Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
gyújtáskapcsoló ami neked kell, nekem 10+ ezer volt, a kulcsból nem kell új, hozzá lamellázzák a jelenlegi kulcsodhoz.
Bontót felejtsd el, ebből csak újat és lehetőség szerint gyárit. Érdemes minél előbb kicserélni mert ha beáll/eltörik, bekapcsol a kormányzárad és sehova nem mész az autóval... Na az tényleg nagy szívás. -
trialboj
őstag
2002-es Astra G autóban kezdi beadni a kulcsot az indító panel. Tehát az a rész ahova a kulcs megy és fordul... nem pattan ki normálisan ha kiveszem a kulcsot, és 2 nap alatt többször is leizzasztott, mert nem tudtam behelyezni a kulcsot sem.
Az a kérdésem hogy mi ennek a pontos neve, a cserével új kulcsokra is szükség lesz? Ezeket lehet bontóból szerezni? Mekkora szervízdíjjal kellene számoljak. Nagyon ráb@sztam?
köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
HoaryFox
őstag
Na megjött az összes alkatész, amit bele fogok építtetni az autóba

Szűrők: #mannfilter
Olaj: Castrol Magnatech 5W40
Vezérlés + hosszbordásszíj: #gatesPluszba egy felújított kipufogó

ÉS:
Szeretném megkérni a topikgazdát, hogy törölje az ex-Astrámat és kérem töltse fel a helyét az alábbi autóval:
Opel Vectra B2 - 2001 - 1.6 16V - Z16XE - 34L Nocturno kék - 241000 km
Köszöntem!
-
h3lios
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Én is ilyet akarok, egész nap kint van a kocsi az Auchan parkolóban, 11 órárzok, lazán feltörik úgy, hogy sosem tudom meg ki vitte el. Az ilyen lekapható előlappal ezt ki lehet küszöbölni. Nem tudod, hogy van-e ennek utódja, illetve, hogy honnan lehet emberi áron beszerezni ?
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
enyém blaupunkt toronto 420BT
nekem a pendrive zavaró, ne lógjon ki semmi, legyen hátul, nincsen szem elött, ráadásul HDD is rámegy 120-160 giga zene, és nem is látod, nem törik fel érte az autót. De ízlés kérdése, engem zavar ha az előlapon bármi is van, ugyan igy zavarnak a kábelek az utastérben (szivargyújtó és társai)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
köszi, sajnos nem vagyok pesti, de lehet eltolom én is a vásárlást, am is csak pénzkidobás, inkább befektetek olyan pici pendrive-ba mint amit a kolléga linkelt
a tied amúgy milyen típus?
(#60083) _seth_ : Lehet hogy hasonló mint amit én néztem ki, mindenesetre alszok rá egyet, azért köszönöm
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
én is hallgatok zenét, meg ha megy navi akkor zenét picit lehalkítja mondja hogy "következő lehetőségnél fordulj balra" majd visszahangosítja a zenét.
Valamivel halkabb BT-n a zene mint ha rá van dugva, viszont ez telefontól is függ, előző telómban volt külön erősítő chip, az gyönyörűen szólt, semmivel sem volt halkabb. De amugy nem rossz sima telefonnal sem, tizednyivel halkabb talán, de nem zavaró.
De ha pesti vagy összefutunk és megnézed nekem mi van bent az autóban. Nálam két usb van egy elöl, egy hátul, plusz van külön kivezetés a mélynek, ha van ládád csak ilyet érdemes venni. -
_seth_
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
BT-s sonym van, alapból halkabb mintha kábellel lenne összekötve, viszont van a BT-hez állítható erősítés, úgy már megegyezik, vagy akár hangosabb mint kábellel.
USB: Nekem az előlapon van, de nincs vele gond ugyanis egy ilyen sandisk pendrive van benne, nincs útban, sőt, a hangerő állító tekerentyű jobban kilóg mint a pendrive
(Sony MEX-BT3600U, USB, CD, AUX, BT, 3 pár rca kimenet, +sony-opel multikormány adapter, már több mint 8 éve megvan.)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
én direkt azért akarok venni BT-set, mert rászoktam erre a spotify-re és akkor vagy aux vagy BT, auxon hallgatni tudom most, de viszont elég halk
ilyet még nem hallottam, hogy hátul lenne, de viszont jó ötlet

szal ha valakinek van BT-s fejese az megírhatná hogy hangosabb e mintha kábellel van össze kötve
(#60078) Zsolt!! : Nem is azért írtam mert lenne számottevő, csak máshogy nem tudom eldönteni melyik a jobb

