Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz zolikaDB #64094 üzenetére
Meszes? azert az költöi tulzas 110loerö. Az mindenkeppen elönye az 1,6 benzinnel szemben, hogy a nyomatek miatt kevesbe veszi eszre a terheleseket, klimat stb.
Ami valoban klassz lehet az a 200 lovas benzines varians.... amugy az 1,8 as is tuti jo kis motor lehet benne
Luck Dragon az hogy GTC vagy nem GTC tök mind1. Nagyjabol pont ugyan olyan nehezek, szelesek, hosszuak. A GTC sportfutomüvel van szerelve, ami jot tesz neki, de menetteljesitmenyeiben ugyan az az 1,4 es limuzin is, mint a GTC....lomha de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
-
montyx
aktív tag
válasz Declare #64082 üzenetére
Ne is mondd, a szivargyujtoval rengeteget szivtam, mire kijott a muanyag vilagito keretebol...lehet csak bele volt kemenyedve a muanyag, de a fuleket marhara nem tudtam kinyomni.
Amugy ez lett belole:
Az USB csati egy aldas, ruhellem a szivargyujtos toltoket, mert csak szetbarmoljak a telefont, es a kocsiban is hulyen nez kiAláírás
-
montyx
aktív tag
válasz kszabolcs82 #64086 üzenetére
Eloszor is koszi.
1. megnezem holnap
4. azzal szemeztem, csak foton nem latszik h lenne kulonbseg, de hiszek neked
6. a racs nem nagyon fogja le a hangot?A vam csak megfogja es megfizetteti a vamot, vagy tiltott termek?
Ezzel van valakinek tapasztalata? Bluetooth opcom csati + sw
Vajon csak penzkidobas, vagy lehet vele rendesen programozni a gepsast? Foleg tempomat miatt erdekelne.Aláírás
-
Criton
veterán
rigotechről itt nem sokat olvasni, van valakinek tapasztalata?
-
zolikaDB
veterán
válasz Luck Dragon #64087 üzenetére
Szerintem dízellel is megy, mint a meszes. Lásd Declare fórumtárs verdája!
-
Calogero
addikt
válasz Luck Dragon #64091 üzenetére
1.8 140 LE-s motor váltói.
5 sebességes kézi
4 sebességes automata
5 sebességes easytronic (C Vectra) -
Fkris
őstag
Ez az újratanitás bejött, elemcsere után nehezen zárt, de nyitni mindig elsőre.
Kiszaladtam, betanítottam, most király a Gastra.
Köszi!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
Gergőke88
addikt
válasz Luck Dragon #64087 üzenetére
Gtcben van az 1.8 szivo 140le verzióban. Azzal megy is és problémamentes motor.
-
-
kszabolcs82
csendes tag
válasz montyx #64063 üzenetére
Szia!
1. A pedálok fölé benézel és ha kuplung pedál előtt is látsz kapcsolót akkor mázlid van. Ha nem akkor még mindig ott lehet a kábel félre fordítva.
4. Gyári félbőr már egész jó oldaltartással bír. Nem bonyolult a csere.
6. A mikrofont az A oszlop burkolata alatt vidd fel. Ha van légzsákod akkor kicsit nehezebb. A belső világítás első részében van a gyári mikrofon is. Kis rácsozást látsz rajta. Az mögé tettem én is. Így nem is látszik.Tech2 helyett opcom. ebayon van kínálat de nem biztos hogy átjön vámon. Minél magasabb verziószámút érdemes venni belőle.
-
h3lios
addikt
Ismét itt vagyok a láma kérdéseimmel...
Viszont most van beszámolni való is, ugyanis volt 1-2 cucc cserélve a kocsin.Kezdeném rögtön az utóbbi témával. Nemrég voltam szerelőmnél, mert a jobb első fék nyikorgó hangot adott, amikor kis tempónál fékeztem. Nem folyamatosan, csak bizonyos mértékig lenyomott pedál mellett.
