Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Z14XEP-hez olajbeöntő sapkát milyen márkát érdemes venni, a gyárin kívül?
-
Fandango
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szendrei Lacit próbáld meg, én hozzá szoktam az Astrát hordani.
18. kerület Gyömrői út 156. helyileg
06-70-616-0793 -
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nagyon bírom, hogy te ennyire okos és jártas vagy dolgokban, és mindig azt szeretnéd, hogy neked legyen igazad, mert csak.
Elengedem ezt a dolgot, én csak leírtam a véleményem hátha valakinek használható információval bír, esetleg segítheti a döntését, de neked ebbe is mint sok más dologba csak bele kellett állnod.
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Egyrészről akit én mondok nem egy márkaszervíz, hanem egy bontással és szervízeléssel foglalkozó ember, aki éppen Opelre specializálta magát. És nem egy idősebb emberről beszélünk, hanem egy harmicas paliról, szóval nem ragadt meg a 90-es években.
Én ismerem, te meg valószínüleg nem, akiről szó van. -
Fandango
veterán
Visszatérve az olaj témára, én pár hónapja cseréltetettem az olajat, Eneost vettem. Előtte végig GM volt használva a H Astrámba.
A szerelő srác (H, J Astra, Insignia bontással és szervízeléssel foglalkozik) akihez vittem azt mondta, hogy szerinte a Liqui Molly a legjobb. Neki azért elhiszem, ha már kívül belül ismeri az autó típust. -
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Miért ne lehetne feltenni a kérdést? Ha a válasz igen, hogy bemegy az erősebb motor a másik helyére különösebb gond nélkül, akkor lehet a hatóság felé érdeklődni, hogy akkor ennek mi is a papírozós menete.
Az okmányiroda nem fogja megmondani, hogy az egyik motor kompatibilis a másikkal szerelésileg. -
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
Drughi
üzenetére
Nem kimondottan macerás a kocsi, főleg ha jó gazdája van. Természetes, hogy nagyobb merítésből több a kérdés ha valami baj van a kocsival. Hasonlóan a fórumokhoz, többet kérdeznek az emberek ha gondjuk van, mintha nincs. Ezért tűnik úgy, hogy sok a gond a típussal.
Illetve nem tudom mennyire sajátosság, de jó dolog, hogy hibakódot lehet "könnyen" kiolvasni.Nekem 10 éve van H Astrám, sose hagyott még az út szélén, lényegében komolyabb baj nem igazán volt vele.
-
Fandango
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Facebookon Opel Astra H Hungray csoportot keresd meg, és ott meglesz aki magyarítani tudja a fedélzetit.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
maxika2004
üzenetére
H Astrához
2db tárcsa 26.761 Ft (4 lyukashoz)
betét szett 9802 Ft -
Fandango
veterán
Bosch márkával nem lőttem nagyon mellé levegőszűrő, olajszűrő választásnál ugye?
Fékbetét és féktárcsa is Bosch lesz.
H Astra Z14XEP -
Fandango
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Nekem H Astrám van, és kicseréltem a gyári fúvókákat Insigniára, teljesen szuperül működik.
Igaz kicsit körülményes volt, meg el is törtem kiszedés közbe az egyik foglalatot, de szervízben pikk-pakk megoldották (szerencsére nem került semmibe, mert más miatt voltam eleve ott) -
Fandango
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi szépen!
Ha már eltelt pár nap az akksi csere óta, az mennyire baj? Ettől függetlenül akkor járassam pár percig a motort?
-
Fandango
veterán
Akksi csere után kicsit ingadozik az alapjárat, ha minden igaz akkor a motorvezérlőt kellene újra betanítani a megfelelő értékekre. Ez hogy működik, magától idővel vagy valamit csinálni kell kimondottan vele?
Z14XEP motor -
Fandango
veterán
Ma délután 3.ik indításra sikerült csak a járgányt elindítani. (reggel még elsőre indult)
Hazaérve pedálteszt, 2 kódot írt ki: 152651, 161450 (az utóbbit a múltkori nem induláskor is írta, de aztán akksi csere lett, és nem volt gond)Valakinek ötlete, hogy mi lehet ez, mert hiába néztem mit jelent a hibakód nekem az kínai.
-
Fandango
veterán
Tegnap akksit cseréltem a H Astrámban, kb 45 percig volt a kocsi akksi nélkül.
Az ablakemelő elfelejtette azt a funkciót, hogy rövid gomb lenyomás után teljesen fel vagy le húzza az ablakot.
Vissza kell tanítani valahogy hogy újból olyan legyen? Van rá valami trükk vagy kell hozzá céleszköz? -
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Szerintem minden használt autót érdemes elvinni átvizsgálásra vásárlás előtt, ha komoly a vételi szándék.
15-30 ezer forint között mozog jellemzően.Ez se garancia arra, hogy nem lesz vele gond, de azért kisebb eséllyel kapsz szart, mintha meg se nézetnéd.
Ennyi pénz a vételárhoz képest azért elenyésző tétel szerintem.
-
Fandango
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Töltés volt 1 hónapja. Megyek majd vissza hozzá, megnézi, hogy van e szivárgás, illetve befújja gombaölővel a járatot.
-
Fandango
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem is meg kell nézetnem a klímát, mert nem tetszik a hangja. Emlékeim szerint régen nem volt ilyen. Nem igazán használtam már egy jó ideje, és furán hangosnak tűnik.
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Jogos a felvetés!

Az enyémben 125k kilóméter van, 13 éves lesz júniusban, ebből lassan 9 éve már nálam van. Az első 5 évben napi 75km ingázás munkába, és szinte csak ez. Az utóbbi 4 évben heti 2-3szor 15km ingázás, és hétvégi jövés menés teljesen változó távokon. A fő közlekedési terület Budapest és agglomeráció.
Érdemes lenne cserélni a váltóolajat? -
Fandango
veterán
Akinek van H Astrában gyári könyöktámasz, az megtenné, hogy leméri a szélességét, hosszúságát.
Köszönet érte előre is.
-
Fandango
veterán
Astra H Z14XEP motornál mikor érdemes vezérlést cserélni? Lassan 13 éves a járgány, és 125k km van benne.
-
Fandango
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szóval akkor van értelme, haszna?!
-
Fandango
veterán
Facebookon az egyik csoportban hirdetnek gyári zajcsillapító borítást a motorháztetőhöz. Van ennek valóban zaj csökkentő hatása?
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Elég sok dolgot rendeltem már Kínából, minőségi kifogásom még semmire nem volt.
Amennyibe kerül, nem lesz nagy veszteség, ha mégse olyan jó.A logó mizériát értem, de ezen látszik, hogy ott a márkajel helye, a többin csak egy kör alakú mélyedés van, amibe matricát lehet ragasztani.
-
Fandango
veterán
Ha veszek egy bicskakulcs házat Ali-ról, akkor abba minden gond nélkül át lehet a szárat és az elektronikát tenni a meglévő normál kulcsból, vagy kell még mókolni vele valamit?
-
Fandango
veterán
Egye fene meggyőztetek, hogy hanyagoljam.

Lehet inkább tényleg fényezőt keresek, olyan horror ára csak nem lesz annak a két sínnek. (és ott legalább tényleg olyan színre lehet fújatni mint a kocsi) -
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Megnéztem pár YT videót, ahol kocsik vannak lefújva vagy csak elemek vagy felnik. Ezek alapján annyira nem lehet kényes cucc. Volt egy ahol direkt egy automata mosóba bevittek egy Golfot, amin minden létező elem és a felnik is dippelve voltak, meg se konnyant neki.
Szerintem teszek vele egy próbát, 5k egy flakon, aztán meglátom mi lesz.
-
Fandango
veterán
Az az ötletem támadt, hogy plasti dippel lefújnám a tetőcsomagtartó síneket (H Astra), mert már elég csúnyák.
Gondolom a tapadással nem lesz gond, ha előtte kicsit megpucolom a síneket, viszont a tartósság mennyire jó a plasti dipnek? -
Fandango
veterán
Kb. mennyit megy még el egy H Astra, miután kigyullad a tankolást jelző lámpa?
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ezt azért vedd figyelembe, ha neked 2 gombos kulcsod van. Ettől még lehet, hogy működni fog, de lehet, hogy nem.
"Note - if your origional key has different appearance or frequency, please don't buy. It will not work."
3-4. gomb az csomagtartó és valamilyen világítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fékbetét és féktárcsa is Bosch lesz.