Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
-
haddent
addikt
válasz trassher #46076 üzenetére
De minek tartó? Egy idejen nekem 2 csavar tartja, át van fúrva. Úgy rakom fel, hogy behajlítom kissebb szögre (hegyesebbre) mint a lökös ezér teljesen ráfeszül/fekszik a lökösre. Legjbob szerintem
AMD Power simán lehet, kicsit kevesebb etanol, picit tisztább benzinn, picit magasabb oktánszám amúgy is, esetleg kis adalék.. azért lehet játszani benzin téren. Bár hogy pont az Agip... helyedben én nem szórnám ilyen szarra Én egy ideje beálltam arra, hogy városban csak Shell V-Power 95 -ös vagy OMV MaxxMotion 95 -ös. Pályára meg V-Power Racing 100 / MaxxMotion 100. Én inkább bízom egy Shell /OMV prémium 95 -ben mint egy Agip 98 -ban tudom, hogy nem minden a látszat, meg csalhat is, de amerre jártam eddig az összes Agip kút egy lelakott hulladéktelep volt..
w333 na mondom én nesze Agip Én még az említett Shell/OMV kutaknál is figyelek, hogy olyan helyre járjak ahol iszonyat forgalom van és hamar elfogy a benzin. Pl. M5 bevezető Tesconál a Shellnél mindig sorállás van, na ott friss benyát kapok az tuti. Biztos ez már hülyeség, de nekem ennyit megér..
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46090 üzenetére
Igen ismerem tudom hol van, valahol pont az Unix mellett
Ott még nem tankoltam, szóval nem tudok róla véleményt mondani, viszont a Bogdáni út sarkánál csak próbából tankoltam, semmi bajom nem volt tőle, csak annyi hogy erezhetően gyengébb volt az autó
Szerk.
Jó ez a K Astra, kár hogy ilyenem nem lesz, esetleg használtan 10 év múlva
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
AMD Power
titán
Az gyönyörű. Én a Lidl , Opel Gombos előttinél szoktam.
Az új Opel Astra Frankfurtban lesz látható először a nagyközönség számára
Egy kicsit hosszabb írás róla.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46088 üzenetére
Szentedrei úton a Bogdáni út sarkánál gondolom tudod hol van ... haver tavaly megtankolta a kis Mitshubishi Colt autóját majd 1-2 nap után panaszkodott hogy az autó nem megy és fehér füstöl, nem tudtuk hogy mi lehet a baj majd kiderült hogy az Agip -nál keverték 85 -el a 95 -t benzint (1-2 napig be is volt zárva az a benzinkút) lehetett kérni kártérítést sokan kértek is (ügyfeleink is panaszkodtak) haver autóján semmi nem segített csak egy benzin leeresztés + injektor tisztítás, de olyan szinten ráégett hogy injektort cseréltünk, szóval csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46084 üzenetére
Csak a legdrágább MaxMotion 100 -s származik az Osztrákoktól, a többi az mind Mol benzin csak az adalék más benne
Különben mindenképp próbáld ki 98 -s és 100 -t is, tudom hogy drágább de árban kb. ugyan ott vagy vele mivel jóval kevesebbet eszik az autó ráadásul jobban is megy
Én Agip -tól többé nem nagyon akarok tankolni ismerőseim szerint és én is tapasztaltam hogy nem húz az autó, nyomom a gázt és erőlködik (én arra tippelnék hogy keverik a sima 95 -t a 85 -s etanollal) viszont a múltkor tankoltam a legolcsóbb (339Ft) Shell Fuel Save 95 és semmi baj nincs vele, szépen megy
De mondom az OMW 100 -s nagyon bika, csak ajánlani tudom
Szerk.
