Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
ha ez a sor 5 hengeres 2700as moci, akkor az tutira bírja, a 416-os 2003-as sprinterben is ez volt, hétszázpár ezer km után adta el a cég(használtam vették, 150ezerrel, de később kiderült, hogy már valamikor 250ezer is volt benne), szóval 750+-os motornál semmi baja sem volt, láncos vezérlést sosem kellett cserélni, nálunk megkapta a spórolás netovábbjait, mikor eladtuk az abs jeladó hibát írt így se az abs, sem az esp nem működött, az izzítógyergyák szépen fogytak, de a fönököm b@szott kicserélni, télen volt, hogy 3 henger indult és az lökte be a maradék 2őt, hülye hangja volt, de mikor kisimult a hangja szép volt, abban csak 163ló dohogott, de úgy ment mint a villám, a fogyasztása meg meseszerű volt!
asszem a jópár év alatt egy sor injektort kellett benne cserélni(igaz ha jól rémlik négyszáakárhány guriga volt a sor), mást nem, igénytelen jószág, az egyik legjobb merga dízel mind közül! utána meg a v6 3000, de én a 2,7-est jobban szerettem!
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Vegyek belőle drágábbat? Van akinek jó volt itt a fórumon.

Findzs Ez sajnos benne van a pakliban.

-
glutamin
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Sokba tud ám egy ilyen autó kerülni. Megvétel után csak kezdésnek:
- 4 gumi
- 4 féktárcsa + betét
- folyadékok, szűrők, szíjak cseréjeAmi nem kötelező de beeshetnek:
- autómata váltó javítása vagy manuálisnál kéttömegű lendkerék
- dízelnél (a legtöbb ilyen)
- adagolók
- turbó
- részecskeszűrő
- kuplung
- futómű
- szilentek
- lengéscsillapítók
- akkumlátor
- generátorfelújításÉs ezek mind fogyó kopó alkatrészek és sajnos nagyon nem olcsók. Azért ez más árkategória mint mondjuk egy G Astra, persze jóval többet is ad egy ilyen autó.
Egy Excel táblát érdemes kitölteni mielőtt az ember nagyon beleszerelmesedik egy ilyen autóba.
-
trassher
addikt
A mai napon hivatalosan is g astra tulaj lettem.

Igaz hogy időpont foglalásom volt az okmányirodába de mint kiderült rajtam kívül még másik két embernek is ugyanakkora, ugyanebben az ügyben. Ügyfélkapu, így szeretlek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Findzs
üzenetére
én inkább attól félnék, hogy valami baromarcú meghúzza, rányitja az ajtót, letöri róla a célkeresztet és utána a pszichiátrián kötnék ki
...amúgy se tetszenek annyira azok a mercik, amik akkorák, mint egy anyahajó: ami leginkább bejön, az a c220cdi sportcoupe (ez a ferdehátú vonal a gyengém... vagy max a rövid seggű 5ajtós gépek)
-
Findzs
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
ez gyorsan ment

gratulálok a mercihez nagyon szép, balesetmentes közlekedést
tényleg jöhetne majd beszámoló ahogy előttem is írták
mennyibe volt ha szabad kérdezni? km? hanyadik tulajtól? évjárat?
én nem mernék használtan ilyen kocsit venni félnék, hogy el kell adnom a házat ha baja van

-
-
INMOTEP
őstag
Jut eszembe már ha a kipufogós téma szóba jött, van pár megmaradt gyári GM kipufogódobom megmaradva
Opel Astra G Gyári GM hibátlan középső dob [link]
Opel Vectra C / Signum 2.0 DTI GM Hátsó dob
Opel Vectra C / Sgnum 2.0 DT GM Középső dob
X16XEL leömlő tömítésekkel együtt
Vectra C / Vectra B 2.0 DTI LeömlőkMég azthiszem van egy flexibilis csövem is valahol
Ha valakit érdekel Privát ,továbbá Astra G 1.6 16V Z16XE alkatrészek .

-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nem
lehet ránézek akkorezt nézted ki amúgy? figyelni kell a típust, hogy c14nz/x14nz/c14se/stb ...ja meg, ha regisztrálsz, adnak még valamennyi kedvezményt, érdemes
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
olyat vettem én is, bevált: ne felejtsd el "resetelni" a kocsit akku rövid időre lehúzásával...

azt figyeltem meg nemrég, hogy pl lámpánál ha megállok, kiteszem üresbe és fékkel tartom, akkor időnként leesik a fordulat és bedadog kicsit... kinyomott kuplungnál már helyreáll és hosszabb út esetén csak az első 5-10-15 percben jelentkezik ez a probléma (de akkor se mindig) ...be van már tervezve nagyon egy átnézetés, de sajnos mostanában kevés az idő, így nem tudom mikor kerül rá sor (valószínűleg ennek nincs köze az alapjárati motorhoz, mert előtte is csinálta ezt és az alapjárati motor hibája kinyomott kuplungnál jelentkezett leginkább: olyan volt, mintha a kuplung kinyomásával padlóig nyomtuk volna a gázt is)
cromaxtól ajtókárpithoz rendeltem néhány patentet, mert amikor összeraktuk fél éve a kocsit, nem jutott mindenhova és időnként zörögni kezd... meg a központi zárral is van valami bibi, azt is megnézem egyúttal
-
AMD Power
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Az gyönyörű! Neked ez a mumusod.
Szép nagyon ez a Merci de sajnálom akkor is ,hogy nem Opelt vettél. 
Ehhez mit szólsz amit irtam:
"Járó motornál ha lehúztuk az alapjárati motort akkor "jó" volt a kocsi. Ahogy vissza lett dugva megint nem volt jó."
Ahogy visszakötötte a szerelő már újra jelentkezett a hiba. Cromaxon találtam valami Német Automega alapjárati motort. Csont új lenne kb 3500Ft. Szerintem veszek egyet. Nagy bajom nem lehet belőle.

marsu Miért adod el? Mi lesz helyette?
-
marsu
veterán
Ha esetleg valaki autóvásárláson gondolkodik, akkor figyelmébe ajánlom az én Astrámat is:
Opel Astra G Sedan
- 1.6 16V benzin
- 74 kW, 101 LE
- 234.000km
- 2000. évi
- műszaki vizsga 2016. 06-ig érvényes
- fekete szín
- manuális klíma (működik)
- elektromos ablak elől
- a kormány a kürtgomboknál nincs kiszakadva !!!
- ködlámpa
- 15" téli gumik vannak rajta lemezfelniken + gyári dísztárcsák
- frissen cserélt vezérlés
- frissen cserélt olaj
- új kipufogódob
- új első lámpák (a régiek már nagyon öregek voltak)
- törve nem volt és a fényezés is gyári
- kisebb kezdődő rozsdafoltok vannak, de javíthatóEgyéb infó és részletek privátban.

használtautó.hu-n még nem hirdetem, de hamarosan felkerül oda is.

-
-
Declare
őstag
válasz
KillHates
üzenetére

Akkor egyedül maradtam a kis dizellel

Több sikert a mergahoz

Viszont mindentöl függetlenül majd neha irhatnal az uj kocsirol milyen. Egy astra utan összehasonlitva, kivancsi lennek majd

Ja meg ha arra a kerdesre valaszolnal, hogy porlaszto csucsot miert kellett cserelned az astran (mik voltak a tünetek) azt megköszönnem

-
válasz
AMD Power
üzenetére

Hát egyenlőre az öreg is meglepett már egy checkengine-lámpával (úgy látszik ez már széria lesz az autóimhoz!
még anno a matuzsálem Suzukim kezdte) de ennél valahogy nem izgat. Nyugdíjas korban lévő kocsi ez, már megvolt neki a nap-föld távolság vagy négyszer, ezért megengedek neki bármi makrancosságot. -
AMD Power
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Én nem fogo tökölni. Fogok venni a egy ilyet Automega - Német alapjárati motort 4xxx Ft és kész.

-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Gyári gyertya: Kadett nem szerette, jobban szerette az NGK-t.
F Astra viszont szerintem jobban szereti, mint az NGK-t. Amúgy ami az enyémbe megy (lehet, a tiedbe is az megy, ezt nem tudom), az Bosch, csak GM rajta a felirat. Régóta csak ezt veszem.
Periódus: kimegy vele a világból + egy picit tovább.
Tudom, ezzel nem mész semmire, de 30e minimum, és simán lehet, ránézésre (meg te sem érzel mást) 50e után is azt mondja a szerelő hogy ez még jó.
Ennek ellenére én 2 olajcsere, vagyis 20-22 ezrenként cserélem, na ekkor hangzik el hogy ez még maradhatott volna
De volt hogy tovább hagytam, akkor sem volt semmi baja. -
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerelődob aminek a bejövő csövét méretre vágják és úgy rakják fel bilinccsel? Jó ár szerintem.
Nekem 1 éve a swift-re a noname volt 9200 forint.Gyertya téma: GM Genuine gyertyával van valakinek tapasztalata? Nem sok mindent tudtam róla kideríteni csak azt hogy gyári és 2 pólusú. Mennyi ezek a csereperiódusa?
-
AMD Power
titán
Új Bosal dob fent van. Nagyon baba lett , jó a hangja is!
(Szereléssel , dobbal, bilincsel volt 13000Ft ) 
Fojtószelep meg lett nézve. "Sajnos" nem kellett pucolni. Viszont. Járó motornál ha lehúztuk az alapjárati motort akkor "jó" volt a kocsi. Ahogy vissza lett dugva megint nem volt jó.

-
Sziasztok! Fájó szívvel búcsúzom az Opel topic lakóitól, mert eladtam (megszabadultam) a kerti traktor hangú H Astrámtól. Mert kaptam egy nagyon jó ajánlatot egy E 270 CDi Mercire amit nem lehetett kihagynom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem ebben az autóban majd több örömömet lelem, vagy legalábbis kevesebb bosszúságom.
Ami Számotokra a lényeg; hogy eladóvá vált a mindentudó Op-Com-om. Mindent adok hozzá ami kellhet egy vérbeli Opeles boldogságához.
Továbbá G Astra, H Astra tulajdonosok figyelem! Eladó egy komplett Opel hótálca készlet, gyönyörű karcmentes gyári állapotban!!
És még van kismillió Astra apróságom, amivel kapcsolatban privátban tudtok érdeklődni!

-
-
Findzs
addikt
köszönöm a válaszokat, azt hiszem venni fogok egyet lesz ami lesz

-
AMD Power
titán
Az ismeretlen vászontetős - Opel Ascona kabrió
Veterán ritkaság: Opel Ascona Voll kabrió 1983-bólSzép és nagyon jó állapotban van ez a gép.
-
KrAt
veterán
G Astrások kérdés:
Nektek mennyi idő alatt melegszik be az autó? Elindulástól számítva km vagy idő (vagy mindkettő)?
Mutató elindulásig illetve üzemi hőmérsékletig.
-
davee_92
csendes tag
válasz
Findzs
üzenetére
nekem egy egyszerű mezei akkutöltőm van de nem ártana néha ha lenne egy komolyabb aminek van fenntartó töltés funkciója, a héten még nem volt beindítva a kocsi és nem is igen lesz majd csak jövőhéten

és ilyen elő szokott párszor fordulni 1 évbenaz aldiban van most ilyen töltő 4000 ezerért szerintetek jó lehet?
Nekem is ilyen van, német cucc, semmi problémám vele, tökéletesen működik, és akár hetekig is rajta lehet hagyni az akksin, mert szinten tartja.
Annyi, hogyha nagyon lemerül az autóakksid, tehát nem 6V vagy 12V alatt van akkor nem ismeri fel, ekkor fel kell nyomni hagyományossal, hogy elérje a 12-t utána működik.
De minden "intelligens" így működik. -
Findzs
addikt
válasz
Declare
üzenetére
képek alapján olyasmi
gondolom a kínaiak sorozatban nyomatják és olyan márkajelzést írnak rá amilyet a rendelő kértaláltam egy olyan véleményt miszerint a teljesen lemerült akkut nem tudta tölteni mert hibásnak érzékelte
egy buta töltővel kellett feltölteni 7,5v fölé utána már töltöttemajd AMDPower felokosít minket ha ő próbált már ilyet az övével
szerk: AMDPower, én is így gondolom de azért jó lenne ha nem kellene a szomszédból töltőt kérnem ha teljesen lemerül az akksi

"Egy teljesen lemerült akkumulátorhoz vettem, mert a leírás szerint sokat tud és sokféle akkumulátorhoz megfelel.
1 napig rajta maradt a világítás az autómon. Szinte teljesen kifeküdt az aksi. Amikor rátettem a töltőt, akkor kiírta, hogy 2.8V és nem csinált vele semmit. Ha megnyomtam a gombot, akkor kiírta, hogy Err. A nagyon gyenge leírás szerint ez azt jelenti, hogy nem tudta megállapítani, hogy 6 v. 12 voltos akkumulátor és emiatt biztonsági okokból nem tölti...
Kölcsön kellett kérnem a szomszédtól a teljesen buta töltőjét, amivel kb. 5 percig töltöttem. Feltöltötte kb. 7.5 V-ra és ezek után már ez a "nagyonokos" töltő is fel tudta tölteni.
Mit csinálok, ha nincs a szomszédomnak egy ilyen "buta, de hasznos" töltője????
Jó lenne, ha lenne benne egy "lebutító" funkció is, amivel akkor is tölt, ha az intelligenciája szerint nem kellene, de szerintem meg igen.Az is lehet, hogy csak a használati utasítást nem sikerült felfognom és mégis fel lehet tölteni vele a szinte teljesen lemerült aksikat is.
Ha ez így van, akkor TÖKÉLETES a töltő, de ha nem, akkor szinte használhatatlan. Bármikor előfordulhat, hogy ennyire lemerül az aksi. (a sípoló az autómban, ami figyelmeztetne, kontakt hibás... )" -
trassher
addikt
Declare & gban: Nem is azt írtam hogy nem a víztől rohad el hanem azt hogy normál esetben nem kéne annyi víznek bent maradnia hogy ez 9 hónap alatt szétvágjon egy kipufogót.

-
Declare
őstag
Ja meg akartam kerdezni, hogy esetleg valakit feltetelesbe erdekelne 4db hasznalt nyari gumi? Michelin energy saver 205/55 R16 ? Most ez van a kocsin, 2008 as gumik. 3 mm körül meg van profil melyseg (kb) es nincs kirepedezve, szerintem 1-2-3 szezont kis futas mellett siman jo lehet. En sokat hasznalom autopalyan, itt kint nem is 120-130 as tempoval, igy cserelem öket.
Ha valakit erdekel esetleg szoljon, megnezem pontosabban ezt a profilmelyseget, meg majd cserenel megkerdezem a gumist is, mit mond rajuk.
Nem nyereszkedes a celom, nem tervezem hirdetni, ha nem kell senkinek otthagyom a gumisnal bizomanyiba.....aztan vagy vagy

-
Declare
őstag
Na az akkus mizeriakrol en is tudnek meselni
a zsir uj gyarihibas bosch silver akku.....remek volt.Nekem mondjuk normalisan nyitotta a központi zar a kocsit, de a motor mar meg se nyekkent. Szerintem a legjobban inditozaskor lehet eszrevenni. Elötte leveö nap en mar hallottam, hogy olyan gyanusan nyögve indul, de uj volt minden, nem tudta meg a fülem egyböl, hogy na ez azt jelenti, hogy kampo. Mondjuk nekem ugye dizel van, ott azert az inditoaram jelentösen nagyobb, mint a benzinnel.
Amugy nekem is 14.4V a generator töltes, szerintem hogy 14,4 vagy 14,5 az siman meresi pontatlansag. Több ne igen legyen mert az kinyirja az akkut.
Sokat olvasgattam ezekröl a dolgokrol az akku szivas utan. Egy normalis töltöt mindenkepp erdemes venni es neha ratölteni, mert ugye az auto csak maxon tölti (azzal a 14,4V) es az nem a legjobb az akkunak. Egy olyan töltö ami erzekeli az akku töltöttseget es tud impulzusokkal automatikusan tölteni segit megelözni a szulfasodast es regeneralja az akkut.
En egy ilyen CTEK MXS 3.8 töltöt vettem, ezt nagyon dicserik es tenyleg kicsi, könnyü, strapaallo es azokkal a komfort kiegeszitövel pikk pakk ra lehet tenni a kocsit tölteni.
(#33147) Findzs: Nekem az egy kicsit gyanusan olcso de jo lehet, ettöl függetlenül.
En nem akarok többet ilyen meglepetest, h nem indul a kocsi reggel, elvileg nem 1-2 evre szol egy ilyen akku töltö...legalabbis en igy gondolkodtam 
-
AMD Power
titán
Voltam a gumisnál. Felrakta a gumikat. Azt mondta ,hogy inkább kívülre rakja a kopottabb részt. Jó. Ő a gumis.

Ami fent volt 4db nyári. Mind a 4db kuka. Főleg a hátsók. Félre voltak belül kopva. Azokat ott is hagytam. Ez valószínűleg futómű probléma. Szarok a hátsó gátlóim és lehet ,hogy attól ette meg a gumi belső odalát?

Nagyon fura ez 4db téligumi a kocsin.

Findzs Én is annyiért vettem kb 3-4 éve. De tök jó és müxik amit én vettem.
-
Findzs
addikt
nekem egy egyszerű mezei akkutöltőm van de nem ártana néha ha lenne egy komolyabb aminek van fenntartó töltés funkciója, a héten még nem volt beindítva a kocsi és nem is igen lesz majd csak jövőhéten

és ilyen elő szokott párszor fordulni 1 évbenaz aldiban van most ilyen töltő 4000 ezerért szerintetek jó lehet?
-
gban
veterán
Akku problémákra visszatérve, a tapasztalatok.
3,5 éves Winny-ről van ugye szó, 6 deci desztvíz belement, 12,1 volt volt benne.
Töltöttem, és egész máshogy reagált mint a rosszak (vagyis reméljük ez nem rossz).
A rosszak a 6A-os töltőn felvettek 4-5 ampert, aztán 1-2 óra, és leesett az áramfelvétel (töltő műszeres, bár nem nagy cucc).
Ennél viszont eleve 3-ról indult a felvétel, és 10 óra után is saccra 2,5 volt a felvétele, vagyis mondhatni egyenletesen vette fel.
Közben méregettem a feszkót, szépen ment föl 14,3 voltig.
Itt írják (elég korrekt cikk szerintem), érdemes megnézni a nyugalmi feszültséget töltés után fél órával. Megnéztem, 12,57V volt, ami elég jó (nem vártam meg míg leesik a töltőáram, vagyis nem töltöttem tele - éjszakára nem akartam otthagyni, bugyborékolt is már eléggé).
Levittem, megnéztem, beindítva, alapjáraton, ami a gyakorlatban azért jóval magasabb hideg motor esetén, 14,5 volttal tölt, ez gázra sem nőtt. 14,4-et írnak ami max. egészséges, remélem ez nem gáz, illetve a mérő sem biztos hogy hajszálpontos. Vagyis tölt, szerencsére.
Most jön a bizakodás, hogy húzza még jó ideig.
Ja igen, meg akartam már osztani ilyen irányú tapasztalatomat, a központi zárral kapcsolatban.
Azt hittem, már évekkel ezelőtt is, hogy szorul, beteg, baja van, stb., pláne hideg időben, mert az én ajtómat nyitvanem nyílt ki teljesen az utasoldali, vagyis csak félig ment föl a pöcök.
Télen még erősebben jelentkezett a gond.
Aztán rájöttem, az akku gyengesége okozza a dolgot - érdekes, ennek ellenére indult az autó.
Hozzá kell tenni, 2-3 fordulat után mindig indul, egyszer hosszabb állás után többet kellett forgatni, nem is bírta az amúgy már halódó akku.
Szóval a központi zár rendetlenkedése egyfelől jó indikátora az akkunak, másfelől nem kell mindjárt szerelőhöz vinni, érdemes először ránézni az akkura is.
Mindezt azért írtam le, mert tapasztalat hiányában nem hinném hogy sokaknak azonnal ez a hibaok jutna eszébe, talán hasznos volt megosztani, ez is olyan dolog, ahol jól jöhet egy tipp, amire nem gondolna az ember. -
adorjant
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Nagyon sok embertől hallok panaszt,hogy hiába cserélik le a dobot 1-2 év alatt már szemmel láthatóan kezd tönkremenni. Sőt, azt mondják,ha az ember gyári dobot vesz,az sem bírja addig,mint anno az,amivel kigurult a gyárból. Én most cseréltem a Zafirán,gyárira,még a kipufogós is hülyének nézett,hogy ennyi pénzt költöttem rá. Szóval majd meglátjuk

(Egyébként,a gyári cuccok,a flexicső,középdob és hátsó dob is most lett cserélve,13 év után...) -
Findzs
addikt
nekem 6 éves volt az első g astrám mikor cserélni kellett a gyári dobot, bosalt vettem rá mert azt dicsérték, nem volt olcsó, utána még 2 évig volt meg a kocsi mielőtt eladtam de alá alá nézve egy egy kerékcsere alkalmával vagy a csápon a szerelőnél már láttam jeleit a dob hanyatlásának
miért nem tudják megcsinálni úgy a dobokat, hogy a víz kifolyhasson? mert akkor sose kéne cserélni?
vagy aluból ami nem rohadna stb.én is most vettem pár hónapja egy középső dobot marixot már most félek a kocsi alá nézni hogy vajon milyen állapotban lehet
-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Pedig attól lukad ki az összes.
Korrodál, majd izzik.
Csak nem mindegy hogy mennyi víztől, ettől is függ hogy meddig húzza. Ettől a víztől rohad el a dob belseje, a terelőlapok. Aztán jön a lukadás.
A hátsó cső nem a dob legalsó pontján van, így mindig maradhat benne víz. -
Declare
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Tudod hova küldtem volna el a silany bovli termekevel együtt....
(#33136) trassher : Ez nem bullshit. Ez alapvetöen jogos. Marmint az a resze, hogy a varosban pöfkölödö auto dobja elöbb fog elrohadni. Varosban 1-2 ezres fordulaton hasznalva nem fog a rendszer ugy felmelegedni, nincs rendes nyomas sem ami kipucolja es miutan megallsz szepen ott fog benne lötyögni a viz.
Ettöl függetlenül teljesen nonszensz es elfogadhatatlan a 9 honap. Anyum poloja is 80% ban varosi auto...megegyszer leirom 2005/2006 os....semmi baja a dobnak.
-
trassher
addikt
válasz
Jofi81
üzenetére
Ez megint a bullshit kategória. A kondenzvíz jelentős része szó szerint kifolyik a csövön, a kipufogó pedig még télen is 5-6 km alatt felmelegszik. Városban ha megy az ember 10-ből 5 autó kipufogójából csorog a víz, ne mondja azt senki hogy akkora mennyiség marad benne amitől elkorrodálódik az anyag.
-
Jofi81
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintük sokat használtam rövid távon, városban, így nem tudott eléggé felmelegedni a kipufogó, ezért a kondenzvíz nem tudott elpárologni. Ez azért vicces, mert hétköznap ritkán használom, hétvégenként pedig gyakran megyek több száz kilométereket, úgyhogy biztos van, aki nálam sokkal többet használja városban, mégis többet bír a kipufogója.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Én Tegnap voltam a kipufogósnál ...... leszedetettem a Paragi hátsó dobot , visszakapta a gyári hátsó dobot .+Rezgőcső csere mert ott orbitálisan kifújt .Ez munkadíjba 8 ezer Ft ba fájt ....Majd most nézzük meg hány fokos a hűtővíz ,illetve kinyomatom az ablakmosóból a maradék löttyit és felöntöm télivel .És ezzel azthiszem végeztem is a téli félkészítéssel .
-
gzbotii
nagyúr
Na ezért jó a fronthajtás: [link]
-
Declare
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Hat akkor pedig erdemes mindenkinek atgondolni, aki utangyartott dobot akar venni....sokszor igaz az, hogy a gyari azert nem veletlenül kerül annyiba amennyibe es az utangyartott olcsobb dolgok....na igen olcso hus...

Azert az hogy 9 honap alatt kilyukadjon az nagyon meredek
...de hat kerem aki rosszul hasznalja az autot az igy jar 
-
-
Declare
őstag
-
AMD Power
titán
Ez egy jó cikk végre a TC.

Interjú: Carsten Aengenheyster
Tudják, melyik a japán Corsa? -
bajaki
őstag
Újabb probléma. Lyukas a vízhűtő. Délelőtt mentem a kocsival kb 50 km-t. Csak hideg levegőt fújt be....megnéztem, nem volt egy csepp víz sem benne. Töltöttem bele 2 litert, de délutánra alig maradt benne. Elfolyt. A vízhűtő alján szépen csöpög kifele.
Hurrá, még egy dolog amire lehet költeni.... De hát ilyen ez a használt autó vásárlás.

-
glutamin
őstag
válasz
amargo
üzenetére
800e-es autóra elég sok a 60-80e-es casco. Nekem a mondeóra kevesebb pedig az többszörösébe kerül. Lopás, totálkár az alap. Ha ezt nem tudja egy casco, akkor sok értelme nincs. Két éve volt egy "koccanásom", másfél milliós kár lett belőle az én oldalamom, úgy, hogy az autóval még hetekig jártam. Aztán kb fél év volt mire a rendőrség döntést hozott. Addig megcsináltattam casco-ra, utána meg visszakaptam az önrészt. Szóval ilyen esetekben is van haszna a dolognak, hiába nem én voltam a hibás.
-
davee_92
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben 1db Opel Corsa C 13" dísztárcsája ami az alábbi képen látható?
Elsősorban 1db érdekelne, de emberi áron szett is szóba jöhet! Köszönöm!
-
trassher
addikt
Kesztyűtartó kengyel és világítás kicserélve. Remélem aki kitalálta ezt a fajta kengyel rögzítést annak már csak 1 foga van de az is fáj.

Arra lennék kíváncsi hogy a kesztyűtartó világítás csak akkor kapcsol ha van gyújtás? Nekem igen és hát így eléggé félmegoldás. Éjszaka ha valamit kivennék belőle mert a kocsiban hagytam akkor csak nem azzal kezdeném hogy ráadjam a gyújtást. -
adorjant
őstag
Így sorba jöhet mind

[link] -
amargo
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Ok, megnéztem én is egy kalkulátort, ami kimondottan ad számomra elég sok extra kedvezményt, nálam ez kapásból 60-80e igaz nem 100 (max kiegészítőkkel).
Miért alap, hogy legyen lopásra, totálkárra (~800e autóról beszélek.. )? Nézted már meg mire fizet a biztosítód vagy csak meglepődsz, amikor kiderül, hogy félre értettél valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...amúgy se tetszenek annyira azok a mercik, amik akkorák, mint egy anyahajó: ami leginkább bejön, az a c220cdi sportcoupe (ez a ferdehátú vonal a gyengém... vagy max a rövid seggű 5ajtós gépek)

Bárdinál 18e lenne az alapjárati motor. Köszönöm szépen annyiért nem kell.