Hirdetés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Végül felhoztam, szeme zöld, elvileg jó, de tudom hogy az nem 100%-osan mutatja.
6A-s töltőre tettem, a műszere szerint 2,5-3 A között vesz fel az akku.
És 60 Ah-s, akkor ne is vegyek ez alattit, vagy azért egy 53-55-ös még belefér?
Megyek vele rendszeresen.
Hogy tudom itthon megnézni hogy jó-e?
Mivel terheljem?Viszont ez tényleg gondozásmentes, nem úgy mint sok magyar ami attól gondozásmentes hogy a matricával leragasztják a cellák zárókupakját

-
_seth_
veterán
X20XER leömlő a helyére került és az Y cső, aminek mondjuk a nagyja ment a kukába az állapota miatt, ahol az Y találkozik onnan közvetlenül teljesen új cső, flexibilis cső és lambda hely került beépítésre valamint a lambdaszondát is kicseréltettem új gyárira. A szekunder levegő pumpa kikerült teljes egészében.
+ Ráadás: OPC gyertyatakaró

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Most hogy mondod, Perion volt a hulladék nem a Jász, és a Perionra mondták hogy némelyik Varta onnan van.
AGM/EFB - WTF?

És az Electric Power az milyen azon kívül hogy magyar?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
[link] Bp-n olcsóbb taxist hívni, 3000 asszem.
gban: ha nem AGM/EFB, akkor simán Lestinél Jász akku

-
Ha arra kerül a sor, ki mit venne?
50-55 Ah Banner, Varta, Exide Classic illetve Premium, Bosch mind 17k körül vannak.Vartáról hallottam rosszakat, itt is volt régebben szó róla, Jász-akku vagy ki gyártja néhány típusát.
Bannerem régen volt, arra is azt mondják, már nem a régi. -
Tikakukac
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Meg is van. Magic Karcsival tesztelték

ez a lényegNekünk is hegesztőkábelből van csinálva kettő, fater ugye villanyszerelő, nem volt kérdés, hogy boltba ilyenért nem megyünk
Forexnél állítólag nagyon nagy akkubuzulás van, én oda kérdeznék be, tutira megmondják mit vegyél. -
Markizmark
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Igazából nem is (csak) a kábelekkel van gond szerintem, hanem a szar csipeszekkel, amik 3 négyzetmilliméteren kapaszkodnak az akksiba. Lehet a kábel 240-es réz, ha szar a csipesz.
(#83683) Tikakukac: Keresem, hátha mond újat a témában, de az a helyzet, hogy végiggondolva a történéseket kétlem, hogy gond lehet a láncos motorok (ésszel) huzigálásával. Húztam 1 soros, 2 soros láncos meg szíjas motort is. Mindkét láncos olajos feszítésű volt. Egyetlen esetben ugrott át a lánc, de az nem behúzás volt, hanem rükvercben parkolva előre meggurulás történt, de kibírta csak szarul járt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Felkutatom majd azt a részt, ha épp eljutok oda.
De ha ráérsz írhatsz egyet a TC-re hátha valaki emlékszik rá mikor volt erről szó Tibivel
Azt hiszem Puntoval volt épp a sztori. -
Markizmark
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
A katalizátor és DPF problémáját még értem, de az is csak akkor gond, ha már a sok reszeléstől megtelik keverékkel a rendszer. De itt ugye arról van szó, hogy nem is teker.
A vezérlést nem értem, mindegy hogy a lendkerék koszorúról vagy kuplungról kapja a hajtást.
Indítózás pillanatában épp úgy nincs olajnyomás, mint behúzáskor.
A probléma ott lehet, hogy 40km/h-nál 1-esben akarják beugrasztani, hülyeség ellen nincs orvosság.
Az önindítók nagyjából 300-as fordulatszámon hajtják a motort, ha azt lényegesen nem léped túl akkor nem lehet gond.Rendes bikakábel legyen a kocsiban. Ne ilyen hurkagyurka szemét, amiben van 30 gramm réz
Ja igen, 530d-t 4 kábellel bikáztunk be.
Szintén a kis astráról. 

-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Katalizátor és vezérlés a kulcsszó.
Ha nem olajos előfeszítéssel dolgozik a motorod akkor a második nagyjából kiesik, ha igen, az tud mókás lenni. Novoth regélt szépeket ilyenekről. Mire röffent a motor már ugrott is a lánc és repkedtek a szelepek.
Ha nagyon ügyesek vagytok hatalmas gond nem lehet a katalizátorral sem. Ha kevésbé, akkor benzinfürdő van. Rendes bikakábel legyen a kocsiban. Ne ilyen hurkagyurka szemét, amiben van 30 gramm réz. 10k körül stabil cuccot kapni. Vagy zsebbika. Fantasztikus találmány az is.
-
Markizmark
addikt
Bezony, a kis astrával berántottam egy szívó 1.9 Pug Boxert is majd 3 tonnás össztömeggel. Annyi kraft volt benne, hogy párat izzítson.
Télen fateromat húztam be szintén szarrá pakolt TDCi transittal a -1000 fokos héten január(?) körül.
Tavasszal pedig kollégám önindítója kopott el a 2.0 dízel Madza MPV-jén, az tényleg 1 méteren beröffent.Az összes sz*r megáll, az opel mindig megy.

-
beg
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az izzítósat is kora reggel hajnalban?
-
Köszönöm mindenkinek.
Persze, nem csoda ha behal a 8,5 éves akku.
A többi a furcsa.
Tegnap nem indult, ma igen.
10 volttal indul az autó.
14,8 V soknak tűnik.
Pár perc alatt felmegy 12,4-re, az is fura.Mindez akár beázástól is lehetett, és se fölös akkuvételt nem akarok, se megint nem indulni, szóval igazából az lenne jó ha mielőbb kiderülne.
Holnap reggel is rámérek majd, hogy mennyi az annyi.
-
beg
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Ha nem dízel és/vagy automata akkor semmi.
-
Tikakukac
titán
Tologatással csak óvatosan.
A kérdés nálad az, hogy mekkora indítóáramod van. Lehet neked 13V-os akkud ha az indítómotor elkezd tekerni és lesz belőle 10 és éppen el tudja kapni a verda a fordulatot.
Logolni kéne a töltést is mikor mennyi.
Amúgy 8,5 év gyári akksival főleg ilyen modern csodákkal amik agyba-főbe kapcsolnak mindent felfele és nonstop pörgetik az ECU-t szerintem csoda. Menj el akksishoz mérjenek rá. Szerintem ez kukás akku lesz.
-
Sziasztok, ősrégen nem jártam erre.
A J Astrám (A16XER) akkuja egyik napról a másikra lemerült.
Gyári, 8,5 éves.
Ami érdekes: tegnap bementem melóba, majd 2 óra múlva nem indult.
Betiolták, hazajöttem, pár óra múlva nem indult.
Most meg beindult, lehet a hidegebb idő is számít a gyenge akkunak.
Viszont leállítottam azonnal, rámértem, és 10,1 V volt az akkuban. Ennek ellenére ismét beindult.
Rámértem, 14,8 volttal töltött alapjáraton. Azt mondják, 14V fölé nem jó ha megy.
Pár perc után leállítottam, 12,4 voltra ment fel az akku.
Kíváncsi leszek mi volt ez, halódik az akku, a nagy vihar alatt állva beázott valami, esetleg töltés gond.Valaki rá tudna esetleg mérni hogy egy másik J Astra hány volttal tölt alapjáraton?
Köszönöm előre is. -
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
Ez nagyon gonosz.
Távozz....!
Zárjad befele az internetet.Luck Dragon - Igen, valóban előélet függő. Nem is a kiadások mértéke miatt keresek most inkább benzinest, csak masszívabb annyival a kasztni meg csendesebb is, hogy az elképzelhetetlen és emészthetetlen kategória, hogy egy Vectra meghibásodik. Emiatt érintene fájón ha egyik délután beesne a kuplung vagy tudom is én - igaz ez benzines esetén is megtörpénhet.

Ha úgy keresnék Opelt, mint ahogy az ember Alfát keres - érzelmi alapon - akkor a 3 lityis dízelt venném.

-
-
Szada85
aktív tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Hehe, 1-2 napja nagyon rámjött a dili, majdnem írtam Neked, hogy törd a malacot.

[Habababa]De aztán - lehet átmenetileg - sikerült lehüteni a kedélyeket.

Csak az a mocsok kísértés ne lenne ilyen erös...
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem rossz elképzelés, fontos, hogy legyenek célzott paraméterek (amikböl aztán majd úgyis lejjebb ad az emberfia idövel
).Eddig mondjuk csak 1.8 benzineseket néztem hazajuttatási céllal, de meglesem majd a dízli kínálatot is.
-
AMD Power
titán
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Számosságra nekem is elegendő lenne a 150 nyiha, csak nem olvasok túl jókat ezekről a dízlikről, a V6-ról meg szintén nem. És nem mintha a kombi csúnya lenne, de a GTS hátulja kis híján beillene abba a snittbe, amelyikben Donny visszanéz arra a szakadt GT500-ra és bevallja hogy tetszikeli a popóját.

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
maradt az 1.4, nézegettem a dieseleket de elég ritkák az isuzuk, pláne a közelben, fater nem akart 30 km nél távolabb menni
szal eléggé behatárolt, reggel mentünk melóba és pont a lámpánál láttam meg ezt, le is írtam a számot, de aztán este néztem is hogy használtautón már le mentettem ugyan ezt 
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tetszik tudni nem ekkorra összegben gondolkodunk.
Volt egy nagy ház felújítás ami igen csak meg csípte a költségvetést. Így az autóra maximum 2M tudunk kiadni. Plusz van 7-8 ezer a papír munkára , kötelező szervízre. Na meg a fő profilt nézzük akkor dízel motor rejtett hibái miatt : adagoló, csiga, stb jó ha van tartalék. És ha sikerülne a fentebb írt dízli valamelyik típusát megcsípni akkor ahhoz általában M32-es váltó jár. Arra is kell egy kisebb összeg ha beüt a baj.
Ha most J Astrában gondolkodnának az plusz 1M avagy csak az autó lenne 3M ott bár tuti találnak olyant ami tetszene is. De oda is kellene legalább 1M tartalék a fentebb írt kötelezőkre.
bandi0000
Végülis a nagy motor dilemma után mi sikerült benne megtalálni?
És gratulálok hozzá.Petyyyyy
Vecinél hasonló mint a tiéd, bár nekem az 1.9/150-es bőven elegendő lenne.
És GTS kialakítása nagyon tetszik, szerintem csak azt választanám. -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
A HaHu-s kb 300 talált D Corsa alapján ár szerinti sorrendbe rakva őket gyakorlatilag függetlenül a felszereltségtől és a km-től, nagyjából azt látom hogy:
- 2 millió Ft körüliek 3-4, esetleg 5 évesek;
- 1.5 millió körül vannak 8-9 évesek;
- 1.2 millió körül vannak 10-12 évesek.Kvázi mintha ebben az 1-2 milliós tartományban 1 év 100 Ft-ot jelent. Persze kivételek vannak, illetve a 60 LE-s változatok viszonylag olcsók. Jó nehezen mozoghat mondjuk 1 tonnával.
Érdekesség, hogy OPC feliratos, sport futóműves Corsát találtam mindössze 80LE-vel is, azt hittem OPC-k 150+-osak. Na mindegy, nem veszek olyat, nem az én pénztárcámnak való.
Általánosságban 10-12 évesek mennyire rohadnak? Valakinek van infója arról hogy mennyi rohadás garanciával adták anno ezeket? Valahol olvastam hogy a C-ket adták 12 éves átrozsdásodás garival anno ...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Majdnem...

GTS, 3.2 V6, xenon, leder, parkradar(elhagyható), napfénytető, kézi váltó, színes navi. Röviden így tudnám jellemezni a keresett szekeret.
-
bandi0000
nagyúr
Na sikerült szerezni melóra egy F astrát, de minél többet nézegetem annál inkább sajnálom
első tulaj, 240k km elég sok dolog lett cserélve többek között lengéscsillapító, nem volt hajtva, el is van volt kicsit lomhulva, sajnos rozsda van, az alján van 3-4 10-15 négyzet centi, talán az egyik az ami csúnya, de sztem ismerős ki tudja javítani, talán majd alapjárati motort és gyertyákat cserélek a kövi szerviznélÉrdekes hogy ugyan annyi éves mint a miénk, és garázsban állt, mégis a mienken egy deka rozsda nincs, ezen meg elkezdődött a sávédőnél
na meg ezeket sztetek mennyiért javítanák szépen? sárvédőívnél a jobb oldali ami csúnya, a többi nem hiszem hogy teljesen át van rohadva , a csomi tartónál a rozsdánál tolattak bele, lett is egy kis rés miatta, ez annyira nem zavaró, de ha fillérekből javítható lenne az nem lenne rossz
-
Tothgera30
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amikor nézegettem 2m körül utolsó évjáratú H-k akadtak, esetleg ha szánsz rá 3m körül, szerintem már frankó kis J-ket ki lehet fogni.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem, épp ellenkezőleg, társat keresünk neki. Ugyanis a Fiatott eladtuk és helyére kerülne.
-
Tothgera30
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lemaradtam. Mi lett az Astra H Caravan-al? Vagy csak le szeretnéd cserélni? Esetleg egy pár éves Astra J nem jött szóba?
-
válasz
Szada85
üzenetére
Hát... ha már így kérded

Külső:
-Maradnék a faceliftnél , színben metál mély szürke vagy fekete , leginkább kombi, teljes króm csomag ami a jelenlegin is van gondolok a tető sínre is.
-Xenon fényszóró,
A többi külsőségek már könnyen alakítható, változtatható, főleg felnik téren.
Elektromos visszapillantó tükör ami fűthető. Mostaninál is szeretem ezt.Belső:
Fél bőr- szövet ülés, és a jelenleginél található beállítási lehetőség tárházával.
4x e.ablakok , digi klíma , színes BC, fekete műszerfal.
Ha lenne gyári parkolás asszisztens az csak hab a tortán.
Kilométer óra állás maximum 170-EMotor:
Dízli: Első helyen 1.9/150
Második helyen 1.7/125Benzines:
Harmadikként 1.8/140Petyyyyy ilyen jellegű a te elképzelésed is?

-
Land
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szuper, akkor nem tartok tőle.
M32-t ha lehet kerülöm, most automatát szeretnénk, mely elvileg strapabíró darab.
12-15.000 km-es éves futásnál annyira nem téma, hogy 7.5L az átlag vagy 9.0L. Nem rokkanunk bele, ha cserébe vigyorgó szájjal ülök bele és szállok ki belőle... -
atomanti19
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Köszi szépen! Azonnal tudtak segíteni.
molnarpeter: Alapvetően a tetőcsomagtartó lenne a cél, főleg a tempó miatt. Messzire megyek. Köszi, be is léptem egybe!
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Milyen paraméterekkel nézel/ néztek H Astrát?
1,5 millióból pedig már azért innen kintröl is megáll egy szép, nem fapados példány Magyar rendszámmal, papírokkal. -
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Múlt hét pénteken voltunk megnézni egy H Astrát szépen nézet ki, meg a leírás is kecsegtető volt. Majdnem olyan amilyent szeretnénk.
Miután megérkeztünk a kereskedésbe , már messziről látható volt hogy nem kicsit nem ugyanaz az autó. Kijött az illetékes kérdeztem tőle hogy a telefonban lévő autóért jöttem megtekintés céljából.
Mire ő azt mondja már elvitték, mire én négy órája még azt mondták hogy meg van...Legyek nyugodtan címszóval mutatott egy "pont ugyanolyant" csak a fél autó lógott és le volt lakva. És a végén az amitől teljesen elment a kedvem, hogy a több mint kétszáz valamennyi kilométer futót " esszencia" felszerelésű gép sárkányért 1,5M-kért.

Tel Elek
Lehet lassan más márkák között kell nézelődn9m. -
ArthurShelby
addikt
Insignia fórumról:
"1.6 T pl egy 2012-2013-as verzió jó szokott lenni . Ott már kiküszöbölték váltó csapágy problémát. Semmi gond nem szokott velük lenni . Fogyasztásban is sokkal jobb az 1.6 T (8-11) míg a 2.0 T azért 12-15 .""1.6T megbízható és jól mozgatja eszt a kasznit . Váltóra kell odafigyelni de összesen ennyi ."
"Szerintem teljesen jó választás. Nem jellemző komolyabb típushiba, esetleg trafó mehet tönkre ( általában egyértelmű tünettel, hogy rángat nem megy sárga lámpát ad, ritkán alattomosabban, hogy kopogós égés, csörög a motor) és a szelepfedélbe a membrán szakad át és akkor rángat egyenetlen lesz az alapjárat.
Jól bírja a jelentős teljesítmény kihasználását, nem jellemző olajfogyasztás, szép a hangja, és az autó méretéhez képest elfogadható fogyasztás.
Általában M32 váltóval szerelik, aminél mindenképpen figyelni kell, hogy a gyárilag előírt 2 l olaj legalább meglegyen, de az a biztos, ha 2,5 literrel túl van töltve. (Ugyanis autópályás használatnál előfordul, hogy nem jut elég olaj a csapágyakhoz, emiatt módosítottak valamikor 2012 után rajta)"amargo:
Összekevertem a sima 1.6-tal (nem turbós), az elvileg 116 lóerős. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
atomanti19
üzenetére
Vidék, felénk vicc pénzért kölcsönadják a futókat, hátrány a sebességkorlát. Tetőcsomival fogyasztás, karcok és zaj lehet a gond, de autópályán számít az a tempó. Típus fb csoportban érdemes megkérdezni esetleg

-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én is az előbbit hajkurászom, de nincs eredmény. Viszont biztosan tudom hogy nagyok az igényeim.

-
stickermajom
addikt
válasz
atomanti19
üzenetére
Ők talán tudnak segíteni.
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
C Signumhoz valakinek van tetőcsomagtartója amit kölcsön tudna nekem adni 4 napra? Természetesen nem ingyen!

Esetleg ismer valaki olyan helyet ahol bérelni lehet? Utánfutó és tetőbox közt hezitálok, tetőboxom van de a tetősínre nem jó, kell a csomagtartó. Horog van, utánfutó nincs

Köszi előre is!!
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pont fél éve fogytak el a h astrák hahu-ról nagyon, ami meg maradt nagyon felment az ára. Még sikerült az utolsó pillanatban elcsípnem egyet januárban.
-
-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
A D Corsák amiket látok HaHu-n, 2007-2008 körüliek vannak 1.2 millió körül. Az még belefér, arra még rádobok 300 ezret ha kell. A későbbiek drágábbak, azok számomra kiesnek, lehet azokra is kéne költeni ennyit.
Láttam olyan hirdetést, ahol adnak 1 év garanciát, bár hogy mire az nincs tisztázva a hirdetésben.
C Corsából olyan 2006 körülit vennék, de alig van, kb 2-3 db, azok alulról közelítik az 1 milliót.
H Astrához nem értek ennyire, csak láttam többet is 1.2 körül. -
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A 170-180LE gyenge hozzá?
Nekem a 180LE van és gyengének nem érzem, igaz nem is versenyzek vele, de ha odalépek szedi a lábát. 8,3 (8.7) sec van 100-on. Én ezt nem mondom gyengének (persze nem janizásra van ez tény) -
proof88
addikt
Sziasztok, mit vegyek 1 millió körül? C Corsa, D Corsa, H Astra ? Ezek tetszenek, nagyobb autó nem kell, és szép lámpáik vannak.
Most B Corsa-m van.
Csak benzinest keresek. -
Land
veterán
válasz
Gergőke88
üzenetére
A16LET 1598 cm3 132 kW (180 LE) / 5500 min 230 Nm / 2200 - 5400 min
A16XHT 1598 cm3 126 kW (170 LE) / 4250 min 280Nm / 1650 - 4250 min
180Le-s (2012-ig, utána 170LE) 8.8-9.5L-es átlagot tud Spritmonitor szerint kb. Tudom nem kevés, de 9L alá is lehet vinni és azért lényegesen jobban szedi a lábát, mint a 140LE. Legalábbis ezt gondolom. Még nem mentem 140LE-sel.
-
Szada85
aktív tag
válasz
collie555
üzenetére
A topicban elvétve akad C Vectrás, a legjobban akkor jársz, ha Fb-on rákeresel a Vectra C, Signum Club Hungary nevü csoportra, rengetegen vagyunk ott C Vecisek, és kb. mindent találsz alkatrészböl, ritkaságokból, nagyon jó közösség, és hip-hop lesz megoldás a kérésedre is.

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
mi volt az oka? tényleg érdekelne - köszi!
-
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Fater vett egy 2002es g astrát, minden fain vele(a szokásos hidrotőke csattogás előjött nálunk is, az lassan meg lesz javítva) viszont a másik baja ami köztudott volt, hogy az első hangszórók nincsenek a legjobb állapotban. A bal egyébként nagyon jól szól, nem recseg túlságosan, de a jobb az elképesztően rossz. Először is az lenne a kérdésem, hogy mekkora kéne bele? Úgy olvastam, hogy 165mm, de ilyen nem találtam. A másik, hogy nem nagyon kell másra, csak, hogy a rádió szóljon és legyen normális hangja. Ezt találtam: https://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-g1710f-p385468519/
Ez vajon jó lenne? Vagy ez nem fér be?
-
Fandango
veterán
Van valakinek tapasztalata az ilyen aliexpresses cápauszony antennával?
-
farkas-j
őstag
Tud valaki valahol egy jó leírást vagy cikket ami bemutatja a B14XER benzines motort? Anno a Z14XEP-ről találtam jó cikket, de a B14XER-ről sajnos nem. Ilyen "apróságok" érdekelnének pl., hogy milyen kialakítású a szívórendszre, befecskendezése, ha tényleg nincs benne EGR szelep akkor hogyan oldották meg a kipufogógáz "tisztábbá tétetelét" stb. Egyszerűen csak érdekel a dolog, mert ilyen motor van az autómban. Előre is köszönöm!
-
collie555
csendes tag
hali
vectra c digitális klima venti előtét ellenállás nincs valakinél bontott?
köszi
-
Land
veterán
Üdv!
Vannak a topicban J Astra tulajdonosok vagy a típusban tapasztaltabbak?

Néhány hónapon belül 2010 utáni, kevés km-es, 1.4T 140 LE vagy 1.6T 180LE-s automata (6-os Aisin) Cosmo Astrát vennénk 3 millió Ft-ig.
Elvileg ennyiből reális. Ha nem itthonról, külföldről.
Az 1.6T motorokról olvastam, hogy nepitelet.hu szerint több Insignia tulajnál elromlottak. Ez J Astránál is előfordul?
Mennyire megbízható az automata váltójuk? Párom mindenképpen azt szeretne és én sem zárkózok el előle. Köszi! -
Tikakukac
titán
válasz
athomi
üzenetére
Ez nekem mindig is magas volt. Nagyjából egy ember összes adatának összekaparása pár óra. Nem vicc.
De titkolja nyugodtan mindenki a kocsik történetét is. Annál több baromság épül be a köztudatba. Ha nem érdekli a márkát, hogy ő tehetne ezek ellen leginkább, nekem 8. Ugyanez igaz a szervizek minőségére is.
-
athomi
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
FB-on az Opellel leveleztem, ők csak annyit mondtak hogy a myopel regisztrációt hitelesíttetni kell valamelyik márkaszervizben a szervizelőzmények láthatóságához, melyhez szervizkönyv, jogosítvány, lakcímkártya szükséges.
Beszéltem más gyártó márkakereskedésével is. Abban egyetértettek, hogy személyes adatokra vonatkozó dokumentumokat nem adhatnak ki (pl. számlamásolatok), de a gépjármű tulajdonlásának bizonyításával magába a gépjármű szervizelőzménybe betekintést biztosítanak.
-
wwhy
veterán
Srácok, (Astra J 2011-es) klímakompresszor javítható
Egy fuvallat hideget nem fúj, töltés rendben, szivárgás nincs a rendszerben. -
ArthurShelby
addikt
válasz
littlejohnny
üzenetére
Én a márkaszerviz környékét ajánlom
, mert félek ez nem egyszerű probléma, szerintem szoftveres (ne legyen igazam). -
littlejohnny
aktív tag
Megint egy kis nyűgöm van: Astra J, bal első ajtó, elektromos ablak tiltása... a led világít, hogy be van kapcsolva a funkció, de gyermekeim bőszen játszanak a hátsó ablakokkal... ha nem világít, tehát kikapcsolt, akkor is... vajh merre keresgéljek hiba ügyben?
-
ArthurShelby
addikt
Már néhol lejött a kilincs "króm" része, néhol meg le akar jönni. Ezt mivel tudom vissza ragasztani, mit ajánlotok? Sima pillanatragasztó, esetleg palmatex? Hol ragasztózzam össze (lyuk rész, felület...)?
Illetve ez a kosz nem tudom hogy került oda, de azt sem tudom hogy jön le, van valami tippetek?
Illetve azt vettem észre, hogy ha napon állok, akkor a meleg vezetékek miatt nem jó a kamera. Ez jó következtetés, vagy valami más miatt van, és van e rá megoldás?
-
Fandango
veterán
Elméletileg a H Astra GTC első (bal, jobb) sárvédői teljesen kompatibilisek a sima Hatchback verzióval ugye?
-
tlala
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
A paraszti logikám szerint a felső (járműsebesség jelátalakító) a tempomathoz és hasonlókhoz van, az alsó pedig pl. belső világítás kikapcsolás késleltetéséhez, stb.
Azokból a változatokból, amelyikben a fenti cuccok nincsenek, kihagyják az elektronikát/relét/stb. is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem Puntoval volt épp a sztori.

Távozz....!