Napi szinten kb. ugyanazokat a kilométereket teszem meg (meló majd bevásárlás) és kb. 3 hetente szoktam fullba tankolni az autót és ahogy 30 liter alá megy a mutató már megyek is a kútra, viszont az OMW 100 -al eltelt 3 hét ugyan az volt az útvonal + forgalom is és 3 hét után nem ment 30 liter alá a mutató, sőt kicsit felette volt, szóval amennyivel drágább annyival jobb is, árban kb. ugyan ott vagy viszont élményben sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz AMD Power #46084 üzenetére
A sima MOL-os 95-ös benzinhez képest nálam kicsivel jobban jár a motor (Z18XE). Alacsonyabb fordulaton is megjött a nyomaték, udvarból való kiállásnál, egy kisebb emelkedőn 1-es alapjáraton is felmegy. MOL-nak a hagyományos 95-ösével kis gáz mindig kellett, vagy fulladt. Hangban, fogyasztásban nem vettem észre különbséget.
(#46083) trassher: Asszem egy darabig nem fogom azt sem kipróbálni, nem nagyon van a közelben havas útszakasz. Majd az esős időben egy kihalt aszfaltos szakaszon teszek még egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy új autót szalonból.
Körülbelül mennyi a leszállítási idő a rendeléstől?
Amikor rendelem mi az amire oda kell figyelni?
illetve mikor majd veszem át[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
trassher
addikt
válasz BigBlackDog #46081 üzenetére
Gyors voltam és könyörtelen.
Kavicson még nem próbáltam abs reakciót de azt tudom hogy havon és jégen nálam egyből működik. Dobol a lábam alatt a pedál.AMD Power: Nem lehetetlen hogy máshogy/szebben jár tőle hidegen a motor.
Redmi Note 7
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy buta a kérdés. Az létezhet ,hogy 98-s AGIP Super Plus 98 benzinnel hidegem sokkal egyenletesebben jár az autó!?
-
BigBlackDog
veterán
válasz trassher #46078 üzenetére
Legalább nem szenvedett sokat!
Viszont kérdeznék egyet. Kisebb sebességgel (10-15 km/h) gurultam egy lejtős, kavicsos útszakaszon lefelé, majd nyomtam egy satut (faluszélén, közel, se távol ember, jármű nem volt). A kerék gyönyörűen csúszott 1-2 másodpercen keresztül, semmi észrevehető próbálkozás nem volt az ABS felől. Sem a pedál nem mocorgott, sem a kontroll-lámpa nem gyulladt ki. Gyújtás ráadásnál mindig felgyullad, majd 1-2 másodperccel a motorindítás után elalszik. Mennyire természetes ez? Félek, hogy éles helyzetben is kéretné magát esetleg. Közben a hibatárolóba is érkezett egy hiba (0140), de ahogy látom ez teljesen mást jelez.
Mindezek mellett a kocsi teljesen rendben van, tökéletesen megy (sőt, most már kicsit ugrósabb is lett MaxxMotion 95-tel), megáll, kanyarodik, zörejek és furcsa zajok nélkül, olajszint tökéletes, kontroll-lámpa nem gyulladt ki. Szóval nem annyira értem a helyzetet. -
trassher
addikt
Egy ilyen stanley volt. Mikor megvettem tavaly nyáron akkor még elég volt de már kinőttem.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz Findzs #46075 üzenetére
2 csavar is fogja mintha gyári lenne. A szalag azért került fel hogy rátudjam simítani a lökhárítóra. Így nem áll el és nem is zörög. A guminak szerencsére nem lett baja viszont holnap vehetek új ládát. Mondjuk ez már amúgy is kicsi volt de nem így akartam nyugdíjazni.
Redmi Note 7
-
Jofi81
őstag
-
HoaryFox
Topikgazda
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linket Opel Astra Sports Tourer 2015 műszaki adatokról. -
HoaryFox
Topikgazda
Üdv!
F Astra.
Mennyire érdemes az óracsoport izzóit LED-ekre cserélni? Olvastam sok helyen sokfélét, hogy erősebb, de ugyanúgy foltos lesz, meg igazából egy épkézláb leírást nem találtam még róla (lehet én vagyok a béna )Vélemények?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Findzs
addikt
válasz Nordik #46054 üzenetére
idézet:
"FIGYELEM! Ezek a motorok hidraulikus láncfeszítővel vannak szerelve, ezért nagyon fontos a megfelelő motorolaj alkalmazása. Az ezzel a vezérműlánc szettel szerelt motorokba (X10XE, Z10XE, X12XE, Z12XE, Z10XEP, Z12XEP, Z14XEP) csak és kizárólag 5W-30 vagy 5W-40, GM-LL-A-025 illetve az ezt felváltó Dexos2 szabványt teljesítő olajat szabad önteni. Minden más megoldással a vezérműlánc rövid úton (akár 15-20.000 km) garantáltan újra csörögni fog. Nagyon fontos, az összes kézikönyvben sárgával kiemelten benne van, semmilyen körülmények között, még az esetleges olajfogyasztás mérséklésére sem szabad bele 10W-40-et önteni!!!""Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Nordik
őstag
99es X10XE B Cosaba milyen olajat ajanlatok amit nem eszik? Jelenleg 10W40 van benne, ezzel nincs problema de szerelom szerint az 5W40et jobban szeretne. Igaza lehet? Nem fogja azt nagyon enni?
-
w333
félisten
válasz Gergőke88 #46040 üzenetére
Nem mindegyik F Astrában volt Ecotec Link
Régi v8 -al nincs baj, de kérdezd AMD Power kollegát neki sem eszi az olajat
(#46042) haddent
helyedben elrejtenék az ilyeneknek 1-1 meglepi csomagot az ülések alá
Maximálisan egyetértek, nem süllyedek le a szintjükre pedig megérdemelnék
(#46051) Findzs
Tényleg nagyon szép ... hát ezt meg ki gyártja ? USA ?
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
én a múltkorában nyíregyházán láttam egy fishker karmát [link]
élőben eszméletlen az a kocsi, mindenki csak bámulta (én is ) mintha a jövőből jött volna[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
-
Declare
őstag
Sracok a frusztraciotokat kezeltessetek, mert begörcsölt a szemem, ezt vegigfutva, ami itt zajlott.....
-
haddent
addikt
Újgazdag büdös bunkók... Megvan hitelből, adócsalásból, lobbizásból meg seggnyalásból a 20-30 milkás autó ami nem az ő nevén van, nem tudja tankolni nem tudja szervizeni vezetni se tud de legalább lenézi és letiporja az embert. Én a helyedben elrejtenék az ilyeneknek 1-1 meglepi csomagot az ülések alá
trassher nem ismerem a 8 szelepes vw benzin mocit, de a 8 szelepes opel motor is halhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Az ekokkal sincs baj, csak az emberekkel. x16xel-ről tudok nyilatkozni, egy ~6e Ft-os (4 literes Mobil 10W40 ára) szelepszár szimering (reinz) csere után már nem kellett ~4 liter olaj 10e km-re (ment bele 3,5 liter cserekor, majd 10e km alatt még egy flakon), most max-ról leeszi min-re, de hát gázzal járok, így nincs mi hígítsa az olajat, elnézem neki. Ja, és még a hengerfejet sem kellett leszedni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Tudom hogy lehet kapni, nekünk is van de én úgy tudom hogy ezekbe már nem lehetne tankolni. Pár helyen már voltam fültanúja mikor szóltak hogy műanyagba nem lehet. A határon sosem lehetett pl ilyet használni csal fémet.
w333: VW 1.6-ból csakis SR motorost szabad venni ami 8 szelepes. Sok hirdetésben külön ki is írják. Barátom akart venni tavasszal octáviát ilyen motorral. Éjjel fél 12-kor felrakták a hirdetést, reggel fél 8-kor telefonált de addigra már elkelt.
A g astra ecotec motorral semmi baj nincs, csak az 1.6 vészes a tapasztalatok alapján.
A régi tdi az meg atombiztos de ahhoz az kell hogy figyeljenek rá és ne spóroljanak semmin. Autókozmetikás barátom alkalmazottjának van 1994-es 80-as tdi-je, motorja sosem volt megbontva de ő nem is szarozik. Olajcsere anyagköltsége 25K.Redmi Note 7
-
w333
félisten
válasz realmadrid #46037 üzenetére
Persze ...
Különben egyáltalán nem rossz autó az, akinek nincs pénze jobbra és a hegyen lakik + sokat jár terepen annak nagyon jó választás, én nem ítélek érte el senkit ... BMW -sek szoktak lámpánál lenézően nézni de komolyan lesz*rom mivel tisztában vagyok vele hogy ő csak egy céges autóban ül
De hát van ilyen, rengetegen elvannak ám szállva a céges autóktól
Illetve amit mostanában észrevettem az az hogy rengetegen nagyon bunkók (melóhelyen tapasztalom naponta többször is)
Csak hogy példával is éljek, megérkezik a 20-30 milliós autó (köszönök neki "jó napot kívánok") majd lenézően mondja hogy hoztam az autót, ismét köszönök, ő ismét mondja hogy hoztam az autót, még ezt 2-3X megismételtük majd rákérdez hogy miért mondom neki folyton azt hogy "jó napot kívánok" válaszként mondtam hogy "hát figyel ha már idehoztad a sz*rodat és megtisztellek azzal hogy köszönök akkor ezt viszont elvárom" szó szerint még ő volt megsértődve majd kínosan magyarázkodott, és napi szinten nagyon sok ilyen emberrel találkozom (szégyen)
Van egy srác aki nálunk jár váltózárat szerelni és neki is ugyan ez a véleménye ... telefonban soha nem köszönnek neki, majd mikor rákérdez hogy ugye ön az akinek BMW vagy Merci -e van mikor válaszként mondja az úr hogy igen én vagyok az de honnan tudta, ismerős ilyenkor csak nevet egyet majd azt mondja hogy a BMW és Merci tulajok nem köszönnek soha
Kicsit hosszú lett és OFF téma, de ez már ki kívánkozott belőlem
-
w333
félisten
válasz realmadrid #46034 üzenetére
Megoldás : kívül belül sötét fólia + egy bukósisak hogy senki se ismerjen fel
(#46036) realmadrid
Szerencsére nem különben nem is halottam még róla hogy ilyen is létezik már, ezért voltam így meglepődve mert láttam hogy Opel csak nem tudtam hogy mi
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz realmadrid #46030 üzenetére
De legalább olcsóbb, összkerekes és nagyobb autó
De nem bánom, vegyél egyet
Kell a francnak ennyiből már autót is veszek
De ha a kettő közül kéne hogy válasszak akkor inkább a Duster
(#46033) realmadrid
Persze hogy a netről van, pont melettem ment el kb. 1 méterre az Opel Ampera és annyira megbámultam hogy nem tudtam gyorsan lefényképezni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Majdnem elfelejtettem ...
Tegnap láttam a StopShopnál egy Opel Ampera -t
Kicsit fura volt de komolyan mondom nekem nagyon tetszett
-
w333
félisten
válasz realmadrid #46026 üzenetére
Én ha most új autót vennék akkor biztosan egy ilyen Kia Ceed -t vennék
Nagyon komoly gépek és nagyon extrásak, motorikusan porgősek és bitang jók, kényelmesek, kuplung gáz + az egész autó nagyon harmónikus, olyan mint egy svájci óra, komolyan precízebb mint egy drágább német autó
Nap szinten sok autóban ülök , de nem minden nap találkozok olyannal hogy még kormányfűtés is legyen benne, na Kia -ban az is van
(#46027) realmadrid
A "havasi" Skoda nekem is bejön, de mi kerül ebben ennyibe ?
Csak az hogy VW és meg kell fizetni
Qashqai nem kéne ... hullanak szét darabokra + drága alkatrészek, attól már egy fapados Dacia Duster is sokkal jobb, simán azt is elfogadnám, oké hogy kopogó műanyag és fapad, viszont nagyon nyomatékos, ott az állandó összkerék és keveset is fogyaszt + fenntartási is olcsóbb mint egy Suzukinak
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid
aktív tag
válasz mohabá 007 #46024 üzenetére
Értem, de akkor is
Ha most vennék autót, akkor Skoda, Nissan vagy Toyota lenne.
Nézzétek meg pölö egy Pulsar és egy Astra új árát.
De a Corolla is 4.2 milla.
Az Astra mennyi is ?
Ezek után, ha nem villant a "Ká" Astra, szerintem eléggé bőgni fog.
Várom az ellentámadástA sas nem vadászik legyekre
-
w333
félisten
válasz realmadrid #46023 üzenetére
Igen ... az újabb ráncfelvarrottak már nem láncosak
Rapid nekem nem kéne olyan mint egy extrásabb Fábia (nem tetszik)
Az új Octavia és Toledo viszont brutálisan jók simán elfogadnám !
Sőt nekem még a csúnya 4X4 -s Skoda Yeti -k is tetszenek (praktikusak)
[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz realmadrid #46015 üzenetére
.."Akinek benzines Opelje van jelentkezzen, ha nem fekete a kipu vége."..
Ha ez felhívás akarna lenni,(és nem csak az opel becsmérlése) így lenne korrekt:
Akinek benzines ótója van jelentkezzen, ha nem fekete a kipu vége.
Így már mindjárt másabb a leányzó fekvése nem?Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46016 üzenetére
De mi volt a baj ... mondjuk azok motorikusan elég gyengusok gyárilag
Majd meglátod, vissza sírod még az F Astrát az még meg volt normálisan csinálva, nem azt mondom hogy rossz a G Astra csak azt hogy messze nem lesz olyan hibamentes mint az F, az viszont tény hogy legalább az alkatrészek ugyan olyan olcsók hozzá
Nálunk az egyik fényező srác vett egy Astra G II -t 2008 -s kevés km -el majd mondta hogy nyugodtan menjek vele egy jó nagy kört ha ilyet szeretnék, hát nem tudom nekem kissé csalódás volt (rossz úton kicsit recsegteg a műanyagok, kényelmetlen volt az ülés, nagyon hangos volt, a centrálzárnak pedig akkora hangja van hogy a garázs másik végéből is néztek hogy mi történik) na én ezek után kicsit át értékeltem a dolgokat
Különben nem rossz, csak én kicsit visszalépést éreztem sok mindenben !
Szerk.
H Astra nekem nem jön be emiatt ugye a C Vectra is kiesik nálam, viszont az új J Astra eszméletlen jó főleg a Turbó benzinek, takarékos, csendes, jól megy, szép kívül-belül, nagyon sok extra + kényelmi funkció van benne, egyszerűen zseniális (napi 5-10 db. vezetek belőle) sokkal jobban kéne mint egy VW golf vagy az újabb Seat, csak egy baj van ... nincs 3 millió Ft hogy vegyek egyet
Így maradok a 2000-2005 -ig 700-800 ezerért Seat Leon, mert nem nagyon van jobb !
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz realmadrid #46018 üzenetére
Sajnos annyit nem megyek egy évben összesen pályán, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz realmadrid #46015 üzenetére
Sport hátsó dob, tehát -1 labirintus/tompítás, és nem hogy nem fekete hanem kb. max poros a kezem amikor megfogom A régi F Astra nak meg nagyon picit fekete. De miért egyébként?
realmadrid 8 szelepes van AMD -nek, azt garantálom hogy egy centiliternyit sem fog megenni bármennyit megy agyonpörgetve
Nekem 16 os és vvt -és és szeretm is néha (kb minden nap min 1-2x ) ki is használni azt, hogy benzines és pörgetni, de semmi vészes. Most 2-3 ezer km város alatt, ami a legszarabb mert indítás leállítás stb semmi nem fogyott még46020 pedig mondom a régi F astra a kormos és abban 2 évig ne mcserélsz olajat akkor se fogy el egy fél csík se
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46013 üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság
Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit
Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak
Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46011 üzenetére
Jár nálunk egy szerelő barátom és tőle kérdeztem mostanában hogy neki mi a véleménye az egészről ... a válasza annyi volt hogy ha megbízhatót szeretnék akkor a VW 1.6 (105LE) ezek ugye (Leon, Octavia, Golf 4 stb.) motort válasszam mert nagyon megbízható, kérdeztem hogy Opel Astra G -el mi a helyzet ... csak annyit mondott hogy nagyon megbízható motorok de eszik az olajat és ezzel nem is lenne semmi baj mert örök élet + 1 nap viszont a katalizátort egy idő múlva tele nyomja olajjal és akkor kezdődnek a gondok, persze ehhez elég sok kilométer kell
Aki ezzel együtt tud élni annak semmi gond ... csak hát oda kell rá figyelni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46008 üzenetére
Régi Opelek pl. az Astra F és Vectra A még nem Ecotech azokkal nincs baj !
Viszont ismerősök és ügyfeleink is panaszkodnak hogy eszi az olajat
Nekem pl. a régi C20NE 1 csepp olajat nem eszik pedig nem egy mai csirke, ismerős állítása szerint pedig minden második tankolás után utána kell tölteni !
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz trassher #46005 üzenetére
Igen, ilyen műanyag moslékos edényzet volt, a kisebb meg étolajos volt, rá is volt nyomva, csak már nem emlékszem hogy pontosan milyen olaj volt benne gyárilag.
Önkiszolgáló Auchan kút, senki nem néz semmit.
Lehet, traktorba vagy munkagépbe vitte.
Amúgy a mai napig árulnak műanyag benzines kannátPostázást nem vállalok.
-
trassher
addikt
-
gban
veterán
Holnap 2 Ft-tal felmegy a benzin, 4-gyel a gázolaj.
Én meg nem tudtam, és elmentem tankolni hülye fejjel....
Olyan sor volt, ráadásul a mellettem lévő sorban egy illető egy Vito hátuljában lévő kannákba (2 db 80 literes lehetett, meg 3 kisebb) több mint 68 ezerért tankolt. Nem szidták nagyon mögötte
De a lényeg, Klagenfurt - Pest, 540 km környéke, meg olyan 6,2-6,5-ös munkábajárós 200 km, meg egy jó erős Pesten át dugó, na ez jött ki 5,74-es átlagra a 60 lóval.
Hiába, osztrák benzin (Jet), bár az is igaz, odafelé amit írtam, az 5,55 az meg Auchanos benzinnel volt.
Meg most is ott tankoltam.
De erős a gyanúm, hogy az is benne van, amiről korábban szó volt, hogy az Auchan pl. nem szórakozik, tuti nem csal az órája.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
AmunRa
senior tag
válasz Declare #46000 üzenetére
Ennyit nem fogyasztanak. Csak ezt mondta anno szerviz. 5 éves korába kaptam 1M-ért anno. Ott nincs már gari. Unokatesómnak is 1.6 100LE 3 évvel fiatalabb ott nincs ilyen. Szerintem a nemetek ide adták amit kicsit eltoltak. Magyaroknak jó lesz. Most ha összejön a J is ennyi lesz, csak nem talált a rokon még megfelelő autót.
(#46001) w333 Csak 1-1,5 liter után hallod a kattogást! Akkor már baj van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest