Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Felesleges, sőt. Legrosszabb esetben is ~5-8mp alatt eljut az olaj minden résbe ahova kellhet. 30mp után elkezdi lemosni az üzemanyag a hengerfalról az olajat, tehát kopni fogsz, mert nincs fordulat és nincs olajnyomás.
Huppanj be, várj 10-15mp-t és indulás.Tikakukac - Tudom, majd meggyónom az ilyen és ehhez hasonló bűneim. Délután bedobtam Viktorékhoz, megbeszéltük mi a plan. Gyüvőhéten valamelyik nap majd recsegnek.
-
athomi
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Feleslegesen járatod hidegen a motort percekig. Én ~20 mp-ig járatom, ennyi idő kell míg indítás után befészkelődöm, bekötöm magam és indulás, az elején nagyjából azon a fordulaton használva amire te is törekszel.
-
Akad bőven választék, bár 5 litert szeretnék venni, úgy már szűkíti a kört.
#83996 bozont: Originál ajánlás szerint GM/Opel olaj, 5W30, ez éghajlattól függően eltérő lehet, mivel ezt -35C és +35C között írja. Szélsőséges körülményekhez pedig a Mannol Legend+Ester 0W-40-et is ajánlja, ami -38C és +40C között ajánlott. Gyári specifikációban 0W30-tól 10W40-ig minden van.
-
2001-es Astra G - Z18XE automata kombi
Mi az ajánlott motor olaj? 230ekm van benne óra szerint.
Eredetileg nem tudom mi volt benne, amikor hozzám került alig volt benne olaj az is fekete és pár hétig úgy jártam vele sajnos.
Szerelő cserélte szűrővel együtt Elf Evolution 700 Sti 10w40-est amitől észrevehetően halkabb lett, nem eszi, bár a benne lévőt sem ette, nivó 3/4 értékig ment le 3000km alatt, fogyasztás csökkent 8.2-ről 7.5-re.
De gondolom hogy nem optimális neki ez az olaj fajta. Csak ugye én rábíztam a szerelőre de olvasgatom itt hogy 5w30 kellene?
Kérdezném mi az ami ajánlott, nem túl drága? Év vége felé cserélném még ~10ekm előtt, havi 1ekm megyek átlag
(váltóolaj is cserélve lett, az biztos stimmel unixos katalógus szerint kompatibilis, asszem azt 60e-ként kell talán?)
(lambda szonda rossz még az cserélve lesz ha megérkezik, jó lenne 7-re levinni a fogyasztást, 20% város, 80% országút, omw-nél tankolok, nyugger módon vezetek) -
bozont
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én elsősorban megnézném a kézikönyvben mi az előírás, attól nem térnék el (max a hideg oldali viszkozitással lefelé). Ha 0-5w30 az előírás, akkor én sem tennék bele w40-et. És tartanám magam a minősítéshez is. A Dexos2-es olajokból is van választék, ha meg a GM-LL az előírás akkor meg még több. A dexos2 visszafelé kompatibilis.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Legalább 20-25 Dexos2 minősítésű olaj van, szerintem ekkora választékból bátran lehet válogatni

-
adorjant
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én Total Quartz Ineo MC3-at használok évek óta mindegyik autóba, 5w-30, és még dexos2 minősítése is van.
Gyári GM nálam úgy tűnt, mintha hamar elhasználódna, 6-7e km után már észleltem, de nyilván használatfüggő is lehet a jelenség. -
válasz
Tikakukac
üzenetére
Erre tippeltem én is, mert rendíthetetlenül azt ajánlotta, hogy benzines Astra J-nél Dexos2-est töltenek a szívóba, Dexos1-est a feltöltős motorokba, mást nem szabad. (Bár ott dolgozik nagybátyám, és ő is 5W40-et tölt az autójába, nevetett is mikor mondta hogy belsősöknek 5 liter GM olajat 8 ezerért adnának). Ezzel nem is lenne gond, ha nem találnék GM LL-A, GM LL-B-025 minősítésű olajokra, amik a Dexos szabvány elődei. Osztán, egy szívó benzinesnél mi kárt okozhat ha nem Dexos2 minősítésűt kap és 10-15 ezer km-enkét le is cserélem benne a nedűt?
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi máshoz ragaszkodnának, ha az áll a műhelyben

Szegény srácnál múltkor 10W-hez is ragaszkodott valamelyik agyament márkaszerviz. Ez van

-
farkas-j
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi a Castrol Edge Titanium FST 0W40-et használjuk mindkét 1,4-es benzines Merivánkba (A és B).
-
-
-
athomi
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hosszabb távok esetén valószínűleg én is a GM-est választanám. Én sokat megyek 2-3 km-es távokat is és állítólag a GM-es olaj hajlamosabb habosodni nem üzemmeleg motor használata esetén, mint más olajok. A rövid távok miatt nálam 10.000 km-enként cserélve is lesz az olaj mindig.
Az mit jelent hogy járatod elindulás előtt?

-
gban
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mannol GM 5W30
-
-
athomi
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én Mobil 1 ESP Formula 5W-30-at használok (Z16XER). Főleg rövidebb távokon használom az autót, így igyekeztem minőségibb olajat választani.
-
Motorolajok közül ki mit ajánl, használ Z16XER/A16XER/B16XER motorkódú autóknál? Jelenleg a Mannol Extreme 5W40-et néztem, de márkaszerviz nagyon ragaszkodna az Opel/GM 5W30-as Dexos2-es olajhoz.
-
tlala
addikt
Valaki, aki használ ODB2-es adaptert Opelhez, megírná kérem, hogy milyen appot/szoftvert használ hozzá?
Vagy ha ez itt tiltott téma, tudnátok ajánlani fórumot, ahol erről megy profi értekezés?
Köszi. -
-
Szada85
aktív tag
válasz
newwave0507
üzenetére
A C Vectrások között elég kedvelt motor a 150 lovas variáns, a tulajdonosi vélemények alapján picit nyügösebb tud lenni - nyilván elöélet, karbantartás függö ez is erösen -, mint a 120 lovas verzió, de annyira talán egyik sem végzetes gond.
Amit "típushibának" szoktak említeni ennél a motornál, az a szívósorban levö müanyag terelölapkák - a korai évjáratokra jellemzöek a gondok, a késöbbi modellévekben elvileg javították - de lehet kapni (~30-35ezer Ft+cseredarab) áron javított, "fejlesztett" szívósort, amivel nem lesz többet gond.
EGR-rel szokott még több tulajnak gondja lennie, de ezeken kívül sok specifikus hibáról nem olvastam.
Elöfordulhat generátor, önindító gond, de ez nagyjából bármely használt autónál hasonlóképpen.
A 150 lovas dízelt elvileg F40WR kódjelü 6 sebességes kéziváltóval szerelték a C Vectrában/Signumban, ezzel nem szokott gond lenni, a gyengébb, 120 lovast viszont az M32-es kódjelüvel, azzal elöfordulnak kalandok.
-
Tikakukac
titán
No, akkor kis kulcs-gyújtáskapcsoló-elektronikus betét sztori.
Gond: kéne 2 rádiós kulcs. Egyik gyári elhagyva. Gyári betét pedig másikra cserélve. Jó mókának hangzik. Nem az. Emellett kulcsot csak egy pontosan adott pozícióban lehet elforgatni, minden másra meg sem nyekken az indítómotor. Gyári árak az egekben, ez a művelet úgy került volna olyan 250 ezer suskába. Nos, 10k alatt kijött az egész. Cserébe megkopaszodtam.
Megoldás: elektronikus zárbetét csere és komplett zárszett beszerzése gyújtással, ajtózárral és csomival, lehetőleg 2 kulccsal. Jött egy új immo chip amit magamnak feltanítottam, plusz a gyári eredeti rádiós kulcs 1 év után behalt, szokásos elemtartó hibával, de azt vissza is adták. 2 pöttyintés és máris kész is volt a dupla rádiós kulcsos mizéria.
Problémák: a gond, hogy a gyújtáskapcsoló ugye eleve nem kis botránytól mentes a GM-nél, grátisz hasonló szinten van minden, az elektronikus rész is. Ennek kiszedése majdnem az ellendarab törésével sikerült, olyan erősen volt begyógyulva. Belül a szokásos világításkapcsoló gond: egyszerűen elégett az áram miatt a csúszóérintkező és ezért nem indított csak egy adott pontban a szerencsétlen. 10 évet kibírt, ez legalább már haladás.
A többi zár szétkapása nem nagy cucc, de türelem, biztos kéz nem árt hozzájuk. Az a mocsok pedig ami felgyűlt bennük, ment rendesen a féktisztító mindenhova, az biztos.
Ja és igen, mielőtt teletolja az ember ész nélkül minden szeméttel a betétet: nincs értelme. Az a kopadék és az a mocsok ami bent van a zsírral csak rosszabb lesz. Itt fizikai tisztítás kell, nem még több trutyi. Mint az kiderült a záras bácsi nem nagyon értette mire gondolok autós kulcs címszó alatt, de végül lett szaki és elmondta a tutit. Lítium bázisú zsír kell az ilyen betétekbe. Ezt sima Praktiker is árulja és tökéletes a célra. Ezzel szépen összerakva az egészet, pár tucat forgatás után mint egy álom, olyan a betét.
Nem egy nagy misztérium tehát, de az biztos, hogy mire minden infót összeszív az ember, plusz beszerzi a nyersanyagokat lehetőleg olcsón, na az a rákfenéje a bulinak. De kopp-kopp, így tényleg egy darabig kuss van.
-
törölt tag
válasz
newwave0507
üzenetére
Gondolom C veki ?!
Mi a keret? Az sokat számít. És ez már gondolom a faceliftes. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok, Opel Vectrakat nézegettem, 1.9 CDTI motorról tudnátok nekem véleményt mondani ? A 150 lovas érdekelne igazából! Köszönöm szépen!
-
Sanki
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ezek az olcsó nyers kulcsok amúgy mennyire tartósak? Van velük hosszabb távú tapasztalat?
-
Sanki
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Valamikor neki esek és megnézem, viszont most tartalékba semmi sincs.

