam csinalni?
Egyik haver kadetjeben is lejott, nem szarozott tuzogeppel telibe nyomta, en finomabb modszert szeretnek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Declare
üzenetére
Még ismerős sem megoldás. Látod, oda lett eldobva a szekér aztán nekem kell bilincselgetni meg kéziféket állítani.
Így grátisz duplán megy a pénz és még az én időm is, plusz azért 1-2 célszerszámot venni kell, nálunk sincs berendezkedve mindenre a garázs.
Ocsmány, de mindegy. Idén szépen mindent rendbe fogunk hozni, új vezérlés meg szívósor, pár évig nyugton akarok lenni. -
Declare
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Persze, igy ertem en is, ironiaval
Nyilvan egy autoszerelö mühely nem 1l es kannakban fogja megvenni az olajat. 
Csak ugye pl pont ezert volt egy olyan cikk is egy markaszervizröl, amiröl az derült ki többek között, hogy a szepen Castrolnak vagy akarminek felmatricazott olajoshordo, kb evek ota all a mühelybe, de valahogy ki nem fogy
es abba is beleburitottak mindent ennek erdekeben, nem csak metabondot
. Persze ez szakszervizekben is megesik tutira.....olyan ez is mint az orvos....csak ismerös utjan müködik normalisan a legtöbb esetben 
-
Szada85
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Vagy túltekerte a klímát, és olyan hideg lett, hogy még a szürö is összerántotta magát.

-
Tikakukac
titán
válasz
athomi
üzenetére
Az a baj, ez így nem megy. Ennek úgy kéne működnie, hogy amiben a legjobb vagyok azt csinálom és a pénzemért megveszem mások idejét, amiben meg ők jobbak.
Ha hazamegyek, akkor egy személyben vagyok 2 tucat munkás. Az idő meg 24 óra naponta. Nekem nem kapunyitót kéne szerelnem, meg hűtőt meg autót. Hanem notikat. De muszáj, mert a munka amit elvégeznek jó sok pénzért kb. olyan, mint ez a pollenszűrő. És ez a mocsok gáz.
Declare: Magával a hordós olajjal nincs bajom, miért lenne. Inkább azzal van gondom amikor papíron van bevét ami megy is tovább, majd megy be a pacsuli. Vagy az sem. Egy vállalkozás ebbe bukott bele 2 faluval arrébb, de az is csak azért, mert papírozni nem tudtak rendesen

-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Autóvásárlás előtt állok és eddig a Toyota Corolla Verso egyterűeket nézegettem (2003-2005 -ös évjáratokat), csak kicsit drágállom az árukat.
Így kerültem az Opel Merivák közelébe, ugyanis csak annyi biztos, hogy egyterűt szeretnék.A kérdésem az lenne, hogy megbízhatóság szempontjából a benzines vagy a dízeles lenne a jobb választás (elég sok eladó dízelest láttam)?
Van esetleg vmi olyan nagyon negatív dolog ami miatt jobban teszem ha nem veszek Opel Merivát?
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy márkakereskedésekbe lehet kérni hogy te is bemehess szervizelésnél, vagyis én mindig kérem, és mindig az a válasz hogy természetesen persze. Ha meg ott vagyok nem lehet sunyiskodni, mert ugye én is hallottam már pár helyen, hogy kifizette az illetővel ezt meg azt, és bele se került. Elég egy 10 ezres pollenszűrő csere, sose tudod meg hogy valóban berakták e vagy nem, és ez csak egy kis apróság ugye.
-
Szada85
aktív tag
Én pl. mindig is fáztam az ilyen franchise-szervizektöl (mint otthon a KwikFit, vagy hasonlók, ott mondjuk személyes rossz tapasztalat is okozta ezt), de itt kint olajcserére minden alkalommal az A.T.U nevü szerviz-franchiseba megyek, polcukról választom az olajat, üvegfalon keresztül leshetem, hogy tényleg az kerül bele, amit választottam, ha meg bármi egyéb problémát látnak, akkor be is hívnak, hogy megmutassák, szóval abszolút pozitív a tapasztalat egyelöre.
Föleg, mióta a GSi-vel is voltam egyszer, amikor is sikerült két fiatal szerelöre a frászt hozni, az öreg szervizvezetönek pedig egyböl a szívébe lopni magam vele.

-
Tikakukac
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Good old days. Aztán kíváncsi gyerek jelölgetni kezdte a szűrőket, csavart és megnézni az elkészült munkát. Most lenne is szopó, kicsit túlhúzott csavar itt, kis okádék módon beqrt szűrő onnan és egy kis nem belevaló olaj. Mikor 5-8e km után a lánc még jobban csörgött, mint előtte, na azt néztem volna meg hogyan lett feldobálva és főleg micsoda.
Egyik égéstérben voltak ilyen sztorik, a legrosszabb, hogy paranoiás lesz utána az ember. És szerencsére ez segít is, most szerintem lehetne a jobbos csapágyat cserélni, mert a drága szerelő uraság ha tett is fel bilincset az igen hamar el is tűnt a féltengely gumiharangról. Kerékcserénél csak rálestem és nohát, mintha innen valami hiányozna. Borzadály, ami megy. -
farkas-j
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Nekem garis az autóm (4 évig) és eddig kétszer voltam vele márkaszervizben éves szervizen. Először csak az olajat vittem (Castrol Edge 0W40), mert biztos akartam lenni abban, hogy minőségi olaj kerül bele. Nem ellenkeztek, csak felszámoltak 3000Ft hulladékhsznosítási díjat, de még így is olcsóbb volt, mintha az ő általuk adott olaj került volna bele. Másodszorra már az összes szűrőt is én vittem, mert ők pont kétszeres áron adták mint amennyiért én vettem a gyári szűrőket. Ebbe sem kötöttek bele.
-
Declare
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Eszem agaban nincs lebeszelni....
csak kicsit bosszant, h milyen egyszerü is meggazdagodni, mas meg gürizik a melohelyen 
(#83257) Fandango: Csak es kizarolag rossz tapasztalataim vannak markaszervizzel a csaladi körökben es barati körökben is. Semmi pozitiv + neten/forumon is renget hasonlot olvasni. Ez ez egyik ok. A masik, amit irtam is, hogy egy markaszervizben (ha normalis anyagokbol is dolgoznak) az olaj tuti a legolcsobb valami....ezzel ellentetben en abba a szervizbe, ahova hordjuk a kocsijainkat, teljes bizalommal hagyom ismerös keze között es viszem az altalam legjobbnak talalt olajat (Liqui Moly). Ezek alapjan irtam, amit irtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked ne lehetne a markaszervizbe ilyen bizalmad, ismerösöd, jo tapasztalatod.
(#83260) legelek lasd. amit irtam itt feljebb

-
ArthurShelby
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Szada85: Köszi, elfelejtettem a nevét (Interat), nem tudom hogy találták ezt a nevet. Kipróbálom valószínűleg, odaviszem olajcserére.
Declare:
Régebben ide hordtuk az autókat, de hiába a (távoli) ismeretség, csak tucat voltunk. Akkor jött a váltás, mikor az újnál azt mondták, hogy kb 30ezer lesz az olajcsere. Persze nem mindenki ugyanazt érti olajcsere alatt, mert valamikor csak olajat+olajszűrő cserét jelent (ezt 15ezrenként szoktuk, kb 20ezer ft), valamikor levegő+pollenszűrő.... cserét is (ezt 30ezrenként, kb 50ezer ft). Ezek márkaszerviz (egy rövid gondolat szadára) árak (opel gyulai), igaz gm hodós olaj, a minőségén már én is gondolkodtam.Ajánlj egy jó szervizt, kipróbálom
, egyébként karosszériás is kell. Most az A zafihoz van egy jófej autószerelő, C-hez már nem mindig jó, ott pl az elektromos szaki Érden van. -
Fandango
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Évente 1x elviszem szervízbe, nekem ennyi belefér. Nem a kocsin fogok spórolni.
Nagyobb szervíz amire szerintem te gondolsz, nem volt eddig, mert nem kellett.
Kemény 118k km van a kocsiban 12 évesen.Illetve teljesen pozitív a tapasztalatom velük, ezért nem is kerestem mást. (Opel Molnár volt, majd Opel Sziget lett a helyén)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fandango
üzenetére
De miért gondolod hogy jól döntöttèl? Ha garis a kocsi oké, de nàlad ez már nem állt fent. Most egy alap szervíz oké hogy 40 helyett 25ből megvan máshol, ez nem is nagy tétel 1-2x ha elviszed márkakereskedésbe oké. De ha 8 évet nézzük ott gondolom volt nagyobb szerviz is, és összeadva a sok kicsivel sporolhattál volna több százezret ha nem oda viszed...
-
stickermajom
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ha jól tudom, akkor a kötelező egy éven túl megszabhatják melyikbe vigyem, ha szeretném megtartani a garanciát.
-
Declare
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Olcsok? A 20 ezres olajcserebe, pl jo esellyel valamilyen hordos GM olajat töltenek bele (talan valoban frisset
) ami anyagarban kb ha a boltban megveszed 6 ezer forintos kategoria. (nekik legyen mondjuk 3k amit anyagarban beletesznek
)En inkabb egy jo szakszervizre + jominösegü olajra szavaznek, plane ha hosszu tavra tervezel (10-15k km-enkent cserelve). A szakszervizek a ceges flottas es garancialais autokra vannak kalibralva. 3 evig menjen, ar nem különösebben szamit filozofia.
Sajna uj autonal nincs valasztasa az embernek, de hasznaltnal en nem vinnem markaszervizbe.

Mondjuk ha nincs ismerös szerviz, akkor nehezebb, de rizikozni kell akkor igy is ugy is

-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mi az Opel Interat-ba vittük akkor az autót (ott van ismerös), de a "hagyományos" márkaszervizes folyamatokról nem nagyon tudok beszámolni, mivel csak kulcsot programoztak, illetve a hibatárolót olvasták ki.

-
ArthurShelby
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én is oda fogom vinni olajcserére, pedig kb örökké tervezünk a kocsival. Egyszerűen azért, mert ott még olcsók az alap dolgok (a többi nem!). Nekem azt mondta a munkafelvevő azért, mert a gm támogatást ad rá.ű
Szada, vagy kinek volt az immoval baja a barátnő/feleség kocsijában? Akkor melyik márkaszervizbe vitte? (már nem emlékszem)
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
szerviz ügyben Auto Palace Délpest? Oljacsere meg a többi szokásos lenne, Gyulainál voltam a múltkor, rendesek meg minden, de ez itt lenne bő 10 percre (gondolom az árak is ugyanazok lévén mindkettő Opel márkakareskedés és szerviz). Csak valami vélemény, hogy normálisak-e, jól dolgoznak-e és ilyenek.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Mehetsz Bosch stb helyre is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Miért viszed márkakereskedésbe? Én csak azért viszem mert 1-2 évre volt tervezve a kocsi, és már úgy vettem hogy végig oda hordták, így nem akartam megszakítani. Ha nem úgy lett volna biztos nem oda viszem, mert ugye jóval olcsóbban megúszom máshol, és ugyan azt kapom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Igen, de szerintem máshol is ennyi, nem hiszem hogy nagy difik vannak márkakereskedésekben.
-
athomi
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Klíma nélkül városba 1-2 személlyel persze. Viszont tudomásom szerint a J súlyban tovább hízott nem keveset a H-hoz képest, nem csodálkoznék ha a 100 ló karcsúbb lenne a J-ben, mint a H-ban a 90 ló.
-
-
athomi
veterán
Akár bemehet az én gépem is az összefoglalóba: [link]

A rendszám nem az eredeti.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem, az már benne van az árban.
-
-
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Amúgy elvileg amiket most árulnak, azok már javított verziók, a kis csatlakozón van egy kiálló rész, így az feszül meg, nem maga a tengely, viszont ez meg nem kompatibilis a gyári motor csatlakozással.

Esetleg kókány megoldásoknak olyat olvastam, hogy egy ellenállást bekötni a motor mellé vagy valami izzót, így csökken a motorra jutó kraft.
(#83227) Petyyyyy: ahogy látom a másik fórumon aktív, nem tudom segítene e.
-
B-L-A-C-K
titán
Na voltam Opeléknál, és lefixáltam a kötelezőt szervizt jövőhétre, ezek lesznek végül elvégezve:
- Fékfolyadék csere 6990 Ft
- Olaj és szűrő csere 20 991 Ft
- Légszűrő csere 9 990 Ft
- (belső pollenszűrőt mikor tisztítottam a légkondit én kicseréltem, így ez kimarad)
----------------------
37 970 Ft. -
Tikakukac
titán
válasz
farkas-j
üzenetére
Másképpen sajnos nem is megy, ezek az eredeti csomivilágítások tényleg sírás kerülget szinten vannak. Gyári helyről mondjuk izzót kivettem. Fogyaszt annyit, mint a csíkok összesen*2 és fényben nem ad semmit

Sanki: Típushiba, igen. Az csere.
Csatit meg nézd meg mit enged és mit nem, ecatról ki kell mazsolázni mire való
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mivel minden Opel típust nem néztem még meg, ezért teljes magabiztossággal nem írnám le ezt így.

Amit ismerösi körnek nézegetek, azoknál fennáll.
C Corsából, ott pl. az otthoni piaci árakból innen esetleg egyel nagyobb motoros, picit jobban extrázott darabokat meg lehet szerezni hazavitellel, papírozással.
H Astrából hasonlóképp, ott pl. 1.8 benzint nézegetünk 5 ajtós, Caravan verzióban, az alapnál egyel-kettövel magasabban felszereltet meg lehet csípni.De pl. C Vectrából is otthon nincs, vagy csak nagyon elvétve a 3.2-es motoros is, a német piacon pedig találni 10-20 darab eladót is. (amiknek aztán persze X része az, ami megfelelhet az ember igényeinek)
-
Sanki
addikt
Na megnéztem a belső levegőkeringtetőt, van két erős tippem, hogy miért nem működik:
1. Ki van húzva a csatlakozó.
2. El is van törve az egész...
[kép]Másik: adott a képen bekarikázott csatlakozó, viszont a ház csak lóg, a kábelek úgy tűnik a helyükön vannak, csupán a burkolat csúszott szét. Ezt simán ilyenkor megpróbálhatom visszanyomni a helyére? Miért felelős ez a csatlakozó?
Z14XEP motorkód. -
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
1.8 benzin H keresésénél érdemes lehet szétnézni a német piacon is, ott sokkal szélesebb kínálatból (~10x annyi autó a HaHu-hoz képest) lehet válogatni, talán picit jobban is extrázottak az ottani autók, a hazavitel pedig nem akkora macera.

-
athomi
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
1.4-es J Astra? Ahhoz azért nagyon nyugis embernek kell lenni.

-
farkas-j
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én 2db 50cm-es 5730-as LED-ekkel szerelt alusínt ragasztottam fel a kalaptartóra. A baloldali csomagtér burkolat belső "rejtett" felére van beszerelve egy tápcsatlakozó ami a gyári csomagtartó lámpából kapja a villanyt. Ide van rugalmas kábellel csatlakoztatva a LED csík, így ha a kalaptartót ki kell venni egyszerűen oldható. Nagyon jó a fénye. Sajnos már van egy LED hibám rajta, mert egszer egy csomag begyömöszölésekor felszakítottam az egyik LED-et, pedig viszonylag védett helyen van a mélyedésben. Még nem pótoltam, de fogom. Így néz ki:

-
válasz
diablo1984
üzenetére
Tessék az 1.8-as példányokat keresni. Z18Xer vagy A18Xer (140) pacist.
mohabá 007
Látod, mondtam én hogy majd jössz és kijavítasz.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Mindenképp gyanús.Ha a hibás alkatrészt kicseréled, a hibajelzés megszünik. Az ECU egy ideig tárolja a hibát,(de nem jelez), és egy idő után elfelejti.(törlődik)
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A leírás szerintem egy ponton téves.
Te is tudod,hogy nem veled kötekedek 
Ez nem igaz: ".. A működése lényegében hasonló, mint az XEP-ben található Twinport, tehát terheléstől függően állítja a vezérlés kerekeket,.."

A Twinport az kettéosztott szívócső. Részterhelésnél egy kis pillangószelep elzárja az egyik szívócsatornát.[kép]
Ekkor a hengerben erőteljes áramlás alakul ki, ami növeli a motor hatékonyságát, és így jelentősen csökkenthető a fogyasztás.Amikor a motor ford száma eléri a kb:3000ford/perc-et, a kis pillangószelep nyitja a másik csatornát.[kép]
A másik csatornán az égéshez szükséges levegő egy részét a visszavezetett kipufogógáz szolgáltatja.A leírás többi része igaz, talán annyival egészíteném ki, hogy a szelepek nyitási idejének változtatásával tökéletesebb az égés,és ezért már az XER-es motorokban nincs EGR.
-
-
trassher
addikt
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
rumos XIII
üzenetére
Inkább olcsó alkatrész miatt nem oldódott meg a gond. Talán kiemelő segít.
-
rumos XIII
aktív tag
Autó iránt érdeklődtem, azt mondták, hogy ki lett cserélve a lambda szonda, de nem lett kinullázva a check engine lámpa, ez miatt ég. Ez valós lehet, vagy gyanúnak ad okot? Vinném mindenképp átvizsgálásra, de ha tudtok valami okosat mondani, meghallgatnám, köszönöm. C corsa-ról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hirtelen azt sem tudom milyen szabványnak kéne megfelelnie, nem látom az előző számláján.
)

Nyilvan egy autoszerelö mühely nem 1l es kannakban fogja megvenni az olajat. 

Céges flottázásnál tapasztalni sajnos.