Szerencsére kiderült, hogy csak annyi a "probléma", hogy viszonylag új a betét és a tárcsa is az autón és utóbbinak a peremébe picit beleért a betét széle. Ennek volt volt nyikorgó hangja. Ezt a szerelőm korrigálta, szóval a hang megszűnt. Emellett mondtam neki, hogy télire nézze már át a verdát, hogy minden rendben legyen. Még szerencse, hogy megtette, mert kiderült, hogy a kormányösszekötő mind a két oldalon el volt kopva. Ezeket is kicseréltük, egyébként a gömbcsuklók voltak kikopva.
Most a következő beruházás téli gumi lesz majd lemezfelnivel együtt. A faszi azt mondta, hogy ne 15-ös, hanem 14-es gumikat + felniket vegyünk, mert olcsóbb és könnyebb is beszerezni. Erről nektek milyen tapasztalataitok vannak ?
És végül jöjjenek a láma kérdések is. Most tervezek majd üléshuzatot venni az autóba viszont nem vágom, hogy hogy kell felrakni. Nyilván van több fajta, de amit pl. hátra fel kell húzni azt, hogy oldom meg ?
Ki kell venni a teljes ülést elöl hátul ? Soha nem csináltam és nem is láttam még ilyet, ezért nem vágom, hogy működik. Tesco-ban tervezek venni elöl hátul van benne huzat + fejtámlák 5k környékén van most akciósan huzat.A másik kérdésem, hogy vettem hátra a csomagtartóba csomag leszorító hálót. 4 kis fület kell lecsavarozni a kárpitba, ezekbe lehet beakasztani a kampókat, ami a cuccot tartja. Ilyet használ-e valaki innen és mennyire vált be ?
Szerk.: Láttam többen írtátok korábban, hogy az első szélvédőnél a két oldalon elkezdett elválni a gumitömítés. Olvastam, hogy van aki be is szopta a szélvédő cserénél, mert szarul oldották meg és beázott utána az autó. Nálam úgy néz ki, hogy a két oldalon az üveg sarka már lazán kilátszik és a lyukban ilyen levélmaradékok vannak, ha nem pucolom ki. Itt mennyire para a beázás ? Onnan közvetlen a műszerfal belseje ázik, vagy van valami belső réteg ami még véd ? Mennyire éri meg szilóval kitömni a rést ? Vagy menjek el szélvédőshöz cseréltetni a gumi szigetelést ?
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Gergőke88
addikt
válasz Luck Dragon #64083 üzenetére
Nagyon.
Klímát ha benyomod akkor meg a Matiz is korbeautoz.[ Szerkesztve ]
-
Az 1.4-es GTC-k mennyire lehetnek vérszegények
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Declare
őstag
válasz montyx #64069 üzenetére
Gyari könyöklö nem hiszem, utanngyartottbol nekem egesz jot sikerült e-bayröl kifogni. 15 ezer körül volt. Nem mondom, hogy atom massziv, de ha nem vagy trampli, akkor a celjat tökeletesen betölti
Nekem sincsenek ilyen videok elmentev, de en youtube on mindent megtalaltam amit keresetem. Google, youtube...meglesz az szerintem Nekem nincs türelmem ilyenekhez, szivargyujtot most en csereltem magamnak, ezzel most el is hasznaltam legalabb 1 evre elöre az "epitsd magad kártyát"
Gyari tolatoradar jo is es nyilvan a legjobban nez ki, mivel a diszlecbe van integralva. Amugy nyilvan jo a felragasztgatott is, csak nem esztetikus.
(#64071) Gergőke88 nyilvan egy könyöklö miatt bontsa szet az auto belsejet, dobja ki az üleseket es vegyen bele bontott ülest azert ez a verebre agyuval kategoria
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz mohabá 007 #64058 üzenetére
Nem feltétlenül, nekem 90 körül jár.
Igaz, 1.8...
Amikor ezt a pontot eléri, szépen kapcsol a ventillátor a legkisebb fokozatba.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
trassher
addikt
válasz adorjant #64067 üzenetére
Meglátjuk milyen lesz a febi amit ma rendeltem. Szombaton ha nem lesz ilyen idő mint most akkor ki is cserélem a hűtővízzel együtt.