-
F_Gergely
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
én csak olyan fejet vennék aminek hátul van usb csatlakozója, én elvezettem a kesztyűtartóba és igy bár pendrive-ról hallgatok zenét nem látszik, nincsen útban. Illetve az is szempont lehet mekkora eszközt tud kezelni nekem blaupunkt van azon nincsen korlát, legtöbb eszköz 32 gigáig kezel felette már nem.
azt is érdemes megnézni melyiken van kormányról való távvezérlés az igen hasznos tud lenni. -
bandi0000
nagyúr
szerintetek sony vagy pioneer fejegységet vegyek?
Most JVC van, elég jó volt eddig, de jó lenne BT funkció
szám szerint ezek lennének:
Sony dsx A400BT
Pioneer MVH-X380BTSony elvileg 5w-al többet tud, tudom ez nem RMS, pionak meg a microfonokat tetszés szerint helyezhetem el, ez áldás vagy átok nem tudom
-
Declare
őstag
Ti hütöhazakban dolgoztok? 
-
Szada85
aktív tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
A válasz szerintem nagyon egyszerü, ´" slágertermékekröl " beszélünk...
Rengeteg G Astrás szeretne turbós / OPC elsö lökhárítót, a piacon viszont kevés van, emiatt simán bepróbálhatja az eladó a szemtelen 150 ezres árat, hátha lesz olyan, aki megadja.
Más kérdés, hogy valóban nem feltétlen ér ennyit, bár az efféle alkatrészek egyre ritkábbak, és például ebay-en sem állnak halomban, de tény, hogy 2 - 300€ közötti árakon szoktak menni, amire még rárakja emberünk a hazaszállítás / Profit szeletet is, és máris megvan a fenti összeg.
OPC hütörács szintén, bár ennél érdekes módon, az ebay-en is 70 - 90€ között hírdetnek, szóval az még annyira nincs is elrugaszkodva a valóságtól.
Fenntartásnál egyetértek Veled, a szokásos szervízelés alapvetöen nem drága dolog ( olajcsere, és egyéb kopó dolgok ), bár ez természetesen motorvariáns függö, Nekem a Z20LET-tel némiképp húzósabb némely mutatvány, bár ebben szerepet játszik a német szervízek munkadíja is
, a csinosítgatás pedig mindig is költséges extra volt, legyen szó akár komolyabb kerék, akár optikai módosításról. 
-
Borokafa
őstag
Az én autóm gyakorlatilag új és az sem fúj nagyon hideget. Ettől függetlenül lehűti az utasteret, és hosszabb távon sem zavaró a klíma használat.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
most... régen break volt 80-90-es évek, még a 2000-es évek elején is.
-
-
gban
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Le vagyok maradva - mi a különbség a kombi meg a caravan között?
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egy kombi a legjobb, nagymotor bele azt legyorsul az szepen minden mast. Sose kene mas, minel nagyobb, igazi nagy hullaszallito full extraval

Jo a kisauto (bar nem tudom mire) de mindig engem hivnak "figyi kene fuvar mert a te kocsidba befer..." -
Kombi párti vagyok jelenlegivel sincs baj ami Sedan, csak amikor megyünk versenyre akkor kettő táska és egy kiegészítő táska már eltűnt a csomagtartó 2/3 -a pedig 500L-es. Jó lenne néha ha az én cuccaimat is kényelmesen betudnám tenni.
Szeretem ha egy autó praktikus, és nem kell azon gondolkodni hogy még mi fér be és mit kell nélkülözni. -
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor ez nem reális sajnos!

Odapakol - Opel Astra Sports Tourer 1.6 BiTurbo CDTi (2016) teszt
De szép ez az autó. És a teszt alapján jó is.

-
h3lios
addikt
Kocsimosás valakinek ?!

