Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, ez sz okoskerèk renaultèknál is jelen van.
Engem is kombi èrdekelne, de veszett drága, a j is már majdnem ott kezdődik ahol ezeket mèrik.....
Vajom megèri a felárat a 105 lovashoz kèpest? Az 1,4 90 lovast ismetem, az áll a kertben, azt gyanítom elèggè olajevő szörny, mèg gyűjtöm a tapasztalatot róla...Valakinek j astra 1,4 benzin 101 lovasról tapasztalat?
-
Sza_Sa
senior tag
Az emberi szem csodálatos egy szerkezet, képes korrigálni a színhőmérsékletet. Egy fehér papírlappal könnyedén be lehet bizonyítani, vegyetek elő egyet és nézzétek meg naplemente környékén (3000K) vagy borult reggeli időben (8-10.000K) vagy hagyományos lámpafény alatt, mindenhol fehérnek fog látszani, amennyiben nincs mellette valami referencia.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Most meg nem mondom mennyi pontosan száz valamennyi van benne.
2009-es és ez már nem a twinportos verzió.Ennek a motornak az érdekessége az úgynevezett VVT – Variable Valve Timing, azaz váltakozó szelepvezérlés.
Ezt az Opel (és több másik gyártó) is úgy érte el, hogy a vezérműtengelyen a sima vezérlő kerekek úgynevezett „okos kerekekre” cserélte.
A vezérlés tövében található a szívó és kipufogó oldalon is 1-1 szolenoid (mágnes) szelep, ami a kereket hivatott vezérelni/állítani (másnéven vezérlés állító szelep).A működése lényegében hasonló, mint az XEP-ben található Twinport, tehát terheléstől függően állítja a vezérlés kerekeket, amik a vezérműtengelyeket állítják, ezáltal változik a szelepek nyitásának ideje.
De ha nem így van akkor majd Mohabá majd megmondja a tutit.
Az autó kombi, súlya is elárulja ezt. Így azért is szoktam ki hangsúlyozni hogy ha valakinek pálya faló kell vagy hegyes- dombos vidéken szeretné akkor, ne ezzel a motorral válassza. Főleg ha többen is egyszerre utaznak csomagokkal.
Ahol a legjobban érzi magát az a főút 90-100 tempóval egyszerűen ki menne a világból, akkor komfortosabb is. És akkor a legjobb a fogyasztása . BC pillanati fogyi jelzője 5,8-6,3 között ugrál.
Városi cirkálónak is tökéletes.Önmagában szerethető kis autó.
-
Tikakukac
titán
válasz
trassher
üzenetére
Lőj egy képet, dobd be Lightroomba. Hogy az a led ami neked bent van simán veri a 6000K-t, arra merek izmos pénzeket rakni

A fél világot berendeltem, minden olcsi led ilyen. Ami nem, az még erősen bekerben is legalább 1k/pár. És még az is erősen 4800K-5000K körül van. -
Tikakukac
titán
válasz
trassher
üzenetére
Kicsit sajnos nagyobb a diffi. Ledcenterben ahol voltam 450 forint az a led, amiből 10 darab volt 0,99 dollár
Mondjuk én nem bírtam ezt a sok kék szutykot, azon a szinten pedig 1k körül mennek kint is, itthon pedig gyakorlatilag nincs forgalmazás. Okokért, nos, nem kell közgáz diplomát előkapni 
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mennyi km van most benne, hàny èves a verda? Jól megy? Ebben már nem a csörgős twinport szívósor van, nem?
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Olajat egyáltalán nem eszi, BC szerint 6,8/100 így megközelítőleg 7,3 lehet a valós.
-
Tikakukac
titán
trassher: Ez is fajtafüggő. Négyzet-téglalap esettel állunk szemben

