- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Jaaa, értem. Hát na. Amennyibe került, ez még belefér.
-
Parallaxis
addikt
Te is félreértettél

Az az oka amit írtam. Nem tud magyarul, de a mögöttes AI néha fordít, néha nem, ezért van az amit írsz.
Pl. ha kérsz tőle bármit magyarul, lefordítja és végrehajtja és angolul válaszol. De ha a kérés végén kihangsúlyozod, hogy a választ magyarul kéred, akkor 10-ből 8-szor a választ magyarul adja meg, 10-ből 2-szer meg rád szól, hogy nem tud magyarul
-
7Sony7
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Félreérted. Ez egy f@sza cucc, nem fikázom. Csak nem értem, hogy mi alapján van az, hogy egyszer magyarul, egyszer angolul foglal össze. Mielőtt felkínálná a válaszokat. Valami oka biztos van, de nem tudok rájönni.
-
Parallaxis
addikt
Viszont a messenger összefoglaló még mindig egyszer magyar, egyszer angol...
A Zepp Flow nem tud magyarul.
Az, hogy az összefoglalókat néha magyarul teszi meg, a kérdésekre magyarul válaszol, ha ezt a kérdés végén hangsúlyozod, az csak annak köszönhető, hogy a mögötte áll AI tud fordítani oda-vissza, de ez nem az óra alap tudása, nem kérhető számon.
Majd, ha ott lesz a Zepp Flow nyelvi listájában a magyar nyelv, akkor elvárt lesz a hibátlan magyar kommunikáció. -
7Sony7
addikt
-
Dan77
tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani, hogy a telefonhívások ne jelenjenek meg az órán?
-
DaDa
senior tag
Köszi, elég egyedi igény nekem ez de közben rájöttem, hogy a notify for amazfitben volt ilyen lehetőség. Néha jól jönne ha napokig hagyhatnék egy emailt rajta, mondjuk csomagkód miatt pl. Amikor átveszem ne kelljen hátizsákból telefont kotorni, de ezt valamelyest pótolni tudom egy note appal az órára.
-
7Sony7
addikt
Srácok, a Zepp watchface maker nektek működik? Nekem eltűntek a számlapok, amiket csináltam. Illetve be sem lép oda.
-
DaDa
senior tag
Sziasztok! lehetséges valahogy beállítani, hogy miután megnéztem a telefonon egy üzenetet az értesítés ne tűnjön el az óráról? Minden üzenet törlődik, miután a telefonon az értesítést eltüntetem. Régebben, mintha ez beállítható lett volna de most nem találok rá megoldást.
-
A problémám az, hogy hiába van dnd módban az óra, ha megtapintom a kijelzőt, akkor felvillan a kijelző, míg sleep módban nem csinálja ugyanezt. Ez elalvás előtt eléggé bosszantó, néha én vagy a gyerek hozzáér, és világít a full sötétben.
Este 7 és reggel 7 között nem szeretném, ha tapintással fel lehetne ébreszteni a kijelzőt (dnd ide már beállítva). A sleep módot viszont nem látom hogyan lehetne előre beállítani erre az időszakra.
Mi erre a megoldás?
Edit:
Open the Sleep app, swipe down to the last page, go to sleep settings, and tap SleepSchedule to set a sleep schedule. When the phone and watch are connected, youcan also open the Zepp app>Home > Sleep > Sleep Regularity > Sleep Scheduletocomplete settings.
-
youngboy
senior tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Igen, ez jól néz ki, de nem tudom, hogy megéri e nekem annyiért 1-2 db számlap elkészítéséért.
Azért köszönöm.
-
youngboy
senior tag
Amit szerettem volna, az aktuális hely neve. Erre nem találtam megoldást.
Amibe pedig belefutottam, az, hogy én szövegmezővel indultam az információk megjelenítésére, de méret maximumba futottam.
Korábban készítettem Samsungra is évekkel ezelőtt. Az az alkalmazás profibb volt.
De igazából, ami nagyon kellett, azt elég hamar megcsináltam nulláról.
Most már csak a javítgatás lehetőségét keresgetem, ha nem túl bonyolult. -
youngboy
senior tag
A gyári alatt melyiket érted?
Nemrég vásáróltam egy Bip 6-t, de nem találtam olyan számlapot, ami megfelelő lenne. Nem részletezném az okokat. Így nekiálltam magam. El is készült egy itt, de tapasztalat alapján az elérhető lehetőségek száma korlátozott a lehetőségekhez képest.
Van ennél jobb? -
7Sony7
addikt
A gyári óraszámlap készítőhöz tudtok valami magyar nyelvű fórumot?
-
7Sony7
addikt
Srácok, a minap a zepp flow -ra rányomva az üzenetekben a beszélgetést összefoglalta, és úgy emlékszem magyarul. Azóta viszont csak angolul csinálja. Jól emlékszem, hogy magyarul írt, vagy csak keverem már valamivel?
A válaszokat magyarul írja most is. -
Az óra beállításai közt az értesítésekre bökve, az alatt utolsó előtti menü pontban be lehet állítani, hogy amikor nincs a kezeden az óra, csendben maradjon, ne jelezzen.
Az engedély elvételével, csak az óra és a telefon naptár közti szinkronizálást kapcsolod ki, a telefon naptár alkalmazása továbbra is tud értesítést küldeni, ha on-ra kapcsolod a zepp app-ban az értesítések beállításaiban.
Tegnap nem írtam, amikor az engedélyt megvonod (óra naptár szinkron) egy pillanatra elveszti a kapcsolatot az órával, ami a zepp app megnyitása után helyreáll.
-
Akelaus
senior tag
Nálam így van az alkalmazásban most beállítva, én nem kapcsolgatok semmit napi szinten. Magától történik.
Így napközben megkapom az értesítéseket, azoktól az alkalmazásoktól amiket engedélyeztem.
Az egy fokkal jobb lenne, ha ezt napi szinten lehetne állítani az alkalmazásban, mert hétvégére valószínűleg más lenne az időtartam. -
csgy66
tag
Visszavonom.
this is life -nál a pont. Rápróbáltam még egyszer, és úgy tűnik előzőleg valamit benéztem. Kikapcsoltam a telefon beállításaiban a Zepp app naptárhoz való hozzáférését, de ettől még az aktuális naptárértesítések megjönnek.
-
csgy66
tag
Köszönöm a válaszokat.
Ha elveszem a Zepp naptárral kapcsolatos engedélyeit, akkor nem csak a szinkront, hanem az értesítéseket is kikapcsolom. Viszont nap közben szükségem van rájuk. Valószínűleg az óra DND-je lesz a megoldás. Csak kényelmesebb lett volna, ha semmit nem kell napi szinten ki-be kapcsolni.
Olyan nincs esetleg, hogy csak akkor történik bármi értesítés, ha viselem az órát? (Én nem találtam.) -
Esetleg meg lehetne vonni a zepp app naptárhoz való való hozzáférését, ez által megszűnne a szinkronizálás, és a zepp app értesítések beállításaiban aktívra állítani a google naptárt. Elérési út: Beállítások/Alkalmazások/Zepp/Alkalmazásengedélyek/Naptár.
-
7Sony7
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ja, de azt hol lehet kapcsolni? Azt is a Zepp-ben?
-
-
csgy66
tag
Sziasztok!
Egy Redmi Watch 5 Lite-ot használtam eddig nagy megelégedettséggel. Viszont egy számomra elengedhetetlen funkciót nem tudott: jelezni, ha kikerült a telefon Bluetooth hatósugarából. Miután itt a topikban kiderült, hogy a Bip 6-on ez megoldható, és amúgy is szimpatikus volt, vettem egyet. Az órát csak hétköznapokon használom, kora reggeltől délutánig. Ebben az időintervallumban van igényem az értesítéseire is. Ezt meg is oldom egyszerűen: ha nem kell, kikapcsolom a BT-t. De: mivel leszinkronizálja a Google naptáramat az órára, offline is jelez az események idején. Mit tudnék vele kezdeni? -
7Sony7
addikt
Srácok, mióta használom az órát, és fent van a Zepp, érezhetően jobban merül a telóm mint előtte. Túltoltam valami beállítást, vagy ez másnál is így van?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Vetem egy Bip6-ot. Tettem is rá pár óraszámlapot az amazfitwatchfaces-ről.
Viszont -nem tudom hogy sikerült- rátelepítettem egy Bip5 számlapot is, ami természetesen nem működik. Az órán ott van, viszont a Zepp nem látja, így nem tudom törölni sem.
Hogy lehet eltávolítani az óráról? -
Akelaus
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Decemberben beléptem én is a klubba, azóta nyüstölök 1 ilyen órát. Hasonló tokot vettem rá (Temu), az első benyomásom, hogy az óra alján majdnem egy szintbe kerül az érzékelőkkel a tok (vagy mi ez), és így vastagabb érzetre az óra. Az írás közben kicsit tompább az érzékelés, mást nem vettem észre. Valószínűleg ha találok rá fóliát, akkor inkább az kerül majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Autós topik
- Overwatch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Apple Watch 6 40mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 100%/p4722
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nálam így van az alkalmazásban most beállítva, én nem kapcsolgatok semmit napi szinten. Magától történik.