Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! 2 felnőtt 2 kisgyerek kombinációs családnak mennyire jó választás szerintetek a H Astra? Kombi/ferdehátú verziókkal szemezgetek, az 1,6Xer-el leginkább. Lényeg hogy megbízható autót vegyünk, amit 5-10 évig is megtartanák. 2008-2011 környékén gyártottakat nézek. Nem tudom milyen ez a moci bele, most egy 1,5-ös N16-os Almeránk van. Ami lényeges lenne a jobb pakolhatóság, Almi 4 ajtós... Meg hogy csendesebb legyen, miközben azert menjen is legalább úgy, és ne egye le a gatyánk. Gondolom zajszigetelés terén sokkal jobb az Astra, fogyija érdekesebb kérdés. Az Almera nyáron 5,5-6 környékén elvan ha nem taposom, és nem mindig klimázok, télen azért sajnos megjön az étvágya, akk megeszi a 6,5-7,5-et.
-
-
athomi
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Engem is meglepne, ha ez egy beépített funkció lenne, szerintem csak véletlen egybeesés, de azért láttunk már megmagyarázhatatlan mérnöki "zsenialitást".
Amúgy após meg van győződve róla hogy a tempomat is fogyaszt, szóval nem használja. 
(#84896) Luck Dragon: Köüszi, kíváncsi vagyok rá, a tempomat ne legyen használatba, csak akkor próbáld bekapcsolni amikor már a sűrű osztásos részbe ér a mutató, valamint kivillan a jelzőlámpa is.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Meglepne ha kevés nafra esetén lekapcsolna, szembe menne az egyik alap indokkal a dolog.
Nem mehetsz tempomattal, mert az gazdaságosabb (nem változtatod a sebességed, alacsonyabb a fogyi), szóval állj meg az út szélén előbb.
Kíváncsi leszek. -
-
Tikakukac
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor igen, van mit megnézni. Világítás kapcsolója, rendszámtábla, gumiütközők, pótféklámpa burkolata, kalaptartó műanyaga és köbö bármi ezen kívül. Üljön be valaki hátra és füleljen. Más megoldás nincs.
-
athomi
veterán
Astra H-nál létezik hogy a tempomat letiltásra kerül amikor az üzemanyagszint eléri az alacsonyra kerül? Tegnap jöttem a 33-as főúton Tiszafüredről Debrecenre, és mikor elértem az alacsony szintet nem tudtam visszakapcsolni a tempomatot. Vagy csak véletlen egybeesés?
Szerk.: Ha valaki esetleg Tiszafüred - Debrecen távra vállalkozna tankoljon, mert nincs út közben töltőállomás és 74 km a távolság.

-
MikeWazowski
veterán
G astra, bocsánat azt nem írtam köszönöm hétvégén utána nézek.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Pontosan. A keretben a tábla rohadt módon tud zörögni.
-
Findzs
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nézd meg a rendszámtáblát is nem e lötyög, zörög.
Elég gyatrák tudnak lenni pár év után a rendszámtábla tartók. -
Tikakukac
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nagyjából bármi lehet, típus mondjuk nem árt.
Nekünk pölö a csomivilágítás kis rugós záróeleme kopott el és az nyiszogott és zörgött. 300 forint bontóból és cső.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Ha rossz minőségű úton haladok, akkor a csomagtartóból érdekes hangokat hallani. Mintha műanyag kopogós hang lenne, de nem tudom. Másnak volt ilyen, tudja mi törhetett el, vagy mi adja a hangot?
-
bandi0000
nagyúr
egyre jobb ötletek
nyomogattam de semmi nem történt 
-
pvt.peter
őstag
Bedugtam a szivargyujtoba a Roidmit, telon megnyitottam a hozzavalo alkalmazast, majd a telefon bluetoothan keresztul probaltam osszeparositani a Roidmit a telefonnal.
Elerheto kapcsolatok kozott megjelent egy ismeretlen eszkoz, de csak a halozati cime.
A Roidmi nem vilagitott, illetve a parositas is sikertelen volt.
Ez minden idaig. -
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Elvileg - pontosabban fogalmazva, amiket én eddig láttam - Zafira B/ Vectra C OPC az csak Recaro belsővel volt igen.
Zafira B-nél nem tudom pontosan hogy volt, C Vectra OPC-nél (ami korban elvileg stimmel vele) Recaroból volt középen szövet borításos ülés (annál nem volt ülésfűtés), és fullbőr ülés (azoknál volt ülésfűtés).
A G OPC Caravanból sem volt túl gyakori a digit klímás változat, abban a korban azért még "komoly" extrának számított szerintem egy G Astra/ A Zafira osztályban. -
Doggy dog
senior tag
válasz
toth_janika
üzenetére
FB-on van Twintop csopi

-
pvt.peter
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem vilagit, de tul sok idom nem volt probalgatni, epp olajcserere vittem.
Probaltam masik autoban, Ford Mondeoban, ott poccre ment minden.
Ha visszakapom az autot, akkor kozelebbrol is szemugyre veszem.
Az erdekesseg az, hogy felbukkant parositatlan eszkozkent a Roidmi, de csak az eszkoz cime, es vegul nem is sikerult az osszeparositas. -
speedernet
aktív tag
Értem. Köszönöm szépen.
Meglátom mit mond a szerkő csak nem tudok vele kommunikálni 14 ig mert nyaral, ilyenkor......
amúgy én is afelé hajlok hogy egy utángyártottat hacsak nem lesz valami oltári kifogása ellene. Opel szervizes szaki volt, biztos látott pár ilyen motort. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Használ vki C Vectrában Xiaomi ROIDMI 3S -t?
Nekem nem igazán akar működni. -
tlala
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Nincs ezzel a konkrét típussal semmi tapasztalatom, csak rákerestem, hogy mi kerülhet egy utángyártott katalizátoron 130e Ft-ba, ahogy először írtad.

Bocs, ennyi.
Anno a 8 éves Chrysler Stratusomban kezdett el zörögni a katalizátor, vettem egy utángyártottat - pontosabban univerzálist - az említett 17.900 Ft-os áron (250e Ft-ért kínálgatták a gyárit), 6 évig hibátlanul ment benne, azzal adtam el a kocsit 14 évesen, ez viszont saját tapasztalatom.
Mai ésszel is egy 8-9 éves kocsiba ugyanezt venném, semmi gyári- meg bontottat. -
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, 99-00' évj. Opel Corsa B
A klímával szerintem gondok vannak. Valószínűleg azon kívül hogy nincs benne gáz, valami gond lehet, mert nem kapcsol be. Találtam neten egy videót, de abból csak azért, mert amikor én kihúzom a klíma "bekapcsolót" akkor nekem fel sem villan semmi, nem is húz meg semmi. Mi lehet a baj? https://www.youtube.com/watch?v=IB_wr_tTmvkBiztosítékot néztem, az ok.
Merre induljak el? -
Laraxior
titán
Szuper, akkor ezt is tudom.
Hétfőn megyek még egyszer átbogarászni az Insigniát, aztán ha oké, akkor irány a Zulassungstelle.
Bazira várom, amióta eladtam a Lagunát, azóta nincs autóm
Bár mellém állt a szerencse, mert ez a nyár elég szuper, dögmeleg van, így nem nagyon áztam el motorral, de lassan jönnie kell az esőnek
-
Laraxior
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
..és annak van valami előjele, hogy esetleg döglődik?

-
Laraxior
titán
Hülye kérdés jön... A kettőstömegű a váltóban van?

Töksötét vagyok a dologhoz, kéretik nem megkövezni
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek van Astra H TT-je?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
Nem vagy az, így legalább tanul az ember.
Azt hittem ami 2.0turbo, az már opc. Opc csak Recaro-val létezik? Recaro meg nem létezik ülésfűtéssel, vagy rosszul sejtem?
Illetve azt vettem észre még, hogy az A-nál, hogy a digit klíma nagyon ritka opc-nél (anno 2000 körüli honda accordot néztem, ott is a typeR csak manuális klímával volt). -
eddie17
addikt
válasz
eddie17
üzenetére
Kaptam egy kicsit több infót az autóról. 150 LE változat, turbó, vezérlés stb. cserélve volt, a kettős tömegű nem biztos hogy csere valaki azt mondta neki. A klíma tuti cserés mert lyuk van rajta.
2005 8. havi amúgy. Az össz költségünk a hibák javítása lenne és az át papírozás németről. Ezért is kérdeztem, hogy mekkora beteg ágy, viszont sok az ellent mondás. A szerelőnk szerint állandóan szervizbe fogjuk vinni, máshol meg azt olvasom hogy ez a Fiat féle dízel ajánlott.
Na mindegy majd kiderül. -
stickermajom
addikt
Lesz helyette a PSA megoldása. Amúgy elég hektikusan működött pl. a riportolás az autóról, az ügyintézők sem voltak mindig a helyzet magaslatán. Itthon az autón belüli wifi nem is elérhető, ha jól tudom.
Enyémbe már a modult se rakták be. Mondjuk jobb is, mert szerintem hülyén mutat az a bumszli a tetőn. -
Def26
félisten
Kár, hogy megszűnik. Kicsit utána olvasva nem hülyeség ez.
-
tlala
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
-
tlala
addikt
-
Def26
félisten
ez az opel onstar hogy csatlakozik az internethez?
-
speedernet
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Igen. Katalizátor hatásfoka küszöb érték alatt.
Magát a kódszámot nem tudom de ez meg maradt.
Sajnos nem lyukas a kipufogó rendszer a szondák is jók tehát az érces hang csak attól lehet hogy kuka a katalizátor.
Ezt nem én állapítottam meg hanem szerelő mondta vizsgálta.... -
mohabá 007
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Azért kell venned katakizátort, mert: "...Na de mikor fel villant a lámpa..." kiolvastuk a hibakódot, ami a
katalizátor hibát dobta ki. Így volt? -
speedernet
aktív tag
-
tlala
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Biztos utángyártottat vennék, mint egy sokéves bontottat.
Az előző kocsimhoz (nem Opel) anno vettem egy 17.900 Ft-os univerzális katalizátort, 6 évig ment hiba nélkül, zöldkártya, minden teljesen OK volt, és az autót azzal adtam el. -
speedernet
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na most az igazság az hogy 2 hete van nálam már így vettem hogy volt egy kis hangja de nem világított a motor lámpa a műszerfalon és elsőre azt gyanítottam hogy csak valahol kifúj a rezoncső vagy valami. Na de mikor fel villant a lámpa akkor már kezdtem aggódni hogy nem fúj ki.... Tudom vissza kéne vinni javítsák meg stb.. Nem szeretném, inkább áldozok rá és megjavítottam én.
Ennek tükrében még teljes képem nincs arról hogy eszi e az olajat vagy sem.
600-700 km mentem vele eddig olajcsere óta de ugyan annyi van bent mint amennyit bele öntöttek, és szinte ugyan olyan áttetsző, alig látszik a nívón.
A kiegyenlítő tartályban viszont volt egy kevés olaj (szerintem olaj)
, kimostam a tartályt azóta az sem látszik számottevően hogy folyna bele..
Egy minimális valami barna réteg van a tetején a víznek de az még lehet maradvány is a hűtőkörben mert a teljes rendszer nem lett még átmosva.
A távot nem mondanám rövidnek, napi 70 kilométert megyek vele, országút és város. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
speedernet
üzenetére
Olajat nem eszi? Rövid távokra van használva?
-
speedernet
aktív tag
válasz
Declare
üzenetére
Igen ez is egy szempont.
Ezért érdeklődöm, két szerelővel beszéltem az egyik azt mondta hogy inkább a bontott gyári mint az új utángyártott a másik meg csak a gyári újra esküszik amit mondjuk meg is értek.....
Na de akkor most mit merjek ugye, bontott 40-60 körül mozog az utángyártott 130 -
Declare
őstag
válasz
speedernet
üzenetére
Nem tudom, h erdemes e bontott katalizatorban gondolkodni. Jo esellyel az sem egy 2-3 eves auto katalizatora lesz. Most keresgelsz egy csomot, megveszed, beepitteted, aztan ha peched van 1 ev mulva ugyan ott leszel, mint most.
Szerintem egy utangyartott katalizator aztan azzal egy benzines eseteben megint nem lehet jo sokaig gond.
-
speedernet
aktív tag
Üdvözlöm az urakat!
Nagy problémám akadt egy Chevrolet Cruze tipusú autóval, tudom nem Opel de majdnem

Na a lényeg hogy katalizátort kell rajta cserélni és érdeklődnék hogy milyen Opel típusoknak ugyan az a katalizátora mint a Cruzé?
1.6 16v 83 kW 2009 es évjárat.
Bontottan keresek de kimondottan Cruzehoz nem igazán van...
A másik hogy van e tapasztalat utángyártott katalizátorral? BM Catalyst márka gyárt teljesen ugyan úgy kinéző alkatrészt ami még sok más Opel típushoz is használható a leírás szerint.Köszönöm a válaszokat
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nem bírom ki, hogy ne írjam le, de tudom, én leszek a k•••ög.

Szép az a A Zafi, de azért kár a bal oldali összeb@szott ajtóért, meg erőltetetten "csak kereskedőnek, exportra, bontásra" adjuk oda, illetve se vizsga, se rendszám nincs rajta, így próbaútra is csak saját magad vitt német próbarendszámmal tudod vinni. Kár érte, mert tényleg teleszórt extrával, de valami nem stimmel az autóval sztem, ahhoz képest pedig 1,2 milliónyi € az nem kevés pénz.
A B Zafi pedig nem OPC, csak sima 2 liter turbicsek.
Az OPC 240 lovas a B-ből (amiben ugye a H OPC-vel közös Z20LEH motor van már, hozzá az M32-es imádott kézivel), plusz komolyabb az optika, és hátul az is dupla kipuffos, belül pedig Recaro belsős.
Mint [emez itt.] Ettől még szép persze a linkelt is, csak a teljesség végett.

-
Szada85
aktív tag
válasz
eddie17
üzenetére
Szia.
Ugyan nekem benzines C Vectrám van, de elég sokat olvasom a Vectrás Clubot, illetve egyéb fórumokat, olvastam az 1.9-ről is.Nagyon függ azért attól, hogy pontosan milyen állapotban van az autó, és mik azok a javítanivalók az autón. Alapvetően egy nagyon kedvelt, népszerű motorvariáns az 1.9, a 120 lovas verzióval talán picit kevésbé nyűgös, a 150 lovasról olvasni többet, bár ez abból is fakadhat, hogy az erősebb verzióból több szaladgál. Illetve azért ezek egyike sem végzetes gond, és mivel népszerű, ezért alkatrész is dögivel van hozzá.
Szívósorban levő műanyag lapka tud elfáradni, szerencsére javítható is, illetve kapható "update" szívósor is (aminél ezeket ledugózzák) ~40 ezer Ft egy ilyen, tehát az sem súlyos összeg szerintem.@Luck Dragon:
Ugyan-ugyan, azért a "szakértőtől" messze vagyok, inkább csak túlzásba viszem a kutakodást, de köszönöm.

-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A másik B zafira, szintén fullos:[link]
1. Opc, a legerősebb motor, 6-os kéziváltó
2. Fekete színű, nem hivalkodik túlságosan, hogy itt vagyok, viszont ott van.
3. Minden extra benne van: xenon (automata világítás kapcsolás), digit klíma, színes navis rádió, ülésfűtés, sport mód, sötétítés, tolatóradar elöl-hátul, vezetett szervizkönyv, napfénytető (4db) (igen, anno opcgyuszi, másnéven opc007 hazudott, mikor azt mondta, hogy nincs más napfénytetős opc)
(nem tudok olyan extráról, ami ne lenne benne) -
ArthurShelby
addikt
Nem bírom ki, hogy meg ne osszam, olyan szép, és tökéletes:[link]
1. Opc, a legerősebb motor
2. Fekete színű, nem hivalkodik túlságosan, hogy itt vagyok, viszont ott van.
3. Faceliftes (fehér hátsó index lámpa, kicsit más hűtőrács, és más a középső üléssor (a középső ülés biztonsági öve 3pontos)
4. Minden extra benne van (kicsit extra őrült lettem): xenon, digit klíma, színes navis rádió, ülésfűtés, napfénytető (2db), sötétítés, tolatóradar hátul (csak dvd lejátszó nincs a tetőben)
5. Egy hibája van, hogy nem 6-os a váltó (viszont olyan nem is létezett még A zafirához) -
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Érdemes bele ugrani egy C Vectra Caravan-ba? 1.9 CDTI, még a facelift előtti modell, családon belül lenne átadva, van rajta javítani való, de mennyire megbízható?
Néztem, hogy itt senkinek nincs ilyen és az gyanús.
Legalább is az összefoglaló alapján. -
Zabagep
csendes tag
Sziasztok! Vettem nem rég egy B Corsát, elvittem karosszériáshoz, alvázvédőzni meg dolgok, azóta azt vettem észre, hogy kicsit lóg, és mintha a katalizátornál el lenne fordulva a kipufogó. Alábújtam, és olyan mintha hiányozna egy tartó bilincs a hátsó dob körül, ami a vázhoz rögzítené a kipufogót, viszont rögzítési pontot nem látni. Az lehetséges, hogy a középső, és a hátsó dob csatlakozásánál nem csak sima bilincs, hanem a vázhoz rögzítős bilincs van? Köszi a választ előre is!
-
Def26
félisten
Interat (budakeszi).
Nincs még semmi baj a lendkerékkel, csak kíváncsi voltam mi a helyzet, mennyit kell rászánnom, ha eljön az idő.

Bicske környékén tud valaki rendes autószerelőt akihez el merné vinni az autót?
-
ArthurShelby
addikt
Hol kérted ki az árajánlatot?
Nálam a gyulai nagyon ugrált, hogy a nagyszerviz nem is olyan drága náluk. Sajnos lassan-lassan nálam is érik a kettős tömegű.Ma hívott megint az elégedettséget végző kollégájuk:
1. problémám: A klímapanelen csak nagyon hülyén lehet kikapcsolni a manuális klímát (át kell kapcsolni hozzá automata klímára, és azt ki).
Most jött meg a válasz, kipróbált elvileg másik 3 zafirát, elektromos szerelőt is kérdezett. Röviden, tömören: ez ilyen.
2. problémám: Az afl fényóró tudja kapcsolgatni a reflektort föl le. Ha szembe kanyarból jön az autó néha még nálam előbb is észreveszi és leveszi a reflektort. Viszont ha szembe jön egy kocsi frontálisan, nagyon későn veszi le, néha már akkor mikor ott van kb konkrétan előttem. Pont a lényegi része veszik így el, hogy nem nekem kell le-föl kapcsolgatnom.
Válasz: sajnos ez nem egy külön egység, amit nem lehet frissíteni, a szélvédőben van a szenzor, hátha az a koszos. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Hol vegyem meg-re a válasz.
Itt a legolcsóbb (10ezer) (nem szimpatikusak, 5ig vannak, és ha 5 perccel később érkezel ebben a városi dugós forgalomban, akkor már buktam), de ez nekem közelebb van (12ezer lenne), kicsit még vacilálok). Mindenhol beépítési garanciát adnak, ami annyi jelent, hogy megjelölik (hogy ne másikat vigyél vissza), és ha nem jó visszaviszed, elvileg visszaveszik.
Itt szabadságon vannak, a nagyi vette föl a telefont.
Egyébkénk szimpatikus helynek tűnik.Mi az hogy gyári gm lefalazó?
[link] -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Amióta elemet cseréltem benne, azóta a márkaszerviz sem tudja összehozni az autóval
Nálam ilyen még sosem volt, keyless-less kulcsnál sem.
Az Ampera meg rinyál is, ha merül le az elem. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Naaa! Direkt rendeltem bele DAB-ot is, hogyha lelőnék az analóg vackot, akkor is jöjjön cucc

Tényleg, azt is meg kéne közelebbről nézni, mert valami jön, csak már nem emlékszem, hogy mi

-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Akkor marad a kormányról vezérlés.
Spotify egyszerűbb, a rádió amúgy is olyan előző századi. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában előfordul, hogy a motor beindítása után a kulcs nem ugrik vissza abba a helyzetbe,
amiben alapból lennie kellene, mintha beragadna.
Az autó megy ilyenkor is, de nem működik a világítás és a klíma, legalább is ezt vettem észre eddig.
Erre az "ott ragadó" kulcs állásra van valami házi praktika, vagy ez már az első jele annak, hogy cserélnem kellene az indító szerkezetet?
(Opel Astra G 2007 - Z14XEP)Illetve rendeltem Ebay-ről egy új távirányító kulcsot, mert az enyémben tönkre ment az elektronika.
Gondoltam kipróbálom kintről, jóval olcsóbb, mint itthon beszerezni, ha nem is működik,
nem sokat vesztek. Ennek a kulcsnak az autóhoz "rendelését" egy normál autószerelő is meg tudná oldani,
vagy valami spéci autóvillamossági szakember kellene hozzá?Köszi, ha valaki tud válaszolni!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Őőőő....
Nekem inkább csak nehézkesnek tűnt, hogy kimenni az aktuális információkból, átváltani a rádióra, kiválogatni a csatornát, ok-t nyomni rajta, majd kimenni belőle, és vissza az aktuális információkba.
Ha ez nem vonja el a figyelmet a vezetéstől, akkor a mobil nyomkodása sem
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ha nyomsz egy házikót kidob a főoldalra, ott lehet a sima menüben pl. a rádiót is állítani, majd az AA ikonnal vissza tudsz lépni a Waze-re. Kormányon nem kell matatni.
Jut eszembe: Neked is olyan fura "érzésű" a rádió gombja a kormányon? Néha tudok vele számot váltani, néha nem. A tempomat sokkal jobban kezelhető a hasonló gombjával.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem értem, miért ne lenne megoldható két független hangforrás egymásra keverése, és hangszóróra kiküldése
Ennél azért bonyolultabb dolgokat is oldottak már meg programozók.
AA nál az a "gond", hogy akkor a waze képét is bámulom. Majd meg kell nézzem, olyankor rádióállomást lehet-e váltani az infotainmenten, vagy csak a kormányon matatva. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szerintem anélkül nem megoldható. Vagy ez a hangforrás, vagy az.
Viszont AA-val, ha jól emlékszem fölékeveri a Waze hangját (bár csak figyelmeztetések vannak bekapcsolva nekem) és nem is recseg. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Ezt Android Auto-tól függetlenül kérdeztem.
Azt egyszer próbáltam egyébként, de valami szörnyen recsegve jött át a Waze hangja. Majd ki kell próbálnom ismét úgy, hogy lejjebb van véve a hangerő, hátha az volt a baja, és csak simán torzított.Ezeket az apróságokat gyűlölöm amúgy az autóban.
Miért nem lehet a BT hangját rákeverni a rádió hangjára?
Miért nem lehet mutatni az indulás óta eltelt időt (amíg a gyújtás be volt kapcsolva)?
Miért nem lehet figyelmeztetni, ha fogyóban van az ablakmosó folyadék?
Online miért nem lehet megnézni az A és B megtett utakat, ha már a keréknyomást meg meg lehet.
Ha nagyon kevés a benzin, miért ugrik fel egy eltüntethetetlen popup, amitől függetlenül tudjuk működtetni a mögötte elbújt információkat, de legalább nem látjuk, mikor fogyunk ki végleg az üzemanyagból?
Miért kell egy jó 5 centivel az ablak széle előtt befejezni a törlést? (nem elég vastag az A oszlop enélkül is?)És hirtelen csak ennyi jut eszembe, amitől a hajam égnek áll, pedig amúgy nagyon szeretem az autót.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Android Autot használsz?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
Ezt az elemcserés dolgot is majd ki kell bányásznom a használati utasításból. Csak nehogy az legyen, mint anyám Skodájának a kulcsával: Amióta elemet cseréltem benne, azóta a márkaszerviz sem tudja összehozni az autóval XD
Más: Van arra mód, hogy ha megy a rádió, a felcsatlakozott telefon hangját valahogy rákeverje a rendszer? Erőteljesen bosszant, hogy vagy a rádió megy, vagy a navigáció a telefonról (waze rulz), vagy a telefont lecsatlakoztatom a kocsiról, de akkor meg telefonálni macera.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
én már betáraztam két új elemet, csak az egyik távirányítót használom, lehet, hogy abban cserélem lassan, max a kivett elem megy a mérlegbe :-)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A keyless rendszereknel erdemes fel evente cserelni az elemet a taviranyitoban.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen.
Csereld ki az elemet a taviranyitoban.
Elso korben.
Masodik korben -ha ez nem oldja meg- elkezdunk izgulni, hogy lemerult a 12V akku es hogy jutsz be. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azt, hogy jól döntöttem, hogy nem kértem az enyémbe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve én megnézném az elemet benne első körben, aztán irány a márkaszerviz. Még garanciális, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy após meg van győződve róla hogy a tempomat is fogyaszt, szóval nem használja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)