Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
gonosz egy vilag 
Hasznaltauto.hu megmondja ingyen

Nekem a cascorol mindig az jut eszembe, hogy ezen a biztositoknak baromi nagy profitjuk van, baromi jo biznisz...azaz hatarozottan több eselyed van, hogy többet fizetsz be a biztositonak, mint amennyit tölük kapni fogsz...persze ha beleesel holnap abba a hatarozottan kisebb eselybe akkor ez nem fog erdekelni

-
glutamin
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Simán tudsz az ő nevére is casco-t kötni. Annyi megkötés van, hogyha ez nem az első autó a nevén, akkor sajnos nem lesz Bónusz, hanem A0-ról indul a dolog. Netrisket, clb-t érdemes megnézni, milyen díjakat kalkulál. Kis értékű autónál az önrészt magasra kell állítani (20%, mivel a fix díj is bőven 10% felett tud már lenni. Saját példa: vételár 575e min önrész 100e, 10% 57e, 20% 115e)
-
Declare
őstag
válasz
amargo
üzenetére
Hat jo kerdes ez amugy. Azert ha barmi baj is adodik, egyreszt a biztositok is huzzak altalaban a szajukat es ugy ferditik a karok erteket, ahogy nekik jobb. En azon gondolkoztam, hogy ugye mennyi fele keppen rongalhatod meg a kocsidat es szerintem eleg kicsi az eselye, hogy te vagy a hibas es akkora a kar, hogy legyen is ertelme a biztositoval fizettetni/huzavonazni. Egy kisebb kar amit te okozol, szerintem költseghatekonyabban es gyorsabban javittathato egy ismerös szerelönel, mint a biztositasi karszakertö, aki felmeri dupla ertekkel a karodat xxx nap alatt, aztan esetleg növelik az azt követö biztositas dijadat, elkerik az öneröt stbstb

Nekem most van egy ilyen teil casconak nevezett dolog a kocsin (ez ilyen könnyitett casco szerüseg lehet, amit irtal is), de jövöre gondolkozom rajta, hogy meghagyjam e.
100 euro körül van evente a dija es igazabol a vadkar ami miatt megkötöttem, mert az viszont egy tök kiszamithatalan dolog es komoly karokat tud okozni. -
glutamin
őstag
válasz
amargo
üzenetére
Nem kell 100e-es casco. Barátnőm Puntójára 24e ezer a teljeskörű casco éves díja 20%-os önrésszel. (600e Ft körüli a kocsi).
Azért nagyon alap, hogy legyen lopásra, totálkárra, valamint baleset esetén személybiztosítás is. Akinek erre sok évente 20-30e Ft az felelőtlen.
-
amargo
addikt
Egy ~100es casco-t tuti nem kötnék egy ~800e autóra (egyszerűen gazdaságialg értelmetlennek találom), viszont a miniCasco kb 10-15e lenne, aminek értelmét látom, de mivel mini pl évente 1 kártérítés max 150e ig. Ezért kérdeztem, hogy valaki ismeri-e van-e közelebbi tapasztalata vele, én is olvasgatom a netet vele kapcsolatban, de mivel elég új termék, ezért kevesen ismerik.
pl néztem az aegon-t is, de ott is lopás esetén 250e a térítés felső határa és persze itt is mindenféle eszközzel kell biztosítani a lopás megelőzését. [link]
-
gban
veterán
válasz
amargo
üzenetére
Azt neked kell kikalkulálnod hogy akarod-e fizetni, vagy "kockáztatsz".
Én 3 évesen vettem az autót, kötöttem cascot, most 14 éves, lassan 15, a cascot meg fizetem még mindig.
Igaz, azóta átkötöttem, mert kocsog volt a biztosító, jobb casco van náluk a feléért, mint a korábbi volt, le is csesztem őket inkorrektség miatt, de ez más történet, alkalomadtán leírom. -
amargo
addikt
tudom nem egészen ide tartozik, de valaki kötött közületek már egy ~10 éves autóra casco-t?
Van egy miniCasco-nak nevezett könnyített casco. [link]
Érdemes-nem érdemes? -
AMD Power
titán
válasz
bajaki
üzenetére

Nesze nektek a sza* E Corsa ,hogy fogy....
Még alig árulják, de már 30 ezer fogyott az új Opel Corsából
-
_seth_
veterán
Irmscher van az autóm alatt, felületi rozsda hegesztéseknél van, de ettől eltekintve semmi baja, 6 éve van nálam az autó és mikor vettem is ez volt már rajta. Annyit szoktam csinálni, hogy évente egyszer letakarítom és lefújom valamilyen épp kéznél lévő festékkel vagy mostanában már alvázvédővel ahol csak hozzáférek.
-
AMD Power
titán
válasz
bajaki
üzenetére
Bosal azok jók állítólag. De a tiédbe nem olcsó. 35e. A többi márka ilyen 25e környéke. De Bárdis már 10e is van.
-
bajaki
őstag
Astra G-hez hol érdemes kipufogódobot szerezni? Bontóban? Vagy valami utángyártottat? Esetleg valami sportkipufogó?

Látom az EGR szeleppel és a motorhibajelzővel nem csak nekünk van gondunk. Akkor nem is érdemes az EGR kipucoltatni?
-
gban
veterán
Utánfutónál viszont vigyázni kell.
-
_seth_
veterán
válasz
sziku69
üzenetére
Ahogy írták előttem is: egy puttonyos járgány is jó lehet a célra de ha tudsz vinni egy futót akkor arra felpakolsz amennyit csak lehet a tetőre meg a többit, de bárhol is van a vas rögzíteni kell alaposan, ha nincs is baleset de leesik valami a tetőről az már nem kis problémát tud okozni forgalomban/pályán.
-
sziku69
őstag
Megéri behozni az anyagot. Sajnos a magyar kereskedők gusztustalan árréssel dolgoznak. Csak ezen a 350 kg vason fél milliót spórolok meg, ha kimegyek érte.
Az a baj, hogy a páromék alig látnak a sok meló miatt, így amikor bejelentettem hogy olaszokhoz megyek anyagért, rögtön jelentkeztek utasnak. Nehéz őket lebeszélni bármiről. Így megy ez nálunk. Az hogy ezt hogy tudom megoldani, az már a szoc.pol magánügyem.
Tehát meg kell oldanom. Pedig mondtam nekik, hogy csak megyünk meg jövünk. Na, akkor meg kitalálták, hogy egy éjszakára maradjunk ott. (még jó hogy van egy panziós ismerősünk)Ahogy elmondtátok, szerintem a legvalószínűbb, hogy húzom magam után a futót is
Igaz, arra is csak 240 kg-ot pakolhatok hivatalosan, de a maradék száz már valahogy elfér a kocsiban.
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Sajnos ez sokszor nem megoldható.

-
Declare
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Na jo, na azert ne hasonlitsunk mar egy üveg colat több szaz kg vashoz
plane Olaszorszagbol, autopalyan....csaladdal....de ertem mit mondasz persze, de ez most nem a fizikai kiselöadas akart lenni, hanem a pillanatnyi döbbenet utan az elsö gondolatom/javaslatom amit leirtam.... -
sziku69
őstag
Ok. Mondjuk a tetőre felrakok kb 100 kilót. Utastérbe 250 kg kell hogy beférjen. Azt még nem mondtam, hogy csak a csomagtartóba, illetve az 1/3-ad hátsó ülésre tudok pakolni. Ugyanis jön az asszony is meg a fiam is. Hogy bonyolultabb legyen az életem

Szóval épp oda nem tudok rendesen pakolni, ahova a legjobb lenne, a hátsó ülés fölé.
Elvileg elférhet az anyag a hátsó részen, illetve az 1/3-ad ülésen hátul. Csak azt nem tudom hogyan viseli az autó a csomagtartó leterhelését. Utánfutóval viszont macerás lenne a közlekedés. Még azt nem tudom, hogy arra kell e fizetni az olaszoknál a pályán. Szlovéneknél 3,5 tonnáig nem kell, asszem. -
gban
veterán
Közben néztem, szépen veszi fel az akku a töltést már több mint 5 órája, bizakodó vagyok, hogy még nem kukaérett.
Csak nehogy a rosszabbik verzió legyen, hogy nem tölt rendesen az autó (bár az is lehet csak egy testcsavar meghúzás). -
sziku69
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
Csak 100 Kg-ot pakolhatok fel? Akkor 250 kilót kellene valahogy belevarázsolnom az utastérbe. Jó lenne ha nem kéne utánfutót húzni. 750+750 kilométer az út. A hátsó rugók mennyit bírhatnak vajon? Vannak extrém terhelési adatok? Persze azt nem akarom hogy eltörjenek a rugók.

-
sziku69
őstag
Sziasztok! Tanács kellene. Astra caravanom van. Van valami tapasztalat arról, hogy mennyit, mekkora súlyt lehet belepakolni? Vasanyagot hozok Olaszból. 350 kg a súlya. Ennek a súlynak a felét tetőn szeretném elhozni. De legalább 150 kilót. Ha nem megy akkor sajnos utánfutóval kell mennem. A kocsi teljes összsúlya a megengedett környékén lesz. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata a caravánnal kapcsolatban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
e mercire cserélnéd?
...bátyámék szert tettek kintről egy e220-ra, ami talán 15-16éves és nincs benne 32ezer km úgy sem, hogy talpán hozták be... német nyugdíjas vette 80évesen szalonból, de nem nagyon használta és megvált tőle... szeptemberben volt szerencsém beleülni és még érződik a kocsi új illata... nagyon durva
itt-ott vannak csak rajta minimális felületi karcolások, de semmi számottevő (parkolni nem egyszerű vele, mert akkora, mint egy anyahajó) ...egy ilyenbe belemehet akár 1millió km is, rengeteg taxis is ilyennel mászkál... az ára meg duplája a tiednek, névre íratással, mindennel (ha eddig nem kelt még el) -
Findzs
addikt
válasz
trassher
üzenetére
1.2 75 lovas sincs benne de ettől függetlenül hasznosak tűnik, belenézegettem köszi

(#33052) KillHates:
ezt egy vevőnek elmondod megriad
ha meg nem mondod meg megveszi utána meg jöhet a cirkusz 
nem egyszerű eset, ki kell fogni egy komoly vevőt
AMDPower:
"Ráfizetéssel elcserélném dízel Vectra C-re (2007 utáni) vagy E Mercedesre. Szép állapot feltétel!" -
válasz
Findzs
üzenetére
Ehh... kipucoltattam az EGR-t, meg megint kismillió szirszart kicseréltettem. Sokkal jobb lett, de szokott még szopatni. Elvittem Opelékhez, hogy a pénz nem számít csinálják meg! (mert annyira szép állapotban van a kocsi, hogy nem találok még egy ilyet)
Erre az volt a válasz, hogy ők akár motort is cserélnek nekem benne, de ezzel együtt kell tudnom élni majd az új motorral is, mert az 1.7-es CDTI tipushisztije asárga lámpázás!!
Megkérdeztem G tulajt akinek DTL-je van és ő is azt mondta, hogy neki is csinálja! Akinek egyszer elkezdi az ezzel uténa folyamatosan fog cumizni.
Ha nem nyomod neki autópályán 150 fölé tartósan vagy hirtelen 170 fölé, akkor nem csinálja. Állítólag valami olyan szoftveres hibája van ezeknek a kocsiknak, hogy a régi Isuzu motor elektronikája nem küldi elég gyorsan az adatokat a központi computernek és az ezt hibának érzékeli. Ha elveszed a gázt és mész 130-al, akkor pár másodperc múlva elalszik. És ami bosszantó, hogy még hibakódot sem tárol el ilyenkor.... -
AMD Power
titán
Hozzátok szólok kedves G Astra tulajok!
Tudok nektek szolgálni Magyar nyelvű "OPEL ASTRA G így csináld" kezelési könyvel illetve szintén Magyar nyelvű Javítási Kézikönyvvel benzines és dízel G Astrahoz.

-
trassher
addikt
G astra hamuzó világítás cseréhez ki kell venni a középkonzolt vagy sem? Nem világít és a kesztyűtartó sem de az azért mert le volt húzva a csati és még izzó sem volt benne. Azt értelemszerűen csak berakom, rádugom megy de a hamuzó pilácsát nem tudom hogy kell cserélni. Erről van valakinek infója?
-
_seth_
veterán
Megnezem a csomagter vilagitast, ezen nem mulik

En is regeneralos toltot hasznaltam az akksihoz, csak egy lidls darab de jonak tunik viszont tul okos: 7v alatt nem kezdte el a toltest mert szerinte egy feltoltott 6Vos akkuval allt szemben (tud 6Vos akkut tolteni, zseles akkut, motorba valo 12est es sima olomakkut is kulon programokkal.)
-
gban
veterán
Egyébként, gondozásmentes akku: egy korábbi, ilyen megjelöléssel futó példány igazi gyöngyszem volt.
Azért volt gondozásmentes, mert a 6 cella zárócsavarja le volt ragasztva egy matricával, vagyis úgy tervezték hogy oda menjen a típusjeles, gyártói logós címke
Persze töltögetni kellett abba is vizet időközönként. -
adidas4death
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Ha lenyitja az üléseket és úgy csukja le a hátulját az is lehet egy megoldás, úgy is be lehet nézni. Nem kell egyből "elrablósat" játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, nekem a kocsiban a gyári rádió ette az akksit de mint az atom (mire kiderült, addigra már a riasztót is kikaptuk belőle mert nem gyanakodtunk a rádióra, aztán egy szaki mondta hogy az Opel gyári rádiók szeretnek ilyet csinálni... és tényleg, azóta semmi gond vele
) -
gban
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Akkut felhoztam, 12,13V volt a feszültség.
Meg belement 6 deci desztvíz.
20 éve gondozásmentes akkujaim voltak, megmondom őszintén, ennél sosem néztem rá a szintre
Mint írtam, Winny (cora), 8990 Ft volt, 3,5 éve vettem.
Ahhoz képest hogy a Perionokról csak azt hallom hogy 2 év 1 hónap (2 év ugye a gar) megmakkannak, ez még istenes.
Meg bízom benne, a víz pótlással kihúzza még.
Milyen fogyasztóval lehetne megnézni hogy terhelésre mennyire esik vissza? Mármint itthon a lakásban.
12 voltos LCD monitor, ami max. 30 wattot eszik?
100-as izzó?
Vagy mivel tudnám letwerhelni?
Így nézik az akkuboltokban is (csak ott valami fűtőszálas kütyüt láttam), ha nagyon visszaesik, kuka az akku.Iletve, tapasztalat: ha hamar visszaesik amit felvesz a töltőből (szerencsére mutatós), akkor kuka.
-
mephi666
nagyúr
válasz
_seth_
üzenetére
zárjatok be valakit a csomagtartóba, nézze meg, hogy ég-e a lámpa
viccen kívül marhanagyot szívtunk, szétbontottuk a kocsit, kárpitot felszedtük, kerestük a kóbor vezetékeket és a csomagtartó világításától indult is egy, ami ha testet kapott, bekapcsolta a lámpát
persze nem feltűnő, ha a lecsukott csomagtartóban véletlen felkapcsolódik és ez volt a ludas, mert azóta soha nem volt ilyen problémánk -
mephi666
nagyúr
válasz
_seth_
üzenetére
hátsó ablak fűtése be van kapcsolva? azt mondják, hogy az képes szívni becsülettel az akkut
amikor év elején szívtunk a rejtett fogyasztó keresésével, akkor az is be volt kapcsolva, onnantól kezdve ügyelünk rá, nehogy véletlenül is úgy maradjon (mondjuk az gyújtás nélkül nem mehet elvileg, de kis szélvédőtapogatással meg lehet róla győződni) -
_seth_
veterán
Nekem úgy tűnik sikerült megmenteni még
12,65 gyújtás nélkül, 12,35 gyújtással, indításkor 11V alá esik éppen, kb 15x indítóztam vele, hogy megadja-e magát de nem. A töltés 14,5V-ot mutatott.A probléma most nem is az akku nálam hanem valami fogyasztó az autóban mint pl az elektromos ablak kapcsoló panelja ami nem kapcsol ki a gyújtás levétele és ajtó becsukása után. A belsőtér világítás igen de a kapcsolója két körös így ha az egyik jó attól a másik még vacakolhat.
Multiméterrel bekapcsolt riasztóval ha be van dugva az elektromos ablakok biztosítéka akkor 0,2A-re esik le a fogyasztás, ha ki van húzva akkor 0,1-0,13 között ingadozik. Mennyi lenne az elfogadható érték? 1,5 hét alatt a kapcsoló kis izzói lemerítették az akkut
Télre készülök én is: Total 5W40 olaj, Mann olajszűrő, -40-es szélvédőmosó
A héten én már lecserélem a kerekeket.Akciós olajak vannak a tescoban, az 5W40-ből 5 liter 7e, a 10W40-ből 4 liter 4300. -40-es szélvédőmosó is csak 1200 5 liter, ráadásul akinél ez szempont: narancs illatú!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én is lassan kikukázom a kocsiból az aksit és feltöltöm itthon. Sarukat megcsiszolom, WD40 lefújom őket.

KrenAtesz Én is azt szeretem az Astramban ami nekem van ,hogy sehol semmi zörej. Semmi műanyaghang, se a műszerfal ,semmi rezonancia stb. Főleg most ezen a héten rámegy az új dob (Bosal) még ennyi hangja sem lesz mint most.

-
KrAt
veterán
válasz
bajaki
üzenetére
Akkor nem én vagyok a hülye, hogy fura volt a "kemény" gázpedál és a kuplung együttese

(szintén újdonsült Gasztra tulaj)
Amúgy annyira élvezhető a kocsi, az 1.6-os motor nagyon korrektül viszi a kasztnit kis fordulaton is, az én tempómban simán lehet vele "nyomatékból" közlekedni. Csend és békesség van az utastérben, frankó hallgatni a 8 hangszórós, BT-s, kormányról (mellől) vezérelhető audiórendszert, sok elektronyos ablak is jó találmány (hátul ha résnyire lehúzom, pillanatok alatt lemegy a pára hátul is), a 4 lufira meg remélem sose lesz szükség.
Nyilván egy "fapados" autóból ültem át, de hatalmas élvezet minden perc

És a legpoénabb, hogy valszeg szinte véletlen találtam rá a piac egyik legfrankóbb Astrájára

-
gban
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Ma engem is elért az akku-végzet: nem indult az autó

Jó 3/4 éve a szerelőnél fél nap belsőtér-világítással lemerült, gyanítottam hogy nem húzza már ki ezt a telet.
Winny, jóféle Cora sajátmárka, 8990 volt 3,5 éve.
Úgy voltam vele, drágát nem veszek, azok sem húzzák már túl sokáig ahogy hallom.
Ettől meg bőven normális a 3,5 év.
Mondjuk töltésre azért rámérek mielőtt újat vennék.
Napi 20+20 km a melóbajárás, amellett nem igazán merülhetne le ha jó lenne, még akkor sem ha végig lámpával megyek.
Szombaton mentem pár km-t, tényleg nem sokat, lámpával, hátsó ablak fűtéssel, ventivel, elsőre már akkor is gyengusz volt, ma meg mennék, erre alig forgatott, és megállt.
Mennyi a jó töltés pörgő motorral, hány volt? -
zolikaDB
veterán
Kéne vennem valami dísztárcsát a téli kerekekre. Melyik áruházas a legkevésbé okádék és még valamennyire tartós is? (értem ezalatt, h nem esik le holnap úgy, h lekopott róla a kályhaezüst)
-
_seth_
veterán
Múlt héten sikeresen lemerült az akkum 7V alá, Elsőnek egy mezei töltőre dugva hagytam, hogy feltöltse 7V fölé így már elkezdte tölteni az okos töltő és el is szöszölt vele egész sokáig de a végére feltöltötte 12,7V-ra. 5 nappal a töltés után rámértem és 12,65V volt benne, szerintetek sikerült megmenteni az akkut vagy ilyen nagymértékű merülés után már inkább vegyek újat?
(Elektromos ablak nem kapcsol le és égnek a kis lámpái amivel kb 1,5 hét alatt sikerült így lemerítenie az akkut)
-
bajaki
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Ja igen, a bal hátsó szilent nálunk is cserés, de inkább ilyen gond legyen mint bármi a motorral. Remélhetőleg nincs komoly gond nálunk sem. Jól húz, jól megy, menet közben nincs gond.
Szerencsére nekünk nem kell vezérlést cserélni. Vezetve volt a szervizkönyv is, 10k kilométerenként olajcsere volt, 25k kilométerrel ezelőtt vezérléscsere. Le is van matricázva a motor.Még jó, hogy nem azt vettük meg amit csütörtökön néztünk. Írtam már ide mi is volt a történet?
-
trassher
addikt
válasz
bajaki
üzenetére
A motorhiba jelző nekem is ezt csinálja de nem érzek semmi problémát. A tulaj azt mondta hogy neki már 7 éve ilyen. Na én nekiálltam megnézni és a lambda szonda kábele el lehetett szakadva az egyik szálon és az van összerakva. Holnap majd csinálok róla képet is. Én erre gyanakodok, más hibát nem találtam rajta kivéve a jobb első futóművet. Abban egy szilent lesz cserés amikor idő lesz rá.
Pénteken vagy szombaton megy szerelőhöz és ki lesz cserélve a vezérlés, vízpumpa, gyertyák, olaj, összes szűrő. Utána már azért nyugodtabb leszek, sajnos eddig nem volt idő elvinni.tboy93 Én egy ilyet akarok majd rendelni aztán ráereszteni az autodata-t. Bluetooth-os nem kell, inkább laptopon buzerálom az ilyesmit.
-
bajaki
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Amikor hoztuk haza pénteken én is néztem nagyot, hogy mi van.
Előtte egy Opel Meriva-val járkáltam néhányszor, ott egész más a gáz.Sajnos a mi Astránk nem költségmentes. Most vettük csak észre, hogy bizony a kipufogódobon van 1-2 kisebb lyuk. Lehet, hogy cserés lesz. EGR szelepet is kellene tisztítani elvileg. Motorhibajelző kivillan néha, majd elalszik. Előző tulaj elvileg ránézett műszerrel és az EGR-t dobta ki.
Meg ugyebár a hátsó sárvédőívet kellene rendbe szedni mindkét oldalon.Valamint olyat csinál néha még, hogy mikor bemelegszik akkor elkezd fulladozni a motor. Üresben és sebességben is csinálja néha. Gázadásra rendbe jön. Ez mitől lehet? A kipufogó miatt? Rossz az alapjárat? Vagy az EGR-nek is lehet ehhez köze?
-
trassher
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Közben sikerült megerőszakítanom a rádiót. Kivettem az "előlapot" majd vissza és sikerült. A gondom az hogy nem találtam még ISO csatlakozót ehhez a típushoz. F és H astrához dögivel de G-hez csak 2001 utániakat jellemzően. Esetleg aki tudja milyen kell hozzá ne tartsa magában, nagyon megköszönném.

A gázpedál nekem még nagyon fura, nem érzem hogy nem nyomom főleg mikor csorogni kéne. Ugye megszoktam hogy nem emelem fel a lábam hanem csak átfordítom balra és már fékezek is.
Eddig mindenkinek bejött a kis gép, úgy érzem nagy lesz a szerelem részemről. Remélem ő sem csal majd meg
-
Findzs
addikt
válasz
trassher
üzenetére
a car400 -at sosem használtam mindig rövid úton kikerült a kocsiból

de egyébként úgy lesz ahogy írtad"Egyébként meg azokat az adókat, amiket hallgatni szoktál le kell hangolni a fix gombokra (fenti módszerrel beállítod a frekit, majd annak a csatornának nyomod a gombját addig, amíg egy pillanatra el nem hallgat a rádió, amelyikre szeretnéd programozni) és kész. "
[link]a pedálokon már én is gondolkodtam szerintem azért van magasabban a fék, mert ahogy levesszük a lábat a gázról magasabban van és van erő a fékre lépni, vagy ilyesmire gondolhattak a mérnökök
egyébként jó pár kocsiban van hasonlóképpen
meg lehet szokni -
trassher
addikt
CAR400-as fejegységen hogy kell rádió állomást tárolni? Próbáltam értelemszerűen hosszan nyomni azt a számot amire menteném de ahogy lenyomom bejön az az adó ami arra van tárolva. Petőfit nem hallgatok és ahelyett kéne más de nem menti el.
Másik kérdés hogy miért van a gázpedál beljebb mint a többi? Így nem tudok fékezni csak ha felemelem a lábam, másrészt baromi idegesítő hogy azt hiszem nyomom a gázt aztán az autó meg elkezd rángatni mert nincs gáz. Nem lehet valahogy egysíkba hozni a többi pedállal? -
Findzs
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
köszönöm

pedig kerestem ott is
-
Findzs
addikt
a múlt heti esős időben elszállt az egyik oldali ablaktörlőm, megunta a mozgást (szerencsére az anyós oldali)
kiakadt a gömbcsuklóból a rúd, megkopott a műanyag persely
megoldottam a dolgot házilag nem volt kedvem kiadni 20-40 ezret egy bontott komplett szerkezetért [link]
szerelés közben miközben vettem le a lapátokat eltörtem a menetirány szerinti jobb oldalinak a műanyag burkolatát, nem tudjátok hol kaphatnék olyat? pár forintos alkatrész csak kapni nem lehet
-
AMD Power
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Illetve ez is nem rég téma volt. A "régiekben még volt anyag" szövegekre. Mint ugye ezt mi is tudjuk , zöldség az egész.
Lásd. (Audi 100 és a Merci még az elmegy kategóriába esik). De a többi régi nagy vas egy koporsó volt már 92-ben is. Nem most 2x év után Isten tudja hány törés és szétrohadt kasznival úgy mennének ezek szarr* mint egy dobozos Cola.
Audi 100 Auto Motor und Sport crash test safety comparison - 1992
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Horgász topik
- Jófogás tapasztalatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Disney gyerek elefántos falióra
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gonosz egy vilag 
ekkora csíraságot 

...bátyámék szert tettek kintről egy e220-ra, ami talán 15-16éves és nincs benne 32ezer km úgy sem, hogy talpán hozták be... német nyugdíjas vette 80évesen szalonból, de nem nagyon használta és megvált tőle... szeptemberben volt szerencsém beleülni és még érződik a kocsi új illata... nagyon durva

Megkérdeztem G tulajt akinek DTL-je van és ő is azt mondta, hogy neki is csinálja! Akinek egyszer elkezdi az ezzel uténa folyamatosan fog cumizni.
WinDjView nevű program szépen kezeli de jobb lett volna ha az is pdf.