-
törölt tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
vanak fülek amiket be kellene nyomnod, és egyben húzni is ki a rádiót. én csináltam ilyen spec szerszámot, hót egyszerű De ha mind a 4 lyukba csak valami nagyon vékony csavarhúzót dugsz, hogy benyomja a kampókat, akkor is ki tudod venni sérülés nélkül, csak ugye úgy nincs amit megfogj.

-
Petyyyyy
addikt
Próbálom kiszedni a CAR300-zat, de nem jutok előre. Négy csavar kiszedve, de semmi. Gondolom speckó "kulcsok" kellenek oldalra, ugye?
Mert akkor kérném valaki segítségét holnap ez ügyben. -
Petyyyyy
addikt
G Astra kombinak és a 3/5 ajtós csapottnak ugyanolyan hosszú ajtói vannak, ugye?
Illetve ha jól tudom a 3 ajtós csapottnál hosszabbak az ajtók.Ez így fedi a valóságot?
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Meg a z fokkal is kiegyeznek de mondom szerintem az enyem kb 15 fok koruli levegot tol. De majd homerovel megnezem, ha megyek vele vasarnap ugyis megyek siofokra.
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Yarisban biztosra tudom mondani hogy ennyit tol, manuális klímás, mint a passat, ugyanúgy 6 fokot tudtak frissen töltve álló helyben alapjáraton. Most lyonban 34 fokos napon a fülkèben a klímát járatom, mert megolvadok, de ez sem fagyaszt, fèl èves daf csak nem lehet rossz, igaz hőmèrő nincs nálam.
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Allohelyzetben en is eszre veszem a vectran de csak az a ket masodpercet lehet erezni hogy lekapcsol, fordulat vissza all, vagy bekapcsol es ahogy esik picit a fordulat mar rantja is vissza az adagolo. Menet kozben nem erezni annyi hogy 1000-1500 kozott picit nyulosabb az auto de 1700nal semmi kulonbseg nincsen. De forumon is mindenki azt irja 2 fokos levegot tol a klima leghidegebb fokozaton 9es fokozaton

-
diablo1984
veterán
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hat nem tudom, ez kb olyan hogy van aki azt mondja a kompresszir 4 fok alatt nem kapcsol hogy ne jegesedjen. Opel forumon megis kb mindenki azt irja siman kapcsol a klima, hiszen a parat amugy hogy viszi le? Szoval passz, mikor rendesen fel volt toltve leghidegebb fokozaton 2,5 fokot siman vitt, de mivel digitklimas az elektronika intez mindent. Mondeo is 2-3 fokos levegot fuj, szerintem ebben az evjaratban (98-03) nincs ilyen korlatozas hogy 6 fokos a leghidegebb levego.
#60044) tboy93 :
Valamit jol csinalhatsz, nekem a konbi neha eppen hogy eleg. Pl balcsira megyek 2 bringa hatul, plusz 10 napi cucc es tele az auto. Elmegyek havi nagybevasarlas 6 karton asvanyviz plusz a tobbi es tele a csonagter, neha meg a hatso ulesekre is pakolok. Ha csaladdal megyunj balatonra fullra tele az auto. Kisebb autoban en biztos hogy idegbajt kapnek hogy nem ferek el, bar teny hogy csonitartoban ott a melylada azert az egy keves helyyet lefoglal
-
gban
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Reptér nem ér - ott tudják hogy csökkentett eleve a lehetőség.
Mi tele vagyunk 3 fő / 2 csaj egy sima 2-3 napos útnál is.
Mert kell 5 pár cipő fejenként két napra, a rendkívül gazdaságosan szállítható chipsekből is kell pár csomag, kell még ruha hidegre, melegre, hajszárító, hagyma, paradicsom, krumpli, serpenyő mert az nem jó tuti ami a szálláson van, és sorolhatnám. -
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nálunk a klímásnál múlt èvben a yarist nèzettem meg, akkor mondta, hogy 6 foknál nem hűthet jobban, mert lefagy a rendszer( ha a rostèlynál 1,5 fokot mèrsz, akkor a hűtő bőven le lehet fagyva), erre a gyártók be is lövik a rendszereiket, a yaris ès a passat is tudta ezt...
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Van digitalis homerom azzal szoktam merni. Tavaly is azzal mertem mielott klimashoz vittem aztan mertuk klimasnal meg uton hazafele is neztem onnan tudom.
-
trassher
addikt
válasz
üzenetére
Nekem sem tetszik a coupe.
G astrából kifejezetten aránytalan szerintem.Vittem délután a kasztnisnak az első lökösre a toldatokat. Mondta, hogy nem lehet meghegeszteni annyira el van törve több helyen is. Kiszedtem belőle egy marék csavart, azok tartották úgy ahogy. Még jó, hogy megvettem a toldatokat, a bontott lökösön nagy eséllyel lesz.
Mondtam ha kopott, csálén áll, kifakult akkor hajítsák a kukába és rakják fel az újakat. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
"Mikor aktívan zenekaroztam, befért a dobszerkóm (nagydob hátsó ülésen) + gitárok, + 2 ember a sofőrön kívül."
Én meg fotós-videós vagyok, egy softbox nem ritkán akkora (vagy nagyobb), mint a nagydob. Szét lehet ugyan szerelni, de kényelmetlen, az például már nem mindig fért be szedánok csomagterébe, de még csak a teljesen kinyitott hátsó ajtón sem. Egyik kolléga ötajtós Ford Fiestája jól jött ilyenkor, hátsó üléssor lehajt, hátulról mindent bedobál és öröm van.
De persze a legjobb ha mindenki tudja, hogy mire van szüksége, aztán vegyen mindenki ennek megfelelően autót.
Nekem ötajtós Astra kell, egyrészt Budapesten parkolni minden centi számít hosszirányban, másrészt meg nekem az a csomagtér is elég.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Hát engem aztán hidegen hagy, nem más véleménye miatt fogok kocsit választani!
Ezzel az erővel mindenki merci vitoval járjon, mert a tolóajtó mennyivel nagyobb már mint az a szar személyautó ajtó.
triviális dolgokról beszélünk, tudom én hogy mekkora a kocsim, meg hogy kicsi a belépőnyílás.
Mikor aktívan zenekaroztam, befért a dobszerkóm (nagydob hátsó ülésen) + gitárok, + 2 ember a sofőrön kívül.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
A szedánokkal általában az a baj, hogy hiába nagy a csomagtér, ha egy apró nyíláson kell betuszkolni a csomagokat. Kis csomagnak mindegy, nagy csomagnak meg nem.
Ez abszolút használatfüggő. Én nem vagyok híve a "vegyünk nagyautót, mert 4 évente egyszer mosógépet kell cipelni" elvnek, mert inkább házhoz szállíttatom 2 ezer forintért, de azért sok szedánnak (nem mindnek) elég gyökér csomagtér kialakítása van. Sokan nem szeretnek tetrist játszani a parkolóban, csak bedobálni a cuccokat.
Hozzáteszem az ötajtós-szedán átmenetet a Skoda Octavia jól csinálja, a Superb meg egyenesen a világ legokosabb megoldását alkalmazza.
BTW soha ne izgasson, hogy mások mit mondanak. Ha neked jó, akkor nyert ügyed van, szarj rájuk.

-
F_Gergely
őstag
Ma kiprobaltam a klimat, szerintem nem toltottek fel rendesen ahogy a multkor a masik klimas sem (akkor 900 gramm helyett 300 volt benne...) huteni hut de saccra 16 fok koruli levegot fuj de majd berakom a digitalis homerot es kiderul. Allo helyzetben 2,5 mig menet kozben masfel fokos levegot kene fujjon a leghidegebb fokozaton. Most marhara nem ennyit fuj igy erzesre sem.
Valamikor meg kell latogassam a forumtars apukajat csepelen multkor is o rakta rendbe a klimam es nem is volt utana vele gond. -
Declare
őstag
válasz
üzenetére
Arra irtak, hogy nem lehet jol bepakolni. Lehet, hogy mely, de jobbara keskeny a csomagtarto. Egy csapott hatulju autoba könnyü bepakolni, ha kell kalaptarto ki es meg egy csomo minden befer.
Nem veletlen csinalta a bmw is a GT szeriat a 3 asbol is, meg az 5 böl is

Ezert klassz az insignia is pl, mert nyilik az egesz hatulja a sedannak is.
-
-
Farcy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy G astra-nál az első hangszórókhoz az erősítőről hogyan és hol tudom átvezetni a hangszórókábelt? Mivel a kábelcsatorna az ajtó és az alváz között egy gyorscsatlakozó, így ez nem játszik. Valaki csinalt már ilyet?
UI. Ha valakinek van G astra- ban zene és ő maga csinálta nyugodtan írjon egy PÜ-t, mert lenne pár kérdésem a bekábelezésről, mivel mindenem megvan, csak beszerelni kell.
-
h3lios
addikt
Pedig a vicc az az, hogy az elején ilyenben gondolkoztam, szintén a coupe forma miatt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az igazság releváns. Na jó, nem.
Vegyük pl a kötelező szervízeket, az ott használt alkatrészeket. Ugyan jó iramban tördelik a BMW-ket is, így bontásból minden megszerezhető kb., de ami nem, az tuti olcsóbb lesz az Astrához, mint a bajor járgányhoz.
Ettől függetlenül viszont áll a tény, hogy mondjuk fb csoportokban oltári pénzeket kérnek el nyúlfarknyi alkatrészekért is. Lásd króm keretek az óracsoportra -8k vagy ülésfűtéskapcsolók párban - 15k.
Értem én, hogy lehet élni ezek nélkül is meg ezzel jár, ha nem a fapad verziót veszi az ember, amivel itthon Dunát lehet rekeszteni, de ha valakinek épp ez kell, az nem két forint.Tehát ha nem újraépítened kell az autót, hanem csak fentartani, akkor olcsó autó marad az Astra - szerintem.
Baka vagyok még én is, holnap lesz egy napja, hogy autós lettem, szóval kezeld helyén amit írtam.
QP - Ahogy volt róla szó ritka, épp ezért annyit kérnek az alkatrészekért, amennyit nem szégyellnek. Kevesen tudnak kiszaladni külföldre ahol minden bagóért van.
A 150 ezer forintos OPC lököst, meg a 30 ezres OPC hűtőrácsot míg élek nem fogom megérteni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Petyyyyy
üzenetére
"de minden sokkal drágább, mint az amúgy is horror árú alkatrészek"
Én többnyire csak read-only vagyok a topikban (hiszen még vásárlás előtt vagyok), de ezt többször is olvastam az utóbbi napokban. Mit értetek azon, hogy az Astra G-hez horror árban vannak az alkatrészek? Csak mert eddig többségében olyan véleményeket olvastam és hallottam (nem csak itt), hogy az Astra G olcsón szervizelhető, olcsón van hozzá minden.
Most akkor hol az igazság?
Mert BMW, Audi, Volkswagen közösségekben is ez van, mindenki mondja a magáét, hogy mennyire olcsón fenntartható az autója, de mindig van egy-két hang aki a horror költségekre panaszkodik. -
Declare
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez igy van szerintem is, bar en cupe design parti vagyok. A G astraban is, meg kb minden autoban jobban tetszik a cupe valtozat

A H gtc ugye nem igazi kupe, csak kupe szerü, de ott pl a csomagtarto nem kisebb, a hatso ülesek sem, raadasul picit inkabb hosszabb is a kasztni, mint a sima H ban + sportfutomüve van.
Ez a "tularazott" nekem tovabbra is erthetetlen
mert mindig mindenfele, mindenki irja, hogy ez tularazott, meg az....ha valami tularazott, az azt jelenti, hogy nem lenne ra vevö, mert nem er annyit, amennyibe kerül. Ha van vevö, akkor nem lehet tularazott, mert megis megveszik nem? (pl ugye a tularazott vw, meg tularazott apple....azert megsem tengödnek a tularazott portekajukkal a csöd szelen
)Ha ugy nezzük, hogy Opel Astra es elvisz A-B be, akkor minden tularazott, ami nem fapad 1.4 benzin opel astra

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem sem tetszik az Astra G kupé, egyszerűen aránytalanok a formái. A Bertone-design sem jelenti már azt, amit régen jelentett.
A hátsó ülések kényelmére tett megjegyzés viszont értelmezhetetlen ebben a műfajban. Aki kupét vesz azt pont nem izgatja.
Mellesleg érdekes ez a "túlárazottság" téma, mert a kupék általában drágábban is készülnek (elemi közgazdaságtan), alacsonyabb példányszám + egyedi karosszériaelemek (hát még ha buherált a platform/alváz amire épül, egyedi futómű, egyedi belső elemek, stb) általában nem hatnak jól az előállítási költségekre.Szerintem amúgy a sztenderd 5 ajtós Astra G rendelkezik a legjobb arányokkal, már ami a designt illeti. Nagyon eltalálták a formatervet, időtálló és a maga idejében is baromi szép autónak számított.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Első autónak ez volt a jó választás. Én is gondolkodtam a qp-n, de minden sokkal drágább, mint az amúgy is horror árú alkatrészek és mindezt csak azért mert kupé. Ha meghúznék egy kupét...szívrohamot kapnék helyszínen. Túl szép ahhoz, hogy baja legyen - és igaz az a sajátomra is.

Jut eszembe: CDR500 beépítési gyorstalpalót tud valaki linkelni nekem? Lehet már ott elvérzik a mutatvány, hogy imbuszkulcs, de majd megnézem.
-
törölt tag
válasz
h3lios
üzenetére
szerintem a coupek minden autóból túlárazottak. egyesek szidják itt a sedant, hogy milyen rosszul pakolható, meg nem funkcionális kocsi. de szerintem a coupe a legrosszabb. hátul nem teljes értékű az ülés, nehéz beszállni, csomagtartó kicsi, biztonsági öv nagyon hátul van a nagy ajtó miatt. nekem kívülről sem tetszik
ezzel a véleménnyel itt tuti egyedül leszek. -
h3lios
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Nagyon szépek ezek a coupe-k és ha kicsit több pénzem lett volna valszeg 1,2-3 Misi körül inkább ilyet vettem volna, mint sima G astra-t. Viszont sokkal nagyobb, ami 1 tanuló fázisban nem biztos, hogy jót tesz a lökösnek parkoláskor, illetve tanuló autóra annyi pénzt kiadni szerintem felesleges, arról már nem is beszélve, hogy ha valami gáz van vele cserealkatrészt sokkal nehezebb ezekhez találni.
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
de-de, csak maga az antenna szár tavaly lett cserélve, és valamiért nem cseréltük ki a kábelt, és most csak az kell, na majd vissza megyek
amúgy arra van ötletetek hogy lehet elvezetni? arra rájöttem hogy, a hátsó ülés mögött elvezetem és végig tudom vezetni az első ajtóig alul a sarokba lévő műanyag borítás mögött, na de onnan hogyan tovább?
-
válasz
Declare
üzenetére
Az nem vectra, hanem G astra kombi. Made by Gustavsson carosserie, azt az autot lattam hogy keszult, eloben mutogatta meg Guszti, azzal gyozott meg hogy hozza vigyem az enyemet. Hatso ajtok lefalazva, B oszlop hatratolva, elore coupe ajtok (amik hosszabbak mint a sedané), morci gephazteto, H astra indexek a sarvedokre
Na meg persze a tetot is kivagtak. Amikor lattam az autot egy csulasz fem vaz volt, fullra lecsiszolva 
-
Petyyyyy
addikt
Kicsit szédülök...négy szottyos króm karika az óracsoporthoz 8k. Nem mintha kellene ilyesmi, de ez akkor is horror.

Egyébként meg vagányság rulez (kép megnyitása új lapon). Nem saját.

-
beg
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
De szép kerek szám, 60000

-
bandi0000
nagyúr
Nem tudtok tippet adni, hogy F astrába, sedánba hol találok antenna kábelt? nem feltétel a gyári, csak olyan hosszú kell és olyan végekkel
-
F_Gergely
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
hát ez jó kérdés de attól tartok ez még odébb lesz, meló miatt nem olyan egyszerű az autó váltás.
Még azt megnézheted az ajtónál hogy kinyitod, és függőlegesen mozog-e ha igen el kell vinni kasztnishoz és beállítja neked az ajtót, lehet a meleg miatt kicsit megereszkedett és így már a kéder sem tömít rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenesetre kezdőbe hajítva a járgány.

Ti hütöhazakban dolgoztok? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)