Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Nekem garis az autóm (4 évig) és eddig kétszer voltam vele márkaszervizben éves szervizen. Először csak az olajat vittem (Castrol Edge 0W40), mert biztos akartam lenni abban, hogy minőségi olaj kerül bele. Nem ellenkeztek, csak felszámoltak 3000Ft hulladékhsznosítási díjat, de még így is olcsóbb volt, mintha az ő általuk adott olaj került volna bele. Másodszorra már az összes szűrőt is én vittem, mert ők pont kétszeres áron adták mint amennyiért én vettem a gyári szűrőket. Ebbe sem kötöttek bele.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Szada85: Köszi, elfelejtettem a nevét (Interat), nem tudom hogy találták ezt a nevet. Kipróbálom valószínűleg, odaviszem olajcserére.
Declare:
Régebben ide hordtuk az autókat, de hiába a (távoli) ismeretség, csak tucat voltunk. Akkor jött a váltás, mikor az újnál azt mondták, hogy kb 30ezer lesz az olajcsere. Persze nem mindenki ugyanazt érti olajcsere alatt, mert valamikor csak olajat+olajszűrő cserét jelent (ezt 15ezrenként szoktuk, kb 20ezer ft), valamikor levegő+pollenszűrő.... cserét is (ezt 30ezrenként, kb 50ezer ft). Ezek márkaszerviz (egy rövid gondolat szadára) árak (opel gyulai), igaz gm hodós olaj, a minőségén már én is gondolkodtam.Ajánlj egy jó szervizt, kipróbálom
, egyébként karosszériás is kell. Most az A zafihoz van egy jófej autószerelő, C-hez már nem mindig jó, ott pl az elektromos szaki Érden van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egyébként karosszériás is kell. Most az A zafihoz van egy jófej autószerelő, C-hez már nem mindig jó, ott pl az elektromos szaki Érden van.