Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben75
tag
Szia,
Az a baj hogyha áll egy pár napot akkor már esélyes hogy nem indul el (mondjuk péntek este hazajövök hétvégén nem megyek sehova hétfőn reggel már nem akar indulni).
Új aksi van benne (Banner 58Ah tavaj októberben vettem).
Az akksisnál voltam rámértek azt mondták jó az aksi (bár gondolom az ő érdekük azt kivánja hogy ezt mondják)
450 indítóáramból megvolt 435, + zárlatos sem volt úgyhogy nem tudom.Naponta járok 2*25 km-t melózni 50-90-110 km/h sebességgel, elővárosi közlekedés zömével (0 tötymörgés).
A szerelőm mondta hogy a 0,3 miliamper az sok attól simán lemerül két-három nap alatt, és ő is azon az állásponton volt hogy majdnem nullát kéne mérnie. (kulcs kivéve a belső világítás nem ment viszont nem volt beriasztva sem.)
Ezért kérdeztem hogy nincs-e valami tipus betegség ami ezt okozhatná (mittomén letestelő önindító).Ennek fényében esetleg valakinek valami ötlet?
Köszönöm.
-
diablo1984
veterán
válasz
trassher
üzenetére
AZ májsztertájle
na ehhez annyit, hogy ez van most a gépsárkányomban, mert rábeszéltek, utána mikor megbántam és visszavittem fél óra múlva, közölték, hogy sorry, nem tudják cserélni.....
na szóval beletöltöttem, 1500km után jobban csattog benne a szelep mint azelőtt bármikor! dícsérheti bárki, de én még egyszer nem töltöm autóba bele.....meg van már egy ideje a total olajom, majd azt belevágom mielőtt megnyikkantja ez a csúcsminőség a motort.....
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék a klubhoz.
Ma vettem egy G Astra Caravan-t.
Motor 2.0DTI (Y20DTH), évjárat 2001
manuál klíma, 2légzsák, ABS, tempomat
Megkímélt szép állapotban, töltök majd fel róla képet is.
-
trassher
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Aral, Liqui Moly erősen ajánlott. Castrol már 1-2 éve hanyagolandó mivel hamisítják és itt a környéken nem egy motor sült már be vele. AZ májsztertájle és hasonlók kb biciklit olajozni jók. Nem tudom az Eneos német autókban mennyire működik, suzukiban nekem mindig az volt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Télen jobb lehet a 10W40. De egy szakértő mindjárt elmagyarázza.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem is akarok ezen spórolni, főleg hogy ilyen szar a hangja.

5W40 esetleg jobb választás lenne szerinted mint a 10W40? -
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem ismerem személyesen a motort, de valszeg 5w40 vagy 10w40-es olajból valami márkásabb járhat bele, gagyit semmibe sem merek ajánlani, olajon spórolni nem szabad.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Rendben, akkor ezt inkább hanyagolom.
Egy fontos kérdés még: milyen és mennyi olajat rakjak bele? 1.2 benzin, Z12XE EcoTec motor. -
gzbotii
nagyúr
Ezek az adalékok, amit az üzemanyag mellé kell tölteni, tisztítás céljából, mennyire hatékonyak?
És milyen márkák ajánlottak? -
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
hát én nem mertem megtenni, pedig már a fékolajat is megvettem, de fostam tőle, hogy szétb@ssza a szimmeringeket a fékolaj így nem mertem beleönteni! de mindenki a saját felelősségére csinálja, ha csinálja, de szétsz@r valamit a fékolaj, akkor arra hivatkozva, hogy - a totalcaron volt egy cikk és egy fórumtárs is azt javasolta- senki nem fogja ingyen megcsinálni a javítást.....
a totalcaron is a cikkben szereplő autó is bontásra volt szánva, ők sem egy utcán futkosóban próbálkoztak, azt hogy a szimeringekben milyen kárt tesz, így nem derül ki sosem....
inkább egy motoröblítő folyadékkal járasd meg, azok valamivel gyengébbek, de a te autód, saját felelősségedre bármit megkockáztathatsz, én mint mondtam nem mertem bevállalni, pedig nálam is megvolt a lelkesedés(így van 1 liter bontatlan fékolajam
) -
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerinted ezt érdemes lenne megcsinálni? Most esedékes az olajcsere az autón, 20.000 km lett megtéve a mostani olajjal.
Z12XE motor van az autóban->ez hidrotőkés egyébként? -
marsu
veterán
Sziasztok!
Opel Astra G sedan hátsó ajtókba kellene nekem 2db hangszóró, a gyárival megegyező méretben, vagy akkora ami beszerelhető, van valakinek?
A régiek eléggé recsegtek már és most hogy megnézettem kissé szakadtak a membránok, tehát indokolt a csere ...
-
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
hallani kellene ahhoz, de jellemzően a vezérműlánc szerintem alacsonyabb fordulaton hallatszik, nem akkor mikor egyenletes magasabb fordulaton üzemel a verda....
-
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Akkor mi lehet?
-
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére

a lánc nem nagyon jellemző, hogy fordulaton csörög, alapjáraton meg nem.
-
bajaki
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy nálad milyen. Nekem is furcsa egy kicsit. Ma tankoltam 3 ezerért amikor elkezdett villogni. (szóval kb 7 litert nyomtam bele). Ezután azt mutatta a mutató, hogy a negyedéig van a tank. Nem sokat mentem vele, hazajöttem. Majd kicsit később már csak az első negyed feléig volt a mutató.
-
trassher
addikt
Úgy gondolom hogy az üzemanyag szint mutatóm nem nagyon van képben. Nem tudom hogy ez bug vagy feature. Heves villogásban volt már, kattanásig nem egész 44 liter ment bele. Ezek szerint még volt benne 8 liter.
-
horvathkrisz
addikt
LoL nincs is baja a klímakompresszornak, csak benéztem. Leállításkor csak a tárcsa külső része áll le, ahol a szíj fut, ott pörög.
De valószínű vezérműlánc cserés lesz az autó, 1500-as fordulatnál kissé zörög, alapjáraton viszont nem hallani semmit.
Ti már cseréltettetek láncot és/vagy fogaskerekeket? -
SPF
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
50000??

Engem már nagyon idegesít a hangja...
Igen, dobfékes az enyém is. -
SPF
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
4,5 hónapja van nálam, ennyi idő alatt szerintem be kellett volna kopnia. Akkor marad a csere?
-
-
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
persze, neki eladó volt.....

-
AMD Power
titán
Ez azért elég állat lenne.

-
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem azt mondta az eladó hogy normális ha kikapcsolt állapotban nem forog.

-
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
passz, mintha az elektromágnes ha old, pont akkor akassza meg.....
villamosságihoz, vagy klímáshoz el kell vinni, mert tényleg nem sokáig bírja a szíj, megmelegszik, megnyúl és elszakad!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Na én is épp ettől tartok. De hogy a francba állhat be olyan módon, hogy ha bekapcsolom a klímát, forog, ha kikapcsolom pedig csak csúszik az ékszíj?
-
diablo1984
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
szabadon kellene futnia, tehát forognia kellene, egyéb esetben az ékszíj nem lesz tartós!
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok, vettünk egy 2002-es,1,2-es C-Corsát, és lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor a klíma ki van kapcsolva, nem forog a klímakompresszor, hanem csak csúszik rajta az ékszíj. Bekapcsolva a klímát forog, hűt is, szóval működik, de ez a jelenség szerintetek normális? Vagy tönkre van a kompresszor? Nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez így meg fogja enni az ékszíjat...
-
mephi666
nagyúr
jól felértékelték ezt a 4kerekű koporsót 0 csillaggal (oké, maruti... de ez akkor is siralmas)
-
mephi666
nagyúr
kóbor vezetékben az a szívás, ami nálunk is volt: lóg a levegőben, egyszer testet kap, egyszer nem... egyszer megy a kocsi fél évig gond nélkül, utána meg hetente 2szer megszívat lemerült akkuval...
érdemes bontani kicsit hozzá és megnézni, nem-e lóg fölös vezeték a lámpától (ha meg van ilyen lógó, akkor lehet próbálkozni, hogy "mi van, ha gyújtás nélkül testet adunk neki?" ...és ezt le lehet ellenőrizni az autó többi pontján is... főleg, ha több tulaja is volt korábban a kocsinak és előfordulhat gányolás: mi durván 4-5 óra alatt túrtuk át ketten oda-vissza a kocsit, küszöböt-kárpitot-műszerfalat bontva, hogy hol-mit találhatunk: ismerős egy nagy marék fölös vezetéket kikukázott és azóta 1szer nem merült le az akku)ui: ja előfordulhat vezetékeknél, hogy sérül és emiatt lesz zárlatos, emiatt is érdemes lehet végigjárni egyszer teljesen
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
én adtam a tippet, hogy be kell zárni valakit a csomagtartóba
...nálunk világíthatott lecsukott állapotban a lámpa, mert volt egy kóbor vezetéke, de mi se úgy derítettük ki, hogy bezártuk egymást
(van egy pöcök, ami kinyitott csomagtartónál ki van bújva, lecsukott csomagtartónál meg benyomódik... ez szakítja meg az áramkört benyomott állapotban... viszont nálunk ha kinyitott csomagtartónál kézzel benyomtuk, elaludt a lámpa, de ha testet adtunk a vezetéknek, elkezdett azonnal világítani)#33457: megnézném, mit tudtok egymással kezdeni egy f astra csomagtartójában... hacsak nem vagytok hobbitok

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Osztom a véleményed. amíg miliamperekről van szó addig nem kell vele foglalkozni. De egyébként lezárt, nyugis állapotban csak a memóriák fogyaszthatnak. Semmi más nem

Minimális árammennyiség csak kell a beprogramozott rádiónak,MID-nek,stb,hogy tárolni tudja az adatokat.Ha leveszem az akkuról a sarut mindent elfelejt mivel kakaó nuku.
gban: gyorsabb voltál,megelőztél.
-
Findzs
addikt
legrosszabb használt autók [link] opel nincs köztük

-
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Azért van ami fogyaszt kikapcsolva is, bár tényleg annyira keveset hogy nem számít.
Fogyaszt a riasztó, kikapcsolva is, mert ugye figyelnie kell hogy kap-e jelet rádión.
Szerintem a computer is fogyaszt valamit, bár ez nem biztos - ki tudja az mit figyel folyamatosan.
Fogyaszt a rádió memóriája is ahogy írtad.
Vannak ezek a távirányítós zárak, az is figyeli a jelet mint a riasztó.
Meg még tuti van amire nem gondoltam.
Szóval van ami egyen, de egyik sem ehet jelentős mennyiséget. -
Markizmark
addikt
Igen, amíg miliamperekről van szó addig nem kell vele foglalkozni. De egyébként lezárt, nyugis állapotban csak a memóriák fogyaszthatnak. Semmi más nem. Max a szokásos riasztós villogó led. De az 1 amper már nem pálya. Egy 72-es akku egy hétvége alatt simán 50% alá merülhet és az már nem tekeri át a 2.2-es dízel motort. A 84-es is éppen csak. Mindig egy holtponton megragad a hétfő reggeli indításokkor és éppen csak átfordul, vagy nem...
-
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Jó ez a biztosítékos ötlet.
Továbbgondolva, ki is lehet venni mindig éjszakára amíg a hiba meg nincs szüntetve - már ha valóban van hiba, mert 1,3 mA az nagyon nem az. -
-
Ablakos
addikt
Milyen típusú telefon kihangosítót használtok G-Astrához. Beépítettre gondolok és nem rádióval egybegyúrtra. Blaupunkt rádióm nem akarom kihajítani.
-
gban
veterán
-
gaben75
tag
Sziasztok,
Van a H astrának valami olyan tipusbetegsége ami meríti az akksit? (2004-es Z16XEP kombi elegance felszereltésgű benzines)
Szerelőm rámért és 0,3 mA áram megy úgy hogy a kulcs ki van véve riasztó még be sincs kapcsolva.Ötlet esetleg ?
Köszönöm.
-
trassher
addikt
Köszi urak
Legalább lett egy torx készletem is potom 1850 forint. Holnap ha lesz időm nekiesek az öv visszahúzó mechanikának is. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Első lépésben Én megkérném a szakit,hogy ugyan vegye már ki az elromlott szivattyút, és nézzük meg,hogy miért is van 3 [izé] helyett 1,3 [izé] Lehet hogy javítható pl:vezeték szakadás,esetleg nem megfelelő kontakt stb. Ha tényleg sz@r,jöhet a cseredarab,amúgy ,ha jól néztem,a cromax-nál kedvezménnyel is 30e az alja.
3 betűset ott nem láttam. 
-
DeFranco
nagyúr
C Corsába való utángyártott üzemanyagszivattyúból utángyártottban melyik ajánlott? Árban kb. mi a reális?
Édesanyám Corsájában elment a szivattyú, 3 [izé] helyett 1,3 [izé]-t mértek, valami 3 betűs német gyártmányú szivattyút ajánlott a szaki.
A hiányzó infókra Édesanyám nem emlékszik (természetesen).
-
trassher
addikt
válasz
üzenetére
Ahová én viszem az autót ott például a lámpát nem géppel hanem kézzel csinálják. Géppel teljesen nem tudod lefedni az egész felületet és kézzel finomabb is a dolog. Teljes polírt kérdeztem nem rég, akkor mondta hogy 15 óra simán van. A saját bmw-jét azt mondta 2 napig csinálta hogy olyan legyen amilyen neki tetszik.

Findzs: Épp ezt írtam hogy mindenki más méretet mond és favorizál. Majd kiderül milyet veszek, még van rá legalább 1 hetem.
Azért a kókányolásból mára is kijutott vagyis inkább más kókányolásának a javításából. Kiszedtem az óracsoportot és természetesen már volt hozzányúlva. Az egyik fület az imádság tartotta. Csak tudnám minek kezd el valaki szerelni ha hülye hozzá.
Itt az óracsoport hűlt helye:
Itt pedig a már megragasztott fül:
-
INMOTEP
őstag
válasz
üzenetére
Én már nem 1x políroztam fényszórót is ,és 1 lámpa jobb esetben is 20 perc .10 perc alatt nemtudod eltüntetni az összes karistot amit a vízpapír okoz ,bekapcsolt fényszórónál láthatod majd hogy milyen lett .20 Perc minimum kell neki hidd el ,és nem csak 2-3 lépésből áll
-
törölt tag
válasz
trassher
üzenetére
Nem értek egyet, mint a 15 órás autópolirral sem. vagy 20 ?? ( 4-5 óra max )
Azt tudom hogy a fekete a legkényesebb, de az sem tart eddig. de nem vitatkozni akarok.Láttam is , csináltam is mind a kettőt. Profi eszközökkel (makita ford szám szabályzós flex, és 3M paszta). Egyet végig is ültem és néztem közben beszélgettem a sráccal. Közben az autó vízszintes részeit kézzel vissza is mattította (ezt nem mindig szükséges), mert ott volt a naptól ráégett mindenféle dágvány. Így sem tartott 4,5 óránál tovább.Nem tudom mi tarthat fél óráig egy lámpában. Vissza kell mattítani polirpapírral, majd 2-3 lépcsőben felpolírozni. Ezt normális géppel 10 perc max.
De ezek az én tapasztalataim.
-
INMOTEP
őstag
Opel Astra G Z16XE Sebesség mérő szenzort hol találom ?
-
trassher
addikt
válasz
adorjant
üzenetére
Köszi
, akkor maradok annál a méretnél ami most van fent.
Az utcánkban járkálnak most a traktorok, kombájnok, hát holnaptól annyiszor állok ki és be ahányszor mennem kell valahová. Mind3 autó úgy néz ki mint amiket 30 évig tároltak egy fészerben.gzbotii: Szép lett, jól néz ki feketében.

-
gzbotii
nagyúr
Minap megmosta a kicsikét, mert nagyon lepi a por nagyvároson (főleg, hogy a szomszédos utcát épp felújítják). Mosás nem sikerült túl jól akkor, de ma megkapta szépen.
-
trassher
addikt
G astrások gyári téli gumi méret? Nincs 1.4-hez való szervízleírásom és neten is kb 26 féle méretet találtam. 185/65 R15 megfelelő? Most is ekkora méret van rajta.
Ma megoldottam a kulcsház ügyét is. Nem érdekel hogy nincs opel jel hátul, ellenben óccsóért volt. 1600 pénz postával. Ha 1 évig jó már akkor is megérte.

-
AMD Power
titán
válasz
Nordik
üzenetére
Figyelni fogom. Mást egyenlőre nem tudok.
Iskoláknak adományozott számítógépeket az Opel
Belefér a keretbe. Még több ilyet!
-
Nordik
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem lehet, hogy egy kicsivel több hűtőfolyadék van a rendszerbe és kinyomja? Nekem volt olyan, hogy tényleg csak kicsit túltöltöttem és már nyomta ki minimálisan a ventilátor hőkapcsolónál. Mindig azt hittem, hogy rossz a tömítés és mióta a felesleg ott távozott, azóta lekopogom nem ereszt.
-
AMD Power
titán
Mentem ma a kocsival. Az alapjárati motor csere úgy néz ki megoldotta a problémámat. Nesze neked 3350Ft alapjárati motor!

A hűtő is baba. De szerintem valamelyik csőnél még jöhet ki belőle egy kis cucc mert a hűtő legalján van egy kis hűtővíz! De a kocsi alá már nem csöppen.

-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Annyiért van jó, igen.
Érdekes amúgy a minőségi megítélés kérdése.
Sokan mondják, nem alaptalanul, nem szabad noname-t venni. De melyik noname?
A legtöbb "noname" az nem is noname, mert megvette valamelyik nagy gyártó, a minőségük mégis igencsak eltérő.
Nem titkolom, mindig az árlista elejéről választottam, volt már Semperit, Continental, Barum, Kormoran, Dayton, Rosava gumim is, jelenleg a téli és a nyári is Aurora.
Ki hallott már az Auroráról? 1000-ből jó ha 1-2 ember. Le is szólták ismeretlenül egy fórumban, hogy tuti szar, mert noname, ismeretlen, csak akkor vegyen ilyet valaki ha meg akar halni
Infó - ez valójában azt takarja, hogy a korábbi Hankook modelleket adják el Aurora néven, mint máshonnan megtudtam.
Komolyan mondom, ilyen jó gumim sosem volt még, igaz ez a télire is meg a nyárira is.
A téli 4 szezont lehúzott, nem kevés km-rel, de alig kopott, szinte új, akármilyen furcsán is hangzik.
Ugyanakkor korrektül lágy.
Ezért is mertem megvenni a használt, szinte új nyárit. Be is vált tökéletesen.
Dayton: soha többet
Pedig elvileg ez is márkás gyártóé.
Abnormális tempóban kopik, pedig nem lágy, sőt, keményedik / üvegesedik, csak lebeszélni tudok mindenkit róla.
Rosava: mindegy a minőség, mert nehéz, kinyírja a futóművet - meg ne vegye senki.
Barum, Kormoran: nem Dayton, de nem is Aurora, annyira nem jöttek be.
Semperit: gyári elment 90e km-t (persze a végén azért már erősen kopott volt, határértéken túl), amit utána vettem, ugyanilyet, az 30-nál elkopott, de tükörre.
Mondták is, közel sem ugyanaz a kettő, érthető módon, az autógyártó nem akar ebből garanciális problémát.Szóval nehéz csak egy árlista alapján jól választani, de még gyártó alapján is.
Ha másnak is vannak ilyen irányú tapasztai, téli gumi szempontból most itt az aktualitása, lehet, többeknek hasznos lehet, ne tartsa magában. -
-
trassher
addikt
Én is gyárit akarok de több helyen többféle adatot találtam ezért kérdeztem inkább.
Használt gumi nem jön szóba mivel nem egy horror összeg ez a méret. Nem x5-ös bmw ez hogy 500K legyen felgumizni a legolcsóbb gumival újonnan.Szerk.: 15.000 darab max. Ennyiért ahogy nézem már van normális gyártó.
sitotomi: Nokian azért elég prémium gyártó és meg is kérik az árát.
-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Tudom, nem vagyunk egyformák, de én úgy döntenék, hogy:
- ha ez a gyári méret (ez, apámnak is ilyen van téliből és nyáriból is), ugyanilyet vennék
- ha újat veszek, megnézem az árakat pár szóbajöhető, kompatibilis méretnél
- újnál az is döntő lehet, melyik méretben van a neked megfelelő minőség, lehet, /60-bannincs olyan mint /65-ben, vagy 185-ben nincs ami van 195-ben, stb.
- ha használtat veszek, ami minőség / ár arányban a legjobb a megfelelő méretek közül -
trassher
addikt
válasz
sitotomi
üzenetére
Vásárosnaményban és adatlapod alapján neked az elég messze lenne egy autóglancoláshoz.

G astrára milyen méretű téligumit javasoltok? Nekem most 185/65R15 van fenn de futózott és cserélném. Mekkora méretet ajánlotok 15-ös kerékre?
tboy93: Igen ami fontos az a komfort és az alacsony gördülési zaj de a tapadás az elsődleges. Hankook gumit ajánlottak gumisok de nincs még tapasztalatom a márkával.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Kezelési útmutató
Levegőkeringtető rendszer.Kapcsolja be a rendszert,ha kívülről kellemetlen szagok hatolnak be az utastérbe.A levegőkeringtető rendszer megakadályozza a külső levegő bejutását,a ventilátor bekapcsolásával az utastér levegője keringethető. Ezt lehetőleg csak rövid ideig használja,mert a zárt utastér levegője hamar elhasználódik.
Mikroszűrő. ( pollenszűrő )
A szűrő leválasztja a port, a lebegő anyagokat és a virágport a belépő külső levegőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Jura Ena 8 kávégép
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

, szeretek buherálni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(van egy pöcök, ami kinyitott csomagtartónál ki van bújva, lecsukott csomagtartónál meg benyomódik... ez szakítja meg az áramkört benyomott állapotban... viszont nálunk ha kinyitott csomagtartónál kézzel benyomtuk, elaludt a lámpa, de ha testet adtunk a vezetéknek, elkezdett azonnal világítani)

3 betűset ott nem láttam.