- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtx780 hozzáadva.
-
E7-4880 v2 hozzáadva, nem lett tökéletes, majd még próbálok szerezni másikat, hogy tudjak jobbat a taapasztalatok alapján.
-
-
JHC
tag
Gratula szép fotók.
-
válasz
morcosharcos #27 üzenetére
Hát igen, valamivel a 22 hobbi mellett még le kell tudnom magam foglalni
ugye van a 3D nyomtatás, 3D tervezés, fotózás, kertészkedés, ritka növények gyűjtése, ugy ez, mellette gamerkedés, bütykölés, modellvasút stb
Raktam fel vidit:
[link] -
Nagyon szép színek jöttek ki, a cikket elolvasva láthatóan jó sokat is melóztál vele. Jó tudni, hogy hogy is néz ki egy proci érdemi tartalma, elképesztő mérnöki munka lehet egy ilyet megalkotni.
#28 laskr99
A napfény hozza ki igazán szépen ezeket a hologramszerű színeket, nem meglepően
Nagyon szép, tényleg. -
-
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Ahogy janeszgol írta, létezik a Szilikon-völgy is...
-
janeszgol
félisten
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Mint a latency és a látencia. A Chip, a PCW, de T-Systems-es mérnökök is ezt beszélték. Látencia, látencia. Több levelet írtam a Chipnek, hogy legalább ők ne beszéljenek baromságok.
Oké én IT kedvelő vagyok, szóval a Szilícium völgy is oké, de azért a Szilikon völgyön elégedettebben pihentetném magam.
Csak az nem a Silicon Valley.
-
rxmiss
aktív tag
jo cucc!
-
Most vár sorba egy rakat processzor.
Core2 Wolfdale, Allendale(cele és c2d is)
E7 4880 V2 15 mag
i5 6500, I7 6700
I7 920, 620
G3230
E5506
I3 7100
G530
-
-
-
Peat76
őstag
Hol lehet a fotókat nagyobb felbontásban elérni..?
-
-
Szép!
-
totron
addikt
Tranzisztormetropolisz és 3D-s kép egyben.
-
-
-
-
-
Fordíts meg egy kitobit
(Ha nem akarsz forrasztani, akkor egy manuálist
) Az helyből nagyobb leképezési arányt tud, mint akármi a MP-E65-ön kívül. Vagy csinálj tandemet egy coupler ring-gel. (Mondjuk ahhoz már állvány se árt.)
Ez egy CMOS szenzor valami gagyi kamerából, még a pixelek is látszanak fordított obival. Kézből.
Tandemmel EPROM chipet fotóztam, az is nagyon részletes. -
Próbálkoztam azzal is már, ha lesz rá felesleges pénzmag, akkor szeretnék ilyenekhez egy Laowa 2x ultra macrot venni.
Most a legjobb amit tudok, az egy 70-300 aminek nagyobb kicsit a nagyítása, de sajna az se elég. Meg még valahogy 100% meg kell bizonyosodni arról, hogy a magok teljesen savmentesek, mert 19-ben volt "baleset" valahogy pár csepp a mi bandra került megmarva az üveget, meg a teló lencsevédő üvegét is, most a közelébe sincs a csapnak, meg kerül rá szódabikarbóna ha kész. Ugye kamerát emiatt se vittem a közelükbe anno se
Amúgy egyszer megnéztem közelebbről mikroszkóppal, csak fotózni volt kb lehetetlen
-
Respect!
Ezeket viszont szerintem érdemesebb lenne valami komolyabb cuccal fotózni, amivel a részletek is látszanak. (Cserélhető objektíves gép pl. fordított objektívvel még sok is ehhez, vagy mikroszkóp.) A righto.com -on is miroszkópot használ a csóka -
-
-
válasz
Krugszvele #4 üzenetére
Csak akkor nem értem az eredeti szilikonos hsz-ed, direkt írtam szilíciumnak, mert nem akartam annyira angolt belekeverni.
-
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Hivatalosan a szilikon magyar fordítása szilícium, mert az az alapanyaga. Amiről lekerül az meg szilícium ostya
-
Krugszvele
senior tag
az nem szilícium, hanem szilikon! Tanulj meg helyesen félrefordítani, óriási divat az újságírók között
-
Megnyitom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest