Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
Gergőke88
üzenetére
35k-nál járok most, szervizben csak a kötelezőkön volt. A nyári gumit eszi rendesen,idén kukázni kell, 2 évet bír a Michelin Pilot Supersport. Meg a tárcsa is fogyogat, de nem csoda, 250-ről meg is kell néha állni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AMD Power: Igen, ritkán sajnos, a versenysport elviszi minden időm.

-
deicide
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Egyenes a híd, úgyhogy igen. De azért én nem fékeztem a közepén állóra a verdát.

Ott még egész konszolidáltan mentem, mert voltak előttem és akkor láttam a tükörben, hogy jönnek utánam, azt hittem buli lesz, de csak meg akarták nézni. Sötétben lehet nem látszott, hogy mi az állás.

beg: mondjuk igaz, innen mindenki felismerné.

-
deicide
veterán
Ma este 9 előtt a Szerémin Pest felé nem valaki a topikból jött mellettem? Egy GSI volt és el is beszélgettünk az egyik lámpánál, kérdezték, hogy ez tényleg ópécé? Nem maradt időm bólintani, mert zöld lett, a következő pirosig megkapták a választ.
Aztán a Lágymányosin a bűncselekmény fogalmát kimerítő 4-es fokozat leszabályzásáig gyorsultunk a hölgy utasommal, aki diszkrét sikollyal jelezte, hogy sok lesz. Érdekes este volt.
-
deicide
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Ennyi.
A hosszú hétvégén Kőszeg és az M1-es között is megküldtük 4 személlyel a kanyargóson, háát, teli lett a naci a hátul ülőknél, mikor 130-al esünk be a kanyarokba és ránt az erő jobbra balra. Pedig az autó meg csak feküdt az úton és nem billegett.
Egyébként 200 feletti autópályatempónál is simán lehet még kiabálás nélkül beszélgetni, jobb a zajszigetelés, mint a H GTCmben volt. De azért ha 4-nél odalépsz neki, a turbo-t meghallod.
-
deicide
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Nyilván, nem feltétlen arra találták ki, de az F Astra-m is túlél már lassan 280K km-t és ebből 150K pályán 130-al történt, túléli, csak nem dinamikus.
Ellenben pályáztam 6-7 órát már az OPC-vel, semmilyen kényelmes, keveset evő diesel-re nem cserélném el, hogy ha épp ahhoz van kedvem, akkor visszaváltok 4-be és 210-ig nem is kapcsolom az 5-öst. Enélkül rohadt unalmas lenne az utazás. Nem vagyunk egyformák.
-
deicide
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
És vannak az agyilag is alkalmatlanok. Tegnap Oktogonnál 50-es nő, láthatóan fogalma nem volt róla, hogy ott egy piros lámpa volt, ahol meg kellett volna állnia. De annyira piros volt, hogy én már ott voltam a kereszteződésben és nulláról indultam. Duda, értetlen fej. Ezzel mit lehet kezdeni? Semmit. Szerencsére céges autóval voltam, nem sajáttal, ha összetörte volna az opc-t, lehet, hogy agyonverem puszta kézzel.
-
deicide
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
Az már 17mm difi, nekem soknak tűnik. Akkor már inkább 185/60/R14, csak akkor meg nem annyira lesz peres.
Hogy vékonyabb legyen a profil, ahhoz egy 15"-os felni és egy 195/50/R15-ös gumi illene inkább. Ez utóbbi van nekem is régóta az F-en.A 7-8km/h az maradni fog, nekem akár 14", akár 15", mindig megvolt a 6-7-8km/h felfelé, de jó is az, mert kisebb eséllyel csúszol trafiba.

-
deicide
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Persze, máshogy mozgatja a bódét, de a kisebb motoros J-k ellenérve pont a súly, OPC-nél nem érdekel a fogyasztás, de egy 120LE-s autónál a +100-200kg már másként hat, ahogy te is mondod.
De igazából semmi más ellenérvet nem tudok a J ellen, mert pofás autó, fel is lehet extrázni és kategóriájában nem is vészesen drága.
Ha egyszer a velencei-tó felé jársz, mehetünk egy kört. Páran már megtapasztalták, mit tud a kis méregzsák.
-
deicide
veterán
válasz
hódmaci
üzenetére
J Astra OPC-m van, teljesen meg vagyok vele elégedve, újonnan vettem, decemberben lesz egy éves, ehhez mértem az olajcseréken kívül eddig semmi gondja nincs. Nehéz, azzal együtt kell élni, ezt hozzák fel mindenhol nagy hátránynak. Nekem a 280 lóval igazából nem számít, hogy többet fogyaszt a súly miatt.
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz
realmadrid
üzenetére
Nem, parkolássegédnek álcázott lézerblokkoló van hozzá.

-
deicide
veterán
No, megvolt a horvátországi nyaralás. Jól vizsgázott a gép, Pag szigetén, de már az odaúton is kapott szépen. Brinje-től a kompig a kanyargós part menti úton már okoztam pár vigyorgós percet a 3 utasnak. Meg be is fostunk amikor az egyik mellékútról valaki keresztben kikanyarodott elénk, de legalább a fékek is tesztelődtek.

Aztán hazafelé a kompra 3 órát kellett volna várni, ezért a sziget másik vége felé indultunk, a kanyargós szigeti utakon megküldtem kanyarokban is 130-140 körül, na ott azért már teli lett a nadrág a srácoknál. Aztán dugó a pályán, a fizetőkapunál, a határon, ezért a határtól felvettem a 220-as utazótempót Fehérvárig, hogy még elérjek az Auchanig és be tudjak vásárolni. Mindezzel együtt 11.5L lett az 1150km átlagfogyasztása, nagyrészt azért mert odafelé esőben 100-as korlát volt a Horvát pályán szinte végig. A szerpentines ökörködés meg a 200 feletti tempó nélkül 10 alatt lett volna.
Az ereje/útfekvése viszont továbbra is félelmetes, ahogy az elnyújtott kanyarokban hármasban 130-nál még állsz a gázon és ez meg csak kanyarodik és teszi a dolgát, a turbó pedig őrült módjára süvít...

-
deicide
veterán
No, 39 ezerből meg is állt az olajcsere.

9000 után cseréltettem, jobb a biztonság. 6L Dexxos2 5W-30 ment bele. -
deicide
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
170-nél már hatosba?? 210 után váltom el a 4-et.

-
deicide
veterán
válasz
Declare
üzenetére
De mondjuk egy gepárd inkább fronthajtásos, a mellső lábaival teszi bele az energiát a futásba és sebességben nem egy kaliber egy lóval, hogy az állatvilágnál maradjunk, mindkettőre van jó példa.

Amit mondani akarok, hogy egy erős FWD autó nem feltétlen ad rosszabb élményt, mint egy RWD. -
deicide
veterán
PH! Autós találkozó szavazás helyszínre. Akit érdekel, jönne, tegye le voksát valamely helyszínre.

-
-
deicide
veterán
Hát, ha épp ráérek, megyek szívesen.

-
deicide
veterán
Ma teljesült fiatalkori álmom, hogy egész gyorsan hajtsak át a Lágymányosi hídon. Pont első voltam a Budai oldalon a lámpánál és aztán jöhetett az ereszd el a hajam, egész a Lurdyig.
100-200-at nem mértem azért, mielőtt lehuligánoztok.
-
deicide
veterán
3000-től már megjön az izgalom, ja.
Ezért is igyekszem mindig akörül tartani, azaz városban 3-nál feljebb nemigen szoktam váltani.
Ha visszajön a meleg, méregetek még ezt-azt, de félek, hogy 4-5-ben a 80-120 sem lesz fürge, ott szintén nagyon keveset forog még a főtengely, borzasztó hosszú az áttételezés, 4-ben 210-et megy, 6-ban 250-nél is csak 4500-at forog.
Szegén dieselt meg tényleg ne forgasd 100-ig kettőben
-
deicide
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Na igen, városban sokat eszik, főleg, ha lámpázok is.
Eleddig nem jött csekk, tökéletesen működik, volt is már pár riasztásom az új S1-es csodával, frissítették a szoftvert, amikor élesedett az új trafi projekt a rendőrségnél és most már azt is 100% biztonsággal érzékeli.
A kedves utas kérésére még a végét is megpróbáltuk megnézni a gépnek még a zalai néptelen szakaszon, 258 volt óra szerint (és csak 4500-at forgott 6-ban
), az elektronikus szabályzás nem engedte tovább. Emellett félelmetes, hogy abszolút nem érezni a sebességet, könnyedén veszi 250 körül az elnyújtott hosszú kanyarokat a pályán és az utastérben sincs hatalmas menetzaj, simán lehet beszélgetni. -
deicide
veterán
Megvolt az első hosszabb teszt az OPC-vel, péntek-szombat, Horvátország: Plitvice, aztán tengerpart, szumma 1200km. Ahol lehetett, autópálya 145 tempomat, Karlovactól főút sok településsel, ami jótékony hatással volt a fogyasztásra, mivel több autóval mentünk, nem mehettem, ahogy akartam volna.

Kijött volna 9.9-re a fogyasztás, ha nem sietek és hazafelé már az M7-en nem köszönök el a többiektől és megyek onnan Budaörsig egy 1 órás menetet (17.5l lett itt az átlag a 190km/h átlagra
). Így 10.9 lett a teljes útra vetítve, azért néha ökörködve a szerpentineken, majd bevárva a másik a két autót. Az én utasaim imádták és egyikőnk sem nyomorékként szállt ki a napi 600km után, pedig egy várandós anyuka ült hátul. Meg vagyok elégedve. -
deicide
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem, MOL evoneo-t kap mindig.
-
deicide
veterán
válasz
Declare
üzenetére
December 10-én vettem át az autót és most járok 7000km-nél, 320.000.- Ft benzinköltségnél, ez éves szinten közelíteni fogja az 1 milliót

De ezt én sem költségnek veszem, olyan, mint a villamos energia, ami kell, hogy tudjak játszani mondjuk a GTA 5-el. Én inkább ráfordításnak hívom.
-
deicide
veterán
Fekete volt, az OPC felirat pedig pont mint az enyém, rendes vastag, fémhatású, nem matrica, ezért is gondolkodtam el kicsit.
Picit mentünk egymás mellett, mert mikor lehúzódott, nem sejtettem, hogy mit is szeretne, csak akkor léptem oda neki, amikor láttam, hogy akar elnyúlni, amúgy csak szolidan gyorsítottam volna vissza 160 köré.
Napszemüveges fiatal srác volt és mivel nem láthatta, hogy az én seggemen is van egy opc felirat, nem hibáztatom.Egyébként azt észrevettem, hogy tekintélyt parancsoló lehet a kocsi eleje, mert ahogy közeledek a belsőben, mindenki szépen húzódik félre. Egyszer megnézném, milyen lehet a visszapillantóban közeledni látni 180-200 körül.

haddent: még mindig nem szoktam meg az erejét igazán, hogy viszonylag kevés autó szaladgál ekkora teljesítménnyel. Azért egy M-es BMW volt az M1-M7-en kifelé pár hónapja, az például gyorsabb volt, de nem volt rossz érzés, mert nem utcahosszal vert meg, 180-ig egész fej-fej mellett mentünk, lehet, hogy nem váltott vissza.

-
deicide
veterán
Brutál vas az is.
Engem meg bepróbált hazafelé egy H Astra, 1.9CDTI és egy OPC felirat volt ráragasztva.

Nem nagyon értettem, félrehúzódott a külső sávba, aztán elkezdte taposni neki 140-ről, mire 200-hoz értem, már eléggé lemaradt, pedig nem tartott soká a 140-200 negyedikben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán jött a lehajtóm és visszaelőzött, biztos örült neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)