Az itthoni ledezéssel az a bajom, hogy gusztustalan minőségű dolgokat adnak kegyetlen áron. 3 marék ledes izzóm van feleslegben, mert nem teszem autóba, gagyi. Na a bolt ezt ideadná vagy 20k-ért
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Neked hogy fogyaszt az 1,6-os összessègèben, olajfogyasztással hogy áll?
-
bozont
veterán
Az első teli tank után 8l (+- 0.3)-re jött ki a Corsa E fogyasztása. Ebben vegyesen város, autópálya, sokat légkondival. E mellé elég sportosan, dinamikusan vezetek, nem kímélem a gázpedált. Annyira nem vészes mint gondoltam.
-
-
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Az elektrotechnika ment a legnehezebben az egyetemen.
Majd utána olvasok, aztán úgyis jövök, ha kérdés van.Műszerfalba egy fajta led kell? Én a T5 B8.5D ledet találtam neten, illetve a sima T5-öt.
Illetve, van olyan online katalógus, ahol autó szerint minden alkatrészt ki tudok keresni? Én ezt használom, nem tudom van e jobb esetleg: opel.7zap.com.
-
Tikakukac
titán
Innen van a legtöbb cuccom, eddig lekopogom, a drágább változatok jól elvannak

Mondjuk a csomagtartón nem segít semmi, csak a 2 ledcsíkozás a 2 oldalon, mert azzal a kis szutyokkal bármit is teszel be képtelenség rendes pilácsot csinálni.
-
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én egy ilyen lámpát vettem, max, ha többen rendelnek helyben akkor beszállok még egyre. Esetleg még a w5w izzó is jó árban lehet.
Nekem h7-ből most tartalékba egy night breaker 130%-os van (most a mall-ról), illetve egy silverstar 2.0 60%.
Mondjuk az utóbbit lehet be fogom rakni hamarosan, a mostani szerintem elég gyenge. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Egy 1,4-es H Astra vásárlása került képbe. Szerintetek egy N16-os Almera után előre lépés lenne? Öcsémé az Opel, enyém a Nissan, Ő mást vett, mivel a Nissan sedan, és felmerült a csere ötlete, adott a dolog.
Nissanom 2003-as, Opel 2005-ös, mindkettőben 210 ill. 240k km, előbbi 1,5 vvti 98 ló, opel 1,4 90ló... Utóbbi picit rövidebb váltóval van ellátva, de elviekben csendesebb, palyan nem gáz remelem. Milyen a H 1,4-el? -
Tikakukac
titán
3 darabot most beraktam, nem tudom még hova kerül a másik 2 de basszus én is 1900-ba vettem a másik 2-t

Amúgy egy ideig 2k volt a Cool Blue Intense, ha valakinek kell nekem még van kosárban és tudok bedobálni pluszban. Én rájöttem, hogy a silver light marad ha kell tarcsiban is. Annyiban több ideig bírja, hogy nincs értelme ilyet vennem, de felajánlom a lehetőséget ha valakinek kellene

-
Sanki
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Annyira nem néztem még bele, csak este jöttem haza és a garázsban körbeszaladtam a kocsin és láttam, hogy nem ég a jobb hátsó ködlámpa. Most akartam cserélni és csak akkor vettem észre, hogy nincs is mit cserélni.
(#83167) Tikakukac: én már szerdán megrendeltem, pénteken meg is jött.

Más: hátul nem ég a rendszámtábla világítás, ami most van benne az R5W, viszont nekem most csak R10W van, elvileg a fejelés ugyanaz, elbírja azt a +5W-ot? Vagy inkább ne?
-
Sanki
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, akkor rendben van, köszi.

-
Sanki
addikt
Az úgy rendben van, ha hátul csak az egyik oldalon van ködlámpa? Nekem csak bal oldalon van (jobb oldalon nincs meg a kivágás neki), de néztem pár képet neten és van, ahol csak az egyik oldalon van, de van olyan lámpa, ahol pedig mind a két oldalt.

G Astra -
Tikakukac
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Ezek a vadorzó kérdések pedig. No mindegy, mondjuk ugye nálunk is Irmscher rács van bent már, kíváncsi leszek rá. Bár logó meg van egy, lehet feldobom rá csak feketében. Hajaj, de akkor meg a logó fekete, nem króm, jujj, most mi lesz. Ettől a gondolkodásmódtól védjen meg az teremtő

-
Tikakukac
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Ja, hogy így. Azt hittem megtudjuk, hogy miért nem mehet valami a forgalomba badge nélkül. Meh, mindig ez az infószegénység

-
-
T_Stark
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
Hű, ez tényleg szép, én is ilyesmire vadászok.
(#83155) Luck Dragon
Hát nekem valami Bluetooth-os fejegység lenne jó, hogy a telóval könnyen össze lehessen hozni.
De legalább USB-s legyen.A gyári hangszórót meg muszáj vagyok cserélni, mert az előző gazdája sikeresen kinyírta, kicsit emelek a hangerőn, és csörög csattog.
-
válasz
T_Stark
üzenetére
Ahogyan lentebb is írták, facebook csoporton belül érdemes nézelődni gondolok itt a h astra csoportra és az alufelni adok-.veszek, sokan először ott próbálják eladásra kínálni portékájukat.
Ha modernebbre, de maradna a gyári->CD50-70-90-es akkor csak simán ki kell cserélni, na meg jó ha nálad van az autó Pass kártyája,mert akkor a kódot nem tudod beírni és csak annyit fog kiírni hogy screen safe vagy ilyesmi.
Másik, nem minden fejegységhez megfelelő a középkonzoli kijelző , egyszer a csoporton belül ezt kitárgyaltuk.
Összesen 6 típus van ha jól rémlék évjárat ,típus függvényében.Hangszóró cserét ,passzolom, nem szoktam átalakításokat végezni, ""csak a gyári"" mániás vagyok.

-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
2004-es H Astrára keresnék R16 ET37 alufelnit.
Tudtok valamit ajánlani? Használt is jó, sőt, első sorban az lenne jó. Hol érdemes keresni?Másik dolog, a gyári CD30 fejegységet cserélném valami modernebbre.
Mi kell hozzá, hogy 1 DIN-es fejegységet bele tudjak tenni? Lesz ennek valami hátránya?
A gyári hangszórókat mire lehet cserélni, egyszerűen, mókolás nélkül?Remélem nem kérdezek hülyeségeket, kezdő vagyok.

-
stickermajom
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Annyi volt az indok, hogy a gyár visszadobja, ha mindkettőt kéred. De például a konfigurátor addig nem is engedi a modelljelzést törölni, amíg a motorjelzés törlését nem kéred.

Azért túlélem, csak a Turbo-tól futkosott a hideg a hátamon, a másik az semleges kategória. -
Tikakukac
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nyilván az én világot megismerni akarásom az, ami ilyenkor előjön, de mi volt a válasz a "de miért?" kérdésre?
-
F_Zolee
nagyúr
Hopp nem ide akartam...
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Volt xenonos verzió, de egy kép sokat segítene. Így néz ki a lámpabura alatt. mint a tesztautó esetében?
-
stickermajom
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Astránál most 0Ft volt, de _állítólag_ nem lehet a típus és a motor jelzés együttes törlését kérni, csak vagy-vagy. Meg lennék lepve, ha ez így lenne, de az értékesítő váltig állította, így az 'Astra' maradt, szerencsére legalább a 'Turbo' lekerült.

Szerk.: Vagy hát majd meglátjuk sikerült-e rendesen leadni a rendelést és azt feldolgozni a gyárban.

-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Az Astra H (2006) Twintop-ra kaptam egy ajánlatot. És xenon lámpák vannak rajta. Ez "legális"? Ha jól tudom, xenon csak azon az autón lehet, ami kijött xenon-nal. Ebből a verzióból van xenon-os? Vagy intézni kell egy gyári első lámpát? -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor ugyanaz, mint amiről írtam. Szerintem próbáld ki nyugodtan az 5w40-et.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Melyik motorral szerelt és milyen évjárat? Én anno az 1.4 NZ-ben 5W40-et tettem és az volt neki a legjobb. Volt egyszer 10W60-is, de csattogott tőle rendesen a hidrotőke. 10W40 is elmegy, de ha kopott a motor azt is enni fogja.
-
farkas-j
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
Szada85
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
F Classic Astra-ba ki milyen olajat rakott? Castrol olajválasztó szerint 10W60 kellene bele, de nem túlzás ez? 10W40-re vagy 5W40-re gondoltam elsősorban. 170e km van benne.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nekem is kamusnak hangzik. A badge mentes autó a legtöbb helyen egy 0Ft-os extra, elég sokan is élnek vele egy kategória fölött, kétlem, hogy ezért csesznének. Egyáltalán mire fel.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Sza_Sa
üzenetére
Teljesen hagyományos fritzrendszám, csak a többit elvarázsoltam feketeöves Paint tudásommal.

Bár az utcán, topiktalin mindenki lát(hat)ja, én a netre felrakott bármilyen autós képemnél szeretem "retusálni" a plakettet, régi beidegzödés.
(#83126) Declare:
Pedig ez "gyári" Irmscher rács, annak is az egyik variánsa, és mivel annó a szalonból "Irmscher csomaggal" jött az autó, így ez volt/van benne azóta. Ezért nem volt egyszerü felnit sem vadászni rá, mivel abból is csak "gyári" jöhetett szóba.A hátsó plakettek pedig vissza fognak kerülni, csak kb. az összes ragasztója most döntött úgy a legutóbbi mosós körnél, hogy köszi elég volt, és szárazoláskor szépen lepotyogtak.
Nemrég posztolt valaki egy osztrák újságból printscreen-t valamelyik Fb csoportban ( a forrás hitelességét nem tudom alátámasztani, sem cáfolni), miszerint egy Smart-os srácot azért baszkuráltak meg Bécs környékén 60, vagy 70€-ra, mert minden jel, felirat el volt tüntetve az autóról, márkajelzés, stb...
-
Feenyx
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Na erről beszéltem, itt nagyon elbeszélünk egymás mellett...
Lehet én nem írtam le érthetően, lehet te olvastad rosszul, de nem a P0171-re kezdtem el pucolgatni az EGR-t.
Szóval P0171: Tavaly volt ez a hibakódom. Az esetek nagy részében semmi köze a lambda szondához ennek a hibának Z16XEP és Z16XE1 motornál legalábbis. Tudom, cserélték nekem is a lambda szondát teljesen újra, nem oldotta meg (-30k). Utána persze EGR is lett cserélve újra(-45k). Szóval 75k elment arra, hogy tapogatóztak a szerelők ennél a hibánál. És mi oldotta meg? EGR csatorna tisztítás, aminek én jártam utána... Ezek utána meg is szűnt a hibakód és a rángatási jelenségek.
A P0171-et okozó egr csatorna eltömődést csak egy logikai hasonlatnak próbáltam használni, mint ha szelep kimenő részét lefalaznám. És továbbhaladva ezen a logikán, ha lefalazom lehet hasonló keverékképzési (nem EGR-el kapcsolatos) hibakódot kapok, mert ismét nem lesz áramlás az EGR-től visszafelé a szívósor irányába.
Ami jelenleg van (amit te is kiemeltél):
Gyorsításkor egy pillanatra megtorpan néha nem mindig ugyanazon a fordulatszámon. Nem folyamatosan, csak néha. De miután kipucoltam az EGR-t ennek a tünetnek az erőssége jelentősen csökkent. Előjön most is de kevesebbszer. Ezért gondoltam, hogy valahol itt lehet a probléma. De semmi hibakódot nem kapok (pláne nem EGR), többször is néztem.De már megrendeltem a falazáshoz a megfelelő "tömítést", ha megjön le is falazom, kíváncsi leszek mi lesz utána. De akkor ezek szerint számíthatok arra, hogy ezek után sem fog hibát dobni ha eddig nem dobott EGR-re.
-
amargo
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
A videó is nehezen adja vissza, valahol örülök, hogy a motorháztetőt kapta el elsőként és nem egyenesen az ablakba megy 80 km/h nál.
-
amargo
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az a kavics egy jókora aszfalt darab volt. A fényezés bánta, az üveg kibírta, de ott is pontszerű sérülések vannak. Kamionost zuhogó esőben nem tudok megállítani. Közútkezelő elvileg illetékes, ha az aszfalt minősége miatt következik káresemény. A kamionos vétlen ebben a helyzetben. Szerintem.
Ui a sírós fej egy videó.
-
amargo
addikt

Casco-nál már bejelentettem, közútkezelőhőz folyamatban van, bar itt mintha szükség lenne még valami kár felmérésre is.
[link] -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Feenyx
üzenetére
Kezdem azzal,hogy a P0171-es hibakódnak semmi köze nincs az EGR működéséhez, a lefalazáshoz! (Erről majd később)

Ez a hibakód azt jelenti, hogy a lambdaszonda szerint „Túl szegény keverék a rendszerben (1. hengersor)”
Vagyis kiderült, hogy milyen a kipufogógáz oxigénszintje.Ha a valóságosnál több oxigént mutat, és a vezérlés emiatt dúsítja a keveréket, megtorpanhat az autó.
Te pedig ezt írtad: „…csak tüneteket tapasztaltam eddig, hogy gyorsításnál bizonyos fordulatszámon megtorpant az autó egy pillanatra, aztán tovább gyorsított, bár nem olyan intenzitással mint torpanás előtt…”
Erre fel mit csinálsz? Kiveszed az EGR-t pucolgatni. ”… mindig kaptam a P0171 Szegényes keverék hibakódot, mert el voltak tömődve az EGR csatornáim…”
Az eddig leírtakból egyértelmű,hogy valószinűleg a lambdaszonda már nem működik megfelelően,ezért a működését ellenőriztetni kell.
Ha kiderül,hogy mégis jó,de dobja a P0171 hibakódot, (sok oxigén,kevés benzin) akkor lehet, hogy vákuum szivárgás van, vagy hibás az üzemanyag befecskendező.Több esetben akkor is ezt a hibakódot dobja,ha a MAF szenzorral van gubanc.AZ EGR működése, lefalazása:
Az EGR-szelepet a motor-szabályozó modul (ECU) vezérli. Az EGR az (ECU)számára jeladóval ellátott, elektromos vezérlésű szelep.Az EGR-nek van egy mechanikus része,ami mozog.(nyit,zár),és van egy elektromos része,ami működteti a mechanikus részt.Az elektromos részben van még egy érzékelő is,( potméter,ami visszajelzi az ECU-nak a szelep tényleges nyitási löketét, ami egyben a működésképesség információja is.) Ez a körfolyamat elektronikusan megy végbe,vezetékeken keresztül.Egy EGR-en legalább 5 szálnak kell lenni, 2 a motornak, és három a helyzet jeladónak (potméternek)Tehát az ECU csak azt érzékeli,hogy az EGR működik.Azt már nem,hogy áramlik e át rajta kipuf gáz,vagy sem.Ezért ha le van falazva,és az EGR hibátlanul működik, az ECU nem dob hibakódot.Ha bármilyen működési rendellenességet észrevesz, dobja a P0400…..P0408 hibakódokat.
Több fórumtársnak,nekem is le van falazva,hibajelzés nélkül üzemel,mert ha jó a lefalazó,az EGR nem koszolódik.Olyan volt csak, aki rossz lefalazót tett be Z16XE-be.Az EGR kimenő részét falazta le, a bejövő részt nem,ezért koszolódott az EGR, és csodálkozott, hogy le van falazva, bő egy év után mégis hibakódot dob az ECU.
-
Declare
őstag
válasz
Szada85
üzenetére

Nekem egyedül a hütöracs nem tetszik, ha szabad ennyi kritikat bedobnom
Valahogy mindig zavarja a szemem, ha le van veve egy emblema, akar elöl, akar hatul...valahogy olyan üresnek erzem es hianyerzetem keletkezik 
Amugy faja

(#83116) Sza_Sa szepen lefotosoppolta, nehogy megtalaljuk

-
ArthurShelby
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hm, ez már jól hangzik.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Egyszerűen felcsavarható és egy hosszabb madzag vagy cipőfűzővel összeköthető.
De te tudod. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A dolog pikantériája, hogy pont ma voltam náluk méretpontos gumiszőnyeget venni.
Szerintem ez nekem nem lenne elég hajlékony (ha a hátsó üléseket használnám), a csomagtartós tálca vásárlást egyelőre elhalasztottam. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Miért is ne.... Kifutottam a szerkesztési időből, szóval találtam is egy oldalt aki árulja.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Közben meg van Rezaw-plast a cég neve.
És a Zafirához is van.
REZAW-PLAST 231142 cikkszám lesz a tiéd. -
farkas-j
őstag
A Merivámban H10-es ködlámpa izzók vannak. Normál esti viszonyok közt kipróbáltam de túl sokat nem ér, pedig elhagyott kanyargós úton jól jönne egy kis terített plusz fény. Próbából rendeltem aranysárga H10-et az Ali-ról és kicseréltem a gyárit. Brutál jó fénye van! Mindjárt rendeltem tartalékot is.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Holnap megírom hogy melyik típust és márkát tessék választani.
Ebből most van tapasztalat.
Nekem is ilyen van. És szeretem hasonló felhasználási feltételek mellett. -
Szada85
aktív tag
Hogy kicsit oldjuk a hangulatot.

13 nap ~4050km (2530 mérföld) Hyundai Tucson-ozás után ma végre újra mentem egy kört a Vectrával, óúú mama, hiányzott a hengerszám, meg annak hangja.
Nem rossz az a divatgombóc sem, de most helyreállt a Zen.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
hmm, ma az asszony hívott, hogy beindította az astrát, ment egy kicsit majd leállt, utána se kép se hang.
Hazajöttem, nekem pöcc röff, nem tudom mit cseszhetett el, viszont azt láttam, hogy egy bő hónap és 300km alatt eltűnt belőle 4 deci olaj....most vagy én vagyok a tulok hozzá, vagy a drága Júdásom zabálja az olajat, de ami alakult, hogy a szelepfedél takarítás óta tiszta az olaj, nem majonézesedik a szelepfedélnél, csak éppen kopik, nem kicsit(érdekes, mikor én szaladgáltam vele, akkor nem tűnt el belőle, az előző gazda mondta, hogy csipegeti, fél évente kell egy kicsi bele.... hát attól azért messze vagyunk)....
Bemutattam a nívó pálcának az asszonyt(és fordítva is), mondtam nekik, hogy kössenek barátságot, mert egy bimbózó kapcsolat kezdetének nézünk elébe....
-
Feenyx
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szerintem itt kicsit elbeszélünk egymás mellett. Az én hibámat egy olyan logikára akartam visszavezetni, mint ha le lenne falazva az EGR.
Ugye az én esetemben az EGR után volt eltömődve a rendszer, kvázi mint ha le lenne "falazva" csak nem a szelep előtt, hanem után. És így jött a keverékképzési hibakód. Ezen a logikán haladva, ha én a szelep előtt dugózom le, akkor ugyanezt a hibakódot kell elvileg kapnom.A 2. részben lévő feltételezésed nem tudom hogy jött ide.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor kockáztatok, nincs mese...:/
-
kentucky
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Kb. egy fél litert, még lehet annyit se.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Csomagtér tálcát szeretnék venni a C zafiba.
Annyi lenne a lényege, hogy nem koszolnánk össze a gyári hajtogatható szövetlapot (amibe minden kosz beleragad), hanem egy könnyen tisztítható tálca lenne. Viszont néha kell a 6-7. ülés, szóval össze is kéne hajtogatni/nyomni olykor olykor. Lehet ilyet találni, vagy tegyek le róla, és inkább a szövetlapot használjam erre? -
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem mondtam, h szar, csak gondolkozom: K+F tevekenyseg (kutatas es fejlesztes), mernökök, tesztek, beallitott titkos recepturak az olajaknal stb. Es akkor jön a teleshop es azt mondjak 1200 Ft ert kapsz egy olyan csodalatos dolgot, amit barmilyen olajba, barmilyen autoba, barmilyen hasznalati körülmeny között beletöltesz es jobb lesz....jobb...ugya altalanossagban nagy J -vel. Ezt igy csak siman atgondolom es arra jutok amit irtam / irtunk....Te meg megveszed, mert nem füstül töle az Insognia

De akkor idere is vegeztünk ezzel a temaval nem? Vedd meg es tölsd bele, ha jonak gondolod

(meg persze Bp nek is jobb, ha egy autoval kevesebb füstöl
) -
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Viszont tavaly is leírtam, és most is mondhatom, hogy lehet semmi pozitív hatása sincs, de hogy ártani nem árt az is biztos."
aha.....biztosan nem art....pont ezt irtuk....de mind1, ugyse gondolod at, ugyse merlegelsz soha semmit, csak akkor minek hozod be? Legyen egy kis feszko? En olyan temat dobok be forumba, ami erdekel, kivancsi vagyok mas mit gondol....ha valamit eldöntök es tüzzel vassal vegigviszem, tökmind1 ki mit mond es gondol, akkor nem irom be

"e lehet éppen ettől van az hogy semennyire sem füstül a kocsi akárhogy rálépek a gázra"
igen, ez szinte biztos... A DPF nek ehhez valoszinüleg semmi köze
Szerintem a klima is jobban hüt, majd probald ki 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szeme az mindenkinek más sajnos. Munkából fakadóan ezt napról-napra tapasztalom.

Előtte ali-s volt, fél év után már villogott 2 a beltérben. Kezemben a mintával bementem, ugyanazt kaptam.

)

)