-
ArthurShelby
addikt
Ma voltam Opel Gyulainál olaj+első fékbetét cserén (48ezer ft).
Örömmel tapasztaltam, hogy új (fiatal) munkafelvevő volt, aki (és a munkatársai is, pl myopel) segítőkészek voltak. Most hátul volt a kocsi (nem a szalonhoz közel), ott csinálják a nagyobb (és talán minőségibb) munkákat, egy kedves fiatalabb szerelő dolgozott a kocsin. Nem tudom mennyit számított, hogy néztem miközben szerel, mondjuk nálam nem adták oda a maradék olajat mint B-L-A-C-K-nek (igaz ő másik szervizbe jár, de itt is voltak üres olajos flakonok...). Láttam, találkoztam Ricsivel (insignia mester) (nem mintha ez bármit is jelentene)
Ugye még a héten cseréltem az xenon égőt (párban, így volt kb 24ezer, osram), kértem árajánlatot rá: eredeti xenon égő 66, utángyártott (fogalmam sincs milyen márka) 22 (csak 1 db).
Mivel tönkrement a kulcsházam, kértem rá árajánlatot kíváncsiságból (már rendeltem innen 2db-ot B-L-A-C-K hatására, már csak az érkezésre várok). Mivel a házat nem lehet cseréni, csak az egész kulcsot, az 30ezer, plusz tanítás 7 (ha van carpass), és jófejek, mert a kulcs (fém) részt megspórolják, azt csak átteszik, nem kéne kimaratni. Az elrettentő árak után kicsit így érzem magam
Myopel:
A szalonban nagyon hirdették a myopelt, de végül is csak egy nő értett hozzá.
Ugye annyi a lényege, hogy lehet regisztrálni (email, jelszó), amihez hozzá lehet tenni a vin számot (ezt otthon meg lehet csinálni). Viszont a szerviz történet csak akkor fog megjelenni, ha azt beállítják neked, mert bizonyítanod kell személyesen, hogy hozzád tartozik az autó. Ott egy dátumtól kezdve (hivatalosan a te autóvásárlásodtól kezdve) beállítják neked, és már látszik is a szerviztörténet a beállított dátumtól kezdve (mondjuk mobil appon nem, de böngészőben igen). Ha az előző tulaj regisztrált már, akkor neki jelezni kell a fiókjában, hogy eladta az autót. -
ArthurShelby
addikt
-
Declare
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Kerni en sem kernek valszeg, de ez a legtöbb autoban szeria felszereltseg. Nem is ertem, hogy lehet ez extra, felarert

(#83950) tlala nincs itt vita, csak leirtam a velemenyem
Biztos, hogy pikk pakk kikapcsolhato szoftveresen, csak aztan ha szervizbe vagy müszakira viszed ne felejsd el visszakapcsolni 
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Jó, de helyzetjelzöbe hogy tegyek Xenont?

Bár értem én persze, az 1 év még nem pofátlanul kevés, de annyira mégsem sok, hogy így fenntartja a fogyasztói társadalom körforgását.
-
törölt tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Igen.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
H-nak ilyen a dobbetétnél,érdemes takarításhoz beszerezni pár db-ot,mert a tüske,amit benyomsz,beleesik a vázba.
Patentcentrumon 50Ft-os tétel. -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
A Z16XER motor az ajánlott kategória ugye?
-
Szada85
aktív tag
válasz
adorjant
üzenetére
Az is lehet persze, hogy csak én vagyok elszokva ettöl az élettartamtól.
´@(#83952) athomi:
A diszkókéktöl én is a falnak tudok szaladni, de a Xenon fényszóró miatt a gyári helyzetjelzö izzó sárgás fénye elég esetlenül mutat, ezzel a fehéres-kékes fénnyel pedig sokkal harmonikusabb, csak emiatt váltottam én is. -
Szada85
aktív tag
Osram Cool Blue Intense W5W (2017.08.12 - 2018.06.26), emlékét szívünkben örizzük.
(Nem tudom, hogy ez jó eredménynek számít-e, de számomra csalódás, hogy egy évet sem bírt ki a cucc..)
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen, akkor ez normális, köszönöm szépen a megerősítést.
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csak fullra visszavett gyújtáskor, játèka nincs!
-
H astra tulajoktól kérdem ,hogy amikor a kulcsot kiveszitek a gyújtáskapcsolóból , akkor csak egy adott pozíciónál tudjátok kivenni a kulcsot vagy van egy kis játéka és azon belül bárhogyan?
Lehet fúra kérdés, de kíváncsi vagyok.
Vissza kaptam az autót, régen a kulcs elfordítása után volt egy kis játéka de akkor is ki tudtad venni a kulcsot, lehet el volt már kopva? Jelenleg úgy fest hogy csak egy adott helyzetben lehet kivenni.
-
HoaryFox
őstag
dave93, legközelebb ne itt. Köszi

-
ArthurShelby
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nekem pont hogy újabb kéne. Meg gondolom a bontóban számontartani/leltározni nehéz a dolgokat (épp ezért kétséges, hogy telefonon mennyire pontos az infó). Több helyről hallottam azt, hogy odamész és lebontod magadnak ami kell és a végén fizetsz.
De attól még megpróbálom, köszi a tippet! -
lsebestyen
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Régebbi Opelek a Bonci bontóban vannak szép számmal. Meg bontott alkatrész polcon is. Telefonon érdeklődj, h van-e nekik amit keresel.
-
Opel Astra G (2002)
Dolz Vízpumpa: 18K
Szerelési díj+termosztát tisztítás: 10K -
ArthurShelby
addikt
Tud valaki jó opel bontót? (Bp környéke)
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Hogy konkretizáljuk a dolgot.
Mivel nem érkezett óhaj-sóhaj a jövö hétre beharangozott összejövetel ellen, ezért akkor maradjunk a következönél:
Idöpont: 2018.07.04. szerda, 18:00-tól.
Helyszín: Budapest, Szerémi úton a térképen[itt] jelölt parkoló. Rossz idö (esö, erös szél, hüvös idö) esetén B helyszín a Savoya Park mélygarázsa a közelben.Én elöreláthatólag 18:30 körül érkezem majd csak, de ez ne tartson vissza senkit.
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok!
Engem is utolért a szokásos típushiba: 2002-es 1.7 D C combón a váltókulissza kikopott, leesett róla a műanyag összekötő elem. Olyan kérdésem lenne, hogy ezt valahogy ideiglenesen vissza lehetne tenni? Illetve itthon lehet kapni fémet a műanyag helyére? Még nem találtam, de ebay-en már igen. Mert most jelenleg csak 3-as 4-es fokozat van, és nem az igazi
Valakinek esetleg már sikerült visszatenni? Vagy ilyenkor a kulissza gömbfejei koptak ki teljesen? Köszi szépen a segítséget előre is. -
Declare
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
+1 Raadasul az a környezetvedelmi normak felülirasat is jelenti, aminek most különösen nagy hájpját eljük...kb mint a metoo

Am biztos hogy siman egy on/off beallitas, de ha veletlen elfelejti szerviz vagy müszaki elött visszakapcsolni (marpedig magambol kiindulva, elfelejti az ember), akkor az cumi, mert tuti belekötnek.
Nekem amugy nincs bajom ezzel a start stoppal. Hogy a motornak mennyire jo vagy sem, azt nem tudom megitelni. Ha jol megcsinaltak es nem különösebben art neki (ugye ezt allitjak), akkor faja dolog. Tök fölösleges, hogy allsz a piroslampanal es pöfögi tele a varost karosanyaggal, hiaba. Engem mar zavar is ha nem all le a motor pirosnal, vagy soromponal.
(Persze az olyanokra oda kell figyelni, ha palyarol leugrik az ember, akkor utana legyen kilöve, vagy ha hideg a motor, de ez egy gombnyomas a valto mellett es problem solved
) -
2013.11-es Astra J-ben általános hogy az USB-ről annyi áramot sem kap a mobil, hogy navigáció alatt töltődjön? Még szerencse hogy volt nálam 2.1A szivargyújtó töltő

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
HoppMaster
üzenetére
Szerviz intervallum lett nullázva?
-
stickermajom
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
66240 annak a tesója amit néztél. Színe és viselkedése olyan lesz, mint az enyémnek.
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha tudnád, mennyit dolgoztam ezen a nüansznyi javuláson.

-
ArthurShelby
addikt
válasz
amargo
üzenetére
Otthon még gyakoroltam, ez egy nagyon jó videó (lehet csak nekem újdonság, de hogy ki lehet venni az ablakmosó csövét az hasznos dolog), illetve nálam nem volt az a műanyag az égőn, és nem volt retesz a kábelen.
Elmentem a lumenetbe, vettem két ilyet, és ott a helyszínen kicseréltem, a használt de jó égőt, meg eltettem tartaléknak.
Kíváncsi vagyok milyen lesz este. A hibát nem írja már ki, de majd még ránézek op-commal is.stickermajom:
Osram 66240 D2S-es, nekem nem jó.Szada85:
"egy D Corsa [szervizütemterve]"
Én már látom a javulást

-
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
AFL - adaptive forward lamp. Gondolom, ha bármilyen hibát érzékel az első lámpák környékén, akkor kikapcsolja. Nálam ezt írta ki, amikor kiégett a kanyarkovetom (ezért is tudtam olcsóbban elhozni a kocsit, mert a tulajdonos azt hitte, hogy tönkre ment a lámpa), amikor trafó gondolom volt akkor még azt is írta, hogy ellenőrizze az xy oldali lámpát.
Amint kicseréled a xenont jó nak kell lennie, de op-com a tuti. -
Szada85
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Mindenképp nézd meg a maradék olaj kannáján, hogy milyen viszkozitású, mert a 10W-40 tényleg nem belevaló.
Bár nem írtad, hogy milyen típus, de a Z13DTJ variáns túl sok típusba nem került, és pl. egy D Corsa [szervizütemterve] szerint 0W-30 vagy 40, esetleg 5W-30 vagy 40 a belevaló, lehet emiatt sípol az autó.Az ablaktörlö pedig elképzelhetö, hogy a kormányoszlopon levö CIM modul ( 2000-res évek elejétöl levö Opelekben van, elég sokmindent vezérel) hibája miatt csinálja ezt, legalábbis nekem a C Vectrámban szokott hasonlóan rosszalkodni az ablaktörlö, és ott ez a hiba, ezt van erre szakosodott szerelö, aki javítja.
-
Tikakukac
titán
válasz
HoppMaster
üzenetére
-
tlala
addikt
Új Opel Mokkámban a Start-Stop rendszerben minden induláskor a default beállítás aktivált, így leállítja a motort lámpánál, és én utálom ezt.
Állítólag át lehet szervizben programoztatni, hogy a default beállítás induláskor OFF legyen.Ismer valaki olyan szoftvert/appot, amivel ezt házilag is meg lehet oldani egy ODB2-es eszközzel?
-
athomi
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem hát, mert gondolom nincs 10W-40-es olaj dexos2 minősítéssel.

-
HoppMaster
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Lehet elírtam aztán csak 5w40.

-
lsebestyen
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Én nem vagyok otthon olaj témában (amúgy van rá külön topik). De ahogy néztem, ebbe nem való a 10w40.
szerk.: sehol nem találom, hogy ez tudná a dexos2-t.

-
HoppMaster
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Elvileg ez az egy Fuchs Titan ami tudja a dexos2-t, de akkor a boltba rosszat adtak.
Ennek annyira nem örülök, igy fölöslegesen vettem meg.Parádésak ezek az autos boltosok azért, addig oké, hogy minden eladó, de a vevő kárára.
Köszönöm a segítséget!
Másik gondom lenne vele az, hogy az ablaktörlő leállítása után nem alaphelyzetben áll meg, hanem ahol gondolja magát.
Olvastam már erről, hogy relé felelős a működéséért, bár mondtak olyat is, az ablaktörlő motort kell szétszedni és abban a kikopott részeket felujjítani. -
lsebestyen
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nem jó bele az az olaj! Szintetikust rakj bele, Dexos2-t tudja az olaj. Pl. 5W30 jó lesz szerintem. Kézikönyvben nézd meg mi az ajánlás. Kézikönyvben még gondolom a GM-LL-B-025 szerepel, ezt felváltotta a Dexos2. Cseréld le amint tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Biztos, hogy pikk pakk kikapcsolhato szoftveresen, csak aztan ha szervizbe vagy müszakira viszed ne felejsd el visszakapcsolni
´
)