Gergőke88: Bontott ülés könyöklővel a lehetetlen kategória. Személyesen legalább 25 bontott h-t láttam, egyikben sem volt. B zafira könyöklője is ugyanez, Fél óra alatt szépen beszerelhető csak épp nem lehet kapni.
Na ma végre ültem tuti opel ülésben. H astra 1.7cdti opc line gyári nagy félbőr recaro-val. Kicsit más kategória mint a többi széria ülés.
Redmi Note 7
-
Mikuland
tag
Köszönöm Urak!😃
Az úgy volt, hogy benzinkútra érkezve, tankoltam és nem zárt a végén, másik kulccsal is próbáltam, arra se reagált.
Mentem néhány kilométert, kiszálltam, távolodva rányomta és működött.. azóta is ment máig. Azért gondoltam a vezérlőre, mert olyan rapszódikus a jelenség.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mikuland #64074 üzenetére
Vagy az elem vagy mivel neked is az a gyönyörű kulcsod van, mint ami G-hez is lehet hogy az elemtartód is el van törve/fáradva. Enyém ugyanazt csinálta, el volt törve ha jól emlékszem. Foglalat javít, elem cserélt és egy éve hibátlan. Típushiba.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
beg
veterán
válasz Mikuland #64074 üzenetére
Beülsz, gyújtás és úgy nyomkodod a lezár/kinyit gombokat (van amikor csak hosszan nyomásra reagál). Ha bent ülsz és bezárt, akkor újratanulta a távnyitót. Majd utána próbáld párszor kívülről.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mikuland
tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy az ajtók nem záródnak a távirányítóval? Aztán megjavul és működik tovább... Döglődik vezérlő?mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
montyx
aktív tag
toroltem
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
montyx
aktív tag
válasz Declare #64064 üzenetére
1. visszaolvasva lattam h ez kell a tempomathoz
4. fotokon valahogy minden karavan es egyeb kocsiban levo ules valahogy masszivabbnak nez ki...
5. van gyari konyoklo ezekhez?
6. mikrofon meg lenne is, csak a videokat nem talaltam. egy linket ha dobnal orokke halas lennek
7. nagyobb sebessegnel sziszeg a ket elso ajto ablakanak gumi szigetelese
8. es a gyari jo is, vagy csak draga es jol nez ki?
9. Az is erdekelne, hogy a Tech2 proginak van e valami elerheto alternativaja? Illvetve hogy valamilyen bluetooth csatlakozoval is vezerelheto e?
Szeretek magamnak butykolni, amit csak lehet, igy a tempomat kart szivesen csinalnam magamnak[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
nagyúr
Sziasztok, C corsahoz milyen olajszurot vegyek? Hondahoz mindig gyarit veszek, nem vagyok kepben melyik a jo utangyartott vagy mennyibe kerul a gyari opel.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
válasz trassher #64062 üzenetére
VW konszern óráiról köztudott,hogy akkor is 90et mutat,amikor a valóságban nem annyi
Opelnél legalább látod,hogy él körülötted az autó
Én a Zafirában májusban cseréltem termosztátot,gyárira, a régi is hamar bemelegedett,csak az üzemi hőfokot nem tudta tartani.
Az Astrában meg olyan,mintha nagy lenne a tehetetlensége,vagy lassan szabályozna,nem is tudom. Picit lassabban melegszik,a ventit is később kapcsolja. -
bexinho23
őstag
C Corsánál (Z12XE), mióta megvettem hamar bemelegszik a motor, viszont 85 fokra áll be mindig (pláne ilyen hidegben). Ez oké, vagy érdemes lenne vele foglalkoznom? B Corsánál 90-94 fokon volt ilyen hidegben, csak ezért érdekel...
Illetve motortért védő burkolat nincs az autó alján. Érdemes ilyet beszereznem? Több helyen csak pvc jellegűt találtam, viszont van egy cég, akik préselt acélburkolatot gyártanak. Van valakinek tapasztalata velük? Árat sajnos nem írnak.
-
zolikaDB
veterán
Szépecske ez az 1.9 CDTI karaván! Enjoy, fűti a popsit, hmmm
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz montyx #64063 üzenetére
1. Mi az a kuplung kapcsolo?
2. Passz
3. nekem a GTC verzio van sportfutomüvel, igy ez is passz.
4. Ez ilyen sajna...engem a derektamasz hianya zavart, de hatparnaval orvosoltam, igy egesz jo lett. Van amugy derektamaszos üles....gondolom nem kis költseggel, maceraval cserelhetö, nekem annyit nem er....bontoban nezd meg, esetleg e-bayen.
5. Erdemes egy utolagos könyöklöt beszerezni, kenyelemben is sokat dob + tarolo rekeszed is lesz egyböl
6. Youtube on van egy csomo video, esetleg nezd meg. Amugy azt en is nyomoztam egy idöben, hogy nevezik, vagy hol lehet szerezni gyari kihangositos müanyag panelt a fejed föl jobb oldalra. Van gyari mikrofoos is es akkor ott a mikrofon. Asszem ez J astra, de ilyesmi ha minden igaz a H ban is
7. Ablakszigeteles sziszegese?
8. Ha szepet, igenyeset szeretnel, akkor gyari. ha nem akkor meg neten nezel valami utolagosat....van millio varians
(#64006) Petyyyyy jaaaah, nem az, hogy bontoba vele csak tenyleg ilyen tesztelös üzemmodban mentem, hogy mi van ha nincs tempomat, nincs nagy gaz, hanem ovatosan, szepen, nyugisan....4,7-4,8 lett, aztan a varosban a lampak, gyalogosok lerontottam 4,9 körülre....de aztan visszafele beindult a dpf es pápá 5 alatti fogyi Varosban mondjuk 6-6,5 a normalis töle, szoval igy nezve a teszt jol sikerült
[ Szerkesztve ]
-
montyx
aktív tag
Üdv,
Most jutottam hozzá egy H Astra 1.6 (2008) szedánhoz és lenne pár kérdésem, amikre nem találtam meg a kimondott választ itt a fórumban:
1. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy van e már kuplungkapcsoló a kocsiban? Tempomat miatt kellene.
2. Kicseréltem a fejegységet, de marha sokat szívtam vele, hogy miért nem kap gyújtást a CAN BUSon keresztül. Ez normális? Végül a szivargyújtó világításra kötöttem rá, és így működik.
3. Nagyon lágynak tűnik a rugózása. Igazság szerint fiatal kora óta ismerem a járgányt, és mindig ilyen is volt, mint egy hintaló. Ez normális a szedánoknál?
4. Elég durván deszka ülés van benne, nulla oldaltartás. Van olyan astra ülés, amiből nem esek ki a kanyarban? Hol érdemes ilyet keresni?
5. Miért nincs ebben semmi tároló???
6. Hol érdemes elvezetnem a felső tükör mellé a kihangosító mikrofonját? Ha valaki tudna linkelni, hogy hol találok kárpit + műszerfal szétszedési útmutatót örökké hálás lennék érte
7. Az előző tulajnak a szervízben azt mondták, hogy az ablakszigetelés sziszegését csak úgy tudják javítani, ha bontják, és ragasztják, viszont így sose lesz olyan jó, mint volt. Igaz ez? Lehet vele valamit kezdeni?
8. Milyen tolatóradart érdemes bele venni? Pesten nem egy életbiztosítás a nagy segge a gépnek.Amúgy marha jó kis gép, nem csalódtam benne, és imádom a csomagtartóját. Három hulla simán belefér!
Előre is köszi, meg utólag is, sokat tanultam már így is a topicból!
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
trassher
addikt
válasz mohabá 007 #64058 üzenetére
2,6 km alatt nekem még a 80-at sem éri el. Most értem haza, kint 4,5 fok van. 100-as tempónál alulról súrolta a 80-at a skálán. Barátom 2001-es passatja ha beáll 90 fokra akkor az ott is marad, ez meg fel sem bír melegedni rendesen. Egy termosztát csere szerintem rontani nem fog a helyzeten. Nekem is 90-nél kapcsol a ventillátor, nem is csoda ha nem megy feljebb.
Petyyyyy: Nálam még mindig hódít az areon sport lux silver.
Redmi Note 7
-
Petyyyyy
addikt
válasz mohabá 007 #64059 üzenetére
Tudom én, csak akkor adja tudtomra egyértelműen hogy hiányzom neki.
Valami isteni csoda folytán már majd egy hete tiszta az autó. Minél többet látom így, annál jobban tetszik.Doggy dog - Ha új tárcsa+betét lesz, annál sem kizárt hogy szabályoztatni kell.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Doggy dog
senior tag
Ma voltam a saját szerelőmnél átnézetni a karavánt.
Mintha megérezte volna... Félúton Abs+esp hibát dobott.Na mondom...
Átnézte teljesen!Valósak az infók,amiket adtak róla!Teljes vezérlécserével kaptam meg.Mindent valóban megcsináltak,újak.(fék+fékolaj,futómű...etc)
Azt mondja gondos gazdája volt.Jelen állapotban semmit nem kell csinálni.Szervó olajat is megnézte milyen.Szép,tiszta.
Kiolvasták a tárolt hibákat,átellenőrizte.
Mindent kijavítottak,amit mutatott.Ki is törölte mindet!
Abs+esp-re vissza.Törölte a hibaüzit,elvitte 1 körre,de nem dobta fel újból.
Elmondása szerint,ha hibás lenne valóban,akkor egyből dobta volna újra.Valószínűleg kapott 1 nagyobb tócsát és az miatt lehetett.Mindenesetre figyelem.
Hátsó fékbetétek kopottabbak.Tavasszal 2 lehetőség:
1; tárcsa leszabályoz és új betét-ennek sosem voltam a híve.Inkább új mindenből.Nem számottevő a különbség a leszabályozás ára és az új között.Nektek mi a véleményetek?
2; új tárcsa+új betét.
Az elején a nyúlványokon (remélem jól írom) van felületi rozsda,de csak annyi.Meg is mutatta karosszériásnak.Rozsda eltávolítás+rozsdagátló+alvázvédő ezen részeken 10e Ft.+5e ft és üregvédelem a nyúlványokon végig.Jövő héten megy is hozzá.Megcsinálja tél előtt.
Szerelőm nem fogadott el semmit,azt mondta:majd ha dolgoztunk is rajta.Reggel elvitt munkába,miután leraktam az autót nála.
Város szélén van a műhelye és a belvárosban dolgozom.10 perc alatt nem értem volna sehogy se be munkába.Hatalmas respect!
Tudja pedig,hogy én csak jövőre viszek neki munkát,pénzt.
De eddig még nem csalódtam benne,ezután is hozzá fogom vinni.Pedig már keresni akartam másikat,aki közelebb van,de letettem róla.[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
mohabá 007
aktív tag
válasz trassher #64034 üzenetére
Mindenkinek hasonlót mutat. (csak nem lehet rossz mindenkinek )Ha hamar melegszik a víz,akkor nem kell másik termosztát.Nekem nyáron ,ha eléri a 90 fokot a hűtővíz,bekapcsol a venti.10 fokkal hamarább mint kéne. Lehet,hogy "túl jó az opelek hűtése" azért nem megy feljebb a vízhőfok (hidegben) Én bő 1 éve cseréltem ki,mert már nem zárt rendesen,lassan melegedett a hűtővíz.A legolcsóbbat tettem bele.Nemcsak piszkos anyagi megfontolásból. Üzemi hőfok változatlan,de ilyen gyorsan felmelegszik.Délután elugrottam cigiért.(a napi km számláló mutatja,hogy nem kamuzok)
induláskor vízhőfok.
1,3km után itt áll a mutató
2,6km után meg már itt.
Ha meg jön a hideg,a hűtőt "bő 2/3-át"kartonpapírral takarom(venti résznél szabad),így a vízhőfok olyan,mint a 3. képen.
[ Szerkesztve ]
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
w333
félisten
válasz mohabá 007 #64055 üzenetére
Nem drága kb. 1500 Ft nálunk ennyi volt ... viszont csak saját felelősségre mert beázik a gyertyáknál + gyújtótrafónál és 2 vagy 3 hengerezik az autó amíg ki nem szárad, én ingyen mosom az autómat a régi kollégáknál viszont a motort még én sem mertem lemosni !
Az szép kis kollekció, látom betáraztál elég rendesen !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Petyyyyy
addikt
válasz trassher #64052 üzenetére
Az van nálam is.
Na megvolt a vizit. Rámértünk a vákumcsövekre, egyik sem hozott engedett. Mintha a szelep nem tartotta volna, de összedug, indít és jó. Reggel is, délután is meg a műhelyben is úgy tolt a turbó, ahogy kell. EGR is teljesen tiszta.
Abban maradtunk, ha megint előjön, szétborítjuk mint állat.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Luck Dragon #64048 üzenetére
Igen, van, amióta az eszemet tudom, már létezik azt hiszem.
Én a Black Car fantázianevűt használom, igaz, kék az autó, de belül fekete
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
AMD Power
titán
Auchanba kicsit elneztem a teli szelvedo moso arat. 5l 2200ft volt.
-
-
_seth_
veterán
válasz adorjant #64043 üzenetére
Tapasztalataitokat majd írjátok le
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Declare
őstag
válasz Petyyyyy #64041 üzenetére
Isuzu igen.
Még uj illtat... jah, egy majd 15 eves autoban.....
Ettöl függetlenül valoban szep allapotunak tünik, leiras alapjan lehet gondos tulaj volt, az ülesek fainak....navi az csecse, de valszeg ennel a 15 eves navinal egy 20 ezres tescos navi is okosabb, ügyesebb, szoval jol nez ki, de kb ennyi.
1 milliot viszont lehet meger
-
Petyyyyy
addikt
Egyrészt mire fel ilyen drága? Másrészt japán motoros = Isuzu lenne?
[link]Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Declare
őstag
válasz Calogero #64026 üzenetére
Nem a megadoztas/nem megadoztatasrol van itt szo. Olyan allami tamogatas volt a napelemekre, hogy gyükölcsösöket vagtak ki, hogy napelemet telepitsenek a helyere....nonszensz volt a dolog. Nyilvan ezert is vettek az emberek es ez tök jo, de kisse tul volt tolva....de ha fejlödik a technologia franko lesz ez a napelemes dolog picit kesöbb szerintem
AMDPower: persze, tök jo az allami tamogatas, meg az ingyen parkolas, de egy akarmilyen elektromos/hibrid kocsi 10 millio kb.....adnak mondjuk 1,5 milla tamogatast....meg mondjuk az evi 60 ezer körüli ado nincs....azert igy meg mindig ott tartunk, hogy en pl nem rohanok venni egy e-autot ...sajnos
Viszont mar tervezem egy ideje, hogy kiprobaljak egy ilyen car to go kocsit....tele van Hamburg i3 bmw el, kivancsi lennek egyre
-
Lysandus
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy 2006-os H Astrát. Minden túlzás nélkül ez eddig a legjobb autóm. Szeretném felprogramoztatni a fedélzeti számítógépet, illetve megnézetni, hogy a tempomathoz a pedálkapcsolók benne vannak-e. Van erre valami mód?
Köszönöm!
-
Gabis
őstag
Sziasztok,
használ esetleg valaki ilyen izzót?
Osram Night Breaker Laser -
zolikaDB
veterán
Trassher -> reggeli termosztat, fel hatkor, 15 km varos/fout. [link]
-
MODERÁTOR
válasz mohabá 007 #63949 üzenetére
és w333
Köszi az infókat! Ma sikerült elgurulnom egy diagnosztikára, valóban az EGR szelep okozza a hibát. Holnap ha minden jól megy orvosolják is a gondot.
-
-
Criton
veterán
válasz Criton #63971 üzenetére
Honnan tudom meg, hogy a kocsim rendelkezik-e nyomásjelző rendszerrel? Ha a műszerfalon semmi ilyen nincs, akkor elvileg nincs is? Mert amit feljebb linkeltem, hogy milyen gumit szeretnék, az defekttűrő és csak olyan kocsira lehet szerelni ami rendelkezik nyomásjelző rendszerrel.
-
gban
veterán
J Astrába (A16XER) milyen olajat javasoltok és legfőképp honnan beszerezve?
5w30 kellene szerintem bele, és pesti beszerzéssel.Postázást nem vállalok.
-
collie555
csendes tag
hali urak
vectra c-be szeretnék tolató radart tenni
can-bus-s van valami különös eljárás a bekötésnél?köszi
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz Peti78 #64019 üzenetére
Hasonló jellemzőkkel bír egy pesti, Hondás szaki, gondolom az nem játszik
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Olyan debreceni autószerelőt keresek, aki otthon van az astrák (F) világában. Fontos, hogy becsületes, jó munkásember legyen kiváló munkaszervezési képességekkel, mindezt emberi áron.
Ne mondja, hogy hagyjam ott az autót, majd megnézi vagy ezen a héten, vagy a jövő héten.
A javaslatokat elsősorban privát üzenet formájában kérem jelezni.
Köszönöm!Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
trassher
addikt
Nekem 9500 volt a dob + 500 a tömítés. Lényegében úgy néz ki mint egy f astra dob csak épp g astra felfogatással. 5 évet azért még a suzukira való utángyártott dobok is kibírnak. Ami az enyém volt arra szerelhető szettet vettem anno. Katalizátortól végig, volt vagy 13500 forint, cserébe amelyik dob kilyukad azt lehet cserélni, nem kell az egész sort.
Redmi Note 7
-
mohabá 007
aktív tag
válasz AMD Power #64015 üzenetére
Nekem úgy rémlik,mintha le lenne írva, hogy Max 40-45% érvényesíthető.A jelenlegi meg simán adott neked 40%-ot az éves dijbefizetés miatt.(szerintem ugyanott vagy,ill leszel)
[ Szerkesztve ]
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
w333
félisten
válasz mohabá 007 #64013 üzenetére
Hmmm ... mindenképp keresd fel őket ha nem értesítenek a változásokról !
Jövőre én is figyelmesebb lesz az biztos !
-
mohabá 007
aktív tag
Arra kíváncsi vagyok, hogy a biztosítóm eleget tesz e a szerződésben vállalt kötelezettségének.
...17. § (4) A biztosító a biztosítási időszak utolsó napját megelőző ötvenedik napig elküldött írásos értesítőben tájékoztatja a szerződő felet a biztosítási évfordulóról és a következő
biztosítási időszakra - az értesítés időpontjában rendelkezésre álló adatok alapján - a díjtarifa szerint várható díjról... (van még egy hete )Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
egykettő
aktív tag
válasz lsebestyen #63988 üzenetére
köszönöm.
-
Doggy dog
senior tag
-
w333
félisten
válasz Petyyyyy #64006 üzenetére
Ennyit emelkedett úgy hogy még ugrottam is egy bónuszt előre !
Ráadásul a kedves "biztosító" azaz a (Köbe) nem is szolt előre hogy emelkedni fog ... 2 héttel a forduló előtt küldték a csekkeket, így még váltani sem tudok !
Legolcsóbb biztosítónál is kb. 58k lenne (majd jövőre váltok valamire)
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Petyyyyy #64001 üzenetére
Jo szerelö egy kincs
Akartam egy fogyasztas kepet löni, a szokasos utamon jartam egy 100-120km en, 5 liter alatt kerepelt a kis dizli. Volt benne varos lampakkal (mondjuk nagyon gyér forgalommal), palyan 120-130 al....aztan pont beindult az ut vegen a dpf regeneralas es felment 5,3 ra, igy meg mar nem volt izgalmas a kép
Allati lenne nekem 2-ik autonak egy ilyen elektromos opel, amit AMDPower linkelt meg pont volt egy cikk most arrol, hogy egy tesla S mar tul van a 300-350k km en es tökeletesen teszi a dolgat mindene....es akkor az akku fejlesztesekben mennyi potencial van még
-
Petyyyyy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest