Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vgabor92
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Schiller opelnél voltam 2x eddig. Az első csak egy sima nyári-téli gumi csere volt, ott még kérdeztem, hogy bemehetek-e, a válasz: természetesen.
2. látogatásom rá 2 hónapra, olajcsere+szűrők cseréje. Ugyanaz a munkafelvevő, a km óra állás és üzemanyagszint utáni kérdése csak annyi volt, hogy most is bemennék?
Nincs túl sok tapasztalatom márkaszervizekkel, de a scillernél abszolút pozitív eddig. Az olajat vihettem, a szerelővel munka közben ellehetett beszélgetni és nem adta tudomásomra, hogy zavarná a jelenlétem.
Sőt..javasolta ha tehetem mindig menjek be az autóval mert hallottak más márkaszervizekből érdekes dolgokat. (Persze gyorsan hozzátette, hogy ők nem trükköznek..
)Illetve mikor nézegettem a kocsikat 5-6 alvázszámot lekérdeztem náluk, mindig segítettek. Km óra állásokat néztek, szervizeket, hol volt forgalomba helyezve.
Szóval pozítiv a kép eddig, de ettől függetlenül bárhova viszem a jövőbrn, ott fogok állni az autó mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- darkFlash